Tunsoare Aurora par scurt

Tunsoare Aurora par scurt

Fiecare reprezentant al sexului frumos vrea să arate minunat în orice situație și în același timp la tendințele modei se întâlnesc. O componentă importantă a imaginii este o coafura selectată în mod corespunzător, care vine sub forma feței, stilul de îmbrăcăminte și alte caracteristici externe. Articolul va vorbi despre faimoasa coafura de sex feminin „Aurora“.

Caracteristici și coafuri istorie

Tunsoarea de mai sus (al doilea nume – italian) este considerat universal, datorită faptului că acesta va fi extrem de potrivit pentru fete si femei de orice vârstă și datele externe. În ciuda acestui fapt, experții numesc coafura „Aurora”, capabilă să descopere individualitatea doamnei și frumusețea sa din noul unghi. Stylistii folosesc adesea acest stil pentru a sublinia avantajele si ascunderea formei de fata.

Vârful de popularitate a avut loc coafuri în anii ’80 ai secolului XX. Opțiunea inițială a fost efectuată în stilul discotei, care la acel moment a fost considerată cea mai la modă și cea mai solicitată.

În ciuda versatilității, de la alegerea acestei coafuri, este recomandabil să refuzați fetele cu o formă rotundă de față.

Principalele semne ale coafurilor clasice sunt următoarele:

 • Bang-uri lungi și netede+
 • Mc+
 • Lungimea părului este umeri puțin mai mici (părul trebuie să fie abandonat fire subțiri și curate).

Acest stil a fost popular nu numai pentru tinerii din anii ’80. Personalitatea binecunoscută a acelui timp (muzicieni, cântăreți, artiști s-au decorat.

Opiniile specialiștilor

În ciuda faptului că epoca popularității stilului disco a trecut mult timp, unele tendințe de modă ale acelui timp și-au păstrat relevanța. În domeniul retrochilisticii de modă devin adesea populare. Popularitatea lor crește cu o nouă forță. Până în prezent, faimoasa tunsoare a fost transformată și a început să decoreze din nou frumusețile moderne.

Aspectul original, combinând neglijența și rigoarea luminii, atrage atenția celorlalți și face ca imaginea de tunsori să fie mai interesantă și mai diversă. Stylistii profesioniști sunt încrezători că, cu ajutorul „Aurora”, puteți schimba fața spre bine, făcându-l mai tânăr.

Citește mai mult  Totul despre bretele oblice

Cum de a efectua?

Luați în considerare cum să faceți o tunsoare clasică „Aurora”.

 • Părul este bine spălat și uscat, lăsând puțină umiditate. Este important.
 • Stilistul determină firul de testare, care va fi egal cu toate celelalte. Acesta este părul extrem din templu.
 • Făcând sondele, împărțiți părul rămas. În primul rând petrece o probă în centru. După ce se deplasează pe partea din spate a capului, la întuneric și whisky-ul. Pentru comoditate, utilizați un pieptene cu un maner special.
 • Strike nevoie pentru a începe cu o zonă întunecată. Sub unghiul prost, întindere fir și distribui. Următoarele straturi sunt scurte de coafura aproximativ 2 centimetri mai jos, pentru creșterea lungimii. Ultimul strat de păr este măsurată prin fire de control.
 • Urmată de zona de temple. Lucrarea este realizată prin analogie cu păr pe tema cu diferența că părul de pe margini vor fi agravate de tipul de Ladner.
 • Netedă și îngrijite de tranziție de Master În cele din urmă Strong. Aici parul va urî același mod ca și pe întuneric.
 • Pentru a verifica dacă marja de ajustare a fost făcută corect sau nu, este necesar să se colecteze părul în fasciculul pe partea de sus. În cazul în care toate firele au aceeași lungime – lucrarea este făcută corect. Dacă există defecte – acestea sunt eliminate.
 • Etapa finală – măcinarea capetelor și de stabilire, care va scoate in evidenta frumusetea noii imagini.

Dacă este necesar, faceți bretele de orice formă, poate fi ambele bretonuri drepte și o opțiune ruptă sau oblică.

Pe părul scurt

Fiecare fată știe că lungimea părului afectează semnificativ varietatea de coafuri. Alegeți o tunsoare „Aurora” chiar fete care poartă părul scurt, obținând ocazia de a combina versiunile multilaterale. Neatele neagră este creat de tăierea cu mai multe straturi.

Dacă vă decideți să emită această coafură, amintiți-vă că stilistii profesioniști recomandăm să o executați la o lungime scurtă fără bangs. În caz contrar, coafura va pierde romanticitatea, sofisticarea și va pierde recursul. Alegerea bangurilor este nelimitată, orice delicată și formă de alegere. Experimentați și încercați diferite opțiuni în căutarea stilului perfect.

Că rezultatul depășește toate așteptările, este necesar ca părul să fie neted și cel mai ascultător. Puteți face o tunsoare în cazul în care firele sunt ușor. În cazul în care parul este prea magnific și pufos, coafuri va primi un aspect inexacte.

Pentru o lungime medie

Hairstyle „Aurora“ pentru parul lung mediu – cele mai frecvente și opțiunea populară. Acest stil poate fi văzut de multe ori de la actrițe populare, cântăreți și liones seculare care preferă retro.

Citește mai mult  Culoarea părului de cireșe: nuanțe, sfaturi despre alegerea picturii și îngrijirii

La efectuarea coafuri trebuie să știți că Italiană pe lungimea de mai sus este capabil să schimbe fața. Ea are o mai ovală întinsă din cauza clare fire texturate, care sunt situate pe ambele părți ale feței. Această caracteristică trebuie să fie luate în considerare înainte de a alege o coafura pentru tine.

Efectul airiness se va pierde în cazul în care comandantul trebuie să lucreze cu suferința par nepoliticos și greu de grasimi in exces. În acest caz, este necesar sau de a reconcilia tur, sau să refuze asociația. În acest caz, coafura va completa în mod ideal orice bang. Dacă este absent, poți pur și simplu părul lateral, dând imaginea asimetriei.

Pentru păr lung

Este posibil să plasați cu succes un stil retro și pe fire lungi, dacă efectuați corect munca. În acest caz, stilistul formează asemănarea unei pălării pe cap. Ea a încadrat o față schimbând vizual ovală. Firele trec procesul de sucursală. Datorită conservării maxime a lungimii se dovedește o imagine blândă, feminină și romantică.

Alegerea profesioniștilor la modă din industria de frumusețe sunt oferite de mai multe variante de imagini, în funcție de preferințele și stilul personal în îmbrăcăminte. Puteți alege firele sfâșiate sau buclele acoperite cu ușurință.

Este recomandat să aranjați sau să lăsați bretele atunci când alegeți italiană. Acest element va fi decorarea stilului final. Ca și în alte cazuri, forma și lungimea bretonului pot fi diverse.

Este posibil să se aranjeze părul curat?

Cei mai mulți experți converg că tunsoare nu este potrivit pentru parul cret si foarte cret. Din cauza o astfel de formă de bucle de, coafura pierde acuratețea și feminitatea. În ciuda acestei recomandări, există stiliști care oferă fete îndrăznețe de a experimenta și decide cu privire la o imagine similară.

Citește mai mult  tonic pentru par roz

Tunsoarea se poate dovedi destul de succes în cazul în care valurile nu sunt foarte pufos. Online, puteți găsi mai multe opțiuni italiene de succes pentru toroane buclat.

Relevanța în sezonul curent

La sfârșitul trecut și începutul anului curent, tunsoarea anilor ’80 rămâne relevantă și în cerere. Este ales ca personalități celebre și alți reprezentanți ai unui sex frumos, care doresc sa arate minunat și elegant.

În acest sezon, se preferă asimetrie într-o tunsoare și neglijență lumina care dă imaginea de curaj. Această opțiune combină cu succes eleganța doamnei reală și încrederea rebar.

stilisti profesionale recomanda insistent păstrarea culoarea naturală a părului. Dacă încă vopsea parul, este de dorit de a alege cele mai umbra naturală.

Alegerea stil cu vârsta

Se crede că în momentul originii „autorul“ coafura a fost doar un decor al fanilor o varietate de subculturi informale și direcția fatală în muzică. Timp de mai multe decenii, stilul a fost transformat și a devenit o alegere de succes pentru fete si femei de orice vârstă. Tunsoare este capabil de a sublinia caracteristicile externe individuale, ascunde defectele și să aloce avantaje.

Este demn de remarcat faptul că aceasta coafura este simplu de stabilire, care a jucat un rol ultima în dezvoltarea de popularitate și prevalența acesteia. Italiană este o alegere de femeie de afaceri, gospodinele, liones seculare și alți reprezentanți ai sexului frumos.

Femeile în vârstă de a alege un retroprically din cauza proprietăților pentru a ascunde defectele de aspect. Un efect vizual uimitor se realizează datorită firelor netede și liniilor moi, încadrați cu atenție fața din toate părțile.

Volumul expresiv se realizează în detrimentul principiului cascadei utilizate la crearea unei tunsori. Și, de asemenea, nu uitați de mililizarea capetelor care joacă un rol important atunci când creați o imagine.

Despre cum să faci o tunsoare „Aurora” pe părul scurt, veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: