Cosmetica de par TIGI: istoria mărcii și caracteristicile produsului

Cosmetica de par TIGI: istoria mărcii și caracteristicile produsului

British Tigi Cosmetics de păr – Produsul cultului utilizat de Fashionistas din Anglia și SUA, țările europene, Asia. Mai mult de 40 de ani de produse de brand oferă o îngrijire individuală de părul cel mai complex, neascultător, uscat și greu, extins, extins. Nu există agenți mai puțin relevanți și de styling care permit să nu se gândească la durata și calitatea fixării. Această cosmetică rămâne excelentă în orice situație.

Este suficient să explorați descrierea capului de cosmetică profesională, factorului S și a altor produse producătoare și va deveni clar – Tigi este destul de capabil să facă față cu ușurință sarcinilor cele mai complexe. Feedback-ul de consum arată, de asemenea, destul de convingător: instrumentele sunt caracterizate de eficiență, respectă pe deplin starea profesioniștilor. Acesta este un produs real de cabină, plasat în sticle, convenabil pentru auto-utilizare. Este suficient să urmați recomandările producătorului, iar Cosmetica Tigi nu va fi un motiv pentru dezamăgire.

Despre marca

În 1963, lumea a aflat pentru prima dată despre brandul Tony & Guy creat de frații Maskolo. Giuseppe Gaetano a deschis firma lor la Londra și, în același timp, a început să se dezvolte și să promoveze Tigi cosmetice pentru păr – niveluri profesionale care diferă în selectarea atentă a ingredientelor. În Italia sa natală, au experimentat deja să lucreze în coaforul, care a aparținut capul familiei Maskolo. La noul loc de reședință, stilisti ambițioși au început cu succes propria afacere. După deschiderea celui de al doilea salon, relațiile de familie au fost folosite din nou, și alți doi frați sa mutat în capitala Marii Britanii – Anthony si Bruno.

La începutul calea, producătorul a dezvoltat sampoane, aparate de aer condiționat, mijloace de stabilire exclusiv pentru propriile lor saloane. Potrivit lui Anthony Maskolo, în cazul în care produsul dorit nu reușește să găsească, în Tigi doar crea. În același timp, frații s-au îmbunătățit în mod constant abilitățile lor, a oferit noi tunsori si coafuri creative. Dar cea mai importantă contribuție la popularizarea brandului Tigi a făcut Bruno, timp de mulți ani, care dovedesc că alegerea mijloacelor de stabilire și de îngrijire joacă un rol important în activitatea unui coafor high-end.

Ca urmare a acestei filozofii, compania a cheltuit mai mult de 50 de ani în dezvoltarea și îmbunătățirea produselor sale. Dintr-un anumit stadiu al dezvoltării sale, marca Tigi a mers altfel decât Tony & Guy, dar nu au legături de familie pierd. Dezvoltarea brandului a fost axat pe întruchiparea de imagini creative și de lucru cu cei mai importanți designeri pe podiumurile cele mai bune din lume. Acestea sunt produse fabricate de practicarea frizerii, știind exact ceea ce au nevoie.

Citește mai mult  Cosmetice Barex Italiana: Prezentare generală a produselor, recomandări de aplicare

În 2009, brandul Tigi a devenit parte a concernului Unilever. Atunci când vând pentru el, o sumă colosală de $ 41,1500,000 a fost plătită. Eliberarea de fonduri deja populare a continuat, piața a crescut și acoperirea.

În Rusia, Tigi este vândut oficial din 2011.

Avantaje și dezavantaje

Înțelegeți ce beneficiile sunt fondurile de faimosul brand mondial, suficienta. Printre avantajele lor evidente, putem nota următoarele.

 • Nivel ridicat de produse. Toate mijloacele TIGI sunt utilizate de către creatorii lor în propriile lor saloane, pe spectacole de moda, sedinte foto pentru reviste glossy. O astfel de testare funcționează mult mai bine decât de control standard de calitate.
 • selecție largă de linii. Pentru noi, ei vor găsi produse adecvate și risters înnăscute, și cei care au grijă de ecologie, deținătorii de bucle lungi, iar cei care au în fiecare zi trebuie să facă o tunsoare scurtă. Tigi încredere stelele podium și roci idolilor.
 • Produse cosmetice pentru profesioniști. Nu se teme de umiditate, în mod fiabil stabilește din primele secunde de aplicare.
 • efect de restaurare rapidă. Puteți obține un rezultat de cabină cu grijă de zi cu zi.
 • selectarea atentă a ingredientelor. În unele serii, substanțe naturale în compoziția ajunge la 80%.
 • Design elegant. sticle confortabile și frumoase și alte tipuri de ambalaje – obiectul mândria brandului.
 • rezultatul garantat. Cu doza corectă și respectarea recomandărilor producătorului, efectul va respecta pe deplin promisiunile.
 • Lipsa de toroane efect creșterea. Par să nu se lipească între ele, să rămână elastică, fără efectul de „casca“ pe cap.

TIGI păr cosmetice dezavantaje sunt luate pentru a fi acele momente care nota consumatorii individuali. De exemplu, mulți consideră prețul de producție prea mare. Dar acest lucru este justificat în mod obiectiv statutul profesional, de elita a brand-ului. În plus, mulți cumpărători nu le place arome prea ascuțite, obsesive. Dezavantajele includ necesitatea de a lua pauze în utilizarea de sampoane si balsamuri – Par sa se obisnuiasca cu compoziția, iar mijloacele de lucru nu mai.

De asemenea, este necesar să se țină seama de volumul mare de silicon, ca parte a majorității produselor.

Compoziţie

Ce marca Tigi este mândru – gândit cu atenție. Printre componentele nu există alcool (cu rare excepții), păr de tăiere. Nu există parabeni și sulfați, periculoase pentru sănătate. Siliconul este responsabil pentru a da volumul, pentru nutriție intensivă – proteine ​​vegetale. În linia de mijloc pentru par cret, tannils sunt continute, contribuind la formarea dreapta ondulare, îmbunătățind fixarea coafurii, curățarea arma.

Printre componentele naturale din compozitia sampoanelor, balsamuri TIGI sunt dominate de uleiuri vegetale – atât de valoroase și rare și destul de comune. Panthenol este prezent în fonduri cremoase, care este benefic care afectează starea și densitatea părului. Pentru recuperarea intensivă, răspunde hidrolizate de mătase, oferind fire cu strălucire oglindă și finețea impecabilă.

Efectul de aer condiționat are ambele hidrolizante ale proteinei de grâu, adăugat chiar și la așezare.

Descrierea intervalului

Printre linek cosmetice tigi fiecare cunoscător adevărat al îngrijirii profesionale de păr poate găsi produse perfecte perfecte. La dezvoltarea fondurilor, experiența de coafură reală – liderii din acest domeniu este întotdeauna luată în considerare. La mutarea unui brand sub aripa Unilever, situația nu sa schimbat.

Citește mai mult  Cosmetice Anna Lotan: Caracteristici, Revizuirea fondurilor și sfaturi de selecție

Cap de pat

Conducătorul creat pentru cei mai neprieteni iubitori de partid. Mijloacele seriei rezistă celor mai îndrăznețe experimente și oferă oportunități pentru stilul de păr, îngrijirea lor. Regulile sunt prezentate de următoarele produse.

 • Șampoane, măști și aparate de aer condiționat pentru sclipici Reîncărcați stralucirea cu octan. Consolidarea liniei elastice în diferite versiuni de dozare.
 • Restabilirea fondurilor Urban antidoturi Nivelul 3 Învierea. În seria există măști, climatizoare și șampoane. Pentru păr deteriorat există niveluri de nivelul 2 – Recuperare. K 1 se referă Seria Re-Energize. Există, de asemenea, 0 nivel, antidoturi reporniți scalpul cu efect de detoxifiere.
 • Instrumente de styling pe plajă. Aici există șampon-jeleu și aer condiționat pentru vară în totalitate de albire, spray-uri pentru o plajă ușor de pieptănat, texturarea și formulările de protecție.
 • Șampoane și aer condiționat-jeleu Complet încărcat pentru a crea volum.
 • Mijloace de styling. Această serie este cea mai extinsă conducător reprezentat de crema de netezire a Afterparty, compoziția texturare a Smalltalk, spray pentru volumul de Superstar Regina pentru o zi. Atenție și Oh Bee Hive – sampon uscat cu un pulverizator confortabil. Toată lumea își poate găsi soluțiile.

Cap de pat pentru bărbați

Versiunea pentru bărbați dintre cele mai căutate după linia de Tigi. Are instrumente populare de îngrijire, de exemplu, compoziția pentru a pune o mustață bazată pe Coconut Mo Rider Modeache Crafter. Balza pentru barbă, cu un efect de hidratare și proprietăți minime formă de fixare. Pure Texture Molding Paste Parfum Păr Textura Fixat Cu Fresh oferă soluții simple styling. Încărcare Ingrosarea Șampon SAMPON vă permite să păstrați fire de curățare.

De asemenea, în linia de sex masculin, există instrumente de bărbierit și de îngrijire după. Hrănirea ulei pentru barba si styling Crema pentru fixarea acestuia. Se amestecă rujul de păr va ajuta gel sau gel clasic fixarea puternică.

Catwalk

seria Podium de fonduri pentru fixarea coafurile mai complexe și crearea de imagini creative. Acesta include o riglă pentru curlesque parul cret, cu mijloace sub formă de cremă și spumă de fixare puternică. Headshot daune restabilirea. Sesiunea Series cu șampon uscat, reducând smântână și se pulverizează cu sare de mare. Mijloacele acestei linii sunt proiectate pentru fixarea confortabil.

Citește mai mult  Caracteristicile cosmetice germane Janssen

Pentru a crea imagini spectaculoase, linia mistică elegantă este potrivită, unde sunt prezentate spray-ul de protecție împotriva pulverizatorului termic și serul pentru netezime. Printre fondurile dvs. de înaltă, există un complex complet de componente pentru a da volumul. Sampoane, aparate de aer condiționat, care spray-uri de etanșare, lacuri de fixare puternică – în complexul această îngrijire dă un rezultat de cabină. Fashionista Ruler conține substanțe pentru corectarea culorilor după clarificarea părului. Oaatmeal & miere – șampoane nutritive și aparate de aer condiționat pentru fire foarte uscate.

Factorul S

Cosmetica naturala de o calitate excelenta. Cu îngrijirea părului se transformă în plăcere. Există spray baze pe papaya, uleiuri naturale de protecție, seruri hidratante și aparate de aer condiționat intensiv.

Se pare că o ceară de turnare a ceară de ceară intermediară în ambalajul original.

Părul renăscut

Reanimarea cosmeticelor de păr. Nutriția intensivă se realizează din cauza unei formule speciale pentru fonduri. Seria specială, în special iubită de vizitatori la saloane.

Rocaholic

Înseamnă pentru cele mai dezvăluite extreme care creează scenă și imagini casual de stil punk sau rock hard. Există atât șampoane de curățare și de îngrijire și aparate de aer condiționat care permit întreținerea purității părului la nivelul corespunzător. Dar specialitatea de ștanțare merită o atenție deosebită. Punerea gelului de păr va oferi fixarea de păr extrasil chiar într-o poziție verticală. Lacuri, mousse, paste va stabili și sublinia rezultatul stilist.

Iubiți pacea și planeta

Linia de marcă ecologică. Nu conține substanțe periculoase, vă permite să mențineți cu atenție starea părului la nivel optim.

Examinați recenzii

Pe părul cosmetică, Tigi se găsesc suficiente recenzii contradictorii. Majoritatea cumpărătorilor aflați despre ei despre recomandarea de maeștri din saloanele de înfrumusețare. Deoarece fondurile sunt profesionale, acestea pot fi achiziționate cel mai adesea în magazine specializate. Dar în hipermarketuri mari, se întâlnesc, de asemenea. În plus, cosmeticele Tigi necesită respectarea foarte precisă a instrucțiunilor atunci când este utilizat.

Printre recenzii despre aceste fonduri, puteți găsi o mulțime de aceia, Ceea ce mărturisește calitatea excelentă a produsului. În special sună cu entuziasm despre șampoane confuze, permițând părului mai mult să rămână curat, ascultător și strălucitor. Nu mai puține beneficii, în funcție de cumpărători, posedă conducătorul capului de pat. Cu ei, stilul este salvat toată ziua, chiar sub capotă, când părul se usucă sub ploaie sau cu vânt puternic. Printre mijloacele cu comentarii controversate, puteți marca loțiunile pentru un uscător de păr.

Dozarea volumului cu mazăre este suficient să se aplice întregului cap și asigură rezistența la coafura pentru mai multe zile. Cu o creștere a cantității, este posibil să se transforme punerea în aparența unui fir.

În următorul videoclip, veți găsi o imagine de ansamblu completă a liniei Tigi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: