Lancome deodorante privire de ansamblu

Lancome deodorante privire de ansamblu

Înglobării este o problemă pentru toată lumea, mai ales în timpul verii. Pentru a combate această problemă, au fost dezvoltate fonduri speciale. dewders atenție specială deodorant Lancome, pentru că vă permite să elimine mirosul de sudoare, și, de asemenea, previne perfect formarea de pete umede pe haine. Lancome deodorantele sunt atât de diverse încât toată lumea poate alege varianta optimă în funcție de preferințele personale. Luați în considerare o Citește mai mult Prezentare generală a deodorantelor de acest brand, precum si subtilitatile alegerea deodorant Ball și spray de antiperspirant.

Particularități

Fondator Produse Lancome este Arman Pokrayan. El însuși a stabilit un obiectiv – pentru a arăta lumii, ceea ce înseamnă stil și gust francez. El a deschis chiar și prima școală în care specialiștii din „frumusețea franceză“ se pregăteau. Lancome produse de astăzi este cunoscut peste tot în lume. Aceasta se referă la clasa de suite, deoarece este caracterizată de o calitate excelentă, și este, de asemenea, prezentate într-un pachet atractiv. Lancome deodorante au o compoziție unică. Ele ajuta la rezolvarea problemei cu transpirație rapid și eficient.

Lancome deodorante au următoarele avantaje:

 • destul de rapid absorbit după aplicarea+
 • Potrivit pentru utilizare în orice moment al anului+
 • preveni apariția mirosul de sudoare+
 • Potrivit atât pielea sensibilă și iritabil.

Dar, după cum știți, fiecare produs are dezavantaje. Prin contra deodorante, Lancome ar trebui să includă următoarele:

 • Instrumentul lasă pete albe pe haine, care are un impact semnificativ asupra alegerii rochiei, de exemplu, de la lucruri negre, este mai bine să refuze+
 • Pentru persoanele cu transpirație abundentă, această opțiune nu costum, deoarece efectul va fi nesemnificativ+
 • Dacă aplicați un deodorant în fiecare zi, apoi o sticla este de ajuns pentru numai 30 de zile.
Citește mai mult  Thalaspa recenzie cosmetice

Diversitate

Lancome oferă o gamă largă de deodorante atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Acestea sunt realizate pe formule unice, datorită cărora instrumentul ajută să facă față cu o transpirație crescută și un miros neplăcut. Luați în considerare mai multe opțiuni bine-cunoscute.

 • Bocage. antiperspirant persistentă și eficient, care nu conține în componența sa de alcool. Acesta include ingrediente unice, care oferă instrumente de acțiune prelungite pentru zile. Această opțiune are o acțiune dublă. Deodorantul poate fi folosit chiar și pe pielea iritabil. Produsul are un miros plăcut fără voie. Previne perfect dezvoltarea bacteriilor patogene, care se formează pe piele în zona de ax.

Dacă utilizați în mod regulat un deodorant, atunci pielea devine umezită, se simte îngrijirea atentă. Prețul mijloacelor este de aproximativ 1000 de ruble.

 • La Rose Deo Purete. Aceasta este o opțiune cu bile care este ideală pentru toată lumea, indiferent de tipul de piele. Acțiunea sa este de până la 48 de ore. După aplicarea unui deodorant, pielea dobândește hidratarea și uscarea și dispare, de asemenea, miros neplăcut. Elimină în mod activ manifestările de hiperhidropoză cu utilizare regulată. Costul său poate varia de la 1000 la 1200 de ruble.

 • Hypnose Homme. Deodorant solid conceput special pentru bărbați. El se luptă în mod activ cu manifestarea unui miros neplăcut. Această opțiune include extracte de cardamon, lavandă, mentă, bergamot, mosc și patchouli. Prețul său este de aproximativ 1100 de ruble.

 • Miracle Homme. Opțiunea este concepută special pentru bărbați, deoarece conține note picante și lemn. Acesta include extracte de piper roșu, vetiver, cafea, cedru, cocoș și alte plante. Atenția atrage sticla de culoare neagră și design atractiv. Prețul său este de până la 1000 de ruble.
Citește mai mult  Revizuirea antiperspirantului MAX-F

 • Climat. Spray Femeie, care este dotat cu note florale atractive. Această opțiune vă permite să împiedicați aspectul unui miros neplăcut, iar pielea rămâne uscată și umezită. Prețul mijloacelor variază de la 1000 la 1200 de ruble.

Cum să aplicați?

Este necesar să utilizați în mod corespunzător deodoranții Lancome pentru a obține rezultatul dorit. Specialiștii consiliază să respecte următoarele recomandări:

 • Ar trebui aplicat exclusiv pe piele după curățare+
 • Este interzisă aplicarea deodorant după epilare, deși unele produse cosmetice reprezintă o excepție de la reguli+
 • Dacă luăm în considerare sprayul, acesta trebuie aplicat la o distanță de mai mult de 20 cm din zona de expunere+
 • După utilizare, fondurile ar trebui să aștepte uscarea completă+
 • Dacă există contraindicații la utilizarea produselor cosmetice Lancome, este interzisă aplicarea acestora.

Subtilități de alegere

De multe ori alegerea este intre un deodorant cu bilă și spray-antiperspirant. Pentru a ridica cea mai bună opțiune pentru tine, este în valoare de a decide să înceapă, cu care aveți nevoie pentru a lupta – cu un miros sau mai târziu. Dacă o persoană nu este înclinat să o transpirație puternică, un deodorant obișnuit se va potrivi. Dacă există o tendință de transpirație abundentă, mijloace speciale achiziționate numai în farmacie ar trebui să se aplice. Trebuie reamintit faptul că transpirație severă poate fi un simptom al bolilor de sistem nervos, inimile sau dovedesc prezența unei infecții.

În cazul în care pielea este caracterizată prin sensibilitate crescută, se recomandă să se utilizeze un mijloc sub formă de cremă, deoarece acestea conțin de obicei substanțe care sunt protejate în piele de licitație. Antiperspirante ajută la reducerea transpirație, și, de asemenea, garantează un parfum plăcut.

Ele pot fi alese în așa fel încât mirosul de ARMONIZATI deodorant cu parfum de toaletă sau apă.

Despre cum să alegeți corect un deodorant, consultați următorul videoclip.

Citește mai mult  parafină cosmetic: proprietăți și aplicații
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Alexandra

  Care sunt principalele avantaje ale deodorantelor Lancome?

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: