H2O + Cosmetice: Caracteristici și prezentare generală a produsului

H2O + Cosmetice: Caracteristici și prezentare generală a produsului

Cosmeticele H2O + a apărut în țara noastră nu cu mult timp în urmă – în 2011. Compania a fost formata in Statele Unite ale Americii, iar în Rusia a fost distribuit inițial doar prin cumpărături de brand „Letual“. După aproape 10 de ani, ea a câștigat popularitate bine-meritata, consumatorii remarcat efectele benefice ale acestor medicamente asupra pielii.

Pe caracteristicile produselor, meritele și dezavantajele sale, să vorbim în articolul nostru.

Istoria companiei

Această marcă de tranzacționare provine din Chicago în 1989. Fondatorul ei a devenit un cosmetolog Cindy Melk.

Această linie de îngrijire a pielii inițial sa poziționat ca un agent de test pentru medicina estetica. Cu toate acestea, după ce a apărut pe piață, cumpărătorii au apreciat proprietățile și eficiența produselor de marcă. Acest lucru a condus la extinderea gamei sale.

Producătorii susțin că toate mijloacele sunt de curățare a mediului. Nu există enzime dăunătoare în compoziția lor, care nu pot fi compatibile cu linia H2O. În plus, produsele cosmetice sunt poziționate ca produse care conțin substanțe nutritive din adâncurile oceanului. Specialiștii companiei acordă o mare atenție studiului vegetației subacvatice. Cel mai util alge și se aplică în producția de cosmetice H2O+.

Această poziție a fost câștigătoare. Astăzi, produsele brandului H2O + au fanii proprii. Compania îmbunătățește și extinde în mod constant gama, dobândind popularitate crescândă.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice produs, cosmeticele acestui brand de tranzacționare are avantajele și dezavantajele sale. Pozitiv caracteristici Utilizatorii și cosmetologi sărbători masa. Acestea includ caracteristici minunate de hidratare, un efect excelent liniștitor, eliminarea roșeață și inflamație.

Înseamnă că ajută la combaterea porilor extinși, îmbunătățirea aspectului pielii. Devine mat si catifelat.

De asemenea, avantajele cosmetice pot fi atribuite texturii luminoase, în detrimentul căruia este foarte confortabil să se aplice. Cremele sunt perfect absorbite, iar pielea devine moale și netedă, fără formarea unui film gras. Sentimentul de umiditate este păstrat de mult timp. În plus, utilizatorii sărbătoresc un parfum plăcut.

Cu toate acestea, ar fi nedrept să nu acorde atenție deficiențelor. Comentariile negative despre utilizarea acestuia sunt de multe ori mai puțin, dar totuși au ei. De exemplu, consumatorii nu recomandăm utilizarea H2O + pentru persoanele cu probleme de piele sau gras. De asemenea, este necesar să se limiteze utilizarea acestora în ger. Acest lucru se datorează faptului că cosmetice conține apă, contactul cu care, în combinație cu rece poate provoca reacții adverse.

Citește mai mult  Pure Cosmetics Dragoste: Avantaje, dezavantaje și Prezentare generală a produselor

Principiul impactului

Experții au efectuat cercetări care au arătat că medicamentele utile a căror bază este apa marină, percepută cu ușurință de celulele corpului uman. Risc de respingere minim. Producătorii susțin că produsele cosmetice cu anumite elemente marine vor fi extrem de eficiente și de înaltă calitate. Spre deosebire de alte mijloace bazate pe structuri mai grase, va avea o ușurință specială.

Această descoperire a fost necesară pentru a verifica în practică. Experții au avut sute de cercetări. Au fost obținute formule unice, permițând combinarea diferitelor ingrediente marine. În același timp, a fost luată în considerare posibilitatea cererii lor.

Acțiunea acestei produse cosmetice este explicată suficient. Rezultatul său este conectarea a două medii care pot fi numite legate.

Celulele umane și celule de apă de mare sunt ușor să intre în contact, în urma căruia începe mai întâi la locul de muncă mai activ, îmbunătățirea proceselor de recuperare a pielii și de regenerare. Acest lucru conduce la o îmbunătățire a aspectului său, precum și reîntinerire feței vizuale.

Gamă

Ingrijirea fetei

Este imposibil sa nu nota o astfel de direcție largă de H2O +, ca și crearea de creme de fata. Această linie are propriile sale direcții pe care, în mai multe detalii.

seria Aqualibrium Proiectat special pentru problema si tenul gras. Fundamentul lui alcătuiesc curățare măști și loțiuni. Acestea sunt concepute pentru a salva pielea de puncte de inflamație și negru, în timp ce servesc ca o măsură excelentă a prevenirii problemelor.

Anti-îmbătrânire mare Rezultate serie Conceput pentru reprezentanții sexului frumos mai vechi de 35 de ani. Se hidratează ușor capacul pielii, ajută la eliminarea ridurilor montate superficiale și previne perfect aspectul noului. Elastinul și colagenul sunt făcute în fonduri vă permit să faceți pielea mai elastică, să o scoateți și să îmbunătățiți aspectul.

Citește mai mult  Caracteristici de produse cosmetice Tiande

OASIS LINE Poziționate ca produse pentru femei care trăiesc în orașele mari și prafuite. Cele mai multe din crema cererii. De asemenea, aici sunt, serurile pielea tonic și îmbunătățirea structurii sale.

Trebuie spus că, potrivit recenziilor consumatorilor, această serie este deosebit de potrivită pentru frumoasele doamne cu un tip de piele uscată. Titularii de piele combinată mai bine face o alegere în favoarea altor mijloace.

Îngrijire corporală

Pentru reprezentanții sexului minunat, este important să nu păstrați nu numai fața, ci și corpul. Mai ales pentru această companie H2O + oferă linii de plecare.

Linia de metri spa Concepute special pentru îngrijirea piciorului. Aplicarea sa, conform producătorului, face pielea moale și netedă, asigură hidratarea maximă.

Gândiți-vă specialiștii și mâinile de sex feminin. Pentru a avea grijă de ei Seria SPA Mâini, Oferind diferite creme. Ele sunt concepute pentru un sex corect mai vechi de 25 de ani, perfect neteziți și înmuiați pielea mâinilor lor.

Consumatorii trebuie să fie luați în considerare că aceste fonduri nu ar trebui să fie utilizate în timpul vremii reci. Ei nu vor avea efectul dorit și nu va fi capabil de a vindeca pielea erodate.

Linia de sare de mare pot fi utilizate la orice vârstă și orice, chiar și vreme rece. Este minunat pentru îngrijire și nutriție care slăbește pielea uscată și părul. Produsele ajută la saturarea pielii cu un complex de vitamine, îmbunătățirea stării lor.

Pentru pielea sensibilă

Această cosmetică poate fi utilizată pentru piele sensibilă iritabilă. Ar trebui să rețineți din nou că în producția de utilizări cosmetice ale plantelor marine. Datorită spirulina, care include antioxidanți, precum și alge brune, roșu și verde, îmbogățind minerale ale pielii, se dovedește a fi un efect tonic și benefic asupra impactului imunității.

Consumatorii sunt oferite serii speciale numite Marine Calm. Acesta include o serie de fonduri cu efectul liniștitor și reacțiile non-alergice. Acest ser, tonic moale și un complex special conceput pentru a hidrata pielea. De asemenea, oferă o cremă separată, care implică îngrijirea pielii în jurul ochilor. Oferă fața unui aspect sănătos și odihnit și, de asemenea, ajută la reducerea cercurilor întunecate.

Această serie nu este doar hipoalergenne. Producătorii spun că nu există parabeni și coloranți în produsele sale. Există, de asemenea, arome nu aromatice care pot provoca iritarea pielii.

pentru manichiură

H2O + cosmetice sunt destinate nu numai pentru pielea și părul, dar, de asemenea, pentru unghii. sexe frumoase pot ridica diverse produse pentru manichiura din gama sa.

Citește mai mult  Onmacabim Cosmetics: Prezentare generală a produselor, Sfaturi de selecție

Aici sunt o mare varietate de fonduri. Cumparatorii sunt oferite de uleiuri de unghii, compuși speciali pentru îndepărtarea cuticulelor, loțiuni care întăresc placa de unghii.

Există un design de ambalaj elegant, realizat în stilul de minimalismul. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează calitatea produsului, acesta este la cel mai înalt nivel.

alte accesorii

Nișa principală în sortimentul de H2O + este, fără îndoială cosmetice. Cu toate acestea, există încă o serie de accesorii pe care nu este imposibil să se concentreze.

Pentru reprezentanții sexului frumos, este adesea dificil de a găsi timp. Prin urmare, pentru economiile sale, unii preferă să renunțe la vizita saloane de frumusete, alegerea de îngrijire la domiciliu. Produsele de acest brand are o mulțime de lucruri plăcute în sortimentul său, variind de la prosoape și terminând cu perii de unghii.

Aici puteți achiziționa, de asemenea, oglinzi de diferite dimensiuni. În plus, livrările de manichiură sunt oferite pentru femei adorabil. Astfel de produse sunt necesare de fiecare femeie.

Confort constă și în faptul că nu este necesar să se caute produse de la diverși producători, puteți cumpăra tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Recenzii

produse H2O + obține un feedback pozitiv predominant de consum. Ei au observat naturalețea compozițiilor și a eficienței acestora. Gama este destul de largă, astfel încât reprezentanții cutiei de podea fină fără prea mult efort pentru a găsi fonduri în duș. În plus, mărfurile au un preț complet democratic și se vor întoarce în buzunar majoritatea doamnelor.

În ceea ce privește comentariile, trebuie spus despre o cantitate mică de petrolatum și colagen în compoziție, care nu poate fi suficientă pentru umidificarea activă. Conținutul semnificativ de silicon poate crea probleme în utilizarea produselor cu pielea grasă cu.

H2O + Cosmetics Review Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: