Hairstyle Cold Wave : caracteristici și tehnologie

Hairstyle Cold Wave : caracteristici și tehnologie

Frumusețile misterioase ale anilor 20 ai secolului trecut sunt în continuare obiectul imitației doamnelor moderne. Pentru a deveni parte a unui trecut excelent, este suficient să se facă în retrosetile. Incredibil de ușor și romanticly în zilele noastre, coafura „Cold Wave“ arată. Poate fi creat pe păr scurt, mediu și lung.

Un pic de istorie

În timpul prewing (din 1920 până în 1940), femeile au fost inerente stilului elegant și romantic. putere specială asupra fashionista acelor ani a fost stilul „Cold Wave“. Ea a dat imaginea dramei și, în același timp, femeia arăta să atingă și drăguț. Doamnelor de 30 de ani au aderat la o imagine „rece”: doamnă fragilă în costume de mătase grațioase cu buze strălucitoare și bucle perfecte pe cap. Astăzi, o astfel de coafura este relevant pentru cazurile solemne. „Wave“, mai ales arata blând și feminine la mirese frumoase.

Aceasta coafura are un farmec aparte. Coturile curg lin între ele și se încadrează armonios pe „pânză“ de păr. Buclele sunt efectuate sub forma unei litere S latină. O astfel de coafura, fac parte din stilul de „Chicago“, care se distinge prin imagini extravagante și îndrăznețe.

Sfat util

Asigurați-un „val rece“ cu propria lor destul de mâini. Dar, înainte de a vă apuca de treabă în epoca de chic rafinat, merită atenție la o serie de recomandări importante.

 1. Ca o regulă, stilul anilor 1930 implică părul scurt și mediu. Pe eticheta de lungime maximă de pozare este mai greu.
 2. Principalele elemente create coafuri – Wave, buclat netede, coroana, proba. În cele mai multe cazuri, un astfel de stil este creat cu o linie de diviziune de păr oblici.
 3. „Cold Wave“ nu ar trebui să fie făcut de către proprietarii unei tunsoare gradat. Vârfurile firelor rupte vor „knock out“, iar instalarea va pierde precizia lor.
 4. Retroprism subliniază caracteristicile sofisticate. „Wave“ este relevantă pentru femei fragile cu ochi expresivi.
 5. Lucioasă de stabilire strălucire dă gel. Achiziționați toate necesare „styling“ mijloc de a crea parul este mai bine în avans și suficient.
 6. Numărul de „valuri“ variază cinci-trei. Astfel, din partea principală a mai probor.
Citește mai mult  Pentru femei tunsoare moscovită : Caracteristici și Tehnică

Tehnologia de creație

Numele acestei coafuri implica parul ondulator fără utilizarea de dispozitive la cald (clești, fier și mașini termice). Prin urmare, pentru executarea independentă va trebui să se pregătească:

 • Gel si vopsele+
 • Comb (subțire)+
 • plasă de păr speciale+
 • set Clip.

Înainte de stabilire necesitatea de a pregăti tur. Un mijloc excelent pentru a da parul de elasticitate este decoctul de seminte de in. Pregătiți-l singur este simplu: avem un recipient mic, se toarnă apă (1 I) și se adaugă 4-5 linguri de semințe de in, se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 20 de minute, apoi se lasă-mă să se răcească. Înainte de stabilire stropirea cu un fir de păr spațios, cu un pulverizator. Dupa procedura, cu atenție și le pieptene.

Opțiuni de stabilire în masă. Bineînțeles, totul depinde de lungimea parului. De exemplu, pe o capelă scurtă „Cold Waves“, pentru a crea cel mai simplu mod, deoarece instalarea nu va necesita accidente vasculare cerebrale suplimentare. „Valuri“ pe parul mediu si lung va deveni elementul original al coafurii festive.

Par scurt

pieptene bine părul și aplicați gelul de-a lungul întregii lungimi. Facem probă panglica și separat (de la frunte) Strand larg. Retragerea de la 3-4 cm linia de creștere a părului, clemă înțepeni, apoi ridicat cu o buclă buclat vârful ușor în sus. Ia clipul de mai jos și fix opri la. Așa că vom obține coroane (vârf „Valuri“).

În continuare un principiu similar cu ajutorul clemelor și combinăm „valuri“ rămase (5-6). Apoi, pe de altă parte, vom face trei „valuri“. sfaturi de par forma inapoi. Am purta o pălărie capron (mesh) și a da un pic de păr uscat. În etapa finală, eliminăm clemele și să acopere întinderea de lac.

Citește mai mult  Dubla Kare: Caracteristici coafuri și de stabilire a acestuia

„Valul de frig“, pe o lungime minimă de formă arata foarte feminin si elegant.

Cailons de lungime medie

diviza parul curat în părți. Subliniem catena din față (proba panglica) și pieptănare-l mai departe. Restul parului pe care le colectăm în coada și formează cablajul de la ei. Twist cablajul din jurul bazei cozii și fixați pachetul cu Stiletto. Acoperiți-l lac abundent.

Începeți buclele față. Pieptănare un fir larg și să-l învii. Rădăcini acoperă lac și se aplică de păr gel pe întreaga lungime. Strand Îngrijit mai mici pe partea dreaptă. Noi luăm un pieptene, cleme și de a crea un „val rece“ (3-4 coroane). Sfaturile de păr se ascund într-un pachet și re-fixați cu știfturi. În etapa finală, scoateți clemele.

Retroprism pe parul mediu arata in special extravagante.

fire foarte lungi

Așa cum am spus deja, pe waveleur din lungimea maximă, de a crea un „val rece“ este dificil, cu ajutorul clemelor. Prin urmare, există un alt mod – simplu și original. Pentru a crea nevoie de:

 • gel fixare puternică+
 • crest+
 • Set de cauciuc.

Combinați părul, aplicăm gel și împărțiți-l în trei părți: fire laterale de-a lungul PRObor și zona occipitală. Am plimbare trei mosiches. Combs repara benzi de cauciuc. Cel mai bine face-o pentru noapte. În dimineața perie frumos împletiturile și ușor pieptănare o perie moale. Rezultatul este un „val rece” strălucit, lucios, care va păstra formularul pe tot parcursul zilei.

Parul lung nu este un motiv pentru a da o coafura elegant „Din trecut“.

Dacă nu aveți cleme, puteți crea un „val” cu propriile mâini. Pentru aceasta, luăm o cantitate mică de spumă și o aplicăm pentru a curăța părul. Strandul frontal diviziune pentru mai multe părți mici. Hound Up Fiecare dintre ele (la rândul său) pe deget și păstrați-l într-o astfel de stare până când formează curl. Manipulări similare fac cu restul unităților. Astfel, ar trebui să existe 3-4 „valuri” în apropierea feței. La sfârșit, blocați lacul de bucle.

Citește mai mult  Cum de a elimina plastilină cu părul?

Mai multe despre coafura „Wave rece” puteți afla în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: