Scurt Tunsoare

Scurt Tunsoare

Sesson pe parul scurt, este o modificare a unui clasic elegant și coafura spectaculos, care vă permite să sublinieze toate avantajele aspectul feminin și ascunde defectele. O astfel de tunsoare arata grozav pe femei înalte și zvelte și pe fetele pline de creștere scăzute. Hairstyle este adecvat atât într-un birou de afaceri și la o petrecere laică.

Particularități

O trăsătură caracteristică a Seisson este breton și o extensie netedă redusă pentru ao. Pentru prima dată, Sesson a prezentat stilist de renume mondial Vidal Sasssun, cu mâna lumina, o coafura făcută într-o proiecție circulară. Aceasta este o tehnologie destul de complicată, pentru că într-o proiecție circulară, spre deosebire de formă dreptunghiulară, este destul de dificil să nu pierdeți componenta de control. Efectuați o sesiune de înaltă calitate este departe de fiecare expert, astfel încât să puteți avea încredere în ea doar cu profesioniști onorare cu reputație impecabilă. In anii 20 ai secolului trecut, o femeie cu o imagine de icoane de stil recunoscut a fost preferat de aceasta coafura.

A fost unul dintre primii care au prezentat o cântăreață pop din Franța de Mirere Mathieu, după care imaginea a câștigat inimile femeilor din intreaga lume.

Sesson este o tunsoare multi-strat cu schema clară și structura. Conform tehnologiei de execuție, coafura ar trebui să facă o profunzime maximă de prelucrare a fiecărui site, să aibă grijă de fiecare parte, treptat tăind firele la milimetru pentru a rămâne la unghiul de tăiere unică. Frumoasele fire create de mâinile unui profesionist, arată spectaculos pe benzile de afaceri, mai ales dacă adăugați imaginea bărcilor cu toc înalt și un costum elegant.

O astfel de coafură decorează, de asemenea, chipurile de vedete de la Hollywood care ne privește în fiecare zi de la ecrane de televiziune și de paginile de reviste lucioase. In ultimii ani, Souson a revenit rapid la moda si a luat unul din primele locuri printre cele mai importante meserii din industria de frumusețe. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece coafura are un efect de întinerire pronunțat și oferă o anumită teatralitate a proprietarului său.

Sesson este mult mai probabil să retro, dar se pare destul de armonios în combinație cu un stil modern în haine, subliniind chibzuință imaginii. În execuție clasică, toroane pe laturile sunt scurtate și, treptat, prelungit spre capul cefei. Bangs tăiat în formă de semicerc, iar marginea inferioară este strâns sub fundul. În funcție de tendințele schimbătoare Variațiile sunt coafuri pot diferi de tunsoare clasica, dar, în orice caz, forma principală rămâne neschimbată.

Citește mai mult  Coafuri pe 8 martie

Avantaje și dezavantaje

Principalul avantaj al Seisson este versatilitatea tunsoare. Ea arata grozav pe fetele cu fețele ovale și rotunde, dar nu pare mai puțin eficient la proprietarii altor tipuri de apariție. Hairstyle fac de multe ori foarte tinere fete, dar, de asemenea, la femeile de vârstă matură ea arata foarte elegant. Profesorul vor fi atribuite simplității în stabilirea: Dacă tunsoarea efectuează un maestru experimentat, atunci nu veți avea nevoie de mijloace suplimentare pentru a fi așezate, va exista un uscător de păr și o perie rotundă.

Sesson oferă un volum suplimentar de păr și frunze, iar așezarea arată fără probleme: chiar și în vremea foarte vântoasă, forma sa nu se schimbă și se pare perfect. De asemenea, este important și faptul că, cu ajutorul unei tunsori, puteți scurta fața prea întinsă, precum și ajustați defectele aspectului.

De exemplu, Desson mănâncă urechile de oaspeți, ascunde ridurile și defectele pielii pe frunte, înmoaie ovale și bilele bătute.

Nu fără dezavantaj.

 • În primul rând, ele sunt asociate cu complexitatea coafurilor. Procesul de creare a unei sesiuni este foarte laborios, este nevoie de timp și un profesionalism excepțional al maestrului.
 • Dacă intenționați să faceți o astfel de coafură, fiți pregătiți pentru faptul că nu veți putea schimba stilul dvs. dacă doriți: Nu există practic nici o opțiune de așezare aici, forma și lungimea buclelor nu vă vor permite să vă colectați părul în pachet, panglice cu panglică, aranja sonde oblice și zigzag.
 • Pe măsură ce părul crește, forma tunsoare se schimbă, deci trebuie să ajustați timpul minim pe lună.
 • Coafura are restricții asupra utilizării, în funcție de firele de păr: tunsoarea este ideală pe părul întunecat și roșu, dar blondele blonde sunt mai bune pentru a alege alte opțiuni.

Cine vine?

Sesson este o coafură specială, puternică și strălucitoare, deci se potrivește exclusiv femeilor îndrăznețe și încrezătoare care sunt dispuși să-și petreacă timpul și bani pentru a-și crea imaginea impecabilă. Tunsorul lui Sesson Universal: Se uită armonios la femeile de diferite vârste, potrivite atât pentru fetele adolescente, cât și pentru femeile cu schimbări severe legate de vârstă. Sesiunea este recomandată în următoarele cazuri:

 • Femeile cu fețe ovale, precum și forma triunghiulară, pătrată și ușor alungită+
 • Gazdele de păr gros+
 • Femeile loting+
 • Doamnelor cu gât subțire elegant.
Citește mai mult  Efectul păr ars: metode de creare și de îngrijire ulterioară

În ciuda versatilității sale, există unele restricții privind purtarea unei astfel de tunsori. Asa ca fii atent:

 • Doamnelor, cu o față plină rundă: În acest caz, tunsoarea vizual va face chiar mai rotunjite, astfel de femei sta mai bine pe kara asimetrice sau tunsori cu breton oblice+
 • Femeile magnifice scăzute ar trebui să dea preferință altor tunsori.

Daca ai parul ondulat, ar trebui să se consulte mai întâi cu un maestru experimentat. Faptul este că Sesson trebuie să dețină forma foarte bine, ceea ce este aproape imposibil pe firele curbate. Dacă intenționați ferm să realizați această imagine, atunci fiți pregătiți pentru faptul că va trebui să utilizați în mod constant foara de tragere, iar aceste proceduri pot dăuna părului, pentru a distruge structura lor, duc la pachet și parfum.

Nu face fete Seisson cu părul subțire rar. Cu toate acestea, cu o mare dorință, puteți folosi coafura și în acest caz – atunci maestrul face pur și simplu unghiul de tăiere mai puțin ascuțit de fire.

În ceea ce privește coafurile specifice de modificare, caracteristicile formei de față trebuie luate în considerare aici:

 • Fetele cu o formă de față triunghiulară ar trebui să acorde atenție modificărilor cu bretonuri alungite+
 • Tipurile pătrate sunt înmuiate de bretele semicirculare+
 • Pentru o față alungită o lovitură optimă dens.

Tehnicile creează

Dacă părul a fost tăiat anterior sub pătrat, atunci cessonul este destul de simplu de făcut, dar cu fasolea situația este mult mai complicată, pentru că el seamănă vizual cu un Seison inversat: partea din spate a firmelor sunt mai scurte și în față , dimpotrivă, este mai lungă. Prin urmare, dacă ați decis ferm să schimbați imaginea, va trebui să vă aduceți la revedere la lungime. În execuția foarte ușoară, Sesson se realizează folosind coaforii simple.

Părul de pe cap este stivuit astfel încât zonele occipitale și întunecate să fie împărțite, sunt fixate în aceste secțiuni cu cleme. O mică firmă este alocată pe partea din spate a spatelui, ar trebui să fie atent pieptănată și tăiată la lungimea dorită – va fi o componentă de testare, pe care tunsoarea va fi aliniată pe dreapta și la stânga.

După aceea, părul fixat cu cleme eliberează și taie straturile în funcție de modelul firului de control, astfel încât fiecare strat ulterior să fie mai lung decât cel precedent cu 1,5-2 mm. La recenta etapa, clemele de presă toroane din zona temporală. Bretonul coborâte și tăiați chiar sub linia de spranceana. După aceea, buclele la tâmple vor fuma pieptene și se taie în jos oblic. După aceea, este necesar să se elimine toate agrafelor și să evalueze calitatea tunsoarea, faving cap. În cazul în care există cel puțin cele mai mici defecte la, ele vor apărea imediat și va sta pe un fond general de.

Citește mai mult  Ce este mai bun - sculptură sau biowavank?

cu absolvire

Cele mai multe modificări moderne ale tunsori implică utilizarea de absolvire: în acest caz, fața este încadrată de fire de lungimi diferite. O astfel de marcă în cascadă dublă sau multiplă. Tehnica adaugă coafura la arcuirea tranzițiilor și creează un sentiment de armonie și flux de linii. Ține minte că Absolvent de îngrijire este adecvat numai pentru titularii de păr gros. Pentru păr subțire și lichid, nu se potrivește.

Cu un bang

Unele femei fac Sesson fara breton, dar încă de execuție clasice implică proiectarea de fire groase frontale. Bretonul sunt tăiate în formă de semicerc, astfel încât să se curgeau vizual lin din zona temporală. stiluri mai la modă face posibilă utilizarea breton rupte și oblice, iar în unele cazuri, este permisă depunerea puternică.

Exemple frumoase

Pentru mai multe decenii, legendarul cântăreț francez Mathieu Mirey rămâne un eșantion clasic, care a glorificat cu adevărat această tunsoare: la urma urmei, fanii din întreaga lume au încercat să imite idolul lor. O altă stea care a purtat Sesson este Nancy Kwan. Se crede că a fost pentru această actriță americană de origine chineză și a venit cu tunsoarea Vidal Sassun.

De la Diva modern, într-una sau o altă perioadă, Katie Holmes, Jessica Alba, precum Paris Hilton și Naomi Campbell. Coafura a decorat imaginea lui Rihanna, atacul faimosului actriță a timpului modern Keira Knightley și multe alte personalități seculare.

personifică Hairstyle imaginea unei puternice femei, încrezătoare în sine. Este optim pentru crearea unei imagini a unei femei de afaceri. Dar, de asemenea, în partidele de tineret arata destul de eficient și elegant.

Hairstyle prefera femeile adulte, deoarece întinerește literalmente fata, leverals legate de varsta, trage oval, subliniază expresivitatea ochilor și care ascunde ridurile.

Despre cum a simula o tunsoare seeson pe parul scurt, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: