Hairstyle

Hairstyle

Hairstyle curat este unul dintre principalii factori care afectează aspectul. Fiecare reprezentant al frumosului sex vrea să arate frumos și la evenimentul de seară și la locul de muncă. Din păcate, nu există timp pentru stabilirea pe termen lung, deci trebuie să vă limitați la opțiuni mai simple. Cu toate acestea, există o mulțime de opțiuni interesante de proiectare a părului care pot fi create timp de minute. Acest articol va lua în considerare versiunile pas cu pas ale coafurilor asupra mâinii de ambulanță, care pot fi făcute în mod independent.

Opțiuni pentru fiecare zi

Pentru a lucra sau a studia, părul este de dorit să se colecteze astfel încât să nu interfereze în acest proces. Dacă există puțin timp pentru taxele, puteți alege una dintre opțiunile prezentate mai jos ușor pentru a crea mai mult de 1 minut.

Înainte de a începe procesul, să fie atent bine distribuie capela de păr și se presară cu spumă sau spumă, se va face bucle mai netede și ascultător.

Ţesut

Țesutul este considerat una dintre opțiunile optime pentru parul mediu si lung, deoarece vă permite să rapid și toroane inițial collect obraznic la domiciliu. Orice variantă de țesut poate fi diversificat, cu accesorii suplimentare sub formă de panglici sau facturi de culoare, care sunt fixate la baza cozilor și țesute cu păr. Se pare coafura frumos și original.

Asymmetric spion franceză

Împărțiți părul de partea laterală a probei, din partea opusă, se separă 3 fire și începe țesut, se deplasează fire suplimentare în diagonală, treptat inteligente în scuipat. După ce a ajuns în partea de sus, trece la partea opusă a cefei și nava coadă.

opțiune excelentă pentru universitate.

Coş

Împărțiți părul în două părți de versete directe. Începe țeserea impletituri franceze cu o cefei în direcția de sus. Încercați să nu întârzie buclele prea strâns, astfel încât țesere a fost mai voluminos. Fixați capetele amenda elastice, și apoi înveliți alternativ fiecare cap în jurul capului, fixare cu știfturi. Ascunde cozile sub scuipat. Aceasta coafura se va potrivi atât pentru muncă și pentru studii.

Spit răsucite

O opțiune excelentă coafuri pe o mână de ambulanță, care poate fi făcut-te. Pentru a începe cu, cravată părul într-o coadă joasă și de a face o mică gaură pe o bandă de cauciuc. Ar trebui să fie de a transforma coada prin înșurubare în interiorul.

Apoi, trebuie doar să împletească panglica obișnuită sau spikelets pentru originalitate și fix la partea de jos a elastice.

Coadă

Multe coafuri se bazează pe coada.

Standard

În acest caz, coada ordinară se va transforma într-un design interesant, care va deveni o versiune excelenta de zi cu zi. Îndreaptă părul cu fier și se împarte în două părți: superior și inferior. Se colectează primul în coada și strângeți cu o bandă elastică subțire, transforma într-o împletitură. Grosimea stratului depinde de preferințele dumneavoastră. Înfășurați în jurul cozii coadă și fixați invizibil sub el.

Citește mai mult  Care sunt împletiturile cu canchelon și cum să le țese?

Cu oblică volumetrica

În acest caz, veți avea nevoie de cauciuc oarecum foarte subțire. Se colectează Champel într-o coadă de mare și strâmt fix. Start țese panglica de trei componente, în timp ce fiecare rândul său, este fixat cu banda de cauciuc.

Vă rugăm să rețineți că banda de cauciuc trebuie să fie întotdeauna în partea centrală. Trageți catena laterală, conferindu-i volumul.

cu nodulului

O coadă interesantă, pentru a crea care aveți nevoie pentru a netezi părul de mousse sau gel. Se împarte-le pe eșantion și se transferă partea. Forma două fire identice și să le facă într-un nod de câteva ori. Creați noduri cu o bandă de cauciuc transparentă și trageți coada sau înșurubați captura.

Croitor

Colectați-vă părul într-o coadă de cai, puteți pre-separați un mic fir și vântul în jurul gingiei, ascunzându-l. Legați un alt cauciuc sub prima, faceți un spațiu în compartimentul rezultat și săriți coada prin ea. Legați o altă gumă și repetați procedura de mai multe ori. Coada rămasă Strângeți captura.

Beam

Ciocările sunt foarte ușor de făcut, ele sunt frumoase și practice. Ideal pentru studiu și birou.

Cu un geam

Ridicați părul în coada calului și asigurați-vă banda de cauciuc. Planificați-l prin intermediul Bagelului de spumă și dizolvați.

Distribuie bucle, astfel încât acestea să acopere complet suprafața rolei și să le fixeze cu tocuri. Ascundeți cozile rămase sub fascicul.

Cu oblic

Ridicați părul într-o coadă de cai și strângeți-vă strâns. Se separă un mic fir și strângeți restul părului în hamul și formează o rolă, fixându-l cu stilet. Mișcați-vă pigtailul de la firele pre-separate și înfășurați-vă în jurul fasciculului, fixați invizibilul, ascunzând coada sub păr.

Doi Gulki

Această opțiune este perfectă pentru studenți și elevi, dar este puțin probabil să se potrivească pentru doamnele de lucru. Coafura jucăușă și originală vă va oferi o viziune interesantă. Împărțiți părul în două părți prin versuri directe.

Tie două cozi și, răsucindu în ham, formează fasciculele de la ei. Fix cu știfturi sau benzi de cauciuc transparente.

Încadrat

În cazul în care lungimea parului este umerii ușor mai mici, le puteți uza. Doar pune pe jantă, astfel încât să nu intervină în timpul scrisorii.

Stilul de seară

Independent, face o seară elegantă care o pune puțin mai complicată decât în ​​fiecare zi, deoarece la orice eveniment vreau să arăt ca o sută. Dacă timpul este corect, puteți utiliza cele mai simple căi care vor atrage cu siguranță atenția altora.

Încadrat

Părul încadrat – un clasic care nu va ieși niciodată din modă și peste tot se va uita la locul.

Ele pot fi combinate cu alte specii, oferind astfel mai multe specii originale.

Așezarea cu Holishom

Pentru a obține părul frumos așezat, trebuie să le trageți cu călcarea. Acest lucru este deosebit de important pentru fetele cu păr pufos sau curat. O parte din părul deasupra schelei la câteva fire și îngheț alternativ fiecare, apoi a pus înapoi. Cu cât va fi lansat părul mai puternic, cu atât va fi mai mult coafura. Se presară fiecare lac de fixare pentru fixare. Aveți grijă ușor și decorați capul jantei.

Citește mai mult  Cascadă fără breton: Caracteristici și reglementări

Încuietori fără bucle

Mod mare de a obține bucle curat în cinci minute. Luați o bucată de țesătură fie un tricou, cât și răsuciți hamul într-un cerc. Instalați-l pe cap și Alternativ, firma pentru catena, opriți toate părul de pe ham. Du-te la culcare, dimineața, scoateți cercul de la cap și buclele sunt pufoase.

Pentru a obține un efect mai bun, pre-presărați părul de mousse sau lac.

Păr Bezel

Spargeți părul, răspândiți-le. Luați firele de pe fiecare parte a lui Nabă și Braid un Pigtail. Mutați fiecare panglică spre cealaltă și asigurați-le în invizibil sub păr. Se dovedește o coafură interesantă cu părul liber, care se va potrivi cu orice costum. Pentru a oferi o viziune mai festivă, buclele de pe partea de sus a Makushka sunt ușor.

Cu un arc

Această opțiune este foarte practică, deoarece părul nu va cădea pe față. Luați firele laterale, scoateți-le înapoi și strângeți banda de cauciuc. În ultimul rând, nu trageți coada până la capăt, lăsați un mic lulk și împărțiți în două părți în jumătate.

Înfășurați mijlocul cozii de lipire și remediați invigile. Presarati un arc de lac.

Beam

Crescut în fascicul arata parul foarte elegant și ușor. Opțiunile pentru seară sunt izbitoare de frumusețea lor.

Pe dos

modalitate rapidă de a face lumina de întâlnire inițială. Colectați capela în coadă ușor înăspriți guma. Face o mică gaură în partea de sus și scoateți-coada, este necesar să se ascundă guma. Restul părului se trage ușor și se rostogolește într-o rolă, apoi blocați invizibilul pe cap.

Decoreaza un pachet cu strasuri sau flori pentru a-i da o viziune mai festiva.

limba franceza

Un pachet elegant scăzut cu pătratul țintă ating ideal pentru ieșirea de seară în dressing clasic. Asigurați-vă unul mic pentru a da un volum de coafura. Strângeți buclele într-un pumn și pliați treptat în melc, strângeți-vă doar ușor. Ajungând până la cefei, sculpta pachetul cu stiletts.

Decoratiuni, în acest caz, nu sunt necesare, în cazul în care, desigur, nu porți o rochie de seară, în podea.

Din două cos

Împărțiți părul cu vesary directe și să facă două cozi pe partea din spate a capului. Mutați cozilor și conservarea lor împreună în jurul unui prieten, de stabilire a finisajelor de invizibile. Fasciculul vrac poate fi decorat cu flori mici și purta o rochie de sifon blând sub ea.

Coafura greacă

Feminin, care este potrivit absolut tuturor. Pentru a crea un stil, veți avea nevoie de o jantă cu cauciuc. Ușor trage de păr pentru a da volum. Pune pe marginea pe cap, astfel încât benzile din față au fost libere. înveliți în mod alternativ fiecare buclă în jantă, formând astfel o rază redusă.

Opțiunea are un aspect asemănător foarte ușor și frumos, cu flori.

A la Bridget Bardo

fascicul elegant ridicat făcut rapid. Pentru a începe cu, ar trebui să fie bun pentru parul liber si lac stropească. Suvite de pe partea de sus este nevoie pentru a aduna și lovitură de cuțit în spate ușor le ridica, astfel încât volumul a fost chiar mai mult. Păr împărțit în două părți și șiret două codițe libere. Decuparea difuzoarele volumetrice, formând o grindă. cozi sigure din spate cu invizibil.

Citește mai mult  Pro și dezavantaj de extensii de par bandă

Coadă

În ciuda simplității, coafura seara eleganta poate dovedi cozilor.

Ca și iasomie

Prințesa Jasmine este un câștigător de capele superbe, care a permis-o pentru a crea o coadă în vrac. fetele moderne pot crea, de asemenea, o capodoperă similară. Pentru început, este necesar să se împartă părul în 3 părți: partea din spate și, după care este destul de. Apoi, cravată o coadă mică și compartiment superior optic. Fix panglică și scutura ușor pentru volum. Acțiuni similare de a face cu toate celelalte părți ale cozii până când se obține rezultatul dorit.

O astfel de coafura este perfect pentru bal mascat.

Lush cu pantofi

coada similar va fi o opțiune excelentă pentru evenimentul de vară. Împărțiți părul în 4 părți: 2 temporale, occipient și pe partea de sus. Ia partea de sus Strand și trage din interior, se presara cu lac pentru fixare. Ușor pus, răsucind în hamul și de fixare banda de cauciuc transparent fin. Acțiuni similare, și cu toroane laterale: da volumul, se transformă în hamurile libere și sigure spatele invizibile.

Fâșiile mai mici ar trebui să fie, de asemenea, asigurate printr-o banda de cauciuc pentru a face coafura.

Exemple frumoase

pachet de mare este perfect combinat cu caracteristici ușor ascuțite. Șeful decorează o ramă de țesut lat cu un model luminos, care armonizeaza cu o rochie. cercei agățat luminoase cu fire si pomponilor sunt completarea imaginii originale, oferindu-i chiar mai picanterie. Machiaj cât mai simplu posibil: sprâncenele și obrajii sunt ușor subliniate, o mică săgeată în ochi.

Îngrijit umbrită de păr înapoi colectate în faza scurta cu tesut. Volta coafura oferă imaginea de eleganță. cercei alb-negru mari sublinia caracteristicile exacte ale feței, și machiaj, cu accent pe ochi nu pierde din vedere. Imaginea este armonioasă și atractivă.

Basket este coafura autosuficientă, decoratiuni suplimentare de aici nu la locul. În acest caz, cercei mici sunt corecte selectate, care nu trageți atenția de la țesut. rochie de sifon roz ofera o imagine de feminitate si romanticity. machiaj de lumină în tonuri de roz face o ieșire delicată.

coada vrac Jasmine arata foarte bine cu breton rupte, asimetrice. Rigoarea jachetei clasic de umbra de lapte este diluat cu cercei mari și negre, cu stropi de alb, roz și albastru. machiaj Restrained adaugă eleganță. opțiunea perfectă pentru birou sau de afaceri întâlnire.

coada de cal, cu o cantitate mică de rădăcini de păr create cu ajutorul unei luptă, decorat cu un lanț de aur umbra. cercei masiv rotund au fost de a trage imaginea, cu toate acestea, cea mai ușoară bluza sifon era cautiune. În combinație cu o lumina make-up, coafura si accesorii arata foarte armonios.

10 coafuri mai rapide.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: