Philips Uscător de păr: Model rând și alegere

Philips Uscător de păr: Model rând și alegere

Femeile moderne preferă să petreacă ceva timp pentru a ghida frumusețea. Philips oferă uscător de păr de înaltă calitate care vă permit să accelerați procesul de așezare. Dispozitivul este convenabil și nu necesită utilizarea de accesorii suplimentare. Producătorul garantează durabilitatea dispozitivului chiar și cu utilizarea intensivă.

Informații despre marcă

Philips este un producător destul de popular și celebru de produse pentru frumusețe și nu numai. În gama de mai mult de 10 de modele de uscătoare de păr de diferite tipuri.

Notă principalele beneficii ale bunurilor companiei.

 • garanție electronice. Nu este nevoie să stocheze controale și chitanțe cu achiziția.
 • În termen de 30 de zile de la cumpărare, puteți returna bunurile, chiar dacă nu există nici o căsătorie de producție. Compania vă permite să renunțe la dispozitivul care nu a făcut ca cumpărător.
 • Livrarea este gratuită atunci când achiziționează de la 5000 ruble.

Particularități

Feng-perie este o alternativă convenabilă la Fene obișnuită. Cu acesta, puteți face rapid rapid și ușor styling pe părul de orice lungime.

Dispozitivul poate fi împărțit în 2 tipuri în funcție de pieptene.

 • Cu o duză care se rotește. Spinning costume perie bine co-elaborarea de păr. Direcția de rotație este complet sub control, astfel încât alinierea parul devine mult mai ușor. Uneori, astfel de modele sunt echipate cu ionizare dinamic, care vă permite să scapi de electricitate statică.

Este demn de remarcat faptul că duzele de mai puțin rezistente la uzură în mișcare decât fix.

 • Cu o duză care nu se mișcă. Peria fixă ​​vă permite să se usuce și așezați părul în același timp. Astfel de modele sunt mai durabile. Este demn de remarcat faptul că un astfel de dispozitiv necesită mai mult efort din fata, pentru ca la vânt parul va trebui să.

Cele mai bune modele

Multe fete si femei alege un perii uscător de păr de la Philips. Instrumente de stabilire fiabil, rezistent la uzură și să nu rănească păr.

Citește mai mult  Totul despre culoarea de spălare a părului

Printre întreaga gamă de modele aloce astfel de.

 • Ferestre care se deschid pentru auto-in-1 auto-1 Philips HP8668.

 • Fen-perie PHILIPS HP8664 DINAMIC VOLUM PERIE.

 • Fen-perie Philips HP8656.

 • 5-in-1 uscător de păr Philips HP8657.

Primul model are un design interesant și o putere de 800 W. Suprafața keratinului și a ceramicii nu dăunează părului, elimină arderea. În plus, modelul este echipat cu un ionizator și debit de aer rece. Mânerul este proiectat astfel încât chiar și o așezare lungă nu se obosește. Dispozitivul dețin confortabil în mână.

Uscătorul de păr dinamic al periei are o suprafață cu o acoperire ceramică a turmalinei. O astfel de alegere de material dă naștere părului natural după otare. Duza rotativă simplifică procesul de styling.

Este demn de remarcat faptul că puterea dispozitivului este de 1000 W, deci este potrivită chiar și pentru părul dens și lung.

Modelul HP8656 are multe seturi în set. Tehnologia integrată de distribuție a căldurii pe suprafața de lucru este uniformă. Toate duzele sunt acoperite cu ceramică, care minimizează riscul de supraîncălzire a părului. Tehnologia ThermoProtect implementat în plus, care protejează, de asemenea toroane. Un dispozitiv cu o capacitate de 1000 W vă permite de a face coafuri pe părul de orice lungime și plămâni.

sunt puse în aplicare opțiuni suplimentare: ionizare, alimentare cu aer rece. Acest lucru vă permite să facă stivuire mai repede și mai bine. Aerul rece vă permite să se răcească rapid parul, astfel încât aspectul coafura mai atractiv.

Setul include astfel de duze:

 • hub Perie+
 • O duză cu o fire de perie, care este desenată+
 • Perie pentru a crea un volum de rădăcină+
 • Cap de aspirare special pentru aliniere.

5-B-1 uscător de păr nu este mai puțin interesant, a primit o tehnologie uniformă de distribuție de încălzire și 1000 W Puterea. Kit-ul este format din 5 duze, iar dispozitivul se poate funcționa în trei moduri de temperatură.

Aparatul nu este potrivit pentru parul scurt, perii sunt prea mari.

Aerul rece este menționat, care facilitează crearea de coafuri.

Cum de a alege?

Mulți factori afectează calitatea de stabilire. Atunci când cumpără un uscător de păr, merită atenție la astfel de caracteristici.

 • Putere. Acest criteriu afectează debitul de aer și temperatura acestuia. Deci, pentru parul scurt, este destul de dispozitiv cu o capacitate de 500 W, și pentru mult timp și o grosime – de la 900 W.
Citește mai mult  Ombre pe părul întunecat Kare: Selecția de umbră și subtilitate

 • Duze. Echipamentul nu afectează calitatea dispozitivului, dar prezența unui set de pensule vă permite să ouatului mai diversă. Este important de a studia metoda de fixare, astfel încât este de încredere.

 • Comoditatea de utilizare. Dispozitivul trebuie să fie bun în mână la procesul de stabilire cât mai ușor posibil. Asigurați-vă că pentru a ține mânerul instrument în diferite poziții, ambele mâini. Imaginați-vă că firele mâner din diferite părți.

 • Greutatea. În cazul în care instalarea este complicată, apoi păstrați dispozitivul în greutate pentru un timp destul de lung. Cu un uscător de păr grele, se va transforma într-o adevărată tortură.

 • Lungimea cablului și a produselor alimentare. Dispozitivele fără fir funcționează pe baterii, ceea ce este convenabil pe drum. Pentru uz casnic, ar trebui să alegeți un astfel de uscător de păr pentru a face suficient de fire din oglindă la cea mai apropiată priză.

 • Moduri de lucru. Cele mai multe dispozitive vă permit să configurați 2-3 opțiuni de alimentare, în unele în plus, există o reglare a temperaturii. Totul depinde de nevoile, pentru că, uneori, un număr mic de setări este destul de mult. Unele modele au de ajustare în cazul în care puterea fluxului și temperatura sunt interconectate.

Este convenabil pentru păr lung și gros, dar pentru o lungime scurtă – o soluție proastă.

 • Opțiuni suplimentare. Acestea sunt disponibile în mai multe uscătoare de păr. Aceasta include posibilitatea de a furniza aer rece, hidratare feribot. Ultima opțiune vă permite să facă părul mai ascultător.

Recomandări pentru utilizare

Caracteristici de stabilire a unui uscător de păr depinde direct de lungimea parului. Înainte de a utiliza aparatul, este necesar să se efectueze un preparat mic:

 • Se spală bine părul+
 • Separați masa totală cu dimensiunea potrivită a unei mărimi adecvate.
Citește mai mult  Culoarea părului neagră: Opțiuni de colorare și îngrijire ulterioară

Astfel de preparate simple vor permite stabilirea cât mai rapidă și eficientă posibil.

Caracteristicile de lucru cu părul lung.

 1. Începeți să așezați standuri cu firele la fața locului. Este necesar să le răsuciți într-un uscător de păr. Este demn de la fiecare catenă atunci când este complet pe dispozitiv.
 2. Trecerea treptată spre coloana vertebrală, trebuie să vă ocupați de fire. Pentru a da volumul, ar trebui să fie tratat cu atenție zona în rădăcinile aerului cald.
 3. Firele trebuie să fie ușor învelite în sau în numele.

Părul de lungime mijlocie este convenabil pentru a pune un uscător de păr. De obicei, ei încearcă să ridice rădăcinile și să le sublinieze.

Caracteristicile de a stabili astfel.

 • Înainte de a începe, firele trebuie tratate cu un agent de styling, este mai bine să utilizați mousse.
 • Dispozitiv de lucru nevoie de la capă. Peria de uscare trebuie deplasată într-un cerc. Astfel încât volumul dorit va apărea.
 • Șuvițe la fata poate fi pulverizat în plus, înainte de stivuire. Pentru fixarea finală, puteți utiliza, de asemenea, un agent de styling.

Cu parul scurt pentru a gestiona va fi cel mai ușor. Este important ca peria de păr uscat are o duză subțire. Înainte de a începe stilizare, se recomanda folosirea aerului conditionat mousse pentru volum. Acesta trebuie să fie spălate de pe par, apoi uscați-le cu un prosop.

Hairstyle se face acest lucru.

 1. Ar trebui să strălucească fir pe duza. Mai întâi folosit aer cald, și apoi la rece. Acesta din urmă va consolida rezultatul.
 2. După procesarea tuturor păr, utilizați lac pentru fixarea suplimentară.

Utilizați un uscător de păr este destul de simplu, ai nevoie doar de un cuplu de formare. Este important să nu păstreze duza pentru o lungă perioadă de timp într-un singur loc, mai bine să se comporte bine. Deci, scade riscul de a opri Strand. De asemenea, mișcările Harsh nu.

Despre cum să alegeți uscător de păr, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: