Roșu Culoarea părului în culori vii: Sfaturi de vânzare, colorantă și îngrijire

Roșu Culoarea părului în culori vii: Sfaturi de vânzare, colorantă și îngrijire

roșu-foc, portocaliu, roșu, miere de albine, chihlimbar, portocaliu, soare – toate nuanțele de culoare roșu aprins și nu contează. Paleta de culori a acestui gamma este foarte bogat, astfel încât găsirea o culoare care se va conforma pe deplin cu particularitățile de aspectul și evaluarea propriei dvs. „eu“, pot aproape orice femeie.

Particularități

Părul roșu de la natură se obține datorită modificării compoziției pigmenților din interiorul firele de păr – sub acțiunea de mutație, un feomelain roșu devine predominantă, care are o majoritate covârșitoare a oamenilor în cantități extrem de limitate. De aceea păr roșu aprins natural se întâlnește mai rar – acest fenomen poate fi îngroșat pentru a fi numit unic.

Proprietarul unei forme de lux roșcată atrage invariabil puncte de vedere și să stea afară din mulțime. Toate acestea au fost motivul pentru care mulți reprezentanți ai sexului frumos vopsea părul în nuanțe de foc luminoase.

Refasting bucle de culoare roșie, o femeie nu va ramane neobservat – aceste femei fac baie literalmente în atenție de sex masculin. Culoarea Roșcată este întotdeauna relevantă – el a susținut în mod constant printre cele mai populare tendințe de mai multe decenii. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece nuante de foc sunt întotdeauna proaspete, luminoase și suculent. Cu toate acestea, pentru a alege un ton inflamabil, astfel încât el a subliniat expresivitatea caracteristica dificil – paleta de culori a roșcata este foarte viclean, și diverse nuanțe sale merg la tipuri bine definite de indivizi, iar culoarea greșită poate traversa pe deplin toate avantajele de apariție.

Un alt avantaj de colorat în roșu – versatilitatea, Tone în față și proprietarii de păr lung ondulat și doamnelor cu pătrat scurt.

Care se potrivește

culoare rosu aprins, cele mai arată armonioase la următoarele femei:

 • cu palid și piele alb lăptos+
 • Ochii reci de Lumina gri sau albastru deschis Nuanță+
 • caracteristici faciale aristocratice subțiri.

Unele nuante arata bine pe frumusețile-verde ochi.

  Există, de asemenea, un tip de persoane care acest ton nu este recomandată categoric. Un pic de astfel de femei, dar cu toate acestea, dacă aveți cel puțin un punct din cele ce urmează, va fi mai bine pentru a da preferință la o altă schemă de culori:

  • Sedina, care ocupă mai mult de jumătate din volumul de păr+
  • Uscat, friabil, Lacate blocate+
  • Modificări ale pielii legate de vârstă pronunțate+
  • Pigmentarea, abundența de pistrui și alunițe.

  Tot restul domnișoarelor se pot face față în condiții de siguranță părul în nuanțe de roșu viu, dar în același timp, este necesar să se acorde o atenție suficientă pentru selectarea o nuanta potrivita – atunci, dincolo de orice îndoială, colorare va deveni un „punct culminant „noii imagini.

  Tints

  Din natura, un roșu strălucitor cu părul de culoare se găsește doar în 2% din oameni, dar acest ton este bogat în gama reproductibilă sale prin satelit – există un număr mare de nuanțe de gamă de lumină și întuneric, de caramelul de Aur la un ton saturat de mahide. Mai multe tipuri de culori principale.

  • roșu natural – Acesta este un ton natural, dand aspectul unei sofisticare fată, sensibilitate, rafinament si romantism, care este motivul pentru care umbra este cea mai mare cerere atunci când colorarea bucle.
  Citește mai mult  Tunsoare sub umeri: specii și caracteristici de alegere

  • Red-bliny – din natură se găsește la femeile de tipul slav de aspect, de regulă, este utilizat atunci când doresc să se schimbe, dar nu în mod radical. Nuanța combină armonios roșu maro și strălucirea de aur.

  • Redhead de lumină – Aceasta include tonuri aurii kel și luminoase de culoare roșie gamut.

  • Roșu-închis – culoare foarte profundă și bogată, ceea ce face ca proprietarii săi foarte rafinat, sofisticat și aristocratice.

  Acesta este un ton foarte ascuțit, astfel încât o femeie care are o astfel de păr va atrage invariabil atenția altora.

  • portocale – Aceasta culoare este, de asemenea, numit morcov sau cupru. Foarte neobișnuit și chiar, se poate spune, o umbră creativ, cu toate acestea, el este departe de fiecare doamnă tânără.

  • fecioresc – umbra frumoasă și spectaculoasă de culoare roșie.

  • Roșu-roșu – tonuri în față doar cele mai reprezentative îndrăznețe și îndrăznețe de sex frumos.

  O puteți utiliza aproape fiecare femeie, dar dacă aveți pe defecte la nivelul epidermei, atunci tonul le va face mai vizibile – în acest caz, este mai bine să facă o alegere în favoarea altor coloranți.

  • Teracotă – Chestnut Koler cu severă Red Tam Bright.

  Colorare

  Vopsele de nuanțe roșii sunt prezentate în paleta de culori a tuturor producătorilor, acestea sunt în termen de 8 până la 6 tone, adică, în termeni de luminozitate, această nuanță este la nivelul de mijloc. Cu toate acestea, chiar și într-un ton, culoarea poate varia semnificativ de la galben-maroniu la roșu, așa încredere într-o astfel de colorare un ton luminos cel mai bine la colorists profesionale – Ei vor fi în măsură să picteze în mod corespunzător, în scopul de a obține nuanțe spectaculoase, chihlimbar, culori maro roșcat.

  Citește mai mult  Cum să aibă grijă de păr după Botox?

  Pentru a evita erorile de colorare, ar trebui să fie luate în considerare recomandările experților din industria frumuseții.

  • Dacă aveți riduri pe fata ta sau defecte pronunțate, atunci preferința este mai bine pentru a da nuanțe mai discrete.
  • În prezența semințelor, este de dorit să bucle turnate pe cont propriu, deoarece efectul se poate dovedi, la toate pe care te astepti.
  • sfaturi de par deteriorate înainte de tonifiere este mai bine să taie și părul pe întreaga lungime.
  • Pentru început, încercați stoarcere sampon – doar astfel încât să puteți asigura că noua nuanta pentru fata ta.
  • Titularii de păr negru înainte de vopsire va trebui să descărcarea de gestiune, în caz contrar, culoarea se va dovedi a fi întuneric-castane, și nu viu roșu.

  Apropo, mamele si bunicile noastre, de asemenea, pictate în nuanțe roșu, numai în vremuri utilizate pentru această Henna – acest preparat natural nu numai că oferă o nuanță saturate, dar, de asemenea, de vindecare bucle, oferindu-le strălucire și fast.

  Cu toate acestea, acest colorant are dezavantajele sale – este foarte dificil de a planifica o umbră, ceea ce va avea ca rezultat.

  Dacă părul din natura are nuante de rosu sau rosu sau doriți doar să actualizați culoarea firelor tonned, Puteți utiliza următoarea masca care va accentua culoarea, spori strălucirea și strălucirea:

  • 3 morcovi+
  • 2 linguri de miere+
  • 3 linguri de iaurt fara umpluturi+
  • 1/2 cana de afine+
  • şampon.

  Morcovi cu afine trebuie să fie tocat într-un blender, înainte de obținerea unei paste cum ar fi masa, adăugați miere cu iaurt, se amestecă bine și se distribuie pe întreaga lungime a părului prin mișcări masare, se lasă timp de 3-4 minute, după care a fost spălat cu apă.

  Citește mai mult  fire albe pe parul inchis la culoare: cine merge și care sunt tehnicile de colorare?

   Masca este foarte eficient – Adevărul este că, în morcovi și afine există concentrații mari de beta-caroten, care este considerat principalul colorant naturale. Când este conectat cu componentele grase din iaurt, ei merg la faza activă, iar mierea datorită conținutului redus de remedieri peroxid de rezultatul obținut. prin urmare, Părul rămâne strălucitor și sănătos, iar culoarea rezultată vă place cu intensitatea sa.

   Cum să ieșiți

   Uneori, umbra rezultată se dovedește a nu fi la fel de mult pe cât aș dori, sau așa ton luminos este pur și simplu plictisit – atunci proprietarul acestei culori neobișnuite se confruntă cu o mare problemă. Faptul este că a scăpa de culoare roșie este foarte dificil. Desigur, repararea părului în nuanțe maro închise sau negre nu vor fi dificultăți și, dacă doriți să schimbați umbra roșcată, devenind blond sau blondă, nu va fi ușor.

   Faptul este că Tonurile roșii conțin o mulțime de pigmenți galbeni și roșii, iar gri și albastru prevalează în culorile blonde. Dacă vopsiți părul roșu cu un colorant negru, atunci ca rezultat al amestecării nuanțelor, tonurile murdare gri, albastru și chiar verde pot obține. În plus, pigmenții roșii sunt încredințați strâns structurii resturilor de păr, deci va fi imposibil să scape de ei de la prima dată.

   Titularii acestei culori vor trebui să recurgă la salburi bazate pe medicamente care conțin acid – în acest fel puteți scăpa de pigmenți roșii.

   Despre cum să-ți pictezi părul în culoarea roșie, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: