parafină cosmetic: proprietăți și aplicații

parafină cosmetic: proprietăți și aplicații

Fiecare femeie vrea să fie frumos și de dorit, și pentru a atinge acest obiectiv, încearcă o varietate de mijloace și metode. Saloane de înfrumusețare, centre spa și alte instituții similare oferă posibilitatea de a obține fața și corpul unei femei, aplicând un minim de efort. Cu toate acestea, nu este întotdeauna necesar să contactați specialiștii pentru a obține cele dorite.

Datorită parafinului cosmetic, vă puteți îngriji de o față și un corp la domiciliu, fără a exista prea mult pentru această procedură. Cunoașterea particularităților selecției parafinului și a metodei utilizării sale, orice fată poate da momente de o ședere plăcută și beneficiază de corp.

Ce este?

Parafina cosmetică diferă de ceea ce este utilizat pentru producerea lumanarilor absența componentelor dăunătoare. Pentru a beneficia de organism,Este necesar de a alege produsele de cea mai înaltă calitate. Culoarea acestei substanțe trebuie să fie albă, iar consistența – cum ar fi ceara. Pentru a cumpăra o compoziție cosmetică, trebuie să căutați bucăți de substanță albă care nu conține componente dăunătoare. Loturi de vitamine, miere, extrase de plante medicinale, uleiuri aromatice si cacao.

Multe saloane de înfrumusețare folosesc parafină cosmetică pentru a manipula pielea pe mână, picioare, fese, șolduri și stomac, Se pare că măștile nutritive pentru fata care ajută la întinerirea pielii și o face mai sănătoasă. Datorită acestei substanțe Este posibilă îmbunătățirea semnificativă a stării pielii feței: acnee și acnee retragerea, extrasurile extra subcutanate și nu mai creează probleme.

Există 2 opțiuni pentru utilizarea parafinului cosmetic.

 1. Rece – are o structură mai densă și se topește la indicatori de temperatură egali cu 36 de ani.6-37 ° C. Ca parte a acestei opțiuni, puteți găsi aditivi suplimentari care îmbunătățesc efectul și au un efect pozitiv asupra pielii. De la parafină rece, de obicei, face creme care sunt convenabil de a utiliza la domiciliu.
 2. Fierbinte – Pentru ao folosi, este pre-topi materialul principal pe baie de abur sau într-un dispozitiv special. Indicatorii de temperatura pentru substanțele de topire ajunge la 55 de grade. Se aplică o astfel de compoziție a este necesară în acel moment până când este vâscos.
Citește mai mult  Set rutier de containere pentru produse cosmetice: caracteristici și reguli de alegere

Parafina pentru îngrijirea pielii este prezentat în două variante – cosmetice si medicale. soiurile medicale sunt extrase din ceara de munte natural al ozocherită, acesta este utilizat de fizioterapeuti pentru procedurile lor.

parafine Cosmetic este o substanță sintetizată artificial, care este obținut după purificarea materiei prime și adăugarea de aditivi aromatici și vitamine pentru ea. Această opțiune este utilizată în saloane cosmetice în procedura de terapie parafină.

Compoziție și beneficii

Parafina cosmetică are o compoziție complexă și este semnificativ diferită de parafina simplă pentru lumânări. Acesta include următoarele ingrediente.

 • Carbohidrați complecși – Datorită lor, parafina își poate schimba starea (de la solid devine ușoară și invers).
 • Unt de cacao – permite ca parafina să facă o moale și mai flexibilă, ceea ce îmbunătățește aplicarea substanței pe corpul uman. Datorită unui astfel de aditiv, aroma compoziției este îmbunătățită.
 • Vitaminele A și E – vă permite să îmbunătățiți în mod semnificativ procesele de regenerare a pielii, întineriți-l pe orice parte a corpului.
 • Extracte din plante – vă permite să hidratezi pielea. Cu ajutorul lor, substanța pătrunde în mod activ în piele.
 • Minerale – Datorită acestora, este posibil să se efectueze alimentele de oxigen ale pielii.

Compoziția nu este limitată la componentele specificate, o varietate de uleiuri, părți de plante benefice, coloranți naturali și arome pot fi adăugate la aceasta, care îmbunătățesc senzațiile vizuale și olfactive în timpul utilizării produsului.

Utilizarea parafinei cosmetice aduce o piele persoana de o mulțime de beneficii, care se exprimă în:

 • hrănire a pielii – după aplicarea compoziției de pe suprafața pielii, este creat un fel de film, care continuă să se hrănească pielea, chiar și după procedura+
 • Netezire– vă permite să strângeți pielea în zone separate, efectul de ridicare se realizează după masa masei atunci când pielea este strânsă cu parafină+
 • Stimularea circulatorie – din cauza căldurii din substanța aplicată, o persoană este îmbunătățită prin procesul circulației sanguine, iar când masa incepe sa se raceasca, se activeaza limfă, care regenerează celulele celulare+
 • Hidratantă După aplicarea unei compoziții fierbinte pe piele, porii sunt revelate, în cazul în care umiditatea din film de parafină devine+
 • Relaxare După aplicarea parafină cald pe suprafața pielii, organismul este relaxant în mod eficient, obtinerea posibilitatea de a recupera pe deplin.

După utilizarea de parafină cosmetice pe fata, schimbări pozitive sunt notate în culoarea pielii, netezimea, sensibilitate si catifelat. În plus față de modificările superficiale, care sunt capabili să realizeze într-un timp scurt, procedurile de parafină funcționează sub piele, întinerirea-l din interior.

Contraindicații

Pentru a obține în mod exclusiv de a beneficia de utilizarea de parafină cosmetice, Este necesar să se cunoască despre un număr de contraindicații și nu neglija ele:

 • Nu puteți utiliza instrumentul în timpul sarcinii+
 • In prezenta alunițe convexe sau condiloame, nu este mai bine să folosiți parafină+
 • În prezența de stele vasculare pe fata, nu este necesar să se aplice această compoziție, deoarece aceasta va determina un flux sanguin suplimentar care este de nedorit+
 • Cu boli cardiovasculare acute, cum ar fi hipertensiunea arterială și alte patologii+
 • procesele inflamatorii pe fata, uluses, răni deschise, focar de infecție care devin motivul pentru refuzul de a utiliza această substanță+
 • Când probleme cu coagularea sângelui, este mai bine să nu utilizeze parafină+
 • În cazul în care există un risc de reacții alergice+
 • în cancerul+
 • In timpul pielii sensibile, predispuse la o reacție alergică.

Având pielea sănătoasă, puteți utiliza parafină cosmetice fără nici un obstacol – acesta va aduce doar un efect pozitiv. Cei care au contraindicații trebuie să refuze în totalitate sau parțial, pentru a utiliza această compoziție.

Recomandări pentru alegerea

Pentru a obține efectul dorit de parafină folosind cosmetice, este necesar să se cumpere doar un produs de calitate și de a face aceasta într-o farmacie. Pentru a nu face o greșeală în alegerea, este în valoare de atenție la un număr de factori.

 • Compoziţie – Trebuie să fie cel mai natural, pentru fiecare procedură, anumiți aditivi sunt necesare pentru a ajuta la atingerea rezultatului dorit. Substanțe artificiale în compoziție poate provoca alergii.
 • Forma în care parafină este disponibil: In farmacie poate fi cumpărat sub formă de bucăți solide separate sub forma unei creme sau spray-.
 • Termen de valabilitate – Cumpărarea compoziției, trebuie să verificați termenul de valabilitate de prin selectarea celei mai recente opțiune. În plus, merită atenție la apariția produsului: în cazul în care este amintit, aceasta înseamnă că a fost ținut în mod incorect și mai bine abandoneze o astfel de achiziție.
 • firma verificat – a fi încrezător ca un agent cosmetic dat, se recomandă achiziționarea numai a produselor de branduri dovedite, cum ar fi „Sustabin”, „Marina Lupine”, Aravia Professional, Cristaline.

Ghidat de aceste principii, puteți fi siguri că beneficiile de cumpărare și utilizarea ulterioară a parafinei cosmetice vor fi cele mai multe.

Termeni de utilizare

Utilizarea parafină cosmetică este disponibilă nu numai în saloane, dar la domiciliu – principalul lucru este să îl poți folosi corect. Prin achiziționarea de parafină pentru prima dată, merită să verificați dacă instrucțiunea poate fi inclusă împreună cu aceasta, care poate contribui la descoperirea caracteristicilor procedurii. Înainte de a începe să utilizați instrumentul, trebuie să vă amintiți:

 • Parafina trebuie aplicată pe pielea pre-curățată, prin urmare merită să utilizați o curățare înainte de tratamentul cu parafină+
 • Astfel încât efectele parafinei au fost moi și plăcute, înainte de a aplica compoziția, este mai bine să lubrifiați pielea prin vaselină+
 • Pentru a utiliza parafina achiziționată sub formă de piese solide, trebuie să se topească într-o baie de apă, plasând în sac sau în recipient de sticlă+
 • Temperatura de topire trebuie fixată, de la încălzirea puternică a substanței există riscul de arsuri+
 • pe față, mijloacele sunt aplicate cu o perie, zonele din jurul ochilor rămân neutilizate+
 • Lăsați o mască pe piele nu ar trebui să fie mai mult de 20 de minute+
 • După utilizarea mască, este necesar să umezi pielea cu o cremă de nutrienți.
Citește mai mult  Cum de a face patch-uri pentru ochi face singur?

Parafina cosmetică este necesară nu numai pentru o persoană – ele pot fi folosite pentru a avea grijă de pielea întregului corp, ceea ce va da rezultate bune. În diferite zone, puteți utiliza parafină în diferite forme: pentru fata-smântână, pentru compoziția topită a corpului. Corectarea corectă a corpului, aplicând un remediu, rezistând ora dorită după aceasta, puteți obține o piele sănătoasă și frumoasă.

Cu privire la modul în care se aplică în mod corespunzător o mască de parafină, uitați-vă în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: