Cosmetice KM COSMETICS: caracteristici descrierea compoziției și a produsului

Cosmetice KM COSMETICS: caracteristici descrierea compoziției și a produsului

Toate produsele de marca KM COSMETICS sunt produse cosmetice, care includ minerale pisată și pigmenți de origine anorganică. Compania nu utilizează componente artificiale, coloranți sintetici și parabeni. Vom face cunoștință cu produsele de acest brand cosmetice.

Particularități

Există o diferență importantă între produsele cosmetice minerale de la alte mijloace similare. Este În capacitatea de a crea efectul necesar, în funcție de tipul de piele. Atunci când este aplicat pe piele, mici particule de substanțe minerale sub influența căldurii corpului uman sunt complet dizolvate. Acestea sunt, practic, a fuzionat cu pielea și masca defecte vizibile.

Pentru a obține rezultatul dorit, este necesar să se ridice corect culoarea agentului cosmetic corespunzător tipului de piele.

Avantaje și dezavantaje

cosmetice minerale KM Cosmetics au multe avantaje, printre care:

 • Producția de astfel de fonduri nu are un impact negativ asupra mediului+
 • Utilizarea produselor cosmetice minerale nu provoacă reacții alergice+
 • ascunde în mod eficient toate defectele și defectele pielii+
 • Dupa aplicarea produselor cosmetice pe fata, nu-l ia, dar creează un strat, practic, cu greutate+
 • Utilizarea economică+
 • Produsele pot fi folosite la orice varsta+
 • indiferent de cantitatea de produse cosmetice aplicate, porii nu sunt blocate, iar pielea continuă să respire+
 • Potrivit pentru toate tipurile de piele+
 • Atunci când se aplică cosmetice pe bază de minerale, nu există nici o alocare vizual de acnee si a ridurilor+
 • Creează protecție suplimentară împotriva radiației UV+
 • Oferă aspectul strălucitor al pielii+
 • Păstrează proprietățile pentru o zi întreagă.
Citește mai mult  Patch-uri lichide Levrana: Prezentare generală a produselor și caracteristici

Împreună cu avantajele, cosmeticele minerale are o serie de defecte:

 • Pentru fiecare tip de piele, este necesar să selectați singura opțiune potrivită+
 • Pentru aplicarea produselor cosmetice minerale, sunt necesare ciucuri speciale+
 • 30 de minute după aplicarea fondurilor de produse cosmetice km, rezultatul se poate schimba+
 • Cosmeticele minerale pe membrana mucoasă și pe tractul respirator nu sunt permise+
 • Când se aplică pielea deteriorată nu dau rezultatul dorit.

Gamă

Cosmetice minerale Cosmetice minerale Prezentarea produsului include mai multe fonduri populare.

Efect HD

Vă permite să aliniați vizual culoarea și să vă ușurați ușurarea pielii. Textura moale și cele mai mici particule de minerale ascund ridurile, porii și urmele de la acnee. Pulbere creează acoperire fără greutate pe piele, oferindu-i o nuanță mată. Echipamentul include elemente absorbante, care timp de 24 de ore după aplicare nu permit lucioase grase. Pentru aplicării de înaltă calitate pe piele Se recomandă utilizarea unei perie pufoase.

Setați „piele perfectă”

Sarcina principală a produsului este de a crea un efect de piele sănătos. Minerale ca parte a fondurilor din „piele perfectă” se aliniază rapid umbra și culoarea feței într-un singur ton. Pentru utilizarea corectă a medicamentelor incluse în set, sunt incluse două ciucuri de diferite tipuri:

 • Kabuki – Utilizat pentru pulbere+
 • Perie forma plat – pentru aplicarea unui consumator.

Setul de produse cosmetice KM include:

 • Baza umbrei mată+
 • Consilier+
 • Pulbere pentru a consolida rezultatul+
 • Două perii.

Paletki

KM Cosmetics oferă cumpărătorilor de 4 specii de paleți. Fiecare dintre ele combină armonios texturi și nuanțe, care creează machiaj perfect. Datorită structurii fără greutate a agenților tonali ele sunt bine aplicate pe piele și decid rapid.

Citește mai mult  Ce și cum să decora oglinda?

Rezistența crescută a machiajului, realizată cu ajutorul paletei, oferă Pigmentare puternică și cea mai mică șlefuire a componentelor fondurilor. Când este aplicat pe față, utilizarea de perii de diferite dimensiuni realizate din materiale naturale sau sintetice.

Pentru a crește saturația culorii, este permisă aplicarea umbrelor în mai multe straturi sau aplicarea unei metode umede.

Pulbere pentru sprâncene

Pentru a face sprâncene de forme limpede și denotomi în mod ideal praf de la km cosmetice. Cu alegerea corectă a culorii, luând în considerare nuanțele părului și a pielii, puteți obține cea mai naturală culoare. Pentru confortul și simplitatea pulberii, se recomandă utilizarea unei forme plane de perie perie. Pentru a evidenția linia de creștere a sprâncenelor, ele pot fi accentuate de umbrele de tonuri ușoare.

Baza mată

Datorită elementelor, instrumentul abordează aproape complet grăsimea inutilă, ceea ce permite pielea să pară proaspătă pentru întreaga zi. Textura moale oferă o ușoară aplicare, în timp ce practic împiedicată prin lăsarea de urme. Dacă aveți nevoie să obțineți o acoperire de înaltă densitate, este permisă aplicarea unei baze de mai multe ori.

Chiar și stratul mic al Fundației Matte Km Cosmetics oferă protecție împotriva soarelui la nivelul SPF-20.

Când în soare deschis, acest lucru nu va fi suficient, deci este mai bine să se folosească mijloace suplimentare de protecție împotriva radiațiilor UV.

Este permis să se aplice baza pentru piele hidratata. După aplicarea Fundației Matte Mature, va trebui să așteptați 20 de minute. Acest timp este necesar pentru a repara pe deplin componentele produsului pe piele. Pentru a reduce timpul de așteptare, a permis un ușor uimitor al apei termice.

Citește mai mult  Cosmetica coreeană Cosmetice: Caracteristici, cele mai bune mărci și alegere

corector de culoare

KM COSMETICS Instrumente includ Kristall Minerale. Principala lui sarcină este de a crea un ton facial cât mai aproape posibil de idealul. Corectarea culorii pielii este aplicată pentru o lungă perioadă de timp. Până de curând, această metodă a fost aplicată de make-up artisti profesionisti. Astăzi, corecția de culoare se aplică la domiciliu.

Principiul de acțiune al corectorul de culoare Kristall Minerale se bazează pe schimbarea pigmentare a pielii, datorită capacității de flori de a fi complet neutralizat sub influența altor culori. Ajustarea are loc după cum urmează:

 • corectorul verde îndepărtează în mod eficient iritarea culorilor roșu și roz+
 • Peach corectorul va ajuta gri ascunde pielea, ton albastru și violet (vânătăi sub ochi, escoriații vechi)+
 • Corector de culoare violet elimină tenta gălbuie pe piele.

     Kristall Minerale se aplică la o bază tonale. Pentru a ajusta anumite zone, se recomandă utilizarea unui țesut pentru o consecință. Dacă aveți nevoie să aplicați corectorul într-o secțiune mare a persoanei, atunci este necesară o perie cu grămada maximă dens.

     cosmetice Brand revizuire în film.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Narcisa Raescu

     Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: