Tunsorile pe lungime medie de păr subțire: caracteristici, tendințe de moda, sfaturi de selecție

Tunsorile pe lungime medie de păr subțire: caracteristici, tendințe de moda, sfaturi de selecție

De multe ori parul subtire este confundat cu fire rare, dar nu este exact la fel. complet Nu puteți lipsește cantitatea de păr subțire, dar ouatului adesea transformă într-o problemă gravă. Așa că pozarea nu se transformă într-o pierdere de zi cu zi de timp, este necesar să se aleagă tunsoare dreapta, având în vedere caracteristica a structurii firelor. Punctul de vedere este că tunsori pentru parul subtire sunt contraindicate, mult timp infirmate de masterat coafor. Lungimea ideală pentru acest tip de fire este considerat mediu.

Particularități

Înainte de a alege tunsori femeilor pe parul subtire mediu, trebuie să conturați terminologia. Daca parul tau nu este mai gros de 0,05 mm – acestea sunt subțiri. De regulă, buclele nu sunt ascultători deosebit, moale, lipsit de volum, de multe ori confundat. În ceea ce privește lungimea optimă – acesta este sfârșitul de mijloc în zona umerilor. Tunsorii cu o astfel de lungime vor permite crearea diferitelor opțiuni de depunere.

Subțire de la buclele naturii sunt o caracteristică fiziologică care nu are nicio legătură cu nicio patologie. Minusul său este un diametru mic al firelor de fire, care se datorează grăsimilor alocate din glanda de vânătoare, nimează orice volum posibil. Ca urmare a proprietarului de fire de acest tip, există întotdeauna o lipsă de coafuri de umflături.

Prin urmare, obiectivul principal atunci când alegeți o tunsoare este de a lua în considerare opțiunile volumetrice cu bangs sau fără.

Tendințe de modă

Lungimea medie oferă o selecție suficientă de tunsori elegante pentru fiecare zi. Oferim cele mai bune variații relevante pentru fire subțiri cu semicerc breton, diagonal, graduri, asimetrie, multi-strat.

 • „Italiană”. Tehnica de execuție este de a forma o pălărie de păr și de a pierde. Forma este coafuri pentru femeile cu diferite tipuri de fata, pe masura ce puteti variati lungimile pălăriilor. Toate tipurile de breton sunt perfect potrivite pentru această tunsoare, lungimea optimă este considerată a fi lungimea în zona sprâncenei prin semicerc, precum și a absolvit Bangs născut.

 • Fasole. Cea mai populară vedere a lui Boba este pe lungimea mijlocie, în combinație cu firele ramificate cu fața, este capabil să schimbe forma feței, reglați defectele. Aceasta specie este coafuri destul de variabilă, vă permite să selectați în mod individual cantitatea de volum, lungime, forma de breton. Foarte relevante Bob cu toroane la nivelul claviculei, Bob-Kare.

 • Cascadă. Acesta este un tip de tunsoare cu mai multe straturi, care oferă perfect volumul de fire subtile, este ușor de selectat pentru orice tip de față. Se află în formarea straturilor care se încadrează ca cascadă. Perfect combinat cu orice fel de breton, scara la fata. Realizate prin diferite tehnici, cele mai populare și trendy – clasificate.

 • Pixuri. Acest tip de tunsoare a fost inițial conceput pe fire foarte scurte, dar cu timpul comandantului a reușit să-l adapteze și sub lungimea mijlocie a părului.

Printre tendințele de modă care sunt capabile să dea volumul de fire subtile, evidențiază opțiunile clasificate. Ele sunt efectuate de rasori sau foarfece, formând lade și cascade. Tunsori cu absolvire sunt caracterizate printr-o tranziție lină a straturilor. Această tehnică este utilizată în aproape toate tipurile de tunsori la modă. Slice Slice, de asemenea, nu lasă modă, dar proprietarii de bucle subțiri sunt cel mai adesea frică de aceste opțiuni. Potrivit stilistului, complet în zadar, deoarece părul este sănătos și îngrijit, tunsori cu o felie netedă – o modalitate excelentă de a da volumul de fire.

Una dintre cele mai strălucite direcții de stil din coafor, potrivit pentru fire subțiri, este grunge. Grunge-stil de tunsoare vă permit să vă mențineți neglijența pe capul dvs. și, prin urmare, potrivită pentru buclele medii și bucle subțiri. Ele se disting prin mizerie și formă pasulată.

Citește mai mult  Privire de ansamblu a mai rara culoare de păr

Este foarte important atunci când alegeți o coafură la modă pentru a naviga cât de mult timp sunteți dispus să alocați la stabilire.

Dacă trebuie să reduceți această procedură la minimum, acordați atenție tunsilor care arată excelent în formă neglijentă: Îngrijirea cu banguri drepte sau fără ea, tot felul de pălării. Dacă vă plac experimentele, ar trebui să luați în considerare tipurile de tunsori creative pentru părul subțire. De regulă, ele sunt efectuate pe baza Kara, Garson, Bob și Pixie. Efectele vor adăuga un templu ras, capete, asimetrie, breton triunghiular.

La asimetria ar trebui spusă mai ales, deoarece aceasta este una dintre cele mai la modă tendințe ale ultimelor sezoane. Poate fi atât pronunțată și abia atrăgătoare, alegerea depinde de gustul personal, vârsta și statutul.

Cum să ridici?

Pentru a alege o coafura pentru femeile cu parul subtire de lungime medie, este necesar să se ia în considerare trei aspecte principale: tipul de fata, tipul și culoarea de bucle, vârsta. Tunsoare selectat face competent vizual păr mai luxuriante și gros. tunsoare de succes va fi numai în cazul în care toate cele trei nuanțe sunt luate în considerare.

Pe tipul de față

În primul rând, determină tipul de fata in forma, analiza bărbie, frunte si pometi. Apoi, alege tunsori potrivite pentru tipul.

 • pentru Ovala. de tip universal, este potrivit pentru aproape orice formă și lungime. Opțiuni de Listful: Bob cu alungire, în cascadă, cu toate opțiunile pentru breton.
 • Pentru rotund. Scopul principal al tunsoarea în această situație este de a trage ovală, astfel încât utilizarea tot ceea ce lungește proporțiile: breton diagonală, bucle, Lades. Excludeți probor directă.
 • Pentru triunghi și inima. Imediat exclud Bob, toate opțiunile pentru breton scurt. Atenție la pătrat, cascada, subliniind vârfurile firelor.
 • pentru pătrat. Tunsoarea ar trebui să vizeze atenuarea conturului, Bangs atât directe, probors stricte noi nu considerăm. Corect: breton pe asimetrie, sfaturi oblice, rupte.
 • pentru Romba. reglează perfect fața unui bang gros, bucle, în cascadă.

După tipul și culoarea părului

După ce sunt identificate opțiunile adecvate pentru Oval persoanei, trebuie acordată atenție la tipul de fire: drept sau ondulat, pufos și lichid, uscat, gras sau normal.

 • Dacă părul aparține unui tip normal, atunci orice fel de marje de ajustare va fi potrivite.
 • toroane grase ar trebui să fie atât de termocontractibile că volumul este pronunțat, să fie atent cu breton – ea va pierde din vedere repede. În plus, catenele mai scurte, cu atât mai repede acestea sunt poluate. Cea mai buna alegere este lungimea medie, care chiar și cu șuvițe aldine riguroase vă va permite să se uite.
 • Părul uscat trebuie tratat cu atenție și numai atunci alegeți o tunsoare de specii asimetrice, mai ales dacă firele sunt rare. O tăiere netedă nu este recomandată, dar sfaturile sfâșiate vor fi o alegere bună, vor ascunde postul și vor da volumul necesar al părului.

Rețineți că stivuirea frecventă va fi deteriorată în continuare de fire uscate, deci merită să alegeți acele tunsori care nu necesită utilizarea permanentă a unui uscător de păr, călcat sau styler.

Pentru părul curat, trebuie să alegeți coafuri care vă permit să demonstrați frumusețea buclelor. Acestea sunt tunsori cu mai multe straturi pe tipul de cascadă, „Aurora”, alungit Bob. Trebuie să fie extrem de îngrijorătoare cu bangs. Dar firele drepte sunt perfecte pentru experimentele cu forme și un bang lung, precum și tunsori cu tăieturi netede.

Posedă volumul vizual al toroane va ajuta la culoare competent selectat, în plus, nuanța corectă este capabil de a transforma toroane chiar inestetice intr-un fir de păr spectaculos, reînvia tunsoare, da expresivitate. ton nereușită va strica coafura cea mai excelenta si realizat calitativ. Prin urmare, alegerea tehnicii și culoarea de colorare luminoase și întunecate toroane, ia în considerare un număr de nuanțe:

 • Evitați monocrome tehnici, ele fac toroane vizual plat, care este categoric interzis pentru bucle subțiri+
 • nuanțe de lumină sunt de preferat, mai ales dacă folosiți unele tonuri de-close păteze multicolore+
 • Trust colorare – o modalitate foarte bună de a crește volumul vizual, deci luați în considerare calendarul, Armură, fixare+
 • Excludeți din alegerea culorii negru și toate nuanțele sale+
 • perfect potrivit pentru pictura henna naturale, deoarece întărește foarte mult toroane.
Citește mai mult  Cum de a face bucle cu capete drepte?

   În plus față de culoare, este important să se ia în considerare categoria de vârstă, deoarece tunsoare trebuie să se încadreze organic în imagine, nu trageți, nu adăugați ani mai mare. În primul rând, indiferent de vârstă, stilistii recomanda pentru a evita proprietarii de fire subțiri coafuri prea scurte sau prea lungi. Și, de asemenea, în ciuda faptului că firele de păr de diametru mic necesită volum – în vrac, de mare, încă coafuri.

   Dacă la 20-30 de ani poate fi experimente în condiții de siguranță, atunci de 40 de ani, de data aceasta pentru a determina stilul și pentru a evita care cauzează forme și nuanțe. Lush Styling adaugand vizual ani – este în valoare de aducere aminte.

   Cum să stivuiți?

   Chiar dacă ați ales tunsoare perfectă și a plecat la coafor cu o tunsoare frumos stabilită, trebuie să se gândească la opțiunea de zi cu zi de stabilire. În caz contrar, riscă a doua zi după primul cap de spălare să fie dezamăgit. Stylistii recomanda sa nu panica, dar respecta recomandari simple:

   • Nu abuzează de styling, ceară, mousse, fune, geluri și lacuri pentru a fi așezate, în caz contrar firele sunt chiar mai dăunătoare, nivelarea oricărui volum+
   • Utilizați cele care se așează, textura care nu lipitează buclele, este utilizată pe zona rădăcinii+
   • Deoarece firele prea subțiri sunt mai ușor deteriora pe alții, să se scurgă, apoi să minimizeze așezarea cu ajutorul unui rău, de fier, fier.
   • Asigurați-vă că utilizați părul protejat împotriva căldurii+
   • Folosind uscătorul de păr, alternați regimurile minime și medii de temperatură+
   • Pentru a crea un Kudrey, alegeți mașina termică+
   • Un mic rădăcini de spumă și fire bicioase – o modalitate foarte rapidă de a da o formă de tăiere+
   • Uita de Nachas, ei vor strica corzile chiar mai mult, mai ales că cele mai bune dintre toate privirile nimeni din solemn coafare + dacă încă folosit această metodă – nu încercați să pieptene, clătiți catenele și aplicați aer condiționat+
   • perie rotundă și uscător de păr aer cald – un alt mod confortabil și destul de inofensiv pentru a crea ouatului de zi cu zi+
   • Este posibil să se realizeze bucle naturale, construirea unei codița la zero pentru noapte+
   • Dacă se colectează fire pentru noaptea într-o coadă de mare, în dimineața nu va fi suficient pentru a dizolva.

   Printre tendințele modei în stabilire, multe sunt perfecte pentru lungime medie și fire subțiri.

   • În primul rând, este un biowavank, care va da buclele astfel un volum de lux care gândul de păr prea subțire va veni la cap. Această opțiune este destul de feminin, blând, în timp ce se întâlnește principala cerință la modă – naturalețe și confort. Pune-o astfel de coafura va fi extrem de simplu.
   • O altă modalitate de a da imaginea de prospețime este de a folosi diferite variante de breton styling. În acest sezon, breton poate fi mai îndrăzneață în spate pieptănat în retrostile, ridica, rotiți hamul.
   • De stabilire în stilul de „volum vertical“ favorit necondiționat al sezonului. Deschide frunte, ceea ce face imaginea mai luminoasă, modernă, originală.
   • Stilul dictează cerințele sale Glamor – un val de moale a la 40 de ani de astăzi este extrem de popular. Imaginea de seară este perfect.
   Citește mai mult  Tunsori pentru femei de 60 de ani și mai în vârstă

   Cum se pune un bob de mijloc:

   • Se aplică o spumă câteva pe partea rădăcină, fire răspândit, uscați-le cu aer rece+
   • Arunca înapoi înapoi, renunțând la forma aveți nevoie, formează un eșantion+
   • Cu ajutorul unui nerușinată, înfășurați șuvițele dreapta în direcția feței, vom lucra pe un mod cald, cu un uscător de păr.

     Am pus o mașină:

     • Suntem tensionate cu aer comprimat fara fum, folosind „scheletul“+
     • Evidențiați șuvițe mici, și ele să fie egal cu un fier de călcat+
     • Formularul de eșantion în funcție de tipul de față+

     Asigurați-vă că pre-aplicați un mijloc de protecție împotriva temperaturilor ridicate.

     Creați un bang frumos:

     • Versiunea alungită a bretelelor oblice a pus pe o modalitate spectaculoasă și ușoară de a da un volum de coafură și evidențiază+
     • Încetinirea firelor în modul cald, ridicați-le din rădăcini+
     • Deșurubați bangurile de pe față și scoateți-le cu ajutorul unui brăzdare și a unui uscător de păr, a unui curl sau a unei călcări+
     • Trageți toate firele în lungime.

     Exemple frumoase

     Lungimea medie, firele de culoare inhomogene ușoare și neglijența luxoasă – cea mai bună modalitate de a ascunde deficiențele structurii și de a arăta ca o stea de pe copertă.

     În moda rece, nuanțe naturale de fire, ele vor face față în mare măsură cu coafura arată mai mult. Valurile moi, ofițer romantic, feminin oferă o tunsoare și o imagine cerută de farmec.

     Lungimea medie a firelor vă permite să le colectați pur și simplu într-un fascicul spectaculos. Mizerie frumoasă – condiția prealabilă pentru imaginea modernă la modă.

     Stabilirea în retrostilă – soluția perfectă pentru buclele subțiri. Principalul lucru este de a evita variațiile prea oaspeților.

     Ușor clasificat Bob cu un bang alungit – una dintre tunsurile universale, care nu necesită o așezare prea mare.

     Buclele elegante și colorarea complexă luminată – o modalitate excelentă de a da un volum chellur necesar și puf natural.

     Nu uitați de asimetrie – este capabil să ajustați nu numai caracteristicile feței, ci și o impresie vizuală a cantității de păr.

     Ripped Fraveds – o metodă magnifică de a crea un volum ușor, discret pe cap. În plus, această tunsoare dă imaginea tineretului și prospețimii și silueta – ușurința.

     Colorarea multicoloră împreună cu bucle și asimetrie vor da un rezultat complet uimitor – coafura va arata ca o lux.

     Nu credeți că tunsurile creative și coafurile sunt tabu, dacă aveți lipsă de fire. Singura limită reală pentru imagini extravagante – vârstă și statut.

     Dacă blonda nu este potrivită pentru culoarea dvs., încercați colorarea gradientului în roșu-castan gamma. Și astfel încât volumul este mai pronunțat, adăugați multi-strat și asimetrie.

     Cascada medie este una dintre cele mai câștigate opțiuni pentru părul diluat. În același timp, chiar firele drepte pot fi așezate originale.

     Cu toate acestea, tunsurile cascading pe fire curbate, naturale sau curbate sunt cele mai bune.

     Bob cu fire alungite – o soluție excelentă care vă permite să creați o seară zilnică simplă și luxoasă.

     Bob-Kara, colorarea complexă a gradientului în tonuri naturale la modă va oferi chiar și o lipsă modestă de efect și expresivitate incredibilă.

     Alegerea unei metode de colorare și culoare pentru lipsa masacră, trebuie să contactați versiunea rapidă. Acționează mai puțin traumatic, în plus, nu afectează zona rădăcină.

     La modă colorarea de culoare deschisă este cu siguranță potrivită pentru părul subțire.

     Tutorial video pe o tunsoare pentru parul subțire Vezi în următorul videoclip.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: