Sfaturi de păr Red: cum de a alege o nuanță și vopsea?

Sfaturi de păr Red: cum de a alege o nuanță și vopsea?

Crearea de imagini elegante și la modă necesită o abordare specială. sfaturi Red arata spectaculos, cu toate acestea, ei trebuie să aibă grijă cu atenție. Caracteristici pictura, de îngrijire, precum și opțiuni shades Luați în considerare în acest articol.

Particularități

Tehnologia de colorat Ombre presupune capete de păr de tonifiere cu culori luminoase. Diversifică imaginea în acest fel, fetele cu orice lung și dens. sfaturi de păr roșcat atrage atenția, așa că ar trebui să fie pregătite în avans. Colorat poate fi realizată dintr-un profesionist, cu toate acestea, la domiciliu procedura este efectuată fără probleme.

La cine va merge?

Merită estimarea calității părului, a structurii, a luxului și a lungimii. Fetele cu coafuri foarte scurte, o astfel de colorare nu se vor potrivi. Sfaturile roșii arată deosebit de spectaculoase pe părul gros.

Dacă lungimea este sub umeri, atunci colorarea va arăta diferită în funcție de stabilire.

Cea mai ușoară modalitate de a face blonde și fete Ombre cu nuanțe Rusia. Dar bruneturile ar trebui să se gândească la o astfel de soluție. Va trebui să pre-clarificăm sfaturile și acest lucru este destul de dăunător pentru structura curl.

Este demn de remarcat faptul că părul rar și subțire, astfel de picturi, oferă vizual volumul.

Cum să alegeți o umbră?

Culoarea roșie este foarte diversă, se distinge printr-o paletă largă de nuanțe. Puteți face Ombre în culori roșii maro sau luminoase. Când alegeți, în primul rând, merită navigarea culoarea părului. Luați în considerare opțiunile interesante și combinațiile lor.

 • Roșu-închis. Culoare bogată și cea mai populară printre fete. El este ales de către cei care sunt pregătiți pentru schimbare fundamentală. Aceasta nuanta este mai bine pentru a alege fetele cu parul inchis la culoare.
 • Lumina rosie. Shade elegant și destul de discret. Combinate cel mai bine cu Rusia, tonuri de castan. Ei bine, arată ca o tranziție lină de la rădăcini întunecate la grenada.
 • purpuriu. Tonurile întunecate sunt, de asemenea, cele mai potrivite pentru o astfel de colorare. Hue va trebui să guste fetelor cu ochii blonzi și pielea.
 • Bordeaux. Tonul nobil Bordeaux face o imagine elegantă și bogată. Este demn de a alege fetele cu piele întunecată. Mă întreb ce este exact o astfel de umbră pentru femei în vârstă. Culoarea este capricioasă, deci este mai bine să contactați un specialist.
 • cireașă. O astfel de nuanță de latraturi destul, asa ca este recomandat să-l combine cu parul negru sau inchis.
 • Copac roșu. Avantajul culoarea este faptul că în camera de astfel de un ton aspect reținut, iar în soare – luminos. Această nuanță se va potrivi cu fetele cu orice culoare de păr.
Citește mai mult  Haircut Cap pe părul scurt: Caracteristici, Specii, Sfaturi de selecție

Nu vârfurile roșii de pe părul roșu nu sta. Culoarea în sine pare destul de ușor de reținut și atractiv, este atât de. Mult depinde de umbra roșcată, dar în cele mai multe cazuri, o astfel de pictura duce la dezamăgire. Lucrul este asta Roșu și roșu aparțin uneia paleta de culori.

selectați și umbră pentru păr alb cu atenție. Este demn de atenție la zmeura, tonuri de roz. toroane luminoase sunt încă bine armonizate cu sfaturi întuneric. Adevărat, în acest caz, culoarea ar trebui să se disperseze lin, fără o linie clară de tranziție.

Cum de a picta părul?

Înainte de colorare, ar trebui să se facă o procedură mică pregătitoare. Sfaturi trebuie să clarifice, astfel încât pigmentul roșu arată frumos și saturat. Cu două săptămâni înainte de procedura presupusa, se recomandă să începeți să utilizați o mască de nutrienți.

Uleiurile migdală sunt potrivite ca o alternativă sau de ricin, de măsline, de top.

Culoarea va arata mai bine și mai atenți dacă pre-face o tunsoare sau doar upgrade-sfaturi. În caz contrar, vârfurile după procedura va fi chiar mai uscat si fragil. Dacă se utilizează ramură, atunci trebuie să acționeze în special cu atenție. Culoarea va fi uniformă numai dacă vârfurile vor fi la fel ca posibil grosime.

Pregătirea

Pentru femeile cu parul inchis la culoare, este necesar să se clarifice. Rusamy aceleași doamne pot fi abandonate. În cazul în care bruneta este de a aplica un pigment roșu la culoarea nativ, atunci acesta va fi suflate inegale și devine foarte plictisitoare. Lightening se efectuează după cum urmează.

 1. Bine pieptănarea pieptene de păr.
 2. Split, fire și cozi cravată mici. Este important ca toate gingiile sunt pe același nivel.
 3. Se prepară un amestec de clarificare.
 4. Sfaturi bune de păr înțelept la nivelul dorit.
 5. Fiecare fir înfășurați o bucată de folie.
 6. Așteptați aproximativ 40 de minute. Se recomandă înainte de utilizare pentru a explora instrucțiunile, deoarece unii producători indică pachetul de altă dată, care trebuie să fie afișate la rezultatul dorit.
 7. Se clătește cu jet de apă caldă și se usucă ușor prosop.

Efectuarea procedurii de grad la costurile de acasă cu extremă precauție. Înainte de a începe procedura, trebuie să purtați mănuși de mâini proteja. De asemenea, se întâmplă că o procedură nu este suficientă, ea trebuie să repete. Este demn de remarcat faptul că părul după clarificare poate cumpăra o umbră neașteptată, chiar și albastru sau verde.

Citește mai mult  Părul de lumină cu peroxid de hidrogen

După clarificare vopsea imediat sfaturi în roșu nu este recomandată. Este mai bine să așteptați aproximativ 2 săptămâni. În această perioadă, părul sau măștile ar trebui utilizate cât mai mult posibil. Acest lucru este important, deoarece clarificarea și colorarea firelor de evacuare puternic.

Colorare

Părul aprins este slab preluat de pigment. Prima dată pentru a picta sfaturi vor avea destul de des, astfel încât culoarea este plat și stabil. Dacă nu a existat clarificări, atunci procedura va merge pentru prima dată. Acum luați în considerare procesul de colorare a sfaturilor la domiciliu.

 • Pieptenește cu grijă toate buclele unui pieptene de copac.
 • Este important să se determine modul în care nivelul va fi vopsit.
 • Părul împărțit pe 6-8 părți, în funcție de denotare. În unele cazuri, se recomandă să se facă și mai multe fire.
 • Fiecare parte pentru a lega un cauciuc în locul în care va fi făcută colorarea. Totul ar trebui să fie la același nivel, este foarte important.
 • În recipiente de plastic trebuie să fie amestecat cu coloranții necesare și agentul de oxidare. În cazul în care sunt amestecate mai multe pigmenți, atunci ar trebui să selectați cu atenție și le amestecă.
 • Paint distribuie pe fire în sus de jos. Perie ar trebui să se deplaseze lin. Par Cove complet vopseaua la guma, astfel încât nu există nici parcele uscat.
 • Așteptați cantitatea necesară de timp. Nu acoperiți părul cu celofan.
 • clătiți cu grijă sfaturi cu apă caldă de funcționare. Spălați prosoapele. În cazul în care parul este lumina, atunci este important ca apa pictat nu a lovit restul firelor.
 • Asigurați-vă că pentru a umezi parul cu un balsam sau masca.

După o astfel de colorare, nu se recomandă utilizarea unui uscător de păr sau alte mijloace pentru fixarea termică. Suvite și așa transporta stres puternic.

Este mai bine să se usuce pur si simplu parul cu un prosop și așteptați pentru uscare naturală.

In cazuri rare, este permis să sufle toronului cu un uscător de păr, astfel încât acestea se usucă cu 70-80%.

Îngrijirea ulterioară

păr pictat necesită întotdeauna o atenție sporită. Este deosebit de important să se respecte îngrijirea corectă dacă firele aduse. Cu îngrijire proastă, părul va deveni rapid plictisitor și fără viață. Riscul de a vopsi ombris este că sfaturile pot începe să meargă mai repede. Pentru a economisi părul, utilizați mai multe reguli dezvoltate de specialiști.

 1. Nu vă puteți spăla capul în următoarele 3 zile. Este atât de mult timp ca pigmentul să fie etanșând în structură. În caz contrar, scalele nu vor avea timp să se închidă, iar vopseaua va deveni diminuată după prima spălare.
 2. Se recomandă refuzarea ouării termice frecvente. Uscătoarele de păr, buclele și irlele conduc la faptul că culoarea devine dim.
 3. Este mai bine să nu folosiți un tăietor de pieptene. Ele devin motivul pentru apariția energiei electrice statice.
 4. Când capetele de spălare trebuie folosite numai apă caldă. Fierbinte capabil greu să facă rău sfaturi.
 5. Ar trebui să luați șampon pentru părul vopsit. Deci, de culoare roșie se va estompa mult mai mult. În același timp, trebuie să se apropie de șampon de păr de tip.
 6. Lubrifiantă sfaturi de par cu uleiuri naturale nu pot. Acestea vor duce la înroșirea rapidă de pigment. Ar trebui să obțineți un instrument special pentru păr uscat. Utilizarea concentrate imediat după spălare, nu le spălați.
 7. masti nutritive de calitate superioară vă permit să restaurați rapid parul, adu-le înapoi de sănătate și frumusețe. Se recomandă să se acorde o atenție la linia parului vopsit.
 8. În timpul de stabilire este în valoare folosind o protecție termică. Fondurile speciale sunt aplicate nu numai sfaturi, ci și pentru întreaga lungime a toroane.
Citește mai mult  Care sunt mijloacele pentru îndreptarea părului și cum să le folosească în mod corect?

Ingrijirea adecvata pentru sfaturi vopsite vă va permite să salvați o culoare saturate pentru o lungă perioadă de timp. Părul ei va trebui să recupereze pe deplin la colorarea următoare.

În cazul în care vârfurile de culoare roșie sunt deja obosit, este recomandat să le înțeleagă, și nu repaint.

Astfel încât să puteți scăpa cu ușurință de parcele rănite, fără a răni întreaga masă de păr.

Exemple frumoase

Colorarea sfaturilor în roșu arată atractivă și elegantă. O astfel de coafură este potrivită atât pentru fetele tinere, cât și pentru femeile în vârstă. Este demn de remarcat faptul că este deosebit de frumos caută coafura, unde nu este vizibilă granița clară a schimbării culorii. Să vedem câteva exemple interesante.

 • O combinație frumoasă de sfaturi și blonde.

 • Părul negru saturat, cu albastru deschis, combinat cu o rolă roșie strălucitoare. O astfel de coafură va arăta diferit în funcție de stabilire.

 • Pe sfaturile de păr mediu pot fi vopsite destul de mari. Coafura arată mai bine datorită lipsei unei linii de tranziție clare.

 • Culoarea părului ușor este perfect combinată cu sfaturi roșii blânde. Cu o astfel de lungime, colorarea arată moale și feminină.

 • Exemplu excelent de sfaturi roșii pe păr lung. bucle de lumină adăuga imaginea feminității.

Sfaturi pentru colorarea capetele de păr în roșu pot fi găsite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: