Topire pentru parul lung: tipuri și subtilități

Topire pentru parul lung: tipuri și subtilități

Uneori, există situații în care fetele vor sa schimbe imaginea, dar în același timp, acestea nu sunt rezolvate pe schimbări radicale. De exemplu, o modificare a culorii părului este o măsură destul de puternică, în plus, o șuviță traumatice, astfel încât randamentul optim într-o astfel de situație o va.

Particularități

Topire pentru păr lung implică fire separate pentru iluminat în nuanțe deschise, altele decât cele de culoare nativ. Cele mai multe tonuri de lumină asociate adesea selectate. Ca urmare, efectul overflow netede de culoare este creat pe buclele, parul devine ca și în cazul în care a ars în soare, ceea ce face lor un fel mai bine îngrijită și proaspătă.

Avantajele acestei tehnici includ următoarele.

 • Colorare nu necesită corecție frecventă. Deoarece parul este în creștere, granița dintre rudele și a zonelor vopsite devine minoră, astfel încât va trebui să vizitați colorist, veți avea mai des decât o dată pe trimestru.
 • Efectul de scufundare. Tehnica este cea mai bună opțiune pentru a schimba culoarea părului, fără a recurge la o colorare completă. La plasarea, nu mai există mai mult de 50% Strand, deoarece procedura este mult mai puțin periculos pentru parul decat colorarea-un foton.
 • creșterea volumului. În mod corespunzător împâslire vizual petrecut adaugă un volum de coafura, crește grosimea și pompă, creează un efect 3D.

Cu toate acestea, nu uitați că la fel ca orice tehnică asociată cu un impact chimic asupra părului, subliniind are dezavantajele sale.

 • Este rar folosit pe părul roșu și negru strălucitor. Aceste tonuri sunt spălate foarte prost și este imposibil de realizat fără albire overflow prealabilă puternică.
 • Daca parul tau au fost pictate, vopseaua catenele pot fi nu mai devreme de o lună, în caz contrar umbra rezultată va fi semnificativ diferit decât era de așteptat.
 • Repere – procedura este destul de lung, dacă vă decide cu privire la acest tip de iluminat, apoi să fie pregătit pentru ceea ce urmează să aibă loc în frizerie va avea aproximativ 4 ore.
 • În ciuda faptului că doar o parte din parul revopsit, dar riscul de deteriorare continuă să existe, prin urmare, în lipsa îngrijirii corespunzătoare, după procedura, părul în viitorul apropiat ar putea fi ca un pachet de paie.
 • La alegerea greșită a culorii părului poate obține aspectul neîngrijit și neîngrijite, astfel încât atunci când se planifică culoarea ar trebui să se consulte cu comandantul. El vă va spune ce cele mai multe nuanțe de succes vor cădea pe păr pentru a permite catenele, coafura și tsvetotipa aspectul.
Citește mai mult  L'Oreal Preferința Vopsea de par: Flower Paletă și Instrucțiuni de aplicare

Soiuri

În funcție de efectul de culoare pe care îl numărați, părul lung poate fi efectuat într-una din următoarele tehnici.

 • Clasic – în acest caz, spargerile separate sunt decolorate, datorită faptului că acestea sunt eliberate spectaculos pe fundalul masei totale a umbra principală. In acest design, buclele care sunt supuse clarificării sunt alese cu ajutorul unui separator de o luptă într-o ordine zigzago cu același pas, și după ce sunt aplicate la compoziția de colorare, învelite în folie. O astfel de colorare este cel mai adesea folosit brunet.

 • american – Această opțiune este concepută pentru a obține efectul strălucirii soarelui pe fire. De obicei, de la rădăcini la sfaturi, revărsării moi sunt trase de la o nuanță mai deschisă la culoare închisă, în timp ce oxigenul vă permite pentru a atinge iluminarea de fire individuale la 3-4 tone. Rezultatul este efectul părului lustruit.

 • Majimesh – tehnica care a fost prezentat pentru prima dată în Franța. Aceasta implică utilizarea de coloranți non-afumate, ce nuanță destul de armonios bucle groase blonde și lumina-blond, creând deversari, cât mai aproape posibil de culoarea naturală.

 • Shatuch – o varietate de evidențiere, în care vopseaua prinde ușor pe toată lungimea părului. Caracteristicile distinctive ale unei astfel de colorare este nosha pe fire, accidente vasculare cerebrale haotice și culoare de uscare fără a utiliza folii și filme.

 • Bally – O astfel de bun venit este folosit pentru parul inchis la culoare. Acesta vă permite să aducă în aspectul feminin și note romantice de orbire soare, în timp ce tranzițiile de culoare poate fi atât de netedă și ascuțite.

Selecția Chonda

Cel mai popular este considerat a fi o sincronizare, care este realizată de nuanțe deschise.

Cu toate acestea, este necesar să ne amintim că blondele de cenușă ar trebui să aleagă tonuri reci, de exemplu, argint, perle sau platină. Dar pentru proprietarii de grâu sau de lumină-castan de cupru, de preferință ar trebui să se acorde culori miere și shampen shampen.

Titularii de nuanțe de păr roșu și roșu de topire este dat cu dificultate. – pigmentul este colorarea slab. Cu toate acestea, atunci când se utilizează agenți de oxidare bune, imaginea poate fi foarte luminos, dar în același timp elegant – cel mai adesea nuanțe de bej, sunt folosite aici de chihlimbar sau flori de cires.

Citește mai mult  Rowenta Uscator de par: Caracteristici și alegere

Indiferent de nuanță preferați ar trebui să fie păstrate în minteMajor de topire Regula – Culoare rece (toamna și iarna) sunt nuanțe reci adecvate, iar câștigătorii mai cald „de vară“ și „de primăvară“, tipuri se vor potrivi, respectiv, tonuri calde. Dacă rupe acest principiu, modelele pot juca cu femeile o glumă destul de proastă, adăugând un vizual de ani-cuplu triplu.

Tehnologie de colorare

Există mai multe opțiuni de sincronizare interesante. Unele dintre ele vă permit să creați revarsarile de culoare moale, în timp ce altele sunt destinate pentru a crea contraste elegante.

În funcție de echipamentul de colorare, următoarele tehnici se disting:

 • Deplin – În acest caz, 40-55% din întreaga masă de păr decorate+

 • Rar – în același timp, nu este mai pictat mult de 20% din par, șuvițele aloca destul de gros, eliminate unele de altele+

 • zona – presupune colorarea zonelor individuale, cel mai adesea este Bangs, fire, încadrare, sau bucle asimetrice+

 • Topire Makushki – În același timp, ele sunt selectate șuvițe pentru colorare numai pe partea de sus a cuprului+

 • Iluminate din interior – efectul de orbire Lumina sunt create aici, pe buclele interne+

 • „îngheţ” – O astfel de evidențiere este cea mai solicitată cu proprietarii de păr curl.

 • Mic – În acest caz, de-a lungul capului, firele subțiri sunt alese în ordine haotic, care sunt decolorate, și apoi tonifiat pentru a elimina efectul de păr galben.

Pentru procedura utilizează vopsele de trei tipuri.

 • Cremă. Aceasta este cea mai comună opțiune. Consistența compoziției cade ușor pe fire, nu se răspândește, bine distribuită pe întreaga lungime a buclelor.
 • Ulei. Datorită structurii speciale, pigmentul să pătrundă cât mai aproape posibil în interiorul părului.
 • Powdered. Cel mai agresiv impactul tuturor celorlalți. Această compoziție vă permite să atingă decolorarea maxim de fire, dar cauzează adesea iritații și alergii.

Topirea – o procedură destul de complicată, care este mai bine de făcut în cabină. Dar dacă fata nu are posibilitatea de a vizita un colorist profesionist, atunci se poate recurge la topirea prin pălărie – este aceasta metoda cea mai populară atunci când se efectuează colorarea la domiciliu.

Procedura pas cu pas arată așa.

 1. Pe pus parul pe o trapă specială pentru sincronizare. Acesta poate fi achiziționat gata sau să le facă pe cont propriu, după ce a făcut găuri mici într-o ordine verificator într-un capac de baie din polietilenă.
 2. Folosind un armasar sau cârlig din găuri obține fâșii subțiri. Pentru a realiza o schimbare maximă în umbră de păr, ar trebui să trageți parul de la fiecare gaură, dacă intenționați să coloreze intensitatea medie – atunci catenele trebuie să fie tras printr-un singur, iar pentru execuție ușoară – după două.
 3. Intr-un vas de sticlă sau porțelan, vopseaua este crescut și periile sau bureții sunt aplicate de către benzile selectate. Timp de expunere depinde de rezultatul dorit. Dacă doriți să realizeze modificări de culoare pentru un singur ton, atunci vopseaua este ținută timp de 15-20 de minute, pentru maxim de spălare clarificare departe numai în 40-50 de minute. Timpul maxim, de regulă, este indicată în instrucțiunile pentru compoziția de colorare.
 4. toroane se spală cu un topit sampon special de curatare profunda concepute pentru îngrijirea părului vopsit. După toate vopseaua este spălat, trebuie să aplicați cu siguranță, aer condiționat balsam.

Dacă este necesar, după clarificare, tonic utilizarea părului.

Îngrijire

După introducerea parul lung, va trebui să acorde o atenție deosebită grijă de ei. ar trebui să fie utilizate sampoane speciale pentru păr vopsit, deoarece de obicei conțin sulfați, care se spală pigment de colorare și, ca rezultat, culoarea este obținută dim și lipsit de viață.

Citește mai mult  Acidul hialuronic Culoarea parului: Proprietati si caracteristici de aplicare

Este necesar să minimalizăm toate efectele asupra părului cu temperaturi crescute – limitarea utilizării fierului și a stratului de styling și dacă nu este evitată, atunci înainte de utilizare, aplicați degetele de protecție termică.

Asigurați-vă că recurgeți la utilizarea măștilor și a serurilor, care restabilește structura logo-ului, vindecă și îmbunătățește aspectul firelor.

Dacă aveți o creștere ușoară, este în valoare de o preferință pentru produsele unei serii profesionale pentru blonde – ele elimina un pigment galben-săpat scăzut și atunci când colorat colorat este în valoare de a evita utilizarea de ulei de păr, deoarece flits culoarea , precum și măști pe bază de produse lactate.

Exemple de succes

Topire pentru parul lung a apărut în urmă cu 70 de ani și de atunci este invariabil rămâne la modă și relevante, ca și în cazul în care retrăirea nașterea lui. În același timp, principiul de colorare rămâne neschimbat, dar cu fiecare sezon noi tehnici de colorare si combinatii de culori spectaculoase apar.

Dacă încă îndoieli dacă să modifice buclele lungi sau nu, faceți cunoștință cu stocare noastră foto. Poate ca exemple de colorare elegant vă va inspira pentru a schimba imaginea obișnuită.

Puteți face cunoștință cu tehnica de colorare de colorare în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: