Tunsori de femei creative pe păr scurt

Tunsori de femei creative pe păr scurt

Nu toate doamnele, contrar problemei, iubesc părul lung. Cineva tulpină îngrijirea lor, cineva nu-i place cum arată, mai ales dacă se referă la părul subțire și lichid. Și unii pur și simplu dragoste pentru a experimenta cu aspectul dvs., alegerea tunsori creative scurte. Este vorba despre ele care vor fi discutate în articolul nostru.

Cui se potrivește?

Pentru început, vreau să sărbătorim un punct. Alegerea unei coafuri neobișnuite, amintiți-vă că toate ceapa dvs. comună trebuie să se potrivească. Sunt de acord, va fi ciudat să vezi o doamnă cu păr purpuriu tăiat „hedgehog”, într-un costum de afaceri! Desigur, nimeni nu te forbanings sa arate ca iti place, dar chiar și în cele mai multe ca un creator, un singur stil ar trebui să fie urmărite, în caz contrar întregul efect al imaginii va veni la nici.

Cel mai adesea, un tunsorile scurte neobișnuit să se facă tinerele femei între 16 și 40 de ani, care conduc un stil de viață activ, implicat în creativitate și de multe ori „pe oameni“ din cauza profesiei sale.

În general, dacă asculta opiniile coaforii, tunsori creative sunt potrivite:

 • tinerele femei care doresc să iasă în evidență și pentru cei care iubesc experimentului+
 • doamnelor mai avansate de vârstă, care preferă complex vopsirea părului eterogen, în combinație cu un stil interesant+
 • frumuseti, ale căror caracteristici faciale au tendinta de a idealului și nu necesită un cadru de păr lung.

Proprietarii de păr fin, fără volum, de asemenea, de multe ori aleg tunsorile scurte. Deci, este mult mai ușor să aibă grijă de ei, ci un bine ales colorat (evidențierea, colorat, nuanțare, balayazh) poate da un soc de păr splendoare vizuală.

trucuri de moda

Există mai multe tipuri de bază de tunsori scurte pentru femei. Și pe această bază un stilist cu experiență poate crea cu ușurință ceva din propria lor, făcând un „punct culminant“ în imaginea clientului.

Deci, să se familiarizeze cu ei mai aproape.

 • Îngrijire. Într-adevăr, un adevărat clasic al genului. Potrivit pentru orice femeie, fără vârstă și greutate sau faciale caracteristici nu contează – trebuie doar să alegeți opțiunea care va sublinia demnitatea și ascunde defectele. Acest lucru poate fi un pătrat clasic plat, pătrat pe picior, breton bob asimetric + pot fi tăiate sau fără el. În general, această tunsoare – una dintre cele mai preferate în rândul doamnelor. fapt important: pătrat niciodată nu iese din moda.

 • Fasole. O opțiune excelentă pentru cei care nu au suficient volum parului. Pe partea din spate a capului, au tăiat la maximum, iar pe creștet – produse gradații, astfel încât încuietori sunt ușor ridicate, creând un volum vizual. Par a unei persoane, de asemenea, clasificate, subliniind pomeții și bărbia. Hairstyle poate fi atât cu obraz și fără.
Citește mai mult  Colorarea pentru părul scurt: Cum se întâmplă și cum să efectuați colorarea?

 • Sesson. Foarte frumos tunsoare interesant. Suvite de pe partea din spate a capului rămân prelungite, scurtarea pe tâmple, obraz taie semicercului. Aceasta coafura este unic prin faptul că este potrivit pentru parul de orice textura: ondulat, drept, creț.

 • Garson. Linia „băiețesc“ tunsoare. Snadders sunt foarte scurte, în partea usstone a capului rămas un pic mai mult pentru a crea un volum vizual. Cel mai bun dintre toate, o astfel de coafura arata la fete zvelte cu caracteristicile potrivite ale feței, subliniind fragilitatea și sensibilitatea lor.

 • Pagină. Uneori, aceasta tunsoare se numește „sub oala“. Încuietorile sunt de acord cu un semicerc buna, cheeve – volum sau scurtat.

Și acum să ia în considerare tehnici de moda suplimentare, care pot fi „activat“ în oricare dintre tunsorile de mai sus.

 • Asimetrie. Una dintre inovațiile din ultimii ani, nu a pierdut relevanța. Și cel mai interesant variația – ras templu. Cel mai adesea este combinat cu colorare neobișnuită, imagini de bărbierit, hieroglifele. Amator nuanțe „acid“ se poate experimenta în siguranță cu collers luminoase: roz, albastru, verde. blondele Platinum arata foarte cool in combinatie cu „Pynes“ și templul ras pictat într-unul dintre tonurile similare. Brunetele sunt groase de cires, violet, malachit și bronz culori potrivite. Doamnelor cu părul roșu poate „juca“ toate nuanțele de gamma auriu-bronz.

 • Ultrakorty. Pe un astfel de pas îndrăzneț va decide departe de orice fashionista. Da, și nu toate aceste tunsori și du-te: dacă sunteți proprietarul de forme luxuriante, urechi mari sau un nas mare, apoi de la astfel de experimente este mai bine să refuze. Puteți tăia cu ușurință lungimea firului de par, lăsând în același timp „Ariciul“ și lasă un cuplu de centimetri. Colorarea creativă este adesea realizată pe tunsori ultra-obturatoare, modelele sunt ras.

 • obraz neobişnuit. Un alt „Fishka“, care vă place să „joace“ coafori-stiliști. Caulcher pot fi tăiate exact, semicerc, colț de + îl puteți face rupte, fire oblice + vopsea sau numai din interior. Celula poate fi gros, poate – ramificata, cad pe un ochi sau să acopere ușor frunte. Cu toate acestea, înainte de a experimenta cu această parte a coafurii, amintiți-vă că va fi întotdeauna în vedere, astfel încât opțiunea de eroare este exclusă. Consultați-vă cu comandantul atunci când aleg o formă și lungime.

Reguli de alegere

Pentru a lua o decizie cu privire la proiectarea de coafura creativ scurt, Ascultați specialiști care sarbatoresc un număr de nuanțe.

 • În cazul în poală din natură are o densitate mică, parul este subțire și rar, atunci alegerea tunsoare scurtă va fi optimă: cele mai multe dintre ele dau așezarea unui volum vizual, și pentru a avea grijă de bucle scurte mai ușor, mai degrabă decât de lungă.
 • Pregătiți-vă pentru actualizarea frecventă tunsoare dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când părul este în creștere, aceasta va pierde rapid forma, și va fi dificil să-l pună corect și frumos. Prin urmare, o vizită la expertul este de până frecvent la o dată la 3-4 săptămâni.
 • tunsoare neobișnuită necesită culori neobișnuite. Și acest lucru înseamnă că, într-un fel sau altul, trebuie să efectueze colorarea cel mai bine, în câteva nuanțe. Fiți pregătiți pentru a face acest cost de cheltuieli în bugetul lunar.
 • Pe scurt tăiat părul foarte des modelat pentru a face o tunsoare de o anumită textură. Acest lucru este cu siguranță la recepție dreapta, cu toate acestea, nu este necesar să se abuzeze de frezare, pentru a nu pierde volumul de capele.
Citește mai mult  Topire pentru parul lung: tipuri și subtilități

Alegerea unui tip de tunsori, urmați următoarele reguli:

 • Amintiți-vă că părul scurt face cel mai deschis fata ta și pentru a atrage atenția asupra sa – să fie pregătit pentru acest lucru+
 • Pe buclele curbate și curly pot fi emise nu fiecare tunsoare, este de dorit să nu le conferați prea scurt, dacă, desigur, nu doriți să obțineți efectul Afrone+
 • Doamnele cu o față sub formă de pătrat nu sunt recomandate tunsori scurte în general+
 • Pentru fata „inima” se va potrivi Bob+
 • Fetele cu o înclinare îngustă pot să locuiască pe orice coafură având un volum vizual + și buclele netede sunt potrivite pentru lipsuri largi.

Ouătoare

Unul dintre cele mai importante avantaje ale alegerii unei tunsori scurte este simplitatea stabilirii sale. Da, da, nu ați auzit – chiar și la prima vedere, tunsoarea creativă se află mult mai ușoară decât buclele sub lamele de mai jos. Și acest lucru se poate face independent, acasă, în timp ce petrec 15 minute de la.

Pentru a începe, să înțelegem, cu ce înseamnă stilul este cel mai bine să „strângeți” părul scurt:

 • Bruneturile și cherestea pot alege mousse, spumă, ceară, lac sau gel+
 • Blonde și frumusețea rusolamidă Cel mai bine este de a opri alegerea dvs. pe o fixare ușoară Lacker sau un spray special pentru a da o cantitate care este aplicată pe păr umed înainte de uscare.

Ei bine, acum vom analiza cele mai bune opțiuni pentru stivuirea tunsoarelor feminine scurte.

Poziționarea „tulburării de artă”

Tinerele doamne care trăiesc în ritmul orașului mare întotdeauna se grăbesc undeva. Deci, nu este surprinzător faptul că nu vor să-și petreacă mult timp la stabilirea părului. Pentru ei și a fost inventat această opțiune, și anume: buclele acoperite haotic.

Haosul de pe cap se face după cum urmează: un mic „bob de mazăre“ ceara este luată, este distribuit perfect pe fire cu vârfurile degetelor + apoi mâinile au nevoie pentru a ridica în sus și bucle rapid. „Tulburarea artei” este gata!

Citește mai mult  Raliu de păr: Tehnica de implementare, Pro și Contra

Ce este interesant: o astfel de așezare este potrivită nu numai pentru fete, ci și a doamnelor de vârstă elegantă. Una dintre variațiile „tulburării” – Chelka netedă + căldură anatică.

Opțiunea de stabilire a biroului „

Dacă există reguli stricte în compania dvs., dar încă mai vreau să port o tunsoare interesantă scurtă, încercați o astfel de opțiune de stabilire a biroului „.

Puneți părul pe eșantionul de panglică, aplicați gel sau mousse pe ele, puneți-le înapoi cu dinți frecvenți. Repetați această acțiune dintr-o altă parte.

coafura atent Smooth vă va oferi o perspectivă strict de afaceri. Cu toate acestea, amintiți-vă că agentul stivuit ar trebui să fie luat puțin – nu doriți ca toată lumea să creadă că aveți un cap murdar.

Efectul părului umed

Găsire adevărată pentru proprietarii de valuri naturale și Kudrey. Pentru a crea o astfel de punere, va trebui să cumpărați un gel special. Se face ca aceasta: conform unei capele umede, degetele, cu degetele, distribuite perfect la mijloace + un uscător de păr cu o duză de difuzor, părul este uscat în mai multe etape – fiecare zonă a capului separat. În continuare, vom face o probă și în forma de stabilire, după care ne-am stropi parul cu lac.

Styling cu accesorii

Utilizați accesorii. Asta în cazul în care, într-adevăr, poți „obține răcnește“! Jante din diverse materiale, ace de păr, panglici, pansamente, chiar și simplu „invizibil“ – cu ajutorul lor se poate transforma cu ușurință coafura de zi cu zi, în opțiunea de petrecere.

Noi aducem la cunoștință câteva soluții interesante. Asigurați-vă partea de probă, a pus catena din față pe frunte, și fixați-l cu capătul în partea temporală. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza „invizibil“ sau ceva mai luminos și ușor de reținut (în funcție de situația și arcul general).

În cazul în care buclele du-te, accesoriile vor arăta în special drăguț. Se separă componenta aproape de frunte, a pus-o înapoi și lăudăroșenie sus. Strand poate fi atins atât drepte și niște laturi.

Bandajele, jante si panglici sunt foarte benefice pentru a deschide o fata, ceea ce face o imagine cu blând și romantic. Mai ales bun astfel de stil în timpul verii, când bronzul șallează caracteristicile feței +, în același timp, părul arata cu ușurință, fără a lipi de frunte în zilele fierbinți.

Stabilirea de seară

Interesant și neobișnuit arată o astfel de opțiune: îndreptați buclele, răsuciți ușor capetele lor în ordine haotică. Dați coafura forma dorită, splashing-ul de fixare mediu.

O așezare casual

Pentru cei care nu-i place să se deranjeze: După spălarea capetelor, aplicăm un mic spray de protecție termică pe păr pentru a da volumul, le-a uscat, ridicând prin prăjire. Asta e tot.

Opțiuni scurte de stabilire a părului Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: