Fii iubit Cosmetics: Revizuirea fondurilor și sfaturilor

Fii iubit Cosmetics: Revizuirea fondurilor și sfaturilor

Cosmeticele rusești sunt iubite – o soluție inovatoare pentru îngrijirea și corpul pielii. În evoluțiile lor, marca folosește propria formulă, permițând să nu împărți produsele pe tipuri de piele, să testeze temeinic toate bunurile și să acorde o atenție deosebită ecologiei ingredientelor. Învățați puțin despre producător, puteți estima fiabilitatea și reputația acesteia. Prezentarea generală a produselor și recenziile cosmetologilor vor ajuta la înțelegerea care înseamnă optimă pentru îngrijirea de zi cu zi sau specializată.

Particularități

Cosmeticele produse de Fii iubit diferă de propunerile altor mărci Cu compoziția sa unică. Dezvoltarea inovatoare CellCode®57 intră în toate produsele și oferă formula lor pentru eficiență specială și efecte rapide. Printre cele 57 componente sunt aminoacizii responsabili pentru metabolism, săruri minerale și vitamine, nucleotide, carbohidrați, ajutând producerea de acid hialuronic. Compoziția conține, de asemenea, o bază lipidică, ceea ce face posibilă asigurarea unei compatibilități bune a pieilor.

Acțiunea hidratantă în creme, ser și măști are componenta AST-bază legată de ingrediente moderne de înaltă tehnologie. Formula de matrice de vârstă este utilizată pentru a restabili pielea. Componența parfumurilor pentru fondurile sale sunt ordine iubite în Franța. Dar acest lucru nu înseamnă că parfumul va fi prea obsesiv sau puternic – aproape niciodată nu a simțit niciodată.

Cosmeticele pentru îngrijirea feței și a corpului sunt iubite sunt saturate cu acizi AHA valoroși, permițând să asigure pielea Maxim delicat și în același timp curățarea profundă.

Utilizarea sa garantează eliminarea celulelor erodate, moarte, stimulează actualizarea.

Despre producator

Cosmetice Be Loved Retrasă de NL International. Acest producător este cunoscut ca proprietar al 16 mărci comerciale de mărfuri pentru casă, frumusețe, sănătate. Compania are statut internațional și a funcționat cu succes în 24 de țări din întreaga lume. client extinsă și o rețea de distribuție sunt construite pe principiile de marketing de rețea, permițând marjele comerciale, minimizând.

Citește mai mult  cosmetice TENX: Pro, consortment

NL International este prezent pe piata din anul 2000. În 2003, compania a adus brandurile sale pe piața internațională. Produsele de marcă sunt fabricate de NL Technology, formulele sunt dezvoltate și testate cu atenție înainte de a se produce lansarea producției de serie. Această atitudine responsabilă față de munca lor este pregătită să demonstreze departe de toți producătorii de produse cosmetice.

Curățarea riglă

În această categorie, BE IUBIT marca incluse produse de baza cu cele mai multe efecte delicate. Seria are Ambalaj atractiv și un volum destul de mare. Compoziția se concentrează asupra Curățarea, creșterea tonului, reducerea intensivă a hidrolanilor.

Cu ajutorul acestor fonduri, puteți curăța porii, eliminați excesul de săruri de piele, eliminați celulele moarte, oroging.

Seria de curățare este potrivită pentru normalizarea proceselor inflamatorii, eliminarea a crescut gras. Printre produsele prezentate:

 • Peka pentru spălare+
 • Scrub, stimularea actualizării+
 • Balanța gelului pentru spălarea feței+
 • Loțiune pentru Demakiyazha+
 • Hydrotonik, oferind hidratant activ+
 • Enzime-peeling pentru exfoliere.

Intensive, dar curățarea moale face posibilă pregătirea pielii pentru a continua hidratarea și nutriția sau machiajul.

Seria de îngrijire de zi

Creme pentru aplicarea în timpul zilei, sarcini specifice decisive cu succes. Principalele obiective ale utilizării lor pot fi numite Protecția pielii de la influența externă negativă. Toate formulările au o vitamina formulă intensă, asigură saturarea pielii cu substanțele nutritive necesare. ingrediente naturale sunt în stare să-l protejeze de vânt, frig, impactul agresiv al razelor ultraviolete. Pentru a combate primele schimbări de vârstă, crema cu un complex revitalizant este destinat.

Printre fondurile prezentate sunt deosebit de populare opțiuni. de îngrijire de zi cu crema multifitution si Aqua Balance face posibilă restabilirea și intens satura hidratarea pielii. ambalaje cu design elegant de fonduri subliniază exclusivitatea lor, pare atractiv și eficient.

îngrijire de noapte

Împerecheat pentru o zi creme machiaje pentru îngrijire noapte face posibilă pentru a consolida acțiunea lor. ingrediente originale, în acest caz, de lucru prelungit. Complexul natural este sporită de componente pentru generarea mai intensă de colagen.

Hrănitoare și de regenerare crema poate fi aplicată, având în vedere intensitatea daunelor și amploarea problemelor.

Seria de îngrijire intensivă

În această categorie BE fonduri sunt prezentate Mi-a plăcut Regula produselor constând din măști și seri care vizează rezolvarea problemelor specifice. Se luptă cu uscăciunea și pierderea umidității, grasime excesivă, riduri și pierderea din piele Turgora. Există compuși pentru a elimina semnele de coperoză, pete de pigment, acnee.

Citește mai mult  Piepteni pentru gene și sprâncene

Îngrijirea intensivă de la Fii iubit este reprezentată de seruri cu formula hidroactivă, proprietăți antioxidante, efect de ridicare și efectul de clarificare. Ele dau un rezultat instantaneu vizibile cu ochiul liber. În plus, există un mijloc special pentru pielea subțire în jurul ochilor și a serului universal multivitamin cu un efect super-rapid.

Măștile în formă cremoasă clasică sunt, de asemenea, destul de confortabile în uz. Există o versiune consolidată ultra-alamă pentru a elimina strălucire gras. Masca-scrub cu efect de curățare a cărbunelui. Calmant și restaurarea compoziții ale pielii, ceea ce duce lupta cu factorii de stres periculoase pentru piele.

Instrumente pentru corp

Sub marca BE IUBIT sunt destul de grijulii puține și agenți de curățare pentru organism. În ele, compania utilizează o formulă exclusivă cu o compoziție multicomponentă complexă. Toate produsele a crea efectul de ridicare, strângeți pielea, da o densitate suplimentară. Seria utilizează uleiuri aromate din fructe, oferind fiecare mediu luminos, miros naturale.

Cu utilizarea regulată de îngrijire corporală din IUBIT oferă o FI îmbunătățire semnificativă a calității pielii, catifelează intens aceasta, acizi grași saturați de umiditate.

Printre produsele prezentate în rigla, puteți marca geluri pentru duș cu formula convențională și cremoasă și arome de căpșuni sau banane, fructe tropicale, culori de primavara. Pentru a atenua laptele utilizat de piele pentru corp. Pentru a purifica în rigla există cremă și săpun solid său. Mână și picioarele sunt propuse pentru a proteja împotriva oricăror efecte negative cu creme de îngrijire selectate în mod individual.

Grija pentru LUBS

Pielea buzelor este expus cel mai activ la influențe externe – contactul cu alimente calde, chimic băuturi agresive, erodate, devine arsuri solare. BE oferte de a folosi balsam-ingrijire, stimulând reînnoirea celulară, neutralizând impactul produselor cosmetice decorative IUBIT.

Atunci când este utilizat în îngrijirea de zi cu zi, se salvează de la influențe externe, ajută la menținerea moale al pielii și umezit.

Pentru piele în jurul ochilor

Cele mai sensibile zone ale pielii din jurul ochilor, în domeniul nutriției speciale pleoapelor nevoie și de protecție. Brand Be Loved a dezvoltat un produs original, pentru fanii sai, numit nume Aqua fluid. Aceasta crema este special conceput pentru aplicarea unui foarte subțire, lipsit de stratul de grăsime inferior, pielea. Structura produsului este foarte delicat și blând, absoarbe rapid, fără a se lăsa piese lipicioase.

Componentele fluidului Aqua sunt capabile să stimuleze producția de acid hialuronic. Acest lucru vă permite să satura hidratarea pielii, restabilirea de acoperire și funcții de protecție. Cu aplicarea regulată, agentul elimină urmele de oboseală, cercurile intunecate, edem și primele riduri.

Review-uri de cosmetologi și cumpărători

  Potrivit cosmetologi, BE cosmetice respectă în totalitate Mi-a plăcut statutul său de produs exclusiv. Dezvoltarea individuală a formulei de fonduri a permis să-l adapteze la diferite tipuri de piele. În saloane profesionale, aceste fonduri nu sunt utilizate. Acestea sunt concepute pentru a facilita îngrijirea la domiciliu.

  formula hipoalergenic pot fi menționate printre avantajele menționate și o gamă destul de largă de instrumente pentru utilizare în viață, de noapte, de îngrijire de zi cu zi de zi.

  Opinia, de asemenea, par a fi destul de pozitive, multe produse obține note mari. Printre cele mai multe instrumente preferate pot fi identificate față gidrotonik, geluri de dus cu arome delicioase, nutritiva Masca crema pentru maini. Nisa a estimat enzime cojile care poate înlocui un tratament salon scump. Acesta a fost lăudat seria „Aqua Balance“, pentru a restabili cu succes nivelul de hidratare al pielii. Critica este adesea supus la o consistență de instrumente – mulți consumatori se pare destul de gros.

  Citește mai mult  Onmacabim Cosmetics: Prezentare generală a produselor, Sfaturi de selecție

  Cosmetice Review – în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: