Tunsoare Wolf : Descriere și Execution Technology

Tunsoare Wolf : Descriere și Execution Technology

Tunsoare „Wolf“ este întruchiparea luminozității și recuperări. Descrierea subliniază adeziv că o astfel de aspect se va potrivi cu orice fată care vrea să iasă din mulțime. Tehnologia performantă se caracterizează prin simplitate și abilitatea de a crea un stil individual cu note intrigi și farmec.

Particularități

Tunsoare „Wolf“, datorită aspectului său provoacă asocieri cu fetele încredere în sine și motivante. O astfel de coafura apărut pentru prima dată la sfârșitul anilor 1980, când a fost observată propagandă activă din lume de rock and roll, împreună cu libertatea de rebeliune. Datorită „Wolf“, a fost posibil să sublinieze imaginea lor, umplut cu puterea Duhului și Honorance. De stabilire a repetat complet stilul de rockeri și se potrivesc perfect în ritmul lor de viață.

O astfel de coafura de sex feminin a primit numele din cauza aspectului, care arata ca capul unui lup. Aceasta este o imitație a unui animal furios, în cazul în care stick-uri de par in diferite directii si a disparut. Lungimea buclele crește progresiv în direcția zonei pictate la gât. asociații similare cu animale nu sunt întâmplătoare. Acest lucru se datorează faptului că un lup ușor reglat cu o lână unfimmed a fost cel mai adesea descris pe haine din piele de rockeri.

Combinația de dragoste pentru libertate cu agresivitate, care este specific lupi, pe deplin reflectate în stilul tunsoare.

În primul rând, „Wolf“ a fost creat cu propriile sale mâini. Iubitorii de rocă independente sau cu prietenii lor taie buclele cu un mod panglică. Ea a ajutat să cumpere un aspect neglijent. În viitor, un astfel de stil de început să fie popular, a fost posibil să se creeze o coafura similară în saloane de coafură. Găini se realizează datorită conexiunii dintre două tunsori cunoscute: scara si gavrosha. Regiunea painshush este puternic scurtat, iar câștigul lungimii este realizată folosind trepte. În granițele mai multe niveluri, nu există contururi netede. Din acest motiv, întreaga arată coafura place rupt.

Citește mai mult  Cum sa faci bucle cu un creion?

Principalul avantaj al acestor minciuni, neglijență în care pictorul volumetric în păr subțire de multe ori nevoie.

Este de dorit să se combine coafura cu breton care va acționa ca un detaliu de echilibrare.

Tunsoare „Wolf“ are următoarele caracteristici.

 • La fel ca toate opțiunile cu asimetrie, coafura a fost în măsură să dea imaginea de sex feminin o mică proporție de intrigi. În cazul în care combină stilul cu stilul adecvat în îmbrăcăminte, vă puteți bucura de vederi încântat de bărbați și invidie alte femei.
 • Cu ajutorul unor astfel de coafuri vă puteți ascunde neajunsurile față. Datorită faptului că obrajii și obrajii vor fi închise de bucle, va fi posibil să se ascundă sau plenitudine în aceste domenii unghiului.
 • Ușor în stabilire datorită utilizării de uscător de păr și mousse speciale. Tunsoare pot fi folosite pentru diferite coafuri de zi cu zi și de seară. Crearea de stivuire va fi ușor chiar acasă.

În cele mai multe cazuri, este suficient doar să se usuce părul cu un uscător de păr și îndreptați cu mâinile lor. Este nevoie de cantitatea minimă de timp, care este, de asemenea, un avantaj.

Cui se va potrivi?

Aceasta tunsoare se va potrivi cu orice reprezentant al podelei frumos. Ca singura restricție, doar stilul de îmbrăcăminte este. „Wolf“ nu se va potrivi cu modests și iubitori ai unei imagini clasice. Cel mai bine este de a combina styling cu stiluri, cum ar fi grunge, punk, Strada Caushal. Hairstyle va fi bine combinat cu părul de orice lungime și structură.

Cu toate acestea, saloane de coafură nu recomandăm să creați un astfel de aspect pe parul ondulat, deoarece nu va fi posibil pentru a crea forma corectă.

Implementarea tehnicii

Tunsoare poate fi realizată la o lungime de par diferite. Bang este considerată opțională, dar de dorit adăugarea de coafuri. Broaștelor fraperate fata ar trebui să fie tăiate scurt. Datorită structurii rupte și multi-strat de tunsoare dă orice femeie strălucire și individualitate.

Citește mai mult  Totul despre îndreptarea părului keratin

Frizerilor utilizați următoarea tehnologie.

 • Dreadmake și zona occipitală sunt împărțite de probor orizontale.
 • Toate acțiunile sunt efectuate de jos. toroane de top sunt fixate prin cleme.
 • Pe partea occipital îndreptată vertical pull strand. bucle selectate sunt situate la un unghi de 90 de grade în raport cu capul. Apoi felia de control se realizează, care vă permite să controlați lungimea.
 • În partea occipitală, părul este convenit asupra firelor. Maestrul se bazează pe lungimea curbei de control.
 • După ce a lucrat cu o populație, se termină, treceți la partea de sus. În această zonă, lungimea este scurtat. În partea centrală, este selectată o catenă, care va fi utilizată ca un control. Toate celelalte bucle sunt ajustate pentru el.
 • Când partea întunecată este complet încadrată, va fi necesară crearea de margine. Este nevoie de blocarea bucle în zona facială.
 • La etapa finală, frezarea. Pentru aceasta, sunt folosite foarfece speciale. Alternativ, puteți utiliza lama ascuțită. Procesul este de a crea sfaturi sfâșiate.
 • Formarea Bangs (dacă este furnizat) este produs recent.

Pe lung

Performanta pe parul lung este potrivit pentru modă, care sunt caracterizate prin luminozitate și extravaganța. Pentru a crea o coafura noua, nu este nevoie să spun la revedere de la lungimea ta preferata, si o noua imagine va arata modern. În „Wolf“, toate buclele sunt acoperite din zona de vopsea până la capăt în stilul cascada. Comparativ cu cascada standard, „Wolf“ permite stilisti să pună în aplicare fantezia lor, prin crearea unor forme complexe și unice.

O astfel de tunsoare este o descoperire pentru fete care au o structură de păr neted.

Cu ajutorul „Wolf“, se dovedește a crea o imagine originală, pentru care instalarea complexă nu va avea nevoie. Hairstyle vă permite să meargă cu turmele și arate atractiv. Punctul culminant principal este încheiat în decorarea capului. Vedere din spate arata ca o scara cu trepte diferite, datorită cărora se formează volumul unic. Rupt și fire libere să contribuie la păstrarea lungimii totale. sfaturi de par tratate cu foarfece de frezat formează, de asemenea, un volum suplimentar pe cap.

Citește mai mult  Culoarea parului Vinete: cine merge și cum să-l?

Pe scurt și mediu

Pe parul scurt si mediu, coafura se va potrivi, de asemenea,. Ea dă atractivitatea aspectului și evidențiați. Regiunea occipitală este elaborat datorită măsurilor superficiale, partea de contur va fi agitat la un unghi. Cu ajutorul experimentelor cu diferite forme, vă puteți coafura cu un stil adecvat, care este potrivit pentru orice persoană. Nu există nici o restricție privind tunsoarea în ceea ce privește încadrarea. Maestrul poate alege design-ul optim pentru fiecare tip de formă ovală.

   Pe o lungime scurtă, o astfel de tunsoare demonstrează un gât deschis și închide urechile. Pe plan extern, arata coafura ca o pălărie. Nu este un secret că multe fete aleg un astfel de stil datorită faptului că „Wolf“ își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp.

   Cu tehnologia de a efectua o tunsoare modernă în cascadă, vă puteți familiariza în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Narcisa Raescu

   Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: