Lungime mijlocie Hair Shatus: Descriere și sfaturi pentru dormit nuanțe

Lungime mijlocie Hair Shatus: Descriere și sfaturi pentru dormit nuanțe

Până în prezent, fetele au o mulțime de tehnici de colorare a părului disponibile. Acest lucru vă permite să schimbați complet imaginea într-un timp scurt sau pur și simplu faceți o coafură frumoasă. Dintre toți acești tehnicieni, Shatus este acum acoperit de poziția de lider. La urma urmei, se va potrivi perfect pentru fete cu păr blond și pentru cei care au multe fire. În plus, este posibil să lucrăm în această tehnică și fete cu părul lung și cei care au o capelă de lungime medie.

Avantaje și dezavantaje

După o asemenea pictură, se dovedește o tranziție destul de inconspicuoasă de la o nuanță întunecată a părului la lumină. În același timp, buclele aspect complet natural, ca și în cazul în care pur și simplu au fost pentru o lungă perioadă de timp sub lumina soarelui. Lucrul în tehnica Shatus, comandantul trebuie să pună mai întâi pe buclele de vopsea. În același timp, nuanțele pot fi imediat mai multe. Acestea vor fi diferite de coafura principală pentru doar câteva tonuri. Este atât de necesar ca tranziția nu este atât de ascuțit. Cu această tehnică, rădăcinile nu rămân atinse, doar sfaturi sunt vopsite.

Desigur, cortul are atât neajunsuri și demnității. Printre minusuri este de remarcat faptul că, fără ajutorul unor specialiști va fi foarte dificil de a face cu procesul de culoarea parului. Prin urmare, lighses nu sunt recomandate la domiciliu.

Dar avantajele există un număr mare de.

 • Nu va fi necesar să se aplice compoziția chimică pentru a le lumina. Prin urmare, colorarea nu afectează structura lor, la toate.
 • Datorită acestei tehnici, coafura arata mult mai magnific și volum.
 • Timpul de aplicare va fi nevoie de destul de un pic.
 • Se pare ca in cazul in care par sarutat soarele „.
 • De multe ori face corecția nu va avea nevoie, pentru că rădăcinile nu înscrie, ceea ce înseamnă că nu vor să iasă în evidență după foșnet.

Care se potrivește?

O astfel de tehnică de colorare este potrivit pentru fetele care doresc parul sa arate foarte frumos, cu toate acestea, nu doresc să le picteze prea des. La urma urmei, corecția după care nu se poate face aproape o jumătate de an. Printre altele, o astfel de tehnologie, cum ar fi un cort potrivit pentru femei reprezentanți din orice categorie de vârstă, și va fi, de asemenea, combinate cu orice culoare sau tip de păr.

Citește mai mult  Cum să încălziți foarte mult spikeletul?

Cu toate acestea, există încă unele restricții nescrise. Printre acestea – lungimea de toroane. Pe buclele de pe centura si pe par de lungime mijlocie, nămolul poate fi dezvăluit la maxim. Dar, pe tunsoare prea scurt o astfel de tehnică o va arata destul de inadecvat. De aceea, tânăra doamnă, având un băiat strigă, ar trebui să refuze doar.

În plus, dacă părul este roșu, atunci pot apărea unele probleme la colorare. În acest caz, este necesar să se facă o încercare simplă pentru întreaga lungime a părului. Cel mai bun dintre toate dispozitivele de fixare sunt potrivite pentru brunete sau bruneturi. Specialistul poate alege o varietate de nuanțe. În plus, spargerile clarificate vor face o femeie mai tânără și vor adăuga, de asemenea, moale la imaginea ei. Pentru păr blond, indiferent dacă sunt medii-blonde sau blonde întunecate, cortul este o alegere bună. Tranziția netedă la o nuanță mai deschisă va adăuga nu numai luminozitatea, ci și firele strălucitoare.

Blondele fermecătoare ale maeștrilor recomandă utilizarea unei umbre de numai 1-2 tone mai ușoare. Pentru a începe, va trebui să vă respingeți părul și numai apoi să le pictați în această tehnică. Pentru cei care au părul curat subțire, această tehnică se potrivește și. Cu toate acestea, puteți utiliza numai 2 culori.

O astfel de colorare va face parul mai stralucitor si expresiv. Așa că totul sa dovedit bine este cel mai bun pentru a face nămolul în cabină.

Selecție de culoare

Pick up tonul perfect pentru parul tau este cea mai importantă sarcină. Astfel de fire uita uneori mai eficient prin adăugarea imaginii stafide. Fata pare imediat de mai mulți ani mai tineri. Cu toate acestea, cu alegerile greșite de culoare, rezultatul va fi complet opus. Parul va parea vâlvoi, ca și cum neglijate. Prin urmare, se referă la colorarea părului nevoie de mai responsabil. Este de remarcat, având în vedere utilizarea acestei tehnici pe părul ei cu o culoare diferită.

Pe blondă

Sfaturi pentru a vă ușura foarte atent, astfel încât tranziția sa uitat naturale. De exemplu, șuvițe blond inchis pot fi tensionate cu cenușă blondă sau grâu umbră. De asemenea, potrivit și de mijloc blond tentă. La urma urmei, este pe o astfel de păr ca shtusch va arata mai natural.

În plus, o astfel de tehnică va permite să revigorați buclele de asistență blond. Acestea vor deveni mai luminoasă și frumoasă.

Pe întuneric

Pentru paleta de culori este mult mai bogată. Alegerea este atât de mare, încât, uneori, fata este foarte dificil de a decide asupra nuanței. Poate fi miere și cafea, și chiar chihlimbar. Pentru cei care au caracteristici faciale impecabile, puteți aplica vopsea cu o roșcată. Bruneturile, precum și doamnele care au păr brun și maro, pot fi folosite de flori care vor fi tonuri sau două brichete. Puteți aplica o nuanță de ciocolată sau de cafea sau chiar culoarea „ciocolată fierbinte”. În plus, aveți posibilitatea să le dilua cu astfel de culori strălucitoare, cum ar fi vinete sau cireșe. De asemenea, foarte frumos se va uita pe fire negre și astfel de culori reci ca cenușă – întuneric sau platină.

Cele mai multe ori fetele cu părul de păr întunecat aparțin culorii de iarnă. Deci, vopseaua este cea mai bună pentru a alege nuanțe reci.

Pe lumină

Experții blonde recomandă utilizarea acelorași nuanțe ușoare. De exemplu, acesta va fi perfect combinat cu grâu sau văzută culoarea perla de grâu sau blondă de platină. În acest caz, cortul nu va fi prea vizibil, cu toate acestea, nuanțele aplicate vor da firele lor de strălucire mai mult și, de asemenea, face o coafură. Pentru lumină, părul blond poate fi folosit de flori ca lapte, cremă sau chiar grâu.

Citește mai mult  Henna albă pentru părul de lumină: Caracteristici și Termeni de utilizare

Cum se efectuează pictura?

Cel mai bine este să contactați salonul, unde experții vă vor ajuta să alegeți culoarea potrivită, astfel încât acestea să arate frumos. Cu toate acestea, nu fiecare fată își poate permite o campanie comandantului. La urma urmei, acest lucru necesită nu numai bani, ci și timpul. Prin urmare, trebuie să vă familiarizați cu tehnologia cortului, astfel încât să o puteți face acasă. Este mai ușor să faci că vor fi fetele care au lungimea de păr.

Scopul principal al acestor echipamente este de a face tranziția de la tonul întunecat la cele mai strălucite mai mici. Înutilitatea Foil. Acest lucru se distinge prin tehnica de sincronizare. Și pentru a amesteca vopseaua de pe par, ai nevoie doar de a elibera corzile. Toate nuanțele ar trebui să fie selectate individual, astfel încât buclele să nu privească ca și cum ar fi „arse”.

Înainte de a vă decide pe nămol, trebuie să pregătiți mai întâi părul. Adică, să aibă grijă de „sănătate“ lor. Nevoia de măștile de păr. În plus, este necesar să se utilizeze numai sampoane bune, precum și Balmes de aceeași linie.

Înainte de culoarea însăși, trebuie să testați mai întâi vopseaua pentru prezența alergenului. Înainte de a face cortul, nu trebuie să vă spălați capul timp de câteva zile, astfel încât vopseaua să fie mai bine pătrunsă în structura părului. De asemenea, pentru o vreme, trebuie să refuzați atât de lac și spumă. În plus, este necesar să se pregătească instrumentele care vor fi necesare pentru muncă. Aceasta:

 • manusi de cauciuc+
 • Un pieptene simplu, neapărat cu dinți mici, pentru a se dovedi a fi+
 • Pensulă specială de vopsea+
 • castron adânc, mai bine dacă este din sticlă, dar puteți și din material plastic+
 • Cleme multiple de fixare a părului.
Citește mai mult  Scheme de branduri kos de la 4 fire

  După aceea, puteți face pregătirea picturii. Pentru a face acest lucru, trebuie să amestecați cu atenție toate componentele dintr-un castron de sticlă. Între timp, părul trebuie împărțit în mai multe zone: este o zonă templă, o zonă frontală și o zonă a capului. Pentru a fi mai confortabil, firele ar trebui să fie fixate prin cleme. Apoi, din fiecare zonă locală, trebuie să luați o lățime dreaptă la 2 centimetri și faceți o lățime. Făcând Nosha, este necesar să se retragă mai multe centimetri de rădăcini. Va fi suficient 6-8 centimetri.

  Vopseaua trebuie aplicată pe părul pieptănat și apoi îl puteți crește cu o perie. Timpul alocat pentru vopsire ar trebui să ajungă la până la 35 de minute. Apoi, vopseaua trebuie spălată cu apă caldă și apoi aplicați un balsam de înmuiere sau orice mască de hidratare pe păr. Părul uscat după ce tija este cel mai bun mod natural.

  Regulile de îngrijire a părului după pictura

  Când cortul se face acasă, și nu cu ajutorul unui specialist, atunci părul va avea nevoie neapărat de îngrijire suplimentară. În mod necesar, blocările trebuie să se spală șampoanele care sunt proiectate pentru părul uscat sau deteriorat. În plus, trebuie să frecați uleiuri naturale în părul meu, cel puțin o dată pe săptămână trebuie să strângeți sfaturile secundelor.

  De asemenea, nu trebuie să utilizați apă prea caldă, deoarece elimină umiditatea de la păr. Nu stați prea mult în soare. Este necesar să abandonați utilizarea unui uscător de păr sau a unui puf pentru o perioadă de timp, pentru a nu tăia părul.

  În concluzie, putem spune că o astfel de tehnologie, ca un dispozitiv de fixare, este potrivită pentru fete cu orice culoare părului. Principalul lucru este alegerea corectă a tonului adecvat, astfel încât coafura să pară naturală și frumoasă. În plus, este posibil să o faceți acasă și în cabină.

  Clasa Master pe colorarea în tehnica lui Shtusch, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: