Mască de ovăz: avantaje și dezavantaje, pregătire și utilizare

Mască de ovăz: avantaje și dezavantaje, pregătire și utilizare

Oatmeal conține multe vitamine, aminoacizi, minerale și alte componente biologic active. Datorită valorii de alimente bogate, vasul pe baza acestei cereale este considerată nutrienți și sănătoasă a sănătății umane. Cu toate acestea, ovazul nu poate fi inclus numai în dietă, ci și în exterior ca mase de păr. Se va întări buclele, să le facă mai sănătoși, netedă și strălucitoare.

Utilizarea produsului

Extractele de ovăz sunt adesea folosite pentru a pregăti produse de îngrijire a părului. Ei au restabilirea și consolidarea proprietăților. Pentru a salva pe magazine de cumpărare, puteți face măști de ovăz la domiciliu.

Utilizarea lor se află în compoziția acestei cereale:

 • Vitaminele conținute se hrănesc cu becurile, oferind o creștere rapidă a părului sănătos+
 • Aminoacizii și componentele minerale contribuie la curățarea scalpului din celulele moarte+
 • Macroelemente întăriți buclele, le face mai ascultători+
 • Acidul ascorbic ajută la ajustarea funcției glandelor capace sebacee.

Masca de acasă gătită este permisă să se aplice indiferent de tipul de păr. În plus față de ovăz, alte componente pot fi adăugate la instrument, completând astfel proprietățile sale pozitive.

efectul

Beneficiul de măști din Fulgi de ovaz este dificil de a supraestima.

Rezultatul vorbește de la sine.

 1. Încetarea de cadere a parului din cauza becurilor nutriționale și consolidarea acestora. De asemenea, în comentarii, oamenii nota îmbunătățirea stării părului, creșterea accelerată a acestora.
 2. Elasticitatea toroane, avertizare stratificarea lor la sfaturile.
 3. Normalizarea selectarea unui secret pripit, din cauza căreia buclele dețin mai mult volum.
 4. Restaurarea structurii pe toată lungimea.
 5. Eliminarea matreata, vindecarea rapida microfisuri pe pielea capului.
 6. hidratarea parului, prevenind fragilitatea lor.
 7. culoare strălucitoare și saturate de capele.

măști pe bază de ovăz-sunt indispensabile pentru persoanele cu bucle pictate. Potrivit femeilor, phytostreality de casă poate „reanima“ fiecare fir de păr, da-i sănătate, strălucire și strălucire.

  Folosirea regulată a măștilor va contribui la formarea unui înveliș subțire, protejând buclele de impactul negativ al factorilor externi (razele solare, la rece, uscare cu uscător de păr, îndreptare cu fier).

  Termeni de aplicare

  Pentru a restabili parul, nu se recomandă utilizarea Ovăz într-o formă pură (cu excepția celor pentru prepararea riscurilor pentru clătire). Pentru măști, este mai bine să fulgi de ovăz, să cumpere și să le zdrobit în făină cu un blender sau râșniță de cafea.

  Pentru a pregăti phytosteria de înaltă calitate, ar trebui să refuze saci cu fulgi de ovăz fast-food. De la un astfel de produs a, cele mai multe dintre substanțele benefice sunt eliminate, din cauza care este puțin probabil să aducă efectul dorit.

  Atunci când se face măști, este necesar să se ia în considerare o serie de recomandări.

  1. Pulbere de gătit cu apă caldă. Nu folosiți apă clocotită, pentru că atunci când turnarea unui faina fierbinte cu faina. Ca rezultat, vei primi aluat.
  2. Nu se recomandă să se aplice în roaming fulgi întregi pe păr. În viitor, acestea vor fi dificil să se spele off toroane.
  3. Atunci când este aplicat, remediul trebuie să fie distribuite uniform pe întreaga lungime a parului. De asemenea, urmați câteva minute pentru a freca masca în pielea capului cu mișcări circulare de masaj. masaj Lumina va ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui si a furniza substante nutritive la rădăcini mai repede.
  4. Remediul trebuie să reziste la părul de cel puțin 15 minute și nu mai mult de o oră (timpul recomandat depinde de prezența unor componente suplimentare).
  5. Pentru a îmbunătăți efectul, după aplicarea phytosteria, se recomandă să-și încheie capul cu o folie de polietilenă și un prosop. Prin creșterea temperaturii, biologic componente active vor fi mai rapid în piele și păr.
  6. După expunere, instrumentul este îndepărtat prin spălare cu ajutorul șampon obișnuit. Utilizarea Balzam nu este recomandată, deoarece fulgi de ovăz este una dintre cele mai bune de aer condiționat naturale.
  7. Pentru a obține un rezultat mai bun, măști pe bază de ovăz trebuie să fie de 2-3 ori pe săptămână, timp de treizeci de zile. După o lună trebuie să ia o pauză.

   Fulgi de ovăz – produs hipoalergenic, dar, în ciuda acestui fapt, unii oameni au intoleranță la această cereale. Pentru a elimina apariția reacțiilor alergice sub formă de erupții cutanate și mâncărime, aveți nevoie pentru a testa în prealabil: aplică remediu preparat proaspăt pentru zona interioară a cotului. Dacă după o jumătate de oră, nu există nici o senzație de arsură sau alte senzații neplăcute, puteți distribui în condiții de siguranță masca de păr.

   Rețete

   La domiciliu, puteți pregăti rapid simplu, dar în același timp mijloace eficiente cu ovăz și alte componente pentru tratamentul părului sau a scalpului.

   Luați în considerare cele mai multe rețete comune.

   1. masca restaurarea. Pentru prepararea ei, 2 linguri de miere va fi necesar, aceeași cantitate de apă caldă și fulgi de ovăz pisat. Miere topește până la o stare lichidă într-o baie de apă, se adaugă o făină diluată cu apă de ovăz. Masa rezultată este aplicată derm și pentru întreaga lungime a părului timp de 20 de minute, după care se spală de.
   2. Pentru creștere. Pentru a găti astfel phytosteria, veți avea nevoie de o jumătate de pahar de fulgi de ovăz și lapte solide, precum și o pereche de picături de ulei de migdale. Preparate aplicate la rădăcini. Compoziția se menține pe derm nu mai puțin de o jumătate de oră.
   3. împotriva pierderii. Pentru a pregăti o nevoie masca 2 linguri de faina de ovaz pentru a turna aceeași cantitate de apă caldă, după care există o linguriță adăugare de ulei de ricin. După 10 minute, compoziția trebuie să fie etichetate în pielea capului, iar resturile sunt distribuite pe întreaga lungime. După o jumătate de oră, masca se spala.
   4. Împotriva belșugul rădăcinilor. Pentru a prepara o compoziție care normalizează activitatea glandelor sebacee, este necesar să se ia 2 linguri de făină, 3 tablete de cărbune activ și 3 lingurițe de ser. fulgi Racing se toarnă cu lichid cald, se adaugă la sol sorbent. Compoziția preparată trebuie frecat în cap cu mișcări de masaj timp de 5 minute. Mijloacele trebuie lăsate timp de o jumătate de oră, după care se spală.

   Utilizarea unor astfel de produse pentru păr pe bază de păr, puteți reveni rapid la fire cu sănătatea și aspectul impecabil, menținând în același timp bugetul.

   Aflați mai multe despre cum să faci o mască păros, puteți în acest videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: