Foc de par: Scopul, Pro și Contra, Views

Foc de par: Scopul, Pro și Contra, Views

Sfera de coafori este completat în mod regulat cu diverse tehnici noi și tehnici de performanță a părului. Astăzi, maeștrii profesioniști pot oferi clienților saloane de înfrumusețare o tunsoare de modă nouă cu foc, ceea ce provoacă o mulțime de opinii ambigue cu privire la specificitatea și beneficiile părului.

Ce este?

Având în vedere introducerea rapidă a unor noi tehnici de lucru cu părul, este destul de dificil să urmăriți apariția unor coafuri ultra-moderne privind crearea de tunsori. Astăzi, în Arsenalul profesioniștilor din industria de frumusețe există un foc de tunsoare. În ciuda numelui destul de înfricoșător, o astfel de tehnică de lucru nu reprezintă o amenințare la adresa omului. În plus, manipularea cu bucle cu ajutorul focului este înrădăcinată în antichitate, când nu exista nici un discurs despre existența foarfecelor.

Astăzi, un serviciu de pompieri foarte modernizați a devenit destul de popular în întreaga Europă. Treptat, această tendință a început să se răspândească în spațiul post-sovietic. Apariția unei astfel de tehnici în domeniul serviciilor de coafură, o tunsoare este obligată ca stilistul rus Olga Kurbanova, care a oferit această versiune a tăierii, concentrându-se asupra recuperării tijelor de păr, sfaturi specifice, precum și dând coafura de atractivitate.

Potrivit experților, această opțiune de tunsoare permite nu numai să dea atractivitatea externă prin tije de păr, ci și să le îmbunătățească. Principiul de funcționare cu incendiu deschis implică un anumit algoritm de lucru pas cu pas, în timpul căruia coaforul va folosi un set special selectat de fonduri. Aceste compoziții au un efect reducător asupra buclelor datorită compoziției sale naturale.

Tocutul de foc nu are nicio contraindicație care să conducă, totuși, este necesar să se abțină de la o astfel de procedură dacă există o abraziune și răni pe pielea capului, precum și diferite boli ale pielii.

caracteristică Pickup este pre-procesare a parului cu un sampon special pe bază naturală. Acest proces este realizat cât mai bine posibil, deoarece sarcina principală a comandantului, în acest caz, este prelucrarea uniformă a tuturor tije de păr, astfel încât firele de păr neutilizate nu va fi bătut în funcție de tipul lor de masa totală în viitor.

Următoarele mijloace care sunt obligatorii pentru păr mâner în fața unui incendiu tunsoare va fi aer condiționat. În unele saloane, în loc de această compoziție, cu bucle de lucru cu ajutorul fiole cu anumite componente nutritive. Alegerea acestui produs sau că este în mod individual pentru fiecare client sau client.

Coaforul în timpul selecției compoziției se va concentra asupra sanatatii generale a tijelor de păr, lungimea lor și alte caracteristici individuale.

În etapa finală, cu echipamente speciale de păr pregătitoare, tratamentul tije de par vor fi efectuate folosind un spray special. Conține proteine ​​și evacuare din grâu, care în agregat oferă canale suplimentare de bucle și, de asemenea, să efectueze rolul unui strat protector în timpul contactului ulterior al părului cu foc.

Citește mai mult  Extensia părului este dăunătoare?

Cu foc, comandantul funcționează la fel de atenți posibil, ceea ce elimină aprinderea toroane. În timpul tunsoarea, benzile sunt puse în contact cu foc, dar lungimea lor rămâne neschimbată. La capătul tubului, puteți observa rezultatul sfaturilor marcate, care vor avea nevoie de îngrijire atentă în următoarele câteva zile. Dacă există o dorință de a schimba lungimea sau forma tunsoarelor, trebuie să spui coaforul în avans. Lucrul cu tije de par este efectuată într-un scaun salon convențional în fața oglinzii. Expertul va lucra din spate, cu ajutorul unui tampon de bumbac, umezită în alcool cu ​​o clemă și o perie de cauciuc, fără a utiliza dispozitive sau dispozitive.

Lucrul cu foc se realizează progresiv, de masterat alege din masa totală pe un singur fir, se scoate, separarea de restul parului, controale umiditatea. Și numai după ce acesta va petrece într-o direcție orizontală de lângă ei de ardere tampon, evitand contactul cu tije de păr în procesul.

Arderea un tampon nu mai mult de 2-3 minute continuă, astfel încât părul de lungime mijlocie va trebui să utilizați aproximativ 6-7 produse. Procedura în sine durează aproximativ un sfert de oră, dar timpul depinde în mare măsură de abilitatea de frizer, lungimile și denothes ale chapelurs. Dar, pe această manipulare cu părul nu se termina. După ce toate buclele sunt procesate, toată lungimea lor trebuie să fie aplicată o compoziție specială care ar trebui să fie uscată în mod natural cu un prosop terry.

Acest instrument este necesar pentru a elimina scalele de coacere din vârfurile tijelor de păr, care pot afecta negativ aspectul coafurilor. Apoi, la cererea clientului, Maestrul efectuează stilul, completând astfel imaginea creată.

În ciuda faptului că această tunsoare este un nume destul de înfricoșător, multe fete sugerează că este destul de posibil să-și îndeplinească propriile acasă. Din această idee ar trebui să fie abandonată, deoarece pentru înaltă calitate, și cel mai important, procedura în condiții de siguranță va avea nevoie de agenți de salon și un anumit profesionalism al comandantului.

Avantaje și dezavantaje

În ciuda faptului că un serviciu similar în saloane de înfrumusețare se face nu atât de mult timp în urmă, astăzi este deja posibil să se distingă laturile sale pozitive și negative. Beneficiile tunsori cu foc ar trebui să includă unele rezultate pozitive dupa procedura.

 • Acest efect asupra părului vă permite să scape de ceva timp din vârfurile despicate. Dupa procedura, tije de par va minți o la un, nu knock-out de linii și a frontierelor comune ale tunsoarea existente.
 • Ca urmare, coafura capătă volum suplimentar și bine îngrijit. Parul devine mult mai groasă.
 • Vedere exterioară a capelele va fi mai bine îngrijit.
 • Parul devine strălucitor, în plus, compozițiile folosite, sugerează unele reabilitarea tije de păr.
 • Broaste sunt mult mai puțin electrificate, ceea ce este relevant în special în timpul iernii.
Citește mai mult  Tunsoare Shinga: Caracteristici, selecție și sfaturi de stabilire

Cu toate acestea, serviciul de modă nouă salon de coafură nu este lipsit de unele minusuri.

 • În primul rând, este vorba despre efectul temporar asupra părului, astfel încât focul tunsoare pentru menținerea unui tip de atractiv va avea nevoie de ea cu o anumită periodicitate. Ca o regulă, o campanie în interior o dată la fiecare 2-3 luni va fi suficient. În caz contrar, granulele de vârfurile vor apărea din nou pe păr.
 • tunsoare de foc iese în evidență pentru costul său ridicat.
 • Rezultatul de procedura efectuate va depinde în mare măsură calificarea și profesionalismul master. Absența oricărui rezultat în urma lucrărilor coaforul va indica faptul că a permis greșeli brute în procesul de tratare a părului sau utilizate de o calitate scăzută a pleca.

Stregging metode

Astăzi, foc haircuting este clasificat pentru două tipuri de proceduri de recuperare, în cazul în care păr de foc va fi implicat.

Piroporoza

Primul tip de muncă, care se numește Pyroporesis, presupune sigilarea vârfurilor tijelor de păr, care, înainte de care au fost hrăniți cu diferite vitamine și proteine ​​conținute în compozițiile utilizate. Înainte de această procedură, se recomandă să facă o tunsoare și de a efectua colorarea, dacă este necesar. Algoritmul de lucru cu pyroforesis de pyroforesis implică capete de pre-spălare cu masaj. După aceea, buclele sunt prelucrate de ser special. După un timp, remediul din părul este spălat, și, în schimb, fragmentele sunt prelucrate printr-o compoziție specială pentru activitatea ulterioară în condiții de siguranță cu foc. De regulă, este acest produs, care alimentează tijele de păr cu substanțe naturale.

După terminarea lucrului cu compozițiile, Maestrul hidratează tamponul cu alcool si stabileste-l. Apoi, cu ajutorul cleștelui sau lungi foarfece, coaforul va lucra alternativ în fiecare fir care variază de la partea de sus de sus, se deplasează la capetele. Pyroporesis poate fi efectuată nu mai mult de o dată la fiecare trei luni, și imediat după procedură, să se abțină de la spălare cap în termen de 4 zile.

Veatherapy

Această tehnică oferă, de asemenea, lucrări de incendiu, cu toate acestea, spre deosebire de prima versiune, comandantul efectuează efectiv procesarea părului. În acest caz, părul este împărțit în fire care se răsucesc în hamul mic în grosime, sub care stăpânul va efectua o flacără din lumânări. Rezultatul unei astfel de proceduri este arderea vânturilor proeminente ale capetelor, datorită cărora tunsoarea și părul, în general, devin mai fină și strălucitoare. Și, de asemenea, diferența de piroforeză din veherapie este utilizarea compozițiilor nutritive și reducătoare în cel de-al doilea caz numai la sfârșitul lucrului cu focul.

Citește mai mult  Cum să faci bucle cu șosete?

Velterapia a câștigat o mare popularitate în țările sudice, unde cea mai mare parte a populației are părul curling de la natură, predispus la sfaturi văzute. Puteți face procedura nu mai mult de o dată la 3 luni.

Care se potrivește?

Există siguri Recomandări pentru tăierea cu foc:

 • Procedura va fi utilă pentru părul plictisitor lipsit de volum+
 • Efectul focului este arătat în prezența unui număr mare de tije vechi cu părul vechi+
 • A obținut un aspect atractiv va reuși în părul diluat+
 • Restabilirea structurii părului cu o tunsoare cu foc se va întoarce după chimie sau colorarea și decolorarea buclelor+
 • Va fi utilă pentru tunsoarea de păr care sunt supuse unor stiluri frecvente cu uscătoare de păr, fier și rău.

Îngrijirea părului după procedură

Există o serie de sfaturi utile, permițând extinderea efectului de tunsoare.

 • După campania la salon, este necesar să se abțină de la spălarea capului timp de 3-4 zile pentru a asigura efectul spike rezultat al tijelor de păr.
 • Imediat după focul de tunsoare se va abține corect de la pictura părului. Acesta va fi mai corect să îl efectuați la o procedură de reabilitare.
 • Părul de uscare trebuie efectuat în mod natural la maximum. Dacă nu este posibil, atunci uscător de păr ar trebui să fie utilizat în modul suflare de aer rece.
 • Am util pentru a efectua masaj regulate cap, precum și a face săptămânal nutritive și măști de restaurare.
 • Folosiți apă mai curată, astfel încât tijele de păr bea din cauza umidității.

Recenzii

tunsoare de foc are raspunsuri destul de contradictorii de la clienti saloane de frumusete. În cele mai multe cazuri, fetele nota efectul pozitiv, care se manifestă sub formă de păr neted și ascultător cu lipsa de vechi.

Prin procedura contra, fetele includ un rezultat pe termen scurt de la o tunsoare cu foc, care se poate încheia imediat după primul capăt al capului la domiciliu. Desigur, compozițiile utilizate în fața pyroforesis și vetherapy au un efect pozitiv și consolidarea pe tije de par, iar procesul de a scăpa de morți și pierderea de resturi vor beneficia doar parul.

Despre modul în care are loc procedura de tunsoare, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: