Thermocrathine: ce este și cât de mult nu-l deține?

Thermocrathine: ce este și cât de mult nu-l deține?

Fiecare femeie la orice varsta are grija de starea lor de păr. Impactul asupra mediului, stresul și alți factori negativi afectează negativ buclele – ele devin subtiri, uscat, friabil, secvențiere. În plus, problema exacerbează populare mijloace de stabilire – uscător de păr, Plângând, fier de călcat, Curl. Procedurile de salon și de regenerare la domiciliu vor ajuta la returnarea frumuseții și sănătății buclelor. Tratamentul de thermoceratin continua sa dragoste cucerire in randul femeilor – considera mai.

Ce este?

Cursația clasică este aplicarea unei compoziții speciale pe fire, care se bazează pe keratină naturală. Această substanță pătrunde în straturi adânci de păr, lăsând o parte semnificativă pe suprafața sa. Ca rezultat, se formează o peliculă de protecție specială cu sclipici lumina. Pentru a spori activarea medicamentelor care fac parte din medicament, părul înainte de a începe procedura este tratată cu un fier fierbinte – Temperatura ridicată influențează pozitiv absorbția keratina. Prin urmare, chiar și în tratamentul, nu este necesar, fără un impact termic. Spre deosebire de termo-coratin de recuperare, care nu are nevoie de instrumente suplimentare de încălzire.

Pentru că – într-o compoziție unică. Substanța este conectată la thermoactivator special, ca rezultat, se formează căldura necesară, datorită acestui fapt, penetrarea profunda se produce și absorbția rapidă a elementelor utile.

recuperare Thermocratic este o procedură medicală care umple întreaga lipsa de componente valoroase, saturate cu peri keratină, aminoacizi, vitamine. In plus, stratul deteriorat de cuticula de pe suprafața exterioară a buclele este restaurat, solzi nu sunt permise, și după o strălucire sănătoasă și finețea de bucle apar.

Potrivit frizerii profesionale, thermocratic este potrivit pentru:

 • Indreptarea ondulat / cret toroane+
 • Restaurarea părului deteriorat după expunerea termică frecventă, precum și colorarea, spălarea pigmentului de colorat+
 • Întoarcerea strălucirii și a strălucirii+
 • A scăpa de fragilitate, sfaturi plictisitoare, divizate.

Femeile remarcă faptul că, după procedura de reabilitare a părului, devine moale la atingere, apare o strălucire frumoasă, în special în vremea însorită. Apropo, în acest fel este posibil să se extindă efectul colorării – culoarea rămâne saturată și uniformă. Tratamentul keratinului fierbinte demonstrează un rezultat bun atât în ​​cabină, cât și la domiciliu.

Harmele profesionale moderne vă permit să efectuați o procedură de locuință în siguranță, eficientă – principalul lucru, să acționați conform instrucțiunilor de aplicare.

Lucrarea de masterat în cabină include mai multe etape:

 • Spălarea scalpului, părului sampon de curatare profunda (se distinge printr-un puternic efect – degrasant pielii, murdărie, cosmetice reziduuri)+
 • Aplicarea medicamentului+
 • spălare specială keratina șampon+
 • Uscarea, de stabilire a.

Avantaje și dezavantaje

Keratina este în mod esențial de proteine ​​de origine naturală, care are un efect benefic asupra scalpului – mai ales pe structura firelor de par. Deja după prima sesiune a procedurii de restaurare, femeia observa efectul pozitiv. Deci, merită evidențiate principalele avantaje ale keratina fierbinte:

 • Reducerea electrificării, fluffyness+
 • Fixarea, Salvați culoarea după diferite tipuri de colorare+
 • nutriție profundă, hidratare+
 • indreptarea inofensive+
 • Restaurarea structurii parului deteriorat din cauza abuzului de un uscător de păr, capturare, fier+
 • o bună protecție termică (mai ales în timpul verii – cu un impact puternic al razelor UV)+
 • Scaune despicarea varfurilor+
 • Netezirea de cântare+
 • acțiune cumulativă (salvează stocul necesar de vitamine)+
 • Îmbunătățirea aspectului de bucle+
 • În condiții de siguranță la domiciliu+
 • Comparativ cu keratina clasic, costul este semnificativ mai mic.

Din păcate, acest serviciu poate duce la consecințe negative, astfel încât în ​​primul rând, este necesar să se determine tipul său de păr, să se consulte cu un specialist sau maestru familiar, precum și să respecte recomandările stabilite în instrucțiunile de utilizare a fondului achiziționat (dacă aveți de gând să efectueze o procedură de tine).

  Dezavantajele puțin – de la ei ies în evidență:

  • Crește conținutul de grăsime al rădăcinilor – ca urmare a care parul este rapid murdar (cu un tip gras, problema poate fi agravată numai)+
  • Efectul medicamentului ia buclele – există o antiatomic frecventă (cu alopecie și alte probleme similare, procedura este contraindicată)+
  • Riscul de manifestare a unei reacții alergice la componentele incluse în compoziție – în special pentru formaldehidă.

  Pregătiri

   Compania Rusă de cosmetologie Estel este implicată în producția de produse profesionale de îngrijire a părului. Deci, setul special de Estel Thermokeeratin este cel mai bun pe piața rusă. Acesta oferă o procedură de reabilitare sigură la domiciliu la un preț democratic. În plus, medicamentele sunt absolut inofensive, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la „rezultatul imprevizibil” sau „buclele răsfățate”.

   Complexul termocheratin din „Estelle” include 3 componente principale.

   • Masca de keratină (300 ml) – asigură resuscitarea fiecărui fire de păr din interior, oferă o nutriție suplimentară, saturație cu substanțe utilitare.
   • Thermoactivator (200 ml) – formează cantitatea necesară de căldură pentru o acțiune de proteină consolidată.
   • Keratină Apă (100 ml) – Este așa-numitul fixator. Contribuie la păstrarea și acumularea de elemente valoroase.

   Hot keratina nu numai că oferă frumusețe și păr sclipici naturale, dar încă are o acțiune de vindecare.

   Înainte de a aplica complexul de recuperare de la „Estelle“ la domiciliu, asigurați-vă că pentru a citi instrucțiunile atașate în cutia produsului. Deoarece fluidele de îmbuteliere au un efect puternic, nu va fi de prisos pentru a verifica cosmetice pe o reacție alergică.

   descriere pas cu pas a utilizării Estel thermokeratin acasă.

   • În primul rând, este necesar pentru a curăța scalpului si a parului cu un sampon keratina special de aceeași marcă, clătiți cu apă caldă.
   • Retrăgându 1-2 rădăcini cm, se aplică masca (300 ml), capul ușor masaj. Suficient pentru a ține aproximativ 10 minute. Masca nu necesită spălare.
   • Pe partea de sus a compoziției aplicate, utilizați thermoactivator (200 ml) timp de 1 minut.
   • Apoi, ambele componente sunt spălate cu apă caldă. Experții recomandă efectuarea unei astfel de manipulări de 2-3 ori, după care puteți experimenta un film pe fire – acest lucru este normal.
   • La finalizare, se pulverizează apă de keratină (100 ml), ceea ce nu necesită spălare.

   Cât de mult ține?

   Durata efectului după aplicarea keratinului fierbinte al mărcii ESTEL este de aproximativ 4 săptămâni. Rezultatul depinde nu numai de tipul și starea buclelor, ci și de îngrijirea ulterioară. În plus, munca incorectă efectuată poate duce la consecințe slabe.

   Asigurați-vă că urmați recomandările din instrucțiune. De asemenea, puteți utiliza instrumentul la părul nou pictat.

   Îngrijirea după procedură

    Îngrijirea ulterioară – o etapă importantă în menținerea efectului salonului sau procedurii de reabilitare la domiciliu. Eroare comună – Unele femei continuă să utilizeze șampoane / balsamuri pentru spălarea zilnică, totuși, astfel de fonduri pot spăla întreaga proteină, precum și distrugerea filmului de protecție de pe suprafața catenei. De aceea este important să se utilizeze mijloace speciale, care include proteine ​​valoroase.

    Maestrii profesioniști recomandă atenție acordarea atenției la șampoane fără sulfați și parabeni. Gama de companii au adesea un conducător de îngrijire după tratamentul cu termo-coratină. Apropo, șampoanele sunt vândute în volume mari, atât de lent petrecut.

    În plus față de mijloacele de bază, masca este foarte manifestată în combinație cu apă de keratină – Judecând după recenziile fetelor, un astfel de duet (de 2-3 ori pe săptămână) creează minuni reale cu păr – nu pierde în greutate, face moale și mătăsos.

    Recenzii

    Recenzii pentru procedura salonului, precum și un set pentru recuperarea termo-coratină ESTEL TERMOKERATIN foarte divers. Cele mai multe dintre femei observă un efect uimitor după prima sesiune. Deci, muncitorii cabină, înainte de procedura petrece o consultare, în cazul în care este determinată starea inițială, tipul de păr. Un factor important este tipul de colorare sau alte manipulări termice. Cu cât gradul de deteriorare a toroane – serviciile mai cheratină vor avea nevoie.

    Alți clienți se plâng cu privire la consolidarea caderea parului, corpolență rădăcină. Astfel de rezultate, în funcție de saloane de coafură, sunt asociate cu un tip incorect desemnat sau starea inițială de toroane – acest serviciu a fost contraindicată la seborrhy, alopecie,. În ceea ce privește utilizarea la domiciliu a complexului, fetele urmăresc rezultate foarte bune – principalul lucru este să urmeze în mod clar instrucțiunile de utilizare, precum și în avans pentru a dezvolta îngrijirea ulterioară.

    Preț accesibil, plus un consum economic (în funcție de cumpărător, un set poate fi suficient pentru 10 proceduri – în funcție de lungimea de campioni) face de ingrijire profesionale complexe pentru mântuirea reală pentru păr deteriorat care necesită nutriție suplimentară, moliciune, strălucire, și principalul lucru – protecție.

    Opinie despre thermocratic de la Estel Vezi următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: