Cosmetice finlandeze: Pro, minus și recenzie de marcă

Cosmetice finlandeze: Pro, minus și recenzie de marcă

Brandurile cosmetice din Finlanda nu pot fi numite favorite în domeniul lor, dar admiratorii mărcilor finlandeze au în întreaga lume. Unele branduri sunt bine reprezentate în Federația Rusă, unii vor trebui să caute, și cele definite, deși popular în țara noastră, cu toate acestea, pot fi achiziționate exclusiv în Finlanda. Care este secretul cererii acestor branduri, care cosmetice acestea sunt în măsură să ofere ruși?

Caracteristici, Avantaje și Dezavantaje

Caracteristica principală a produselor cosmetice finlandeze este faptul că toate companiile se bazează pe bogăția naturală a țării lor. Pro-uri de la produse cosmetice finlandeze astfel de.

 1. materii prime de înaltă calitate. În Finlanda și companiile cosmetice mari, și micii producători sunt utilizate pentru produsele lor plante medicinale și fructe de pădure, suc de copaci și scoarță de copac, ciuperci, apă ecologice. Nu este necesar să spunem că toate acestea se dezvoltă în condiții ecologice, sunt colectate și prelucrate de manual și în strictă conformitate cu standardele.
 2. Ecologie. Producătorii încearcă să reducă daunele cauzate de natura. Produsele cosmetice nu includ componente care poluează mediul extern nu sunt testate pe animale, iar materialul de ambalare este de obicei biodegradabil.
 3. Firmele cosmetice cooperează intens cu asociația alergică. De fapt, din acest motiv, produsele cosmetice sunt obținute prin hipoalergenic și chiar se potrivesc cu persoane cu piele susceptibilă.
 4. Înregistrare. Chiar și brandurile accesibile arată „non-Sash” datorită ambalajului fiabil și elegant.

Dacă vorbim despre dezavantaje, ele nu sunt legate de produsele finlandeze în mod specific, ci la dezavantajele tuturor produselor cosmetice naturale.

 1. Preț mare. Costul acestor produse cosmetice se datorează costurilor mari de producție, inclusiv colectarea, prelucrarea și transportul materiilor prime naturale, în plus și multiple cercetări scumpe. Mai ales este necesar să se înțeleagă numărul limitat de domenii în care pot fi ridicate componentele necesare.
 2. Perioada de valabilitate mică. Absența aditivilor artificiali nu numai că reduce în mod semnificativ durata de depozitare, dar, de asemenea, stabilește o anumită specificitate de stocare (de exemplu, în frigider). În condiții normale de depozitare, după deschiderea ambalajului, cosmetice naturale nu sunt stocate mai mult de 2-3 luni.
 3. miros specific. Ca urmare, din cauza lipsei de arome, astfel de produse cosmetice are un parfum neutru. Dar prezența animalelor și grăsimi vegetale poate duce la apariția mirosului respingător.
 4. Alergie. Reacțiile alergice pot să apară nu numai la aditivi chimici din produsele cosmetice obișnuite, dar și pe extracția concentrată din plante. Prin urmare, în ciuda originii naturale, cosmetice naturale, înainte de utilizare trebuie de asemenea să fie verificate din cauza unor posibile reacții alergice la acestea.
Citește mai mult  Cosmetice Bell: Prezentare generală a produselor și recomandări

Branduri populare și produsele lor

 • Cea mai mare tranzacționare națională Brand Lumene Arată cosmetice care pot fi cumpărate la orice punct de tranzacționare suomi. Cosmetica acestei companii este larg răspândită în țara noastră. Lumenul creează produse cosmetice decorative, măști și creme pentru piele susceptibilă, corpuri pentru bărbați și femei.

 • Herbina – De asemenea, un nativ din Finlanda, totuși, astăzi este ocazional poate fi văzut pe contoarele interne. Compania produce produse de îngrijire a părului, pielea hipersensibilă și pielea corpului.

 • Companie Dermosil Produse Cosmetice naturale pentru față și corp. Mai mult de 200 de tipuri de produse cosmetice pentru femei și masculine sunt produse. A reprezentat pe larg cosmetice anti-alergene.

 • Lv Produce mărfuri pentru tipul de piele sensibil. Cosmetice pentru corp, fețe, detergenți și produse de curățare nu provoacă o reacție alergică. Oricare dintre produse poate fi folosit atunci când bebelușii de baie.

 • corporație Erisan Eliberează produse cosmetice și diverse produse chimice pentru casă care sugerează că persoanele care suferă de alergii și astm bronșic.

Toate fondurile sunt recomandate pentru a fi utilizate pentru conținutul igienic al corpului sugarilor și spălându-și lucrurile.

 • KIDE și MSCHIC Creați mijloace decorative de lux. Recepție: vitamine de grupuri A, C, E, minerale și conservanți naturali. În cosmetice nu există parfumuri, talca și parabeni (cu excepția carcasei). Poate chiar să folosească oameni cu piele hipersensibilă.

Produse pentru capete și păr de îngrijire a pielii

 • Famousa Companie Cutină produce produse pentru capete de păr pictate și de îngrijire a pielii, pentru a asigura și a crea o formă de coafuri, pulbere de păr și alte produse.
 • Firma XZ Eliberează o linie de produse cosmetice de vindecare pentru a forma, fixarea coafurilor și îngrijirea părului.
 • Îngrijorează Berner Produce produse cosmetice pentru orice tip de păr, oferă factori naturali-climatici, nivel de conținut de umiditate și instabilitate la temperatură.
 • Sim sensibil Creează produse cosmetice de vindecare pentru capacul pielii capului și părului, elementul principal de formare este ingrediente extrem de naturale. Cu produsele cosmetice ale mătușului sensibil SIM, mâncărime pielea și problema pierderii părului vor fi dispărute. A fost ultima linie de produse cosmetice ale sistemului 4 care a făcut acest brand de superpopular. Sub marca acestei companii produce, de asemenea, produse cosmetice pentru saloane cosmetice profesionale și coafori.

SIM Finlanda paralelă pentru a face măști, creme pentru tipul de piele sensibil, tonifierea acestuia, precum și igiena.

Sfaturi pentru alegerea

Astăzi, majoritatea femeilor încearcă să cumpere produse cosmetice din materii prime naturale. Ce trebuie luat în considerare atunci când o alegeți? Să dobândească de fapt de înaltă calitate, Este necesar să se prezinte faptul că produsele cosmetice naturale sunt obligate să îndeplinească anumite condiții-cheie:

 • Instrucțiunile ar trebui să aibă o listă completă de componente+
 • Produsele de testare nu trebuie efectuate pe animale+
 • În rețetă nu trebuie să existe antioxidanți artificiali, precum și uleiuri și grăsimi de origine artificială+
 • Prezența ambalajului echipată cu un distribuitor (vid se opune reproducerii microbilor, conținutul de aditivi este cel puțin)+
 • Refuzele cosmetice cu o aromă pronunțată (parfumurile indică prezența componentelor chimice)+
 • Uită-te la costul (cosmeticele naturale de înaltă calitate nu pot costa mai puțin decât obișnuite).
Citește mai mult  Pieptene cu ionizare

Și cel mai important – este necesar să se observe reacția pielii sale în componente, să cunoască reacțiile alergice probabile și comedogenicul (porii de închidere) de ulei. De asemenea, este de dorit să se efectueze un pre-test pentru alergeni.

Revizuirea finlandeze cosmetice LUMENE și CUTRIN vedea videoclipul următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: