Tunsoarea Bob Cascade: Caracteristici și secrete de a crea

Tunsoarea Bob Cascade: Caracteristici și secrete de a crea

Absolventa tunsoare cascadă de mai mulți ani rămâne la modă. Este bine ceea ce se poate realiza pe lung, mediu și chiar scurt păr. În plus, este foarte ușor să aibă grijă de ea.

Particularități

Hairstyle este creat prin formarea de păr de lungimi diferite, sub formă de trepte sau așa-numita cascadă. Aceasta este o tunsoare multi-strat, atunci când fiecare fir inferior este mai lung decât partea de sus. În acest caz, tranziția poate fi netedă sau subliniată în mod deliberat. În versiunea modernă, bob-cascada este, de obicei, partea occipitală este mai scurtă, în timp ce în mijloc există adesea fire oarecum alungite. Bob tunsoare atât de diverse încât soiurile sale sunt adesea confundate între ele. De exemplu, multe fete confundă adesea Bob cu o cascadă. Și, într-adevăr, aceste două stiluri sunt similare unul cu celălalt cu multe etapele lor. Cu toate acestea, există mai multe diferențe.

 • În timpul cascadei, tranziția dintre fire este mai moale și mai netedă decât în ​​absolvire. Bob Cascade, de asemenea, utilizați pentru a crea un volum suplimentar pe partea din spate a capului.
 • Cu o tunsoare de cascadă, puteți ajusta vizual ovalele cu diferite elemente: de exemplu, breton sau fire de diferite lungimi în apropierea feței. Cu Beab clasificat, această recepție este imposibilă.
 • Bob cascadă arata mai armonios pe parul lung sau mediu, în timp ce de absolvire este cel mai adesea efectuate pe tunsorile scurte.

Avantaje și dezavantaje

Caracteristica de tunsoarea Bob cascadei este că nu are contraindicații clare și toate regulile sunt consultativ. Plusuri coafuri:

 • Este foarte ușor de a schimba forma de stabilire de zi cu zi la solemn, există un domeniu de aplicare mare pentru experimente cu diferite accesorii pentru par+
 • schimbă în continuare percepția aspectului, distrage atenția de la imperfecțiunile și subliniind demnitatea+
 • foarte ușor să se stabilească în mod independent, fără a recurge la ajutorul stilist+
 • Tunsoarea este universal și nu are contraindicații privind tipul feței sau stilul de îmbrăcăminte, aceasta poate fi realizată atât pe păr direct și ondulat (excepție este bucle foarte mult buclat)+
 • Bob cascadă nu are nici o limită de vârstă și poate fi recomandat pentru doamnele de la orice vârstă+
 • Cascada alungită dă cantitatea necesară de păr subțire+
 • Tunsoarea cascadă arată o colorare multicoloră foarte frumoasă complexă.

Din păcate, există contra:

 • Sfaturile de păr necesită o atenție sporită la stabilire+
 • Nu este recomandat pentru părul tare, gras sau prea gros.

Selectarea de așezare

În ciuda faptului că această tunsoare este practic totul, există mai multe caracteristici care ar trebui luate în considerare la stabilire. Astfel, tranziții netede de lungime, care sunt caracteristice acestei coafuri, arată mai expresiv pe părul ușor. Pe întuneric, ele nu sunt suficient de vizibile. Și există mai multe reguli de coastă în funcție de forma feței. Titularii de oval dreapta se vor potrivi orice formă și lungime. Ele sunt potrivite ca o tunsoare ultra-înșurubarea și toroane alungite. În plus, ei vor decora și bangs și absența ei.

frumusețile Kruglitian trebuie să fie mai atenți atunci când aleg o tunsoare. Acestea ar trebui să rămânem la stabilire fără breton sau face asimetric, alungit într-un fel. Makushka este mai bine să facă mai scurte, și toroane, încadrarea o față, treptat, trage în jos cartea. Cu o forma fetei, un triunghi va arăta în mod ideal, o cascadă cu mai multe straturi, cu sfaturi de par profilate.

atenția distrage atenția de la pometi prea expresive pentru a ajuta un bang gros direct, pornind de la punctul de sus al capului.

În funcție de lungimea părului, există, de asemenea, mai multe nuante care vor ajuta arata ca o tunsoare mai atractiv. Deci, pentru o lungime scurtă, cu un gât deschis, cascada este utilizat pe tot parcursul incepand cu capul din partea de sus. Breton oblice cu efectul de sfaturi rupte, de cotitură fără probleme în lungime principală, este foarte atractiv. Cu o cascadă clasic, tunsoare incepe cu o coroană, iar diferențele de lungimea netedă și imperceptibile. Modern stil cascadă sunt inerente tranziții mai clare de la o etapă la alta.

Cascada de fasole pe lungime medie poate fi cel mai compromis atunci când vreau să se uite la modă și modern, dar în același timp feminin ședere și romantic. În acest caz, lungimea de bucle crește treptat, nu numai din partea de sus a capului la partea de jos, dar, de asemenea, din regiunea occipitală celor vremelnice. O cascadă de fasole alungită implică magnitudinea părului la umeri. Aceasta tunsoare este ideal pentru parul subtire. O cascadă de fasole alungită va da posibilitatea de a experimenta cu stivuire.

Pentru a crea o imagine romantica, puteți răsuci părul șuvițele lângă față cu un piepteni rotund sau ondula. Pentru tunsoare arăta mai expresiv, puteți face colorare de contrast.

Implementarea tehnologiei

Pentru a efectua o tunsoare bob în cascadă, în afară de foarfece obișnuite, trebuie să aveți un instrument pentru păr ramură. Tunsoare se realizează în două moduri.

 • În primul caz, centrul este determinat de partea principală, care este fixată cu clemele. Lățimea de lățime s-au îndreptat cu piese paralele. Principalul drept primește lungimea necesară în care toate componentele ulterioare sunt focalizate. Apoi tăiați buclele de pe partea din spate a capului și pe temple.
 • Al doilea mod implică o tunsoare treptată a unei singure fire după alta. În primul rând, se formează lungimea părului de pe partea din spate a capului, apoi se deplasează spre partea de sus a vârfului. În ambele cazuri, etapa finală a tunsoarelor este de frezat sfaturi de păr pentru a adăuga o coafură de volum.

Când puneți o tunsoare de cascadă Bob, este suficient să se conformeze două reguli principale care vă vor ajuta să arătați foarte mult:

 • Obligatoriu de păr luxuriantă la bază+
 • Design de sfaturi.

Pentru a pune rapid și ușor o tunsoare de cascadă Bob în versiunea de zi cu zi, nu are nevoie de mult timp și efort.

Destul înarmat cu un uscător de păr și pieptene rotund. Proaspăt montat și ușor părul umed uscat uscător de păr, ridicarea lor cu un carbus rotund la rădăcini, creând volumul necesar. Cand parul este aproape uscat, vă puteți încadra ușor vârfurile părului folosind Brasing. Daca iti place parul drept, vă puteți întinde fire cu păr. El creează efectul de laminare. De stabilire va arata ca dupa vizita salon de înfrumusețare.

Versiunea festivă a coafurii de cascada de fasole este creat în același mod. Suvite a ridicat pieptene în unghi drept și, de asemenea, uscat cu un uscător de păr. Numai pre-parul este aplicat pe par sau alte cosmetice pentru a crea volum. O cantitate mică de gel sau ceara cosmetic este aplicat vârfurile părului și este distribuit la degete.

Este foarte important să nu exagerați cu cantitatea de gel, astfel încât parul nu arata grăsime și neglijate.

Sfat

    • Începeți uscarea părului dvs. ar trebui să fie cu bucle mai lungi. În primul rând, ele sunt uscate pur și simplu cu un uscător de păr, iar apoi, când sunt deja uscați, începeți să le dea forma.
    • Mai scurte firuri uscate. Șurubul pe brashing sau de păr trebuie să fie stropit când s-au răcit deja. Dacă acestea sunt detașate cu fierbinte, ei nu vor păstra formularul.
    • La uscarea părului, este mai bine să utilizați un uscător de păr cu un ventilator încorporat sau o funcție de aer rece. Părul uscat trebuie să fie alternativ cu fluxuri de aer cald și rece. Jet de aer cald va ajuta la uscarea părului mai repede, iar frigul nu le va da peste. Astfel, firele se usucă în mod egal și de lungă durată forma.
    • Sfaturi de păr Când au o tunsoare de cascadă Bob poate fi înșurubată sau în sus. Ultima opțiune este capabilă să atenueze caracteristicile prea ascuțite ale feței și să facă o imagine mai feminină. Cu toate acestea, în cazul în care doamna pronunțat pometi, este mai bine să lase interior sfaturi de par.
    • În cazul în care cascada de fasole se face pe parul foarte cret, atunci când de stabilire a acestora trebuie să fie îndreptate folosind fier și speciale produse cosmetice. De asemenea, ele nu sunt recomandate pentru a răsuci vârfurile șuvițe sus.

    Cum sa faci o tunsoare „A absolvit Bob Cascade cu Spit Bang“, uita în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: