Laminarea de gelatină de păr la domiciliu

Laminarea de gelatină de păr la domiciliu

Fiecare femeie știe – a fi atractivă, este necesar să se îngrijească nu numai față și corp, ci și de păr. Astăzi, saloanele oferă multe proceduri interesante de plecare, iar unul dintre cele mai căutate sunt părul laminat. Se află în aplicarea substanțelor speciale care returnează firele naturale strălucitoare și o vedere sănătoasă. După aceasta, fiecare fire de păr apare un film invizibil care îl protejează de factorii negativi și nu împiedică afluxul de oxigen.

Nu mulți ghici că făcând laminarea poate fi independent fără a pleca acasă. În același timp, cumpărarea ingredientelor scumpe nu trebuie să cumpere, deoarece compoziția clasică pentru laminarea la domiciliu este gelatina obișnuită. Acesta este un tabel de colagen, care este necesar pentru a menține tinerii și frumusețea nu numai părul, ci și întregul organism. Rezultatele de la o astfel de procedură o va depăși toate așteptările, principalul lucru este de a se conforma cu raportul corect al ingredientelor și acționează în conformitate cu instrucțiunile.

Cât de des aveți nevoie să laminați părul la domiciliu și ce variante ale compozițiilor există, citiți în acest articol.

Particularități

În timpul laminatiei de-a lungul întregii lungimi a părului, este distribuită o compoziție specială, care înconjoară tija fiecărui fire de păr ca un film invizibil. Ca urmare, buclele arată mai sănătoase, mai frumoase, ușor de pieptănat, iar în plus, ele sunt protejate împotriva impactului negativ asupra mediului. Laminarea la domiciliu, de asemenea, se confruntă perfect cu această sarcină, dar îl costă uneori mai ieftin. Geantă de gelatină, care găzduiește o lingură de pulbere, costă câteva ruble. Chiar și ținând cont de necesitatea mai multor proceduri, beneficiul este evident.

În plus față de colagenul natural, gelatina include proteine, aminoacizi, fibre dietetice, celuloză, vitamine și microelemente, permițându-vă să reveniți la viața și părul obosit și deteriorat. În timpul procedurii, substanța pătrunde în tija de păr și o restaurează de-a lungul întregii lungimi. Ceea ce este important, filmul care apare pe fiecare păr nu le împiedică să respire.

Apropo, în mijloace scumpe pentru laminarea salonului, împreună cu componentele sintetice, gelatina obișnuită include.

Când aplicați compoziția pielii capului și o pereche de centimetri de păr din rădăcini nu este procesată. Acest lucru se face deoarece este dificil să se spală gelatina din piele, iar iritarea de la acesta nu este exclusă. În ciuda faptului că acest produs nu provoacă alergii, lianții din compoziția sa sunt capabili să furnizeze senzații incomode în contact cu capul.

După procedură, apariția părului este îmbunătățită imediat în mai multe direcții:

 • Părul îngrozit și arata mult mai cuprinzător, deci procedura mai ales ca proprietarii de bucle subțiri și lichide+
 • acoperire invizibilă protejează fiecare fire de par de efectele nocive ale factorilor externi, care sunt deosebit de relevante pentru orașele cu un mediu rău: gazele de eșapament, și alte emisii în atmosferă nu va fi în măsură să dăuneze parul+
 • Laminarea face buclele netede și mai mult+
 • Procedura nu permite să se spele pigment penetrant, și, prin urmare, vă puteți bucura de culoare bogat obținută după colorare.

Beneficii și daune

Vă vom spune mai multe despre proprietățile pozitive și negative ale laminatei de casă. Avantajele acesteia sunt aceleași cu procedura salonului:

 1. protejează împotriva daunelor termice, de aceea este recomandat să utilizați, dacă vă îndreptați părul cu un fier de călcat, buclat captura lor sau uscat uscător de păr+
 2. Broaste devin ascultători și mai bine să păstreze pozarea+
 3. Parul este umplut cu substanțe utile, ceea ce este foarte important în cazul în care acestea sunt deteriorate+
 4. trece Litness, seques secvențiere+
 5. bucle subtiri rare uite gros și volum.

Se crede că, datorită formării unei pelicule subțiri pe suprafața fiecărei fire, acestea nu sunt permise de oxigen, ceea ce conduce la consecințe negative. De fapt, acest aviz nu este întărit. Filmul de gelatină trece aerul, efectele nocive ale laminare a parului la domiciliu nu este, din moment ce toate ingredientele compoziției de casă au o origine naturală.

Citește mai mult  Tehnologie pentru efectuarea unei curling chimice prăjire

Acționând în conformitate cu instrucțiunile, puteți obține, în sensul literal al rezultatului genial cuvânt fără a lăsa acasă.

Cine nu este recomandată?

Cu toate avantajele acestei proceduri de vindecare, există cazuri în care nu merită faci, deoarece acesta nu va beneficia sau pur și simplu nu aduc rezultatele dorite.

 1. O consecință neplăcută care poate apărea din laminare la domiciliu este crescut de păr gras. Dacă ei înșiși buclele posedă o astfel de proprietate, procedura poate întări acest efect. tip uscat are nevoie de o astfel de nutriție mult mai mult.
 2. Foarte rigid de tip oriental, parul se poate comporta imprevizibil dupa laminare acasă. Uneori, parul devine chiar mai dură și neascultători.
 3. Prea târziu bucle în valoare de curățare. În coaforul sau independent trebuie să lustrui suprafața lor, astfel încât acestea vor arata mult mai solid și sănătos. Numai după aceea puteți face laminare de casă.
 4. Dacă tocmai ați pictat, atunci trebuie să așteptați pentru procedura pentru câteva zile. De data aceasta va fi suficientă pentru buclele dvs. „odihnit”.
 5. Nu se recomandă experimentarea cu laminarea gelatinei după o curbură chimică.

Instrucțiuni pas cu pas

Laminarea casei are un dezavantaj în comparație cu salonul – rezultatul din acesta este vizibil numai după mai multe proceduri. Pentru cel mai mare efect, va trebui să aveți răbdare și să o faceți o dată pe săptămână timp de o lună. Cu toate acestea, prețul mai mic poate fi un avantaj semnificativ al procedurii de domiciliu. Luați în considerare treptat cum să faceți singur. Proporțiile ingredientelor sunt date la calculul părului scurt.

 • Mai întâi trebuie să reproduceți gelatina. Pungă de 15 grame, care corespunde la aproximativ o lingură, se toarnă în recipientul în care se va pregăti compoziția. Este mai bine să luați mâncăruri de porțelan sau smalț.
 • Se toarnă trei linguri de apă fierbinte răcită, închideți și țineți 20 de minute. În cazul în care o parte a pulberii nu se dizolvă și formează bucăți mici, ușor cald amestecul. Nu permiteți fierbere, împrăștiați-le. Dacă culegeți gelatina pe aragaz, atunci își poate pierde proprietățile.
 • Acum este necesar să adăugați jumătăți de linguri ale aparatului de aer condiționat la amestecul pe care îl utilizați de obicei.
 • Spălați-vă capul și părul ușor blocat.
 • În timp ce soluția nu este înghețată, distribuiți-o prin păr, evitând zona de rotație.
 • Înfășurați-vă capul cu un film de plastic și împachetați-l cu un prosop cald. Pentru o penetrare mai activă a gelatinei în structura părului, le puteți încălzi cu un jet cald de aer dintr-un uscător de păr. Ultima pentru a face opțional.
 • După 30 de minute, spălați amestecul fără șampon, folosind apă caldă și apă caldă. Se crede că clătirea cu apa de lămâie va ajuta la asigurarea rezultatului (lingura de suc pe litru).

Dacă sunteți proprietarul păr lung, va trebui să se pregătească mai mult compoziția, principalul lucru este să respecte proporția de o parte din pulberea în trei părți de apă. De obicei, 2 linguri de pulbere de gelatină sunt luate la lungimea de mijloc, și pentru mult timp – 3-4 linguri.

A doua opțiune pentru laminare acasă are o compoziție mai bogată și, prin urmare, efectul poate dori mai mult.

 • Similar cu opțiunea anterioară pentru a începe, trebuie să se toarnă o lingura de gelatina cu apă de trei linguri nu fierte prea fierbinte. Se agită amestecul astfel încât să nu cocoloașe format, și a pus hula.
 • Destul se spală capul cu șampon pentru a elimina toate poluarea. Nu este nevoie de a utiliza balsamuri pentru o mai bună pieptănare. uscat ușor părul, lăsându-le ușor umed.
 • Puneți tava pe placa și să facă o baie de apă cu ea. gelatina Pune să se încălzească pentru dizolvare completă, dar nu permit fierbere.
 • Se răcește masa rezultată și se amestecă ingredientele rămase în ea.
 • Aplicați compoziția pe păr și se spală într-o oră.

A treia compoziție include un oțet de mere, care este cunoscut pentru proprietățile sale utile în cosmetologie.

 • Golful gelatina totul este în același raport, lăsați-l bea.
 • După 20 de minute, se toarnă o linguriță de oțet de mere într-o masă și se amestecă din nou.
 • se încălzește ușor recipientul cu compoziția pe baia de apă și capacul merge ulei de lavandă acolo. lipi cu grijă amestecul în păr și se lasă o jumătate de oră, apoi se spală.
Citește mai mult  Curling chimice

Rețete

Noi aducem la cunoștință măștile de păr utile, ca parte a care există o gelatină. Acestea trebuie să fie utilizate după laminare acasă pentru a salva rezultatul atâta timp cât posibil. Vom lua în considerare, de asemenea, mai multe rețete care îmbogățesc compoziția de laminare cu vitamine și minerale.

Hrănitoare

Reteta clasica de mai sus-menționat pentru laminare servește ca bază pentru produse cosmetice la domiciliu. Deci, în cazul în care apa este înlocuită cu ceva mai util, atunci puteți obține o masca foarte buna.

femei blonde vor lucra bine cu un decoct de musetel sau apa cu lamaie, si brunetele – suc de morcov sau spray urzica.

De la căderea părului

Pentru a consolida ceapa păr, la baza de gelatină, este bine să adăugați podeaua unei linguriță turnării sau uleiul de reurenik. Păstrați compoziția aveți nevoie pentru o oră sub un prosop sau pălărie cald.

pentru volum

Compoziţie:

 • Gelatina – linguriță+
 • Incolor Henna – Linguriță+
 • Muștar – linguriță+
 • linguri Doi – Apă+
 • gălbenuş.

Puneți gelatina matura și după 15-20 de minute, se toarnă într-un amestec de gălbenuș de. Dacă obține o masă omogenă va fi dificil, puteți adăuga puțină apă – lucrul cel mai important este faptul că consistența masca este ca smântână. Apoi se toarnă toate celelalte ingrediente. Păstrați amestecul pe par coapte în prosop aproximativ o oră.

Pentru părul gras

Compoziţie:

 • Gelatina – lingura+
 • Sucul de lamaie – 4 linguri+
 • Aer condiționat sau masca – lingura de masă+
 • gălbenuş.

Pentru părul uscat

Compoziţie:

 • Gelatina – lingura+
 • Apa – 3 linguri+
 • Oțetul de mere – 1 linguriță+
 • Ulei de lavandă – 1 picătură.

universal

Compoziţie:

 • Gelatina – lingura+
 • linguri Doi – Apă+
 • Suc de aloe – lingura+
 • Suc de patrunjel – linguriță.

Aceste măști se pregătesc pentru același principiu. Se amestecă toate ingredientele, se aplică și se lasă pe parul meu timp de o jumătate de oră. Utilizați pentru a încălzi prosop sau capacul. După 30 de minute, se spală masca de gelatină cu apă caldă și șterge părul cu un prosop.

gelatina șampon

Compoziţie:

 • decoct dintr-un amestec de urzică, brusture și mușețel – o treime dintr-un pahar+
 • Gelatina – 3 linguri+
 • sampon normal – 2 linguri.

Mai întâi pregăti gelatina, golful apa, și apoi dizolvarea tuturor bulgărilor, se toarnă șampon în ea. Distribuiți compoziția de păr rezultată și se spală părul după 10 minute. În același timp, părul înfășurat nu are nevoie. După timpul specificat, alunecare de păr.

În plus față de compoziția de gelatină tradițională pentru laminare, vă puteți întâlni alte retete interesante pe care nu le includ.

Muştar

Următoarele produse sunt luate pentru prepararea amestecului:

 • muștar uscat+
 • Ouă.

Raportul dintre ingrediente este selectat pe ochi, principalul lucru este că compoziția obținută are o consistență de smântână. Se agită într-un bol de ouă crude, cu o pană sau furcă și, treptat, pompat în ele pudră de muștar. Distribuiți părul rezultat cu părul, frecarea fire cu alte fiecare pentru o mai bună absorbție, și apoi plimbare prin firele de păr de păr cu dinți rare și izolați capul. O oră mai târziu, compoziția poate fi spălată, fără detergent să se utilizeze.

La Kefir

Compoziţie:

 • Kefir – patru linguri+
 • maioneză – 2 linguri+
 • ou de gaina.

Remedierea vitaminei

Compoziţie:

 • Miere – linguriță+
 • Ulei (Castor, Repener, Coconut sau Altele) – lingura de masă+
 • Vitaminele A, E – Cuplu picături+
 • ou.

Iar cealaltă rețetă presupune o aplicație similară. Conectați toate componentele și aplicați pe păr, după o jumătate de oră, clătiți-le cu apă caldă.

Cât de mult ține?

Când laminarea într-un efect de coafură este de obicei salvată în una sau două luni. Dacă faceți în mod constant această manipulare, atunci aspectul este coafura sa îmbunătățit foarte mult, dar trebuie să vă amintiți că beneficiul și rezultatul vizibil depind direct de cât de corect este. Laminarea la domiciliu iese mai repede, astfel încât să atingă un efect lung și puternic, se recomandă repetarea săptămânalului timp de două sau trei luni.

După gelatina se acumulează în păr, nu vă puteți aminti laminării timp de mai multe luni, iar apoi se repetă din nou acest curs. O altă opțiune este de a aplica compoziția de gelatină la fiecare trei săptămâni.

Sfat

 1. Cel mai bun efect al acestei proceduri este vizibil pe parul subtire si crescut, dar buclele recalcitable-l cedeze foarte prost, astfel încât acestea vor trebui să aleagă alte proceduri.
 2. De asemenea, este bun pentru a face laminare de casă pe părul după colorare, deoarece gelatina învăluie părul și nu permite vopseaua să se spele off.
 3. Din utilizarea uscător de păr, rezultatul din procedura nu va veni să nu, și este mai bine să nu utilizeze fierul si ghemuieste. Cu cât este mai de păr și așa va fi ascultătoare și va arata superb, fără depuneri suplimentare de.
 4. Prima zi după laminare Nu face coada si alte coafuri nu pentru a trage de păr.
Citește mai mult  Tunsoarea Shinga pentru păr mediu: Caracteristici, selecție și sfaturi de stabilire

Îngrijirea părului după procedură

Încercați să utilizați piepteni din materiale naturale. Cele mai bune accesorii cu peri moi.

Atunci când spălarea se recomandă să se refere la păr cu mai multă atenție. Adică, nu să-i spele prea intens, nu se răsucească atunci când stoarcere. Ușor șampon spumă și se freca în scalp fără mișcări ascuțite. Nu folosiți apă prea fierbinte pentru spălare.

Cele mai mici conexiunile alcaline din sampon, cu atât mai mult vă veți bucura de ușoară și păr ascultător. Puteți înlocui detergent obișnuit pentru speciale, concepute pentru parul dupa vopsire.

Temperaturile prea mari pot deteriora pelicula de protecție care rezultă, capete astfel încât atunci când sunt uscate, păstrați uscator de par la 30 cm de păr.

Recenzii

Rezultatele acasă laminare Impress nu numai fetele însele care au făcut această procedură, dar și experți în domeniul frumuseții. Unii coafor recunosc că ei înșiși îl fac acasă, deoarece prețul pentru compoziția de acasă este semnificativ mai mic decât pe salon, iar rezultatul nu este inferior unui analog mai scump.

Multe femei se confruntă cu fumul de păr în vreme ploioasă și cu umiditate ridicată. Firele nu doresc să se situeze fără probleme, să înceapă să iasă din coafuri sau chiar să fie curl. Pentru ei, laminarea devine o mântuire reală, deoarece vă protejează coafura de influența condițiilor meteorologice. În plus, după prelucrarea gelatinei, părul încetează să se electrifice. Dacă de obicei, atunci când se schimbă, ele sunt ușor spargate atunci când contactul cu îmbrăcămintea și revista în față, apoi după laminare puteți uita de aceste momente neplăcute.

Majoritatea recenziilor pozitive despre această procedură sunt exact fetele cu părul subțire și rar. Datorită aplicării săptămânală a compoziției de gelatină, au transformat părul lor pentru mai multe proceduri, le-a dat un volum vizual și dens. Dar fetele cu parul foarte cret nu pentru a obține perfect netedă, cu toate acestea, buclele devin mai elastice și strălucitoare, care este, de asemenea, un rezultat pozitiv.

Un avantaj important al laminare de casă se remarcă faptul că gelatina, ca regulă, nu provoacă alergii, și femeile cu o tendinta de astfel de reacții trebuie să aleagă orice agenți sintetici. Rețineți că adăugarea de componente sintetice la compoziția de origine, cum ar fi balsam sau masca, reacția părului poate fi diferit. De exemplu, una dintre fete a adăugat o mască de nucă de cocos la compoziția clasică, iar rezultatul nu a fost doar dezamăgit, dar sa dovedit a fi invers – sfaturi au început să arate chiar mai uscat.

Netedă și păr sănătos nu mai ies din moda. Ele sunt în orice moment să decoreze orice femeie, oferindu-i feminitatea și farmecul. Acesta este motivul pentru care procedurile de păr care netezi folosesc popularitate neschimbată în coafor și saloane de înfrumusețare.

Dacă doriți, de asemenea, să obțineți bucle care curg și bine îngrijite, dar nu aveți ocazia de a vizita vrăjitorul, faceți laminare dvs. fără a pleca acasă.

După laminare acasă, parul nu doar sa fie stralucitor – ei chiar devin mai puternice și mai sănătos. De asemenea, este important ca această procedură să nu utilizeze substanțe dăunătoare, pe care nu le puteți spune, de exemplu, despre îndreptarea keratină. Amestecul include ingrediente extrem de naturale, care vor fi găsite la fiecare amantă sau vor fi ușor achiziționate în magazin, deoarece sunt destul de ieftine.

Principalul lucru nu este să uitați să faceți procedura în mod regulat și să adere la instrucțiuni.

Despre modul de a face laminare de gelatină de păr la domiciliu, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: