Shutusch Tehnica de colorat

Shutusch Tehnica de colorat

Pentru a reîmprospăta imaginea, dați părului unei vizualizări sănătoase, experții oferă tehnici de modă. Una dintre acestea este cortul. Shatuch Tehnica de colorat vă permite să transformați aspectul, în timp ce părul arată natural, ca și cum ar fi ars ușor în soare.

Ce este?

Esența tehnologiei este de a crea o tranziție lină de nuanțe de la întuneric la lumină. Este posibil să se realizeze acest lucru din cauza întinderii. Acest lucru vă permite să faceți o coafură ca fiind naturală, să oferiți părului bine păstrat specii și strălucind.

Astfel încât efectul este impresionant, este important să alegeți nuanțele potrivite. Mai ales fetele Acest lucru se referă cu culoarea părului roșu.

Cortul nu doare parul ei ca si alte metode de colorare, deoarece oferă posibilitatea de a părului rapid, și, de asemenea, atunci când ea limitele nuanțe de tranziție sunt neclare treptat, ceea ce nu este prea vizibil. Pentru băuturi răcoritoare, imaginea ar trebui să fie re-colorat după 3 luni. În plus, reduce leziunile. Orice interventie – stres pentru toroane. Deoarece vopseaua nu este aplicată pe întreaga lungime și pe unele secțiuni, apoi daune este minimă.

Popularitatea tehnologiei se datorează altor avantaje. Cu ajutorul cortului, nu vă poate da doar vitalitate parului, dar, de asemenea, crește volumul acestora. Culoarea nativ devine mai pronunțată. În prezența semințelor, un astfel de punct culminant vă permite să-l ascundă în siguranță.

Shatus se face fără utilizarea de folie sau pălării, care vă permite să dea fire de specii naturale. Acest lucru se realizează datorită interacțiunii vopselei cu aer în procesul de colorare. Așa că în mod natural coafura uitat, nuanțe gradației apar treptat. Ia-un astfel de rezultat prin aplicarea unei vopsele pentru catenele combinate. Rădăcini rămân intacte, dar în cazul în care proprietarul nu se potrivi cu culoarea ei, puteți precomanda schimba tonul principal.

fată Shatuch cu parul lung sau mediu. Pentru femeile cu o coafura scurta, nu este recomandat să folosească această tehnică, deoarece este imposibil să se transfere luminozitatea tranziției de nuanțe. In astfel de cazuri, un astfel de topire este confundat cu Ombre. În același timp, Kare, pictată în tehnica cort, va face proprietarul său mai tânăr și mai proaspăt.

Instrumente necesare

Specialiștii recomanda să pata în saloane de profesioniști, deoarece tehnologia nu este atât de simplu. Dar, având abilități elementare și urmând în mod clar recomandările specialiștilor, puteți obține un rezultat magnific și acasă. În primul rând, este în valoare de a decide cu nuanțe, care va fi cel mai profitabil să se uite la părul. Pentru procedura, vopselele cu amoniac destinate pentru deschiderea culorii.

Pentru a obține un efect pe termen scurt, puteți încerca să perderea pulbere.

Este necesar să se aibă la îndemână următoarele instrumente pentru efectuarea unui cort.

 1. Perie. Lățimea optimă considerată 3 cm. Preferat urmează un instrument realizat din materiale naturale. O opțiune de plastic poate fi utilizat, dar este necesar să-l aplice cu o precizie deosebită, deoarece utilizarea negativă poate afecta negativ structura firului de păr.
 2. Capacitatea de reproducere vopsea. Pentru aceasta, sunt boluri din plastic sau sticlă. Este interzisă pune vopseaua în vasele de metal, deoarece interacțiunea metalului cu acid poate schimba proprietățile agentului de colorare.
 3. Pieptene cu dinții frecvente pentru a crea un nas bun.
 4. Prosop. Nu este necesar să se acopere, dar pentru uscarea toroane după colorare.
 5. Mănuși și pelerină. A preveni poluarea nedorită de părți ale corpului și de îmbrăcăminte.
 6. fixatori. Deoarece vopseaua va fi aplicată inegal, firele sunt obligate să se împartă prin cleme speciale sau de păr.

Este prevăzută să trageți pictura manuală, dar această opțiune necesită abilități profesionale. Manual abia aplicați vopsea, deci este mai bine să aplicați o perie pentru o legătură independentă. Și de asemenea, să fie ținut sub șampon de mână, balsam, masca pentru a finaliza procedura și protecția părului după impactul chimic.

Cum să pregătiți părul?

Înainte de a face dispozitivul de fixare, trebuie să pregătiți părul la colorare. Începeți cu aproximativ 3 săptămâni înainte de procedură. Măsurile pregătitoare includ:

 • Utilizarea nutrienților, precum și măștile și balsamurile hidratante pentru a restabili structura părului deteriorat+
 • Refuzul procedurilor chimice care pot afecta culoarea finală+
 • Excepția impactului mecanic înainte de procedura de prevenire a deteriorării componentelor+
 • co-crearea de cele de mai sus, deoarece vopseaua este rău pentru ei, care este capabil să reducă toate eforturile depuse la zero+
 • Nu utilizați instrumente de styling, deoarece acestea afectează în mod negativ pătrunderea substanțelor colorante în interiorul părului+
 • Pentru a evita influența excesivă a substanțelor chimice, cu 2-3 zile înainte de a satura de conectare.

În mod corespunzător vopselele de păr preparate sunt mai puțin sensibile la efectele nocive ale elementelor agresive, în afară, este mai ușor să pata. În cazul în care culoarea principală necesită corecție, atunci este în valoare de ea, pentru aproximativ 3 zile înainte de colorare cu gradient.

  Unii producători oferă seturi speciale pentru împâslire, care simplifică procesul de alegere a vopselei și vă permite pentru a obține rezultatul perfect, chiar și la domiciliu. În cazul în care vopseaua este folosită pentru prima dată, nu neglijați măsurile de precauție. Cum să consiliezi producătorii, este necesar să se efectueze un test pentru absența reacțiilor alergice.

  Procesul de colorare

  Tehnica Shatus nu este ușor, dar poate fi folosit acasă. Specialiștii din saloane pot picta părul fără a efectua o perucă, dar necesită abilități. Realizarea de vopsire la domiciliu, este mai bine să pregătiți fiecare componentă. Fetele care au părul scurt ar trebui să acționeze în următoarea schemă:

  • pieptene toate părul+
  • Transferați întreaga masă a părului înainte, înclinându-l pe cap+
  • Separați o parte lângă gât și puneți-o+
  • Alternativ, țineți aceeași procedură pentru părul rămas.

   Instrucțiunile pentru titularii de păr mediu și lung sunt puțin diferite. Ei trebuie să facă următoarele.

   1. Hair thaw. Pentru a obține un rezultat mai vizibil, este necesar să îl legați mai aproape de frunte, dar pentru un efect mai puțin pronunțat – în partea de sus.
   2. Tendoane divizate de 1,5-2 cm. Ele pot diferi în funcție de dimensiune, astfel încât, în cele din urmă, sa dovedit cea mai naturală nuanță.
   3. Găsiți toate părțile separate. Din denumirile și densitatea nimănui depinde de modul în care se vor arăta culorile.

   După prepararea părului trebuie amestecat cu compoziția de colorare. Pentru maro și brunet, puteți lumina firele. Pentru a face acest lucru, luminosul este aplicat nasului și frunze preparate timp de 10-15 minute. Atunci trebuie să spălați părul cu apă și uscat.

   Alegerea unui agent de oxidare tine, este important să se definească în mod corect concentrarea pentru a obține rezultatul dorit. Pentru fetele cu părul întunecat, puteți lua o compoziție de 9%, dar este capabilă să deterioreze structura părului, astfel încât opțiunea optimă va fi 6% oxidant.

   Când luminarea tonul părului poate părea gălbuie. Tintarea suplimentară va ajuta la rezolvarea problemei.

   Pictura de instrucțiuni pas cu pas arată așa.

   1. Zona de rădăcină este mai bine să se acopere cu un film. Acesta va oferi posibilitatea de a evita apariția petelor de la rădăcini.
   2. Stroke-uri haotice scurte pentru a aplica vopsea pe firele pieptănate, tăierea îngrijorătoare. Este important să se asigure că remedierea nu penetrează plasturele și a fost pus în principal pe sfaturi, altfel efectul părului ars nu va funcționa.
   3. După aplicarea machiajului de pictură pe toate firele ar trebui să fie răsucite în ham. Acest lucru nu se poate face, dar cu bucle lungi vă permite să obțineți luminozitate și contrast.
   4. Timpul așteaptă, prescris în instrucțiunile producătorului de vopsea. Perioada de colorare nu trebuie să depășească 40 de minute. Dacă aveți nevoie să obțineți o nuanță mai naturală, ar trebui să reduceți termenul de susținere a agentului de colorare.
   5. Pentru a verifica rezultatul rezultat, puteți utiliza un disc whed wobble, cu care spălați vopseaua de la o singură partenet și evaluați umbra. Dacă costumele de culoare, mergeți la următoarea etapă.
   6. Spălați bine părul. Dacă soluția rămâne pe componenta, clarificarea va continua. Folosind șampon, continuați spălarea până când apa devine transparentă.
   7. Aplică balsam sau masca care minimizează efectele nocive ale substanțelor chimice asupra structurii.

   Efectuarea cortul însuși pe bucle întunecate și care doresc pentru a obține un efect mai luminos, nu se grăbesc și să încerce să realizeze efectul dorit de prima dată. Există riscul de a arde de păr. Este mai bine să-și petreacă mai multe colorare cu întreruperi de 2-3 săptămâni. În acest timp, se sprijină de păr și de a restabili înainte de următorul efect.

   Recomandări de specialiști

   Pentru a face cort la domiciliu în mod corect, este necesar să se studieze toate informațiile cu privire la tehnicile de colorat în detaliu, precum și selectați ca corect o umbră și să adere la recomandările profesioniștilor. Acest lucru va ajuta pentru a evita multe greșeli.

   1. verificat de păr. Problema apare atunci când timpul de colorare sau utilizarea compoziției de slabă calitate.
   2. Apariția galbenă. Nerespectarea tehnologiei duce la apariția unei umbre gălbui, pentru a scăpa de faptul că poate fi folosit cu ajutorul unui balsam special.
   3. Tranziții de flori ascuțite, apărută la aplicarea vopselei pe fire incorecte.
   4. Hue nu se potrivește. Se întâmplă dacă vopsește părul de neconfirmat.

   Unele probleme pot elimina doar maestrul în cabină. Prin urmare, atunci când ar trebui luate în considerare vopsirea, stilistii acumulați. Vom analiza.

   1. Fetele cu păr roșu deosebit pentru prezența unui număr mare de Feeolanină, care complică procesul de clarificare. Prin urmare, doamnelor cu părul roșu ar trebui să fie încredințată procedura specialiștilor.
   2. Colorarea ar trebui să fie efectuată pe bucle sănătoase, intacte, deoarece va arăta dim pe cortul slab și nefiresc.
   3. procesul repetat ar trebui să fie nu mai face decât în ​​2,5 luni. Excepțiile sunt parul inchis la culoare, cu topire roșu și violet. Pe parcursul lunii, vopseaua devine estompată, deci trebuie să fie actualizate.
   4. păr blond ar trebui să fie pre-aplica un agent de hidratare, care conține ulei. Acest lucru va face posibilă eliminarea fragilității după colorarea și apariția de sfaturi despicate.
   5. După pictura încercați să nu pentru a expune coafura la expunerea termică (masă, bucle). Și dacă o faci, apoi se aplică o protecție termică.
   6. Furnizarea de îngrijire corespunzătoare: șampoane, balsamuri, masti, care va ajuta la restabilirea structurii și dau părul de vitalitate.

   O nuanță importantă este protejarea rădăcinilor de pătrunderea vopselei. Reducerea liniuță hohote este recomandată numai de către proprietarii de păr scurt.

   Aderarea la regulile și sfaturi descrise, puteți face un cort la domiciliu și a obține un rezultat uimitor, care va dura aproximativ 3 luni. După perioada specificată, puteți efectua o procedură de re-colorare cu daune minime pentru structura firului de păr. În același timp, coafura va arata natural, dar în același timp atractivă.

   Cu privire la modul de a face colorarea în tehnica de Shatuch la domiciliu, a se vedea următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: