Cosmetica coreeană Bergamo: recenzii, sortimente, caracteristici de aplicare

Cosmetica coreeană Bergamo: recenzii, sortimente, caracteristici de aplicare

Recent, tot mai multe femei preferă produsele cosmetice coreene și există o explicație. În producția de astfel de produse care părăsesc, sunt utilizate exclusiv componente ale plantelor, iar efectul este vizibil după prima aplicație. Un factor important este că produsele cosmetice nu sunt testate pe animale. Citiți mai multe despre marca populară Bergamo și sortimentul său va fi vorbit în articol.

Despre producator

Bergamo este o marcă populară de cosmetică LK specializată în producția de produse cosmetice premium. De la începutul Fundației (2006), compania se angajează într-un singur scop – fericirea cumpărătorilor lor. Pentru aceasta Laboratorul cosmetic din Coreea în fiecare zi se îngrijorează din greu, pentru a îmbunătăți calitatea produselor.

Până în 2014, compania a reușit să obțină un succes ridicat în dezvoltare – Brandul de produse Bergamo sa răspândit pe piața internațională. Deoarece nevoile fiecărui cumpărător diferă, marca coreeană ar putea oferi produsul de care aveți nevoie în orice colț al lumii.

Reprezentanții Bergamo nu caută să obțină un profit maxim în cel mai scurt timp posibil, visul lor este să cucerească inima clienților pentru o lungă perioadă de timp, să le dea sănătate, frumusețe și tineri.

O trăsătură distinctivă a brandului coreean este un accent pe comunicarea cu clienții. Producătorul este important pentru opinia cumpărătorilor în orice țară a lumii. Piața rusă, de asemenea, nu a rămas deoparte – astăzi femeile noastre frumoase pot fi mai aproape de a se familiariza cu Cosmetics Bergamo.

Privire de ansamblu de sortimente

Coreeană de brand reprezintă câteva licențe complementar, reciproc – ia în considerare fiecare dintre ele.

  • Bergamo. Cel mai produs popular în acest conducător – serurile ampoon. afectează cu grijă pielea feței, înlăturarea efectelor stresului și a oboselii după efectele nocive ale mediului. Datorită extracte din plante și componente de vindecare, pielea se calmeaza, în timp, acesta devine complet sănătos. Sortimentul de seruri ampoon este diversă, în compoziția lor, puteți găsi diverse substanțe: de la colagen la șarpe otravă. Cosmetics pot fi achiziționate în fiole separate, (30 ml) sau în setul (4 mini-fiole). Pentru un efect mai mare, cosmetologii sunt recomandați să adauge sericul în cremă zilnică.

De asemenea, în lineerul a prezentat creme care îndeplinesc următoarele funcții: o creștere a elasticității, netezirea ridurilor mimice, trăgând conturul feței, netezind și îmbunătățirea structurii pielii.

  • Yezihu. Fondurile din această linie sunt fabricate de rețete tradiționale coreene folosind componente unice. Ingredientul principal este extract de ginseng roșu. Utilizare largă în cosmetologie a primit datorită proprietăților de vindecare și întinerire. Pe rafturile magazinelor, produsele Yezihu sunt prezentate în ambalaje originale realizate sub antic: decorate cu aur și hieroglife, ele seamănă cu bastoane prețioase.
Citește mai mult  Hidrogel patch-uri pentru ochi: Caracteristici și aplicații

  • Hanhui. Linia ideală pentru conservarea sănătății și a pielii tineretului. Componenta principală în compoziția produselor cosmetice – melc de mucină concentrat. Hanhui set include 6 produse pentru a se asigura cu drepturi depline de îngrijire a feței. pachete rafinate sunt realizate în nuanțe de argintiu metalizat și albastru.

  • Ellelhotse. Așa-numita linie de produse cosmetice de protecție. substanțe speciale în componența ajuta pielea să facă față oboselii și a impactului negativ asupra mediului. Produsele ELLELHOTSE furnizează hrană și umidificarea de zi cu zi se confruntă cu.

  • Hwanghoobin. linii special concepute pentru pielea matură se descurcă cu primele semne ale îmbătrânirii. Componentele de intrare reduc semnificativ ridurile, crește elasticitatea, îmbunătăți culoarea pielii și sunt saturate cu straturi adanci ale epidermei umiditate.

Recenzii

Printre femeile din Rusia merita popularitate specială Fiolă Ser Bergamo S9 Pure Melc fiolelor Soft. Ușurința de utilizare, consumul economic și rezultat vizibil făcut produs indispensabil în îngrijirea de zi cu zi. Actuala componenta – Muzin melci – bine hidratează, netezește și luminează pielea feței.

Judecând după comentarii, gel-ca structura ser permite să fie distribuit cu ușurință pe piele. Pentru o absorbție completă, destul de câteva secunde. După prima aplicare, femeile marchează efectul de ridicare, și după o lună după o lună, oboseală, lipsă de viață și uscate ridurile merge.

Emulsie trebuie aplicat pe fata si zona din jurul ochilor. distribuirea Îngrijit pe piele, reziduurile sunt conduse de perne. După utilizare, instrumentul nu este complet simțit, doar un miros de flori de lumină este prezentă.

in afara de asta, Ser Bergamo S9 PURE MELC FIOLE SOFT CARE poate fi utilizat pentru piele normala si cu crema suplimentare – potrivite pentru proprietarii de uscat, deshidratat.

Citește mai mult  Kerastase Brand Serul de păr: Tipuri și sfaturi

Bergamo coreeană Marca – producător de prestigiu cosmetice pentru față. Un sortiment bogat, care include creme, geluri, masti, seruri, vă permite să alegeți de îngrijire de zi cu zi pentru fiecare femeie de toate vârstele.

Deja astăzi, linia principală a produselor Bergamo dezvoltate de cele mai noi tehnologii cu păstrarea tradițiilor antice coreene au devenit disponibile pe piața rusă.

Bergamo recenzie crema Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: