Topirea Blond: Caracteristici, Tipuri, Chonda Choice

Topirea Blond: Caracteristici, Tipuri, Chonda Choice

Blond topire este modul perfect de a diversifica tunsoare și de a crea un aspect la modă. In zilele noastre, stiliști oferă o mulțime de tehnici diferite de colorare pe păr blond, astfel încât fiecare femeie poate alege exact ceea ce va fi la fața ei.

Particularități

Topire este o tehnică în care Nu toate capelele sunt vopsite, ci doar fire separate de păr. Mai mult decât atât, acesta poate fi procesat ca o pereche-triplu de fire mici, atât de mult de cele mai multe șoc. Prin metoda de aplicare a vopselei, evidentiind poate fi realizată în mai multe opțiuni – Broaște sunt vopsite fie din rădăcini la sfaturi sau parțial (De exemplu, de la mijloc mai aproape de sfaturi sau, dimpotrivă, în apropierea rădăcinilor).

Se pare foarte impresionant blond aspect, ceea ce permite o femeie pentru a clarifica părul pentru câteva tonuri, fără a utiliza pe deplin Colorarea One-color. În plus, ca urmare a acestui colorat pe buclele, sunt create revarsarile moi, astfel încât aspectul de păr strălucitor și bine îngrijit.

Ca o regulă, diferite nuanțe sunt folosite pe parul lumina – ele pot fi cât mai aproape posibil de naturale și luminoase contrastante, destul de des se aplică vopseaua de mai multe nuanțe.

Pentru a îndeplini punerea în valoare blond au de multe ori la stațiune Pentru a pre-decolorarea părului urmat de tonifiere. De topire este deosebit de frumoasă, dacă o faci în cabină, pentru că numai un maestru profesionist cu o experiență de colorat mare va fi capabil de a ridica cele mai multe nuanțe de succes bazate pe caracteristicile capelele, culoarea nativa a parului si culoarea femeia.

Avantaje și dezavantaje

linging Blond este foarte popular la femeile de toate vârstele – nu este surprinzător dacă îl ia în considerare Avantajele neîndoielnice în comparație cu colorație monofonic:

 • Topirea împrospătează tenul, îl face mai tineri și la modă+
 • acționează blând – doar o parte din parul este vopsit atunci când este alarmantă pictat, astfel încât prejudiciul se face minim, în plus, pătarea nu afectează zona de rădăcină, astfel încât ceapa părul se dovedește a fi intacte+
 • Datorită creșterii fasciculelor, volum suplimentar, delicat și ușurința sunt obținute, și, prin urmare, o astfel de metodă de tonifiere ia cererii special de la proprietarii de bucle subțiri și rare+
 • Nu necesită corectare frecventă – ca granița dintre rudele și vopsit părul este în creștere, rămâne invizibil pentru destul de mult timp, deci nu este nevoie de un rădăcini lunar adapostirea, coafor poate fi vizitat o data la fiecare 3-4 luni+
 • Topit Copen arata foarte bine atat pe parul direct si cret+
 • Colorare nu are nici o limită de vârstă – arata spectaculos pe fete adolescente, iar pe doamnele de vârstă elegante.

Cu toate acestea, ca orice procedură folosind coloranți, Topire are propriile sale minusuri:

 • În ciuda faptului că doar o parte din parul este procesat, încă de cupru este expus la efectul agresiv al componentelor compoziției, astfel încât benzile vopsite au nevoie de îngrijire constantă, în caz contrar parul va deveni plictisitoare și fragile+
 • Toate manipulările durează cel puțin două ore, iar dacă vorbim despre bucle lungi, poate dura și la toate de până la 5 ore+
 • struguri de calitate înaltă este aproape imposibil de a face la domiciliu.
Citește mai mult  extensie de păr fierbinte: caracteristici, aparate și instrumente

Pentru procedura Există contraindicații, și anume:

 • În cazul în care părul a fost decolorat anterior sau nuiele chimice, apoi colorare poate overcover buclele deja sărăcit și de slăbit+
 • Dacă poala a fost pictată anterior de henna, basul sau alte coloranți de origine vegetală, este mai bine să abandonați sincronizarea blondă – rezultatul se poate dovedi a fi cel mai neașteptat și nu întotdeauna frumos+
 • Cu prudență la colorare trebuie recursă la mamele viitoare și de îngrijire medicală, precum și în timpul hormonali și chimioterapiei – astfel de stări afectează gradul de penetrare a pigmentului în păr și, prin urmare, firele pot deteriora neuniforme.

Vizualizări

Distinge mai multe tipuri de sincronizare blondă.

Întuneric

Destul de neobișnuit pe blonde arată Felting întuneric, Oferă imaginea evidențierii și a originalității. Această alegere este departe de fiecare blondă, deși în ultimii ani acest arc câștigă popularitate crescândă printre proprietarii de păr blond. În acest caz, firele individuale sunt vopsite cu culoare închisă – face coafura mai texturate și clar, din moment ce o astfel de proprietate este inerentă doar prin tonuri întunecate.

Elegant, o astfel de colorare a primit un nume Armare, Cel mai adesea, aici zona de prăjire este vopsit cu o culoare mai închisă, transformându-se în lumina pe vârfurile. În schema de culori, nuanțele de maro-cafea, ciocolată sau coniac predomină, și cel mai adesea folosesc o paleta de mai multe tone – 3-15. O astfel de procedură este frumos ascunsă prin însămânțarea, și permite, de asemenea, proprietarii de păr blond maro inchis si pentru a păstra o nuanță luminoasă comună capele fără a fi nevoie de 3-4 săptămâni pentru a picta rădăcinile.

Ușoară

evidenția Lumina este o tehnica foarte spectaculos, care face ca reprezentantii sexului frumos mai feminin, rafinat și nobil. O astfel de căptușeală creează pe cap Soft revarsarile de mai multe nuanțe deschise, Datorită care efectul toroane de ardere ars. Ca o regulă, paleta de culori, cu decor luminos include bej, perla, platină, și miere, de aur și alte nuanțe. Colorarea în sine se efectuează ambele catene mici și mari, Firește, în primul caz, punctul de vedere se obține mai natural.

California

După cum rezultă din numele, acesta a fost prezentat pentru prima dată în California solar, unde a castigat imediat inimile multor vedete de cinema de la Hollywood și fanii lor. tonifiere reprezintă clarificarea și colorarea ulterioară a toroanelor individuale În mai multe nuanțe diferite, care diferă în 3-4 tonuri. Astfel, revarsarile moi sunt create pe par, care dau volum suplimentar de șoc, și de a face mai ușor coafura și aer. Cel mai adesea, nuanțe naturale sunt folosite pentru calendarul californian – caramel, nud sau bej, dar în ultimii ani, utilizarea de culori luminoase a devenit popular – Roz, liliac și fire de lumină violet face o imagine cu adevărat elegant și spectaculos.

Invers

împâslire inversă sugerează Crearea o tranziție lină de la fire albe la întuneric, aproape negru. O astfel de colorare are o mulțime de avantaje. Mai întâi de toate, este un efect blând asupra părului, în acest caz, parul nu este acoperit, ci, dimpotrivă, întunecată, de aceea, compozițiile non-ammmonic sunt cel mai des folosite aici, ele învălui doar tija de păr, și nu pătrunde în interior, distrugând structura.

Ca regulă, însămânțarea inversă este destinat ușor dilua-un foton colorat de fire de lumină, deși utilizarea sa este permis ca tehnici independente.

limba franceza

Felicarea franceză este probabil metoda perfectă de colorare pentru lumină și iluminată anterior de fire. În acest caz, înainte de O parte a părului este decolorată și numai apoi tonifiată în umbra dorită. Până în prezent, există multe variații pe tema calendarului francez, dar cel mai popular este considerat a fi nude de colorat și nuanțe pastel, de regulă, am folosit de la 3 la 5 tone.

Apropo, cu atât mai multe nuanțe sunt folosite pentru colorare, rezultatul mai spectaculos.

Cum de a alege o nuanță?

Alegerea corectă a nuanțelor este cheia succesului de colorare, dacă culorile de colorare au fost alese fără a lua în considerare caracteristicile de colorat feminin și de păr, rezultatul se poate dovedi a fi murdar, flexibil și „ieftin”.

Citește mai mult  Pixie tunsoare: Caracteristici de alegere și de stabilire

De-a lungul lungimii și culorii părului

Pentru femeile blond și proprietarii, capelele ale romilor sunt potrivite Platinum, ciocolată, coniac, grâu și chiorile de chihlimbar. În același timp, rețineți că, pentru buclele calde, aveți nevoie de jumătate de cald, și pentru frigul rece. Iubitorii de experimente îndrăznețe de frumusețe pot fi sfătuite să recurgă la albastru, roșu, burgund sau chiar violet violet – Într-o astfel de proiectare, compoziția de colorare este ales cu grijă, astfel încât tranzițiile sunt mai moi și foarte armonios.

Pentru bruneturi și femei cu păr de cenușă Platinum și perle nuanțe sunt potrivite, un astfel de complot are chiar și propriul nume separat – „sare si piper”. Tehnica a obținut popularitate extraordinară atât a fetelor tinere, cât și a mai multor femei adulte – primele pe care le dau misterită și rafinament, iar al doilea face solid și bine îngrijit. Aceste aceleași nuanțe sunt proprietarii de fire blonde naturale, pentru că în acest caz, puteți obține umbra perfect curate, în contrast cu romii și chapelurs de castan.

pentru proprietar păr roșu deschis Este în valoare de gândire despre caramel, bej, miere și nuanțe de grâu. Crearea de platină și perle aici este puțin probabil să reușească, deoarece pigmentul de culoare este destul de slab spălat de păr, și, în loc de un kolacher nobil, păr risti obtinerea fire galbene neplacute.

Prin tipul feței și culoarea ochilor

O semnificație importantă atunci când alegeți nuanțe potrivite joacă culoarea ochilor. Mulți cred că gri este considerat gri, deoarece proprietarii de astfel de ochi merge aproape orice nuanțe. Acest lucru nu este chiar așa, există și subtilitățile sale, care trebuie să fie luate în considerare atunci când se efectuează o sincronizare. În special, Gri Culoare ochi Toate nuanțele curate sunt recomandate categoric, inclusiv un blond luminos, este mai bine să se uite la tonuri de caramel, bej si crem.

Mai greu pentru a alege nuante de blond Pentru femei carareglase, Mai ales în cazul în care acestea au o pielea inchisa la culoare. Aici depinde foarte mult de ceea ce fata vrea să realizeze. Deci, dacă ea caută să arate ca o blondă naturală, atunci este în valoare de a alege nuanțe de miere și de culoare de grâu, răcoritoare foarte eficient blond roz se confruntă cu note de căpșuni.

Destul de elegant, în combinație cu un aspect parul inchis la culoare cenușă colorare sau invers – În acest caz, nu există nici un contrast între culoarea ochilor și culoarea părului, astfel încât imaginea ca un întreg aspect mai armonios.

Pentru puști tineri tăbăcite și negricios, cu ochi strălucitori, miere și coniac culori va fi o alegere bună, mai ales dacă le diluati cu strălucire de aur.

Pentru femei Cu ochii negri Puteți recomanda umbra de cafea cu ciocolata, culoarea de lapte la cuptor, lapte sau tonul de lemn natural.

Citește mai mult  Cum machiaj de fier bucle pe par de lungime medie?

vopsirea parului pentru femei cu ochi albaștri De asemenea, are propriile sale specifice, mulți vor părea ciudat, dar doamnele sunt categoric contraindicate cu nuanțe calde de lumină. Desigur, toată lumea știe că este cald blonda in combinatie cu ochi albastri este considerat standard de fete fata-slave, cu toate acestea, o astfel de pictură de vedere vizual „simplifică“ feței, face imaginea mai pastorală și incompetent, femeia va semăna mai degrabă lady-țăran, mai degrabă decât o femeie sofisticată și elegantă. Si aici nuanțe platină și cenușă va face ochii albaștri cu adevărat fără fund și va arata foarte câștigătoare.

ochi verzi Este considerat destul de rar, astfel încât în ​​sine atrage atenția, aici este strict suprapus pe frig blond, și nuanțe negre moi – miere, auriu, chihlimbar – va, dimpotrivă, foarte bine armoniza cu ochii, sublinia feminitatea imaginea și nobilimea.

Lungimea părului, de regulă, nu afectează selectarea principalelor nuanțe, dar atunci când se determină tehnica de formare optimă, acest factor ar trebui să fie luate în considerare. Deci, pentru locuitorii din bucle lungi și mijlocii, toate opțiunile pentru colorare parțială va fi bine – Topire franceză, Ombre, Shatusch sau Arm.

Pentru fire scurte, ar trebui să acorde prioritate usturătoare zonală, precum și încercați diferite experimente de culoare cu breton.

Cum să vă îngrijiți?

Pentru a vă rareori vă rugăm cu revarsarile moale, atâta timp cât posibil, cu părul după nevoie să fie vopsit în mod constant de îngrijire a.

 • Utilizați șampoane și balsamuri de aer condiționat Numai pentru par vopsit – ele nu conțin sulfați, substanțe care se spală de culoare, astfel încât acestea să păstreze nuanțele mai luminoase și saturate destul de mult timp.
 • Cel putin o data pe saptamana Inscrieti-va buclele cu măști și ser cu conținutul de vitamine, minerale, silicon si proteine. Dar, din utilizarea uleiurilor este mai bine să abandoneze, deoarece acestea au proprietatea de culoare la culoare, și colorare poate fi slabă și decolorat. Din același motiv, nu ar trebui să recurgă la măști de la domiciliu bazate pe chefir și alte produse lactate fermentate.
 • Twist la minim Toate expunerea termică – aer cald când uscare, căpușă, bucle – toate uscate si fara ca parul slab si poate agrava semnificativ starea capelelor, transformând-o într-un fascicul de paie.

Dacă nu se poate face fără astfel de manipulări, apoi înainte de stabilire, a procesa thermofer tur.

Și, bineînțeles, amintiți-vă că toate fondurile de plecare trebuie proiectate special pentru blonde – conțin Pigmenți speciali, care elimină orice apariție de galben pe păr.

Exemple frumoase

Blond topirea pentru mai multe sezoane deja ținute în partea de sus a celor mai elegante tehnici de colorare pe părul luminos și întunecat. O astfel de colorare a devenit o alegere a multor stele de film, artiști populari și alte personalități media.

Cum se face pe două culori pentru blonde, spuneți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: