Deodorante pentru femei și Rexona antiperspirații: compoziție, tipuri și noutăți

Deodorante pentru femei și Rexona antiperspirații: compoziție, tipuri și noutăți

Deodorantul de sex feminin este subiectul igienei personale, pe care fiecare reprezentant al sexului frumos utilizări, indiferent de vârstă. Recent, ele sunt în mod activ publicitate de pe ecranul televizorului, și soiuri de soiuri să lase mai multe întrebări decât răspunsuri. Una dintre cele mai populare deodorante antiperspirante este Rexona. El merită cel mai detaliat studiu.

Soiuri

Fiecare persoană transpiră în timpul zilei, iar acest lucru este un proces normal. O altă întrebare, ce acțiuni și fonduri trebuie să fie aplicate astfel încât ceilalți nu a simțit mirosul neplăcut de sudoare. produse Rexona pentru a lupta transpirație și consecințele sale sunt împărțite în trei tipuri.

 1. Antiperspirant. Au un efect de blocare asupra glandelor sudoripare în locul de aplicare. Datorită acestui fapt, transpirația nu are ieșire liberă la suprafața pielii. Prin urmare, nu există nici un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor care provoacă mirosul neplăcut. Instrumentul în sine are de obicei un miros neutru slab sau este absent la toate.
 2. Deodorante. De la transpirație abundentă, ei în nici un fel salva, dar numai masca sau întrerupe mirosul de sudoare. Componentele acestora urmăresc combaterea bacteriilor, din cauza care, de fapt, chihlimbar neplăcut dezvoltă. Au aroma cea mai pronunțată și durabilă.
 3. deodorantele antiperspirante. Se combină proprietățile produselor anterioare. În plus față de îngustarea glandelor sudoripare, ele dau pielii un parfum placut, persistent. Cea mai populară opțiune și au cerut.

Fiecare femeie are dreptul de a alege pentru el însuși mai multe deodorante de diferite tipuri și le alterneze în funcție de starea de spirit.

Forme de eliberare

Rexona este un lider în producția de mijloace pentru a lupta mai târziu și un miros neplăcut. Pentru comoditatea consumatorilor, antiperspirante și deodorante au o formă diferită și consecvență.

 • Spray. Este o capacitate de pulverizare a aerosolului de 150 ml. Dimensiunea tuturor celorlalte soiuri – 50 ml. Aplicată prin pulverizare pe pielea axilor la o distanță de 20 cm.
 • Sharic. Conținutul său este lichid și datorită aplicatorului cu role, procesul de aplicare durează câteva secunde. Trebuie doar să așteptați o uscare completă.
 • Cremă. Seria destul de nouă. Protejează în mod fiabil, se usucă rapid, are o aromă plăcută.
 • Poezii dure. Compact și eficient. Aplicat rapid și ușor, nu așteptați uscarea.
 • Gel. Extern similar cu stickul. Singura diferență este că gelul este în interior, este necesar să împingeți defilarea supapei de protecție, se usucă repede pe piele.

Este imposibil să se ofere un răspuns fără echivoc care deodoranți este cel mai bun. Pentru a determina opțiunea optimă, cu atât mai mult pentru o anumită situație, trebuie să declanșați mai multe modificări ale produselor.

Compoziția antiperspirantului

Componenta principală activă care blochează canalele de transpirație este sărurile de aluminiu. Spre deosebire de toate celelalte componente, acest metal greu este capabil să se acumuleze în organism, provocând o astfel de boală neplăcută ca cancer sau obstrucționarea glandelor de transpirație. Dar Dacă urmați regulile de utilizare și faceți inteligent, antiperspirantul va beneficia doar.

Compoziția substanței deodorizante include în mod necesar triclosan – această conexiune chimică distruge microorganismele. La urma urmei, tocmai din cauza lor, sudoarea dobândește cel mai teribil miros. Se pare că aceasta este funcția unui deodorant, dar captura este că împreună cu ei și bacteriile utile care trăiesc pe suprafața pielii sunt ucise.

Propilen glicolul nu necesită, de asemenea, ultimul loc în procesul de deducere a umidității pe suprafața pielii. Un alt element care joacă un rol important în antiperspirant este talcul. Efectuarea funcției absorbantului, acest mineral luminos este utilizat în spray-uri și poetice. Charaben acționează ca un conservant, datorită lor, durata de valabilitate a agentului cosmetic crește. Instrumente de uscare a timpului alcoolului la minim.

Miros plăcut sau deodoranții de parfumuri scumpe oferă diverși fonduri.

Sortiment de Rexona

Producătorul are grijă de consumatorii săi, actualizând în mod constant bunurile sale. Designul pachetului se schimbă, sunt emise noi produse. Acum, antiperspiranții și deodoranții femeilor REXONA sunt prezentați într-o astfel de serie:

 • „Ușor și suculent” – parfumuri de fructe proaspete în combinație cu protecție fiabilă+
 • „Freshitatea sufletului” – sprijină senzația de duș adoptat pe tot parcursul zilei+
 • „Alb-negru” – Formula absolut invizibilă, fără a lăsa urme pe corp, fie haine+
 • „Protecție maximă” – termenul acțiunii sale active este de 48 de ore+
 • „Bumbac” – textura blândă de bumbac, cu aromă abia atrăgătoare+
 • „Prospețime antibacteriană” – indispensabil pentru femeile de viață de viață energetică+
 • „Buchet roz” – diferă mirosul subțire, unic și stabil+
 • „Aloe vera” – are un efect de răcire.

Caracteristici de utilizare

   În regulile de utilizare a deodorantului feminin Rexona nu este nimic unic, Dar există câteva nuanțe care nu sunt cunoscute de toate.

   • Remedierea trebuie aplicată cu un strat subțire numai pe pielea curată și uscată a armpiturilor. Faceți-o în timpul nopții nedorite pentru ca pielea să fie restabilită sudoare naturală. Utilizarea stickului antiperspirant va fi cea mai eficientă după sufletul dimineții.
   • În compoziția sa, deodoranții conțin componente aromatizante. Acest lucru ar trebui luat în considerare atunci când sunt utilizate cu alte produse de parfumerie, deoarece notele complet neașteptate pot fi dezvăluite în aroma obișnuită.

   De asemenea, nu trebuie să uitați că orice instrument REXONA pentru a lupta mai târziu sau mirosul său poate provoca dermatită de contact sau intoleranța la orice componentă apare în compoziția sa. Acest produs este conceput exclusiv pentru uz personal, altfel consecințele pot fi deplorabile.

   Imediat după ras sau epilare, este imposibil să se aplice un deodorant, deoarece acest lucru poate provoca o reacție alergică. O poate face cel puțin două ore.

   Rexona Deodorants Review Vedeți mai departe.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: