Cosmetice profesionale selective

Cosmetice profesionale selective

În condiții moderne de viață, parul nostru necesită o anumită apărare. La urma urmei, factorii externi reflecta negativ asupra stării lor. Pentru a compensa pierderea pierderea parului, dobândim produse cosmetice de îngrijire. Printre gama larga Principalul lucru este de a alege un produse adecvate și de înaltă calitate. Unul dintre brandurile care sunt eliberate este SEEBEVE PROFESIONAL.

Istoricul brandului

Selectivă profesională – Reprezentant Cosmetice italiene. Tricobiotos reprezentat de fondatorul Marco Bukayoni în 1982, a lansat o linie de produse cosmetice de îngrijire a părului selectivă Professional. Datorită tehnologiei speciale de colorare în condiții de siguranță și de îngrijire pentru produse cosmetice de bună calitate, compania a devenit rapid cunoscut printre stilisti si saloane de coafură.

Lumea era populară, iar în 1995, marca a ajuns pe piața rusă. După utilizarea mijloacelor de această companie, dobândi păr sclipici viu, atunci când colorare, pentru a primi un suculent și umbră rezistent. Facilități pentru montarea perfect copble cu funcția lor, face o coafura cu un rack și natural.

Toate produsele cosmetice profesionale sunt bazate pe ingrediente naturale folosind complexe inovatoare.

Balsama

Acțiunea lor are ca scop penetrarea solzii de par, umplând astfel spațiul format și alinierea întreaga suprafață. Posseably afectează becul, umplându-l cu stimularea creșterii în componente și controlează activitatea glandelor sebacee. Exact din acest motiv Acest instrument se aplică mai întâi pe scalp, apoi uniform pentru lungimea părului.

Citește mai mult  Piepteni pentru gene și sprâncene

cosmetice higiene pentru clatire

Acest tip de produs are un film protector și învăluie structura buclat, făcându-l pieptene. Un număr mare de componente naturale și vitamine conținute în păr tonuri medii si scalpului, le bea cu proprietăți de vindecare. Cele mai multe dintre mijloacele sunt eliberate cu eticheta „2 în 1“. Acest lucru înseamnă că instrumentul include balsam și clătire.

Ele dau strălucire creț naturale, datorită faptului că scalele de păr încep să se potrivească mai bine între ele, ea devine mai profundă din această nuanță.

Măști și uleiuri

Ele se hrănesc scalp uscat, grăsime uscată și rapid restabili structura deteriorată a părului. Aceste fonduri de îngrijire a utiliza De 2 ori pe săptămână timp de 15-20 minute. Principalele funcții sunt stimularea creșterii și creșterea circulației sângelui, bea bulbii de păr de componente terapeutice, atenuarea pieptănare.

Prezentarea produsului

All in One Masca-Spray multifuncțional

instrument multifuncțional unic calculat pentru toate tipurile de păr. Utilizarea regulată contribuie la revigorarea rapidă a structurii părului, aliniind fiecare cuticula. Datorită acestui fapt, încetând de păr pentru a fi neîndemânatic, să devină netedă și un pic voluminos. Împiedică secvențierea sfaturi, ceea ce face și pieptănare favorizează îngrijirea.

Spray-ul include mătase de proteine, care hidratează și învăluie părul. Extractul moring conține multe uleiuri și proteine ​​care întăresc și manifesta efecte protectoare. Filtrul de protecție solară protejează bucle de acțiunea negativă a soarelui.

Datorită acestor proprietăți, bucle dobândi o strălucire șic.

Când utilizați uscătoare de păr și la cald, părul este protejat prin tăiere. Prin textura, agentul seamănă cu o mască obișnuită, dar o mică consistență lichidă. Un spray confortabil îi ajută să se aplice părului cât mai convenabil și economic. Utilizați-l ca umed, încă pe părul uscat.

Citește mai mult  Cosmetice Bell: Prezentare generală a produselor și recomandări

Caviar Restaurarea serului sublimă

Serul are o concentrație mare de keratină și proteine. Prezintă un efect intensiv profund asupra restaurării și regenerării locațiilor deteriorate. Caviar sublime – o linie de îngrijire bogată în caviar negru și alb, cu efectul restaurării pielii. Concentrația ridicată a omega 3 împiedică părul de îmbătrânire, restabilește echilibrul componentelor nutritive, face ca părul ascultător și moale.

Loțiunea Cemani împotriva căderii părului

Are proprietăți preventive unice care consolidează buclele. Utilizarea regulată este reflectată favorabil asupra creșterii active a părului, starea scalpului. Datorită lui, părul becului este consolidat și saturat cu componente utile. Loțiunea conține ceară de origine naturală și extracte, aminoacizi și panthenol.

Este necesar să o aplicați după fiecare spălare a capului, frecându-vă în piele și distribuirea uniformă pe întreaga suprafață.

Decolorvit religie permanentă tonifiere

Acest remediu este destinat să sublinieze firele după creșterea prin tortură, oferindu-le o umbră și strălucire vii. Crește expresivitatea nuanțelor și strălucirii. Acesta este furnizat numai pentru firele topite, nu schimbă baza naturală. Caracterizat în special prin acțiuni pe părul ușor. Nu este folosit pentru light de păr și colorare gri.

Semi-interprifer chimic de tehnologie

Acesta este destinat uzului profesional, conține proteine ​​de extract de matase si magnolie. Agent chimic ondularea nu are substanțe nocive și amoniac. Ondulator cu această compoziție sigură, se potrivește fire slabe și subțiri. Special concepute formula usor posibil. Cu acest produs, este posibil să se creeze două tipuri de curling.

 • MildTexture – Vezi curburii, dând volumul de prăjire, reține textura val, dă sentimentul de bucle de lumină. Rezultatul ține de la 8 până la 10 săptămâni. Poate utiliza la domiciliu.
 • MildTexture + Mildbooster – Soft, curling permanentă, dă bucle pronunțate. Încuietorile sunt salvate până la 4 luni. Echipamentul include un analog al proteinei de cisteină, se schimbă structura cheratinei a părului. Serizin – clei de textură de mătase, care interacționează cu keratina, îmbunătățește regenerarea și întărește bucle. Extractul de magnolie are proprietăți de aer condiționat, calmează favorabil și tonurile pielii.
Citește mai mult  Deodorant de picior: Caracteristici, revizuirea speciilor și recomandări pentru alegerea

ACUM Next Generation de protecție Spray Glitter

Spray nu numai că oferă strălucire naturală coafura, dar, de asemenea, protejeaza parul de soare, datorită părții emulsiei de silicon. Controale Panthenol umiditate. După utilizarea instrumentului, acestea sunt ușor de a stabili, au o vedere frumoasă și sănătoasă. Poate folosi pentru utilizarea de zi cu zi.

ON Color Block Spray pentru Color Stabilizare

Spray are proprietăți protectoare, normalizează echilibrul acid alcalin, oferă pictură stabilă și culoare saturate. Echipamentul include vitamina E și vitamina H, melanina si orez aminoacizi, extract de castan cal. Toate componentele au ca scop protejarea parului, oferă pieptănare ușor, da elasticitate si volum.

Comentariile clienților

  Consumatorii vorbesc de bine despre produsele acestei companii. Notă produse de bună calitate și rezultatul, care se manifestă după 2 săptămâni de utilizare regulată a produselor cosmetice. Utilizatorii sărbători, de asemenea, un design frumos de fonduri. Informațiile disponibile despre compoziția fiecărui produs este stabilită în mod clar în mai multe limbi pe cifra de afaceri de tuburi, fără etichete cu traducere. Fiecare produs are un parfum dulce, discret. Unii utilizatori răspund negativ că fondurile nu au un efect cumulativ. După aplicarea sampon, parul incepe sa magnet.

  Brand Cosmetics Review Uitați-vă în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: