Caracteristici și caracteristici ale serului Librederm cu acid hialuronic

Caracteristici și caracteristici ale serului Librederm cu acid hialuronic

cosmetice pentru serurile fata au devenit recent foarte popular în rândul femeilor de vârstă matură. O compoziție bogată și un efect instant vă permite să obțineți umiditate și moale la câteva secunde după utilizare. Acidul hialuronic ocupă un loc special, care sa dovedit ca o umiditate geniu cu capacitatea de a menține umiditatea în cele mai profunde straturi ale pielii. Produsele Librederm au reușit deja să iubească femeile rusești pentru procentajul ridicat din această componentă.

Beneficiile serului de hialuron

Curent este domeniul cosmetic încearcă să producă produse avansate în fiecare an, care ar satisface toate cererile unei femei moderne. Rămâneți tineri și frumoși doriți pe toți, dar nu este întotdeauna posibil fără ajutorul cosmeticelor.

Un punct important în grija persoanei este efectul de hidratare. Chiar și cele mai multe creme de elită și emulsiile nu pot obține pielea la cantitatea dorită de umiditate, în cel mai rău caz se evaporă rapid. Din acest motiv, producătorii au început să completeze produsele cosmetice de acid hialuronic, care oferă un efect lung și minunat.

Primele rezultate sunt evidente – dispar de roșeață, peeling, senzație de profunzime și deshidratare. Față moale și blândă. Și un astfel de efect rămâne pentru o lungă perioadă de timp, care este o caracteristică a acidului hialuronic.

„Haluronka” are capacitatea de a atrage molecule de apă, lăsând procentul necesar de umiditate în cel mai adânc strat al epidermei. În acest caz, uitați-vă la produsele de îngrijire a pielii pe baza acestei componente, urmează proprietarilor de piele uscată și deshidratată.

În plus față de proprietățile principale – hidratantă și nutriție – utilizarea regulată a serurilor de hialuron poate face pielea elastică și densă. Elasticitatea pielii corespunde colagenului natural, care este produs de pielea noastră până la un anumit moment în timp. La vârsta adultă, devine foarte puțin, deci este necesar să recurgeți la înlocuitori naturali. Aici este „Haluronka”, care se încadrează în interiorul epidermei, lansează sinteza armată a colagenului rămas, protejând în același timp celulele din radicalii liberi.

Sub influența mediului exterior și a razelor de soare, procentul de acid natural este pierdut, ceea ce duce la primele riduri din zona ochilor, pliurile nasului și buzelor. Lipsa umidității accelerează procesele de îmbătrânire, indiferent de femeile de vârstă.

Citește mai mult  cosmetice decorative: ce este, branduri și sfaturi privind alegerea

Ser este un mijloc concentrat de vizită. Prin urmare, componenta principală în mijloacele moderne este capabilă să crească conținutul de acid natural în pielea noastră.

Serul bazat pe acid hialuronic îndeplinește următoarele sarcini:

 • Hidratează de două ori mai mult decât cremele și loțiunile+
 • Efectul durează mult mai mult decât alte produse de îngrijire a pielii+
 • crește semnificativ tonul total+
 • Face ca tenul să se confrunte cu mai sănătoasă și mai strălucitoare+
 • În timp, nemustrează ridurile mici și umple adânc.

Cosmeticienilor au identificat mai multe indicații pentru utilizarea acestui tip de produse cosmetice.

 • Capacul pielii este puternic uscat.
 • Unele site-uri sau fulgi complet.
 • Culoare palidă.
 • Nu există nici o strălucire naturală.
 • Primele riduri au apărut.
 • Pielea a devenit foarte sensibilă.

Potrivit cosmetologilor, procesul de îmbătrânire începe la 20 de ani. Prin urmare, din acel moment, organismul feminin pierde furnizarea de acid hialuronic – dezvoltarea sa este redusă la minimum. Primele riduri devin vizibile, pielea devine flască. Specialiștii recomandă evitarea diverselor injecții și operațiuni pentru a crește nivelul de acid de la 20 la 30 de ani. Este suficient să le înlocuiți cu produse cosmetice cu compoziție concentrată – cremă, ser, geluri și măști.

Potrivit recenziilor cosmetologilor experimentați, aplicarea cosmeticelor cu acid hialuronic este cel mai bine pentru a începe de la 25 de ani.

Este interzisă utilizarea acestor fonduri în următoarele cazuri:

 • În timpul tratamentului cu antibiotice, anticoagulante+
 • În primele 4 săptămâni după procedurile de cosmetologie – Peeling, răzuire, măcinare cu laser+
 • Intoleranță individuală la haluron.

Beneficiile cosmeticelor librider

Aceste produse sunt în mare parte diferite de toate celelalte. În primul rând, se referă la așa-numitul cosmeceutic. Este o nouă categorie de produse cosmetice care vizează tratamentul cutanat.

De obicei, firmele moderne în producție sunt adăugate la colagen, elastină și alte obiecte de valoare. Laboratorul Laberderm își stabilește sarcina de a face celulele pielii fiecărui strat pentru a produce elemente naturale.

Caracteristicile aplicației.

 • Toate procesele de schimb din piele sunt lansate cu o forță și mai mare.
 • Starea externă a feței se îmbunătățește.
 • Pielea este consolidată și se hrănește din interior.
 • Pe deplin absente, dependenta la produse cosmetice.
 • Efectul va persista pentru o lungă perioadă de timp.
 • În timpul producției, componentele hormonale, artificiale, animale nu au fost utilizate.
Citește mai mult  Șaptesprezece Cosmetics: Sortimentul Review

Compoziția cosmeticelor „Libdierm” este bogată:

 • Vitamine+
 • Minerale+
 • uleiuri vegetale+
 • Acizi acizi grași+
 • Marele conținut al lui Galuron.

Avantajele Libredermului:

 • Acțiunea fondurilor utilizate are un efect lung+
 • Selecție largă de bunuri la îngrijire+
 • Componente unice în compoziție+
 • preturi accesibile+
 • Utilizare ușoară+
 • Sticlă confortabilă cu dozator+
 • Abordare inovatoare a metodelor de cosmetologie+
 • Actualizarea regulată a intervalului.

Această cosmetică farmaceutică poate fi achiziționată exclusiv în farmacii, dar uneori există pe rafturile din departamentele respective de hipermarketuri. Librderm Laboratorul oferă o gamă largă de produse pentru îngrijirea pielii tinere și mature, buze, unghii, precum și o linie separată de mijloace pentru a combate acnee si puncte negre.

Componența fondurilor

Loc special ocupă ser – Activator Librederm cu acid hialuronic. Acesta conține doar aproximativ 2% „Hyaluronki“. Principalele ingrediente sunt apa și conservanți. Nu fi surprins la un astfel de indicator de acid mic – aceasta nu afectează beneficiul de acest lucru, deoarece ambele două procente este suficient pentru a hidrata si se arunca cu capul.

Natural, produse cosmetice de înaltă calitate nu poate conține 70 sau mai multe procente de acid hialuronic. Prin urmare, dacă observați instrucțiuni digitale similare – renunțe la bunurile. Conform cercetărilor științifice, mai mult de 70% din Haluron va face orice solid lichid și nepotrivit pentru utilizare.

Serul de la Direcția Librderm privind efectul de întinerire a oricărui tip de piele a feței, în special bine se manifestă pe zona din jurul ochilor. Este important de notat că compoziția sa este umplut cu aminoacizi și peptide valoroase. Prezența substanțelor active lansează mecanismul de funcționare a fiecărei celule epidermă, și este de asemenea responsabil pentru menținerea nivelului de umiditate, pe care tineretul și frumusețe depinde.

În plus, în compoziția chimică există alte elemente.

 • Apa purificata.
 • Hidroxietil inginerie și glicerină furnizează hidratare, eliminarea uscăciune, o elasticitate crescută și elasticitate, care deține 82% din umiditatea totală.
 • Sodiu Haluronate – aceeași „Hyaluronka“.
 • FULIRGRIN – un tip special de proteine ​​pielii structurale care interacționează cu așa-numitele filamente (sau keratines). Din cauza pierderii Figagrin, funcțiile de barieră ale pielii sunt perturbate, ca urmare a structurii lor, care este complet în schimbare.
 • enzimă Alteromonas. Este conținută în alge marine în creștere, la adâncimi mari. Compoziția lor are proteine, minerale, compuși organici și anorganici, aminoacizi indispensabili. Această enzimă este necesară pentru sinteza colagenului, precum și pentru a preveni inflamația și iritația.
 • proteine ​​de soia îmbogățit în apă responsabil pentru echilibrul apei în epidermă.

Expertii recomanda aplicarea dispozitivului de acționare în timpul iernii rece 45 de minute înainte de a intra în stradă. Acest lucru se explică prin reacția chimică, ca rezultat al cărui acid hialuronic la o temperatură scăzută intră în procesul de cristalizare, motiv pentru care efectul de vindecare este încetinit. În caz contrar, micrards se poate forma pe fata.

Cum se utilizează

Acest produs poate fi aplicat pe fata si zona din jurul ochilor. Este permis să fie utilizat în combinație cu crema de „LibrDers“. Recurgerea la ser a servomotorului este mai bine pentru cei care suferă de deshidratare severă și uscăciune a dermului. Preferat va fi uscat și tipul de piele sensibilă.

Citește mai mult  MIXIT COSMETICS: Pro, minusuri și varietăți de produse

În plus, este mare ca o bază pentru machiaj – timpul de absorbție este de 15 minute, atunci puteți începe la etapa următoare.

În primele minute după aplicarea, există un sentiment de adezivitate, dar dispare repede. Instrumentul este incompletă, adică, porii nu înscrie. În plus, nu lasă să strălucească gras, fără a provoca iritații.

Sticla convenabil cu dozatorul vă permite să salvați instrumentul folosit, de asemenea, și protejează împotriva microbilor, aer și lumină. Nu uitați să închideți flaconul la finalul procedurii.

Recenzii

Judecând după comentarii, femeile din Rusia într-adevăr ca produse cosmetice de la compania farmaceutica „Librderm“. Utilizarea zilnică a serului dă un sentiment de moliciune și finețea pentru intreaga zi, pielea este saturată cu componente nutriționale și nu încetează să respire. Mai ales remarcat printr-un miros neutru, care nu întrerupe și nu este amestecat cu un parfum perfusted.

Librderm este cel mai bun cosmetice medicale pe piața rusă. Concentrația de acid hialuronic și compoziția totală aprobată de dermatologi și specialiști în domeniul cosmetologiei. Produse de acest brand ajuta femeile să păstreze tinerețea și frumusețea fără a afecta sănătatea.

Vezi mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: