Tunsori pentru copii: Tipuri și tendințe

Tunsori pentru copii: Tipuri și tendințe

Aproape toți părinții doresc ca copiii să pară îngrijită și pieptănată, așa că într-un timp timpuriu îi învață la păr bine păstrat.

Tunsoarea ideală a bebelușului ar trebui să decoreze capul copilului fără stivuire suplimentară, să sublinieze imaginea și să exprime starea emoțională interioară a proprietarului său.

Ce se întâmplă?

Tunsurile pot fi împărțite în mai multe criterii, Toți profesioniștii sunt ghidați:

 • Trendy și retro+
 • Scurt și alungit+
 • Îngrijire și fără pretenție+
 • Pentru fete și băieți+
 • Copii și adolescenți+
 • Pentru părul gros și rar.

Pentru o lungime scurtă

Pentru băieți

Mai întâi ne vom ocupa de tunsori pentru băieți. Astfel de tunsori au fost populare în orice moment și sunt ușor de îngrijit pentru ei, iar pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 5 ani, tunsurile scurte la modă sunt perfecte. În timpul jocurilor în mișcare, nimic nu va distrage nimic, și, cu siguranță, nu va permite vederea strictă.

 • Arici – tunsoare frumos scurtat, care este potrivit pentru orice vârstă, și perfect accentuează forma rotunjită perfectă a capului, un astfel de model este un foarte versatil și ușor de îngrijire.

 • Box sau jumătate de vulpe. Probabil că nu există oameni care nu cunosc astfel de model de tunsori. Ele sunt ușor de realizat și simplu în acțiune în timpul unui ciorap de zi cu zi.

Pentru fete

Coafuri pentru fete pot fi mai diversă.

 • Fasole – Un astfel de model o va potrivi cu toată lumea, indiferent de datele externe ale proprietarului său. Mare pentru copil, precum și de tineri Fecioara.

 • Tunsoare sub băiat – optiune excelenta pentru mame, care sunt obosit de cozi, pigtail și diverse arcuri care nu le plac taxele lungi în grădiniță. Acest model nu are nevoie de ingrijire trepidate, nu este necesar să se calculeze, și, din păcate, nu permite independența învețe și maniere feminine.

 • Pixuri – interesant pentru fete de la 10 ani, această coafură în partea occipitală și în apropierea Macushku formează o pălărie mică. Un astfel de model cu o ușurează poate fi decorat cu obraz.

 • Pagină – Această specie poate fi recomandată fetelor cu o față ovală sau rotundă și merită, de asemenea, luarea în considerare că firele ar trebui să fie drepte și medii densitate. Farmecul acestei opțiuni este că acesta poate fi efectuat pe păr lung și mediu mediu.

 • Hood Arata excelent din cauza tranziției sale extensii la partea de sus și scurte mai jos.

Pe părul lungimii medii

Pentru băieți

Un model băiat de pălărie – una dintre formele comune, relevante pentru toate timpurile pentru fete și băieți. Trebuie remarcat faptul că aceasta este o opțiune bună pentru alpinism.

 • Îngrijire – Acest tip este potrivit excelent pentru stilul de afaceri și apare adesea la persoanele cu păr drept, deoarece este mai ușor de îngrijit.

 • Iroquois – În utilizarea pe scară largă și opțiunile posibile sale, care nu va permite să fie monotone pe fundalul altora.

 • Grunge – Hairstyle pentru adolescenții care iubesc să se atașeze punctele de vedere ale altora la persoana lor, pissing și ambițioase, capabile să facă de stabilire.

Pentru fete

Și acum ia în considerare modelul de fată.

 • Aici, de asemenea, karea – Confortabil și ușor de utilizat coafura, indiferent de varsta, arata grozav pe un chapelur dens.

 • Gavros – Aceasta tunsoare a aparut mult timp, înapoi în anii 70 ai secolului trecut și este menționată în franceză retro. Ea dă un caracter bun al unei persoane, ea iubește rebeli, care sunt întotdeauna gata să se declare.

 • Pentru toate vârstele este potrivit Sisun, cunoscut pentru stilul său unic. Se poate spune, este ideal, deoarece nu are nevoie de o ingrijire adecvata – o atingere suficient de ușor de calcule.

Dar există un minus mic, dar semnificativ, nu fiecare vrăjitor poate efectua o tunsoare perfect similară, mai ales dacă copilul este neliniștit.

Pe Long Strand

Pentru băieți

În ultimii ani, tinerii noștri iubesc să experimenteze, deși, probabil, generațiile anterioare au visat, de asemenea, că nu arată nici un sex mai rău și se laudă o capelă luxoasă, care i sa acordat-o pe mama lor. Deci, de ce nu repetați lungimea frumoasă și nu încercați să faceți acest lucru neobișnuit. Și astăzi au devenit tunsori lungi foarte populare pentru băieți.

 • Gradient – este mai extravagantă a multor variante. Ea va fi bună pentru a vedea umbra luminii de păr. Bruneta va satisface o vedere ușor modificată, cu vârful ridicat, creând volumul. Cu un astfel de model, ar trebui să se țină cont de faptul că va trebui să aibă grijă de o foarte dureroasă, să aibă grijă de frumusețea părului.
Citește mai mult  Ombre pe păr blond: caracteristici, tipuri, selecție de umbra

 • Fasole – Acesta este un stil alungit care necesită o vizită permanentă la coafor pentru o întreținere perfectă a coafurii. Nu uitați că parul copiilor crește foarte repede și, prin urmare, proprietarul va lăsa sume considerabile pentru a menține imaginea perfectă.

Pentru fete

Forme suplimentare lungi, desigur, iubesc toate fetele.

 • „Aurora” – Perfect potrivit pentru o fată adolescentă. Modelul de tunsoare va fi perfect pentru orice tip de față. O caracteristică distinctă a tunsoarelor este că părul slab poate părea a fi izbitoare vizual decât natura a dat.

 • Lestenka – adaugă vizual volum și pomp, evidențiind ușor firele, care arată grozav pe părul mediu și lung. Pentru extravaganță, puteți adăuga bangs care pot fi oblice, drepte și chiar scurte. Nu trebuie să renunțați la un bang lung copiilor mici, care pot duce la Squint, și să fie mai bine răbdători și să provoace în mod constant părul cu cocoșul tău.

 • Tunsoare multistrat Confortabil și în același timp elegant și creativ. Potrivit pentru cei care nu le place să elimine lungimea și doresc să sublinieze aspectul. Cu ea, este posibilă simularea formei de față în câmpul de pomeții și picturi. Bine că puteți diversifica silueta, în timp ce nu utilizați stivuirea.

Tendințe de modă

În zilele noastre, adesea ne întoarcem la modele din trecut, care sunt relevante în orice moment. Stylistii moderni ofera intretinerea lor a tinerilor curenti si, daca mai devreme a fost la moda accentua parul intr-o panglică, acum este ultimul secol.

Dar nu încerca să alunge moda, va fi întotdeauna relevante pentru coafura de timp, și dacă reușiți să găsiți un maestru minunat, el va fi capabil de a crea o capodopera care va aprecia alții.

opţiuni de licență

 • canadian – foarte complicat realizat, dar subliniind perfect conturul feței. Această opțiune pare foarte scump și elegant. Dacă te uiți în jos în istorie, jucătorii de hochei au fost destul de ghinionist în anii ’70 ai secolului trecut.

 • „Pompadour” – Este elegant. Interesant este faptul că inițial a fost tunsoare feminin, potrivit datelor istorice, proprietarul său a fost unul dintre favorit Louis XV. Datorită măreția ei, ar putea permite o astfel de tunsoare, din păcate, doar alesul. Conturile Volumul magnific pentru o lungă perioadă de timp și de tortură, dar este în valoare de ea.

 • „Caesar” – Prin numele, desigur, coafura se spune că nu va fi egal între colegii. Și o compoziție destul de complicată. Dar puteți vedea pentru cei care au un bang buclat, deoarece va sublinia sofisticarea si rafinamentul siluetei.

 • Artătunsori In ultimii ani, popularitatea câștigă popularitate, care sunt foarte diverse, dar în același timp individ. Ele sunt dificil să se repete, și este imposibil să nu se încadrează în dragoste.

Foarte confortabil pentru părinții ai căror copii categoric nu doresc să taie. Trebuie doar sa te uiti la soiurile lor, acesta poate fi ca doar valuri sau inscripții și imagini întregi cu eroii favoriți îndurate pe cap.

coafuri model pentru fete

Toată lumea știe că, dacă o persoană care arată bine, el va avea o stare de spirit buna, stima de sine va crește. Și creaturile noastre drăguț pot fi sofisticate și admira priviri, și, probabil, și pentru a arăta creativitatea lor, care va face să zâmbești. Foarte des, copiii apel la idealuri, și chiar copie stele – atât mondial și interne.

Să vedem ce este relevant.

 • Cascadă – Acesta este un model elegant și fascinant care atrage vederile milioane, este imposibil să nu acorde atenție ușurinței sale. Deja mai multe sezoane este la vârf de popularitate. Dacă vă părea că aceasta este o tunsoare a scării, atunci nu fi surprins – acest lucru este același. Dar merită observat că dacă îl conectați cu un strat multiplu, atunci obțineți o capodoperă a timpului nostru.
Citește mai mult  Pentru femei tunsoare American : caracteristici, nuanțe de selecție și de stabilire

 • „Coada lui Fox” – Aceasta este o noutate și o descoperire pentru oamenii obosiți de forme familiare. Este suficient să faceți o margine, iar imaginea dvs. atractivă va juca vopsele strălucitoare, arată interesant pe părul colectat în coadă.

 • Rvanis – tunsoare clasică excelentă pentru orice tip de persoană, este considerată una dintre opțiunile clasice, deoarece întotdeauna real. Vă permite să puneți părul într-un mod diferit. Ei bine, subliniază silueta și distrage atenția de la defecte.

 • Sărbători – o altă tendință a tendinței globale. Și dacă băieții se răsfețe cu un design de artă, atunci fete-rebeli adora această opțiune, un astfel de model o va arata bine atat pe parul mediu si lung. Dacă vă întrebați despre vârsta adecvată, de regulă, pentru a alege tânăra generație impulsiv.

Dar există mame tinere experimentatori care încearcă să aloce copilul lor împotriva restului restului.

Cum să ridici?

În primul rând, salon de coafura pentru copii trebuie să fie ușor de realizat, și este recomandabil să-l efectueze pentru copii cu foarfece, ca parul este foarte blând, iar prima dată va fi amintit pentru o lungă perioadă de timp. Este demn de amintit nonsensul copiilor. Al doilea punct trebuie remarcat faptul că coafura trebuie să fie convenabil de a utiliza pentru un copil, astfel încât buclele nu au acoperit ochii lor, nu a provocat coaja de pe o zi fierbinte pe gât și, desigur, nu au distras atenția de la cunoașterea lumii în ansamblu. În acest caz, există multe tunsorile scurte. Al treilea punct este interesele unui copil mic, care a dobândit deja un ideal.

Există, de asemenea, mai multe criterii, pe care depinde cea mai potrivită alegere a coafurilor copiilor. Luați în considerare cum să alegeți o tunsoare pentru un copil pe tipul de păr (nuanță de păr, volum, structura lor), sub forma unei fețe.

După părul de tip

La fel ca la adulți, copiii pot avea un păr foarte diferit.

 • Ușoară. Aproape toate tipurile de tunsoare pot fi selectate pentru acest tip. Excepțiile sunt doar tunsori de artă, cifrele lor de design vor fi minore. Opțiunile ideale vor fi pentru băieți canadian, pălărie, grunge, fete – scară.
 • Întuneric. Nu toate tipurile lungi de tunsori vor arăta cu succes, unii vor fi, dimpotrivă, cântărind. Încercați să utilizați modele scurte unde se utilizează o coafură cu mai multe niveluri. Cu această metodă, puteți adăuga volumul din partea de sus. Ei bine, se va uita la adăugarea de bretonuri elegante oblice sau fire sfâșiate. Cele mai multe opțiuni de spectaculoase pentru box băiat și semi-vulpe, „Cezar“, pentru fete Kare, multi-stratificat, litig.
 • Greu. Cu acest tip de păr, este în valoare de a alege tipuri de tunsori scurte, ca fiind foarte tarabe și bucle neascultători de stabilire. Se pare bine pe băieți Arici, canadian, Halfoks, pe fetele Gavros, sub băiat.
 • moale subțire. Ar trebui să se uite la fasole scurtat, ceea ce va da volum. Și în bune opțiuni este în valoare de a alege băieți box sport, box scurt, fete cascadă.

Sub forma feței

În funcție de ovalul feței pe care se poate ridica o tunsoare, Ce vor beneficia de subliniind demnitatea și ascunde dezavantajele.

 • Oval. Perfect combinate cu toate stilurile de coafura, dar nu uita despre structura părului.
 • Rundă. Acest tip este evidențiat de roundeds în zona obrajilor și pometi extinse, care pot fi aliniate cu tunsoarea dreapta. Este de dorit să se taie pe lungime de mijloc, cu linii verticale sau utilizare asimetrie.
 • Pătrat. O caracteristică este o frunte înaltă și bărbie avansată. Este necesar să se închidă breton pe frunte, este posibil să se ia o pălărie. Este imposibil să se pieptene spate părul. Tunsori cu asimetrie, și deschide zona urechilor.
 • Triunghiular. Capac frunte lată cu brânză, o respingere completă a probor directă, o tunsoare cu forme asimetrice, este de asemenea potrivit.
 • Rhombovoid. Va trebui să abandoneze tunsori lungi și teste înapoi, dar să ia o privire la breton oblic. Este mai bine să meargă la profesioniști, acest tip este foarte dificil să se taie dreapta.
 • Alungit. Evitați drept și fără obstacole de păr, se va prelungi fata copilului. Este demn de adăugarea de asimetrie și volumul la partea de sus.
Citește mai mult  tunsori creative: Caracteristici, soiuri, sfaturi pentru a alege și de stabilire

Cu două macushki

Este demn de a trimite modele foarte scurte, și ascunde acest defect. Și dacă doriți să se lungească, apoi se colectează în coada.

Tunsori pentru „Lopouchs“

Este demn de a alege modelele alungite și care acoperă urechile drăguț, dar este în valoare de adăugarea volumului în zona macushkin.

Îngrijirea de păr pentru copii

Există unele caracteristici ale copilului de ingrijire a parului – acestea sunt mai slabe adulți, iar pielea capului este foarte sensibil. Toată lumea își aduce aminte de bun vechi va accepta – nu taie copii de până la anul, dar puțini oameni au ajutat să crească păr superb. Sensul acestei expresii minciuni în alta, și anume: pielea rapidă a capului este rănit atunci când părul de tăiere, iritație obișnuită în viitor poate afecta puternic circulația sanguină a acestui site.

Există mai multe reguli pentru a menține de îngrijire a sănătății.

 • Puteți spăla capul nu mai mult de 1 dată pe săptămână. Pielea rapidă este foarte sensibil la lumina soarelui, care se usucă părul. Pentru a evita consecințele nedorite, aveți nevoie pentru a acoperi capul. Pe vreme sufocant sau cu poluare severă este permisă de 2 ori pe săptămână.
 • Apa ar trebui să fie cald, pentru verificare puteți omite cotul, în cazul în care nu fierbinte, este destul de potrivit.
 • Se spală capul este cel mai bun suflet cu jet de sus, ceea ce va permite clăti capul.
 • Îngrijit, nu traumating pielea capului, masaj perna vârfurilor degetelor rădăcinilor.
 • Puteți folosi sampon, dar, de regulă, se va usca parul ceapa nu au fost încă recoltate și derutează firele de păr. Deci, vă puteți fin săpun pentru copii.
 • Clătiți cele mai bune margarete și urzică. Formarea rădăcinilor are loc destul de mult timp și se termină la aproximativ 13 de ani, asa ca nu risc.
 • Nu poți merge la culcare, cu un cap de umed.
 • Când piepteni, trebuie să ia în considerare: nu este mai puțin de o dată pe zi. Nu poate părăsi părul ud.
 • Nu puteți expune parul cu aer cald, cu un uscător de păr, precum și frecarea în timpul uscării cu un prosop. Este necesar să-l lumina ușor, și să-l pentru a absorbi umezeala inutilă.
 • Există un alt truc mic care va ajuta la evitarea consecințelor nedorite – trebuie să procesați și să vă uscați. Și merită să obțineți o perie separată și o scoică.
 • Îngrijirea permanentă necesită pentru a stoarce sfaturi o dată.
 • Toți adolescenții visează la independență și încearcă să-și prezinte de neconceput în ei. Nu încercați să încercați să vă confruntați cu părul, deoarece nu va afecta viitorul în structura keratină a capului capului.
 • Poate că toți părinții vor să-și întoarcă doamnele mici în zeițe în vacanțe, astfel încât acestea recurg la ajutorul lacurilor, gelurilor, rupelor și spumelor. Dar merită să ne amintim că este categoric imposibil să le folosiți copiilor.
 • Este mai bine să încercați opțiunea cu styling pe părul umed, de exemplu, pigtailuri de panglică sau faceți ceva similar cu curle, luând o bandă subțire de țesătură și o înfășurați în hârtie. Cu această versiune, copilul va fi capabil de a dormi confortabil si arata superb a doua zi.
 • Evitați să introduceți factori externi pe scalp sensibil (vant, soare, ploaie, grindină.)

Pentru a întări părul, nu puteți uita de nutriție util și sănătos.

 • Trebuie sa consumi zilnic 1 sau 2 litri de apă.
 • Pentru întărirea părului grăsimi și carbohidrați nevoie. grăsimi Favorabile sunt conținute în conservele de pește, margarină, grăsimi nuci, porcine, carne de rață și de gâscă, în Halwe. Carbohidratii sunt conținute în cantități mari în zahăr, miere, cei dragi cu toate bomboane, brânză brânză de vaci și diverse limonade. Cu o lipsă de vitamine și componente de bază, cum ar fi zinc, seleniu și magneziu, precum și fier, tulburări și căderea părului sunt posibile. Este mere în valoare de alimentație, fulgi de ovăz, lapte și semințe.
 • Pentru a stimula creșterea părului, este necesar să se alimenteze dieta cu patrunjel, urzici, ceapa, banane și chiar căpșuni.

Mă bucur să bea în dimineața un pahar de suc de morcovi si afine morse.

În videoclipul următor vă sunt în așteptare pentru tunsori si coafuri de moda pentru copii pentru băieți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: