Combs cu peri autentice

Combs cu peri autentice

Secretul păr frumos se află în îngrijire corespunzătoare. Astăzi există un număr foarte mare de diferiți producători care oferă doamnelor cu produsele cosmetice de înaltă calitate pentru îngrijirea fie etichete de tip. Dar, în această bogăție de fonduri utile, adesea uităm de un lucru atât de simplu ca un pieptene. Perie corect aleasă în mâinile pricepute poate funcționa minuni.

Beneficii și daune

Piesele cu părul natural sunt perfecte pentru utilizarea zilnică și au multe avantaje:

 • Majoritatea modelelor se potrivesc cu ușurință în geanta doamnei, astfel încât să puteți avea întotdeauna un agent de îngrijire a părului la îndemână.

 • Decideți piepteni similari și problema părului confuz. Părul natural separă ușor părul unul de celălalt, fără a le aplica nici un rău. Specialiștii și coaforii experimentați susțin că un astfel de dispozitiv poate crea un efect uimitor al părului „fricos”.

 • În procesul de combinare, aceste instrumente nu provoacă activarea tensiunii statice, afectarea distructiv a părului. Deosebit de urgentă o astfel de problemă în perioada de iarnă și demi-sezon, când diferite pălării merg în curs. După îndepărtarea lor, părul de multe ori „se ridică” și prea fixați.

Vilki în perii naturale netezite scale de păr, care trezește netezimea naturală în ele și strălucește.

 • Pălăria naturală sunt elastice, așa că în procesul de combatere nu numai părul nu va suferi, ci și pielea capului.

Un astfel de dispozitiv poate fi utilizat chiar și pe păr umed sau confuz.

În condițiile unui ritm nebun al vieții, firele de păr își pierd adesea atractivitatea și sănătatea. Acest lucru se datorează uscării permanente cu uscător de păr, precum și efectele diverselor produse cosmetice. Great recolta este capabilă să aplice pieptenele obișnuite, pe care le-am folosit în mod regulat.

Cele mai multe corpuri de a activa electricitatea statică, care provoacă diferite boli hairproof. Datorită electrică permanentă, structura părului este prăbușit în timp, iar buclele ei înșiși sunt tratate.

Citește mai mult  Cum să utilizați deodorant?

Modelele cu par natural nu posedă aceste neajunsuri. Ele oferă un efect de masaj minunat în procesul de pieptănare. Este foarte util nu numai pentru scalp, dar, de asemenea, pentru minimele de păr.

Cu ajutorul unui astfel de lucru a, există o distribuție uniformă de sebum de la rădăcini la sfaturi.

Dar, comică, cu peri naturali au o serie de neajunsuri:

 • De exemplu, cu ajutorul lor nu este recomandat pentru îngrijirea părului predispuse la gras. În procesul de pieptănare din rădăcini, riscati distribuirea de grăsime a pielii pe întreaga lungime a toroane. Un astfel de efect neplăcut poate veni chiar și după spălarea capului.
 • Corpuri similare pot provoca poluarea rapidă a părului. Acest lucru se poate întâmpla nu numai cu grăsime, dar, de asemenea, fire normale. Un astfel de dezavantaj se datorează faptului că mânerul din lemn nonlabented absoarbe foarte ușor murdăria și grăsimea, transmiterea acestora în procesul de pieptănare prin hairpro.
 • Nu se recomandă modele ieftine de contact din material plastic, deoarece acestea confundă rapid părul lor și să le electrifica.
 • păr natural și cu bucle buclat sau prea gros nu va putea face față.
 • De-a lungul timpului, manere din lemn nu. Ele sunt sensibile la apariția de fisuri și deformare. Aceste defecte pot duce bine la tulpina structura.

Tipuri și forme

Există mai multe soiuri de pieptene cu par natural. le ia în considerare în detaliu.

Broching pieptene

Unul dintre pieptene cele mai căutate modele este broching. Cel mai adesea, un astfel de dispozitiv este un utilizat pentru a crea un stil frumos.

Ea are o formă circulară și are mai multe soiuri:

 • În magazinele vă puteți întâlni pieptene clasic, thermoars și un uscător de păr.
 • Parul lung va fi perii mai potrivite de diametru mare, și scurt – mai mici.
 • Pentru a alege din chamisters de fire individuale, este în valoare de a contacta un pieptene mic rotund.
 • Clasic Brashini sunt concepute pentru a crea un stil spectaculos, în tandem cu un uscător de păr.
 • Thermolding se distinge prin confortul lor, deoarece încălzirea are loc pe întreaga lungime a fagurelui.
Citește mai mult  Revizuirea Deodorants Librederm

Multe femei apel astăzi cu uscător de păr. Ei provin din fluxul de caldă și aer cald. lucruri similare de ajutor fashionicam crea cu ușurință și rapid ansambluri frumoase pe cap.

Pieptene pentru Nosha

Foarte confortabil este un pieptene pentru o luptă cu peri autentice. Cu acest instrument puteți crea o coafura frumos de mare. Magnificity campionilor se realizează datorită efectelor peri flexibile, nu rănit hairpro și structura sa.

La sfârșitul creării de coafura, puteți pieptene doar. Ea nu va puf, și electrizant păr.

Modelele pentru nosha sunt echipate cu un caz îngust și un vârf ascuțit din plastic. Ele sunt destul de potrivite pentru formarea de stive netede, cum ar fi coada de cal.

Pieptene de masaj

Printre cele mai populare faguri de masaj. Ele au un efect benefic nu numai asupra parului, dar, de asemenea, pe pielea capului. Ele sunt larg și pătrate sau ovale.

Masaj perie fără dificultate, chiar si parul foarte confuz. Vei primi o mulțime de senzații plăcute, pieptănare un astfel de model de.

Combs cu pânză

Produsele cu peri autentice nu pot face față cu părul prea gros, astfel încât specialiștii au creat o altă modificare a unei astfel pieptene. Acesta este echipat cu nailon sau dinți din plastic.

cursă pentru copii

Perie pentru copii pot face părul pieptănat mai ușor și cu atenție. Dar, pentru un copil este în valoare de a alege un model cu peri moi.

Inclus cu astfel de instrumente merge de multe ori scoicile copii.

Material

Perilor în fisuri pieptene pot fi realizate dintr-o varietate de materiale:

 • Cele mai populare și în cerere sunt modele cu un vier perilor sau porc. Acestea diferă în costuri mici și au o grămadă de greu. piepteni similare se pot transforma fire subțiri și lipsite de viață.
 • Programe cu gramada de cai sunt mai moi. Ele se pot descurca cu ușurință cu tensiune statică. Acestea luptă pot fi folosite atât pentru adulți cât și pentru copii.
 • Costurile ridicate se disting prin modele cu o perilor de balenă. Ele se potrivesc doamnelor chiar cu bucle dese.
 • Combs cu peri combinate combină grămada naturală și artificială. Frunzele lor de calitate mult de dorit, deoarece raportul dintre materiale de verificare este aproape imposibil.
Citește mai mult  GATSBY Machiaj

Materialul din care este confecționat mânerul (baza) piepteni este joaca un rol din urmă. Modelele din plastic se pot electriza parul, asa ca este mai bine să aleagă copii cu mânere din lemn.

Alegerea cea mai de succes va fi un pieptene cu o suprafață non-tailed.

Branduri

Popularul marca Dewal oferă doamnelor moderne de înaltă calitate și ieftine modele cu fire de perie din Pile mistrețul lui. Există arsenal de firme și dispozitive cu dinți de nailon.

Nu copii proaste oferte Salon Professional. Fiecare cumpărător va fi capabil de a alege un accesoriu adecvat cu diferite gramada. Modelele de calitate superioară, cu o fire de perie din păr de cal sunt cea mai mare cerere.

de luptă de înaltă calitate face brand celebru Hairway. piepteni Branded echipate cu manere din lemn acoperite cu un strat de material polimeric, prevenind alunecarea lucrurile în mână.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra, trebuie să aflați ce fel de grămadă a fost utilizată în fabricarea periei. Distinge periile naturale de la artificiale nu atât de dificile. Doar am arătat atenția asupra grinzilor.

Dacă pieptenele are o grămadă subțire, cu un sfat ușor roșiatic, apoi în fața dvs. modelul cu părul natural. Dacă Villi sunt groase și scurte, atunci este o păr artificială.

Fiți atenți la forma periei. Pentru cei mai tineri copii, dispozitivele mici sunt perfecte, având o formă rotunjită. Fanii din Noscha merită să cumpere piepteni înguste și lungi cu un vârf ascuțit.

Alegerea lucrurilor perfecte, luați în considerare LUMNUL. De exemplu, părul rigid de mistreți vor fi prea agresivi pentru a afecta părul subțire și rar, iar villiul prea moale nu va fi capabil să combine grosimea.

Opinia trichologist despre piepteni cu peri naturali, precum și sfaturi practice cu privire la alegerea lor, puteți învăța din următorul videoclip:

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: