Produse cosmetice pentru păr Wella Professional

Produse cosmetice pentru păr Wella Professional

lui Wella nu primii ani zece este pe piata de cosmetice și a reușit să se afirme ca un producător de produse de păr de înaltă calitate. Linia profesional nu a apărut atât de mult timp în urmă, dar am realizat deja o recunoaștere atât specialiști și iubitori de a avea grijă de bucle lor, în mod independent. În articol ne vom uita la argumente pro și contra de păr cosmetice Wella Professional și de a face o trecere în revistă a liniei populare.

Descriere

Compania germană Wella ocupă funcții de conducere pentru producția de produse de păr peste tot în lume. Biroul principal al brandului este situat în Darmstadt. Seriile profesionale de bunuri a fost inițial destinat pentru salon de îngrijire a părului, de distribuție cu toate acestea, mai târziu a primit și a început să apară pe rafturile de baie din frumoasa jumatate a omenirii.

Produsele Wella profesionale permit fetelor din întreaga lume să aibă grijă în mod independent, pentru parul lor la domiciliu, nu overpaying pentru servicii de salon.

Produsele LINEE au uleiuri naturale, extracte și alte ingrediente care sunt favorabile pe păr. Vitaminele și mineralele pătrund adânc în structura buclat, le vindecare din interior. Utilizarea produselor cosmetice Wella Professional are un efect pozitiv, toroane devin sănătos, mătăsos și strălucitor. Specialistii Wella a creat mai multe linii în conformitate cu caracteristicile individuale ale diferitelor tipuri de păr.

Cumpărarea ceva sau altul, Acordați atenție tipului de păr pentru care este destinat. Cu o selecție literate, veți obține cosmetice perfecte pentru forestieri, care vă vor mulțumi cu siguranță pentru o atenție deosebită.

Șampoanele de marcă sunt prezentate într-o mare varietate pentru fiecare tip de păr, inclusiv colorarea frecventă deteriorată. Achiziționarea de carne de spălare a părului de la Wella Professional, vă puteți îngriji de ei. Structura firului devine mai dens și rezistent la cădere. Apare strălucire. Linia de șampoane pentru părul vopsit oferă produsele cosmetice ajută la dezvăluirea umbrei cât mai mult posibil.

Lacuri de păr de la Wella Professional – un lider recunoscut de vânzări în întreaga lume. Compania oferă produse cosmetice cu diferite niveluri de solidificare pe păr de la 1 la 6. Puteți crea coafuri îndrăznețe și le puteți salva mult timp fără a vă face rău buclelor. În Lacul de păr de la marca germană nu include alcoolul, astfel încât acestea pot fi utilizate zilnic. În plus, toate mijloacele sunt îmbogățite cu un filtru UV protector care împiedică arderea firelor și deteriorarea luminii solare.

Lucky de companie nu lasă un sentiment de lipire și de lipiță pe capelă. Și coafura va salva punctul său de vedere pe tot parcursul zilei.

Wella Professional oferă clienților săi Ambele spălări și balsamuri și de aer condiționat indelebilă care dau bucle silkness si radianta prin alinierea structurii lor. Compoziția produselor cosmetice include glioxil acid, normalizând nivelul pH-ului în părul vopsit, făcându-le mai puternici. Măștile de marcă au o textură groasă și un miros plăcut care rămâne lung pe părul ei după utilizare.

Citește mai mult  Gosh Cosmetice: Caracteristici și Prezentare generală

Compoziția specială include o mulțime de solide utile pentru structură. Cu utilizarea regulată a măștilor Wella Professional, parul devine puternic, capătă o culoare mai bogată și obține confiscate cu un înveliș de protecție, care alimentează curbarea din interior și nu dă fenomene negative pentru a afecta în afara.

Dintre particularitățile produselor de marcă, este necesar să se evidențieze inaccesibilității sale în magazinele obișnuite de produse cosmetice – poate fi găsit doar în saloane sau în locuri în care produsele de îngrijire profesionale sunt vândute. Cel mai adesea ele pot fi achiziționate în magazinele online. Un alt minus este pret destul de mare pentru produse, cu toate acestea, produsele profesionale sunt scumpe, deoarece acestea au crescut de calitate.

Prezentarea produsului

Wella Professional oferă o gamă largă de produse de îngrijire a părului la cel mai înalt nivel. Luați în considerare cea mai populară linie de marcă.

Wella INVIGO VOLUM BOOST

Această serie este conceput pentru femeile care doresc să dea volumul lor de păr. Cosmeticele sunt proiectate pentru părul normal și subțire, conține 2 ingrediente indispensabile care contribuie la accentul luminii și volumului. Extractul de bumbac este cunoscut pentru proprietățile sale de hidratare și înmuiere. Este ceea ce vă permite să rezist la nivelul dorit de umiditate în structura părului necesar pentru a-și menține tipul sănătos. Polimerii de etanșare ajută la crearea unei cantități naturale și păstrați-o pentru o lungă perioadă de timp. Ei înconjoară cuticula buclelor, făcându-le ascultători în timpul așezării.

Linia include: o mască de etanșare, un rapel cu un concentrat pentru a da volumul, spuma-mousse, pulverizare pentru linia de rădăcină și șampon.

Wella Enrich

Seria include hidratarea părului și nutriția. Dacă aveți fire plictisitoare, fragile cu scopuri de siguranță, atunci această linie este proiectată special pentru dvs. Produsele îmbogățite umple umiditatea buclelor, dați-le o strălucire și o privire sănătoasă. Caise previne conținut de ulei de păr îmbătrânire. Capelele vor fi mai puțin și mult mai ușor să plece, rigiditatea va dispărea, va apărea silkness și elasticitate.

Citește mai mult  Totul despre patch-urile SNP

Această linie include sampoane nutritive, balsamuri, masti, boostere, spume pentru a da un volum de prăjire, cremă hidratantă incisible pentru sfaturi, produse interesante prin pulverizare antistatice și alte care rasufla literalmente viața în șuvițe decolorate.

Wella Balance

specialiști de marcă din Germania au dezvoltat o linie specială împotriva mătreții pentru pielea problemă. Cu utilizarea regulată a produselor cosmetice Wella Balance buclele vor dobândi frumusețe și sănătate, mâncărime va dispărea. Compoziția include eșapament keratină și lotus, care tonul pielii și reface structura firului. Componente active de întărire va da pielii un sentiment de ușor și de puritate.

Un alt ingredient responsabil pentru recuperare este extract de Champagne. De asemenea, în curățarea sampoane incluse zinc, care este cunoscut pentru proprietățile sale antibacteriene. Seria include: masca pentru piele sensibilă, animarea și curățare șampoane, peeling pentru scalp și agent de curățare pentru păr sensibil.

Wella Nutricurls

Produsele sunt proiectate pentru adoratorii de par cret si ondulat. Absența în compoziția sulfati are un efect benefic asupra structurii buclat, le vindeca din interior. Cosmetice pătrunde adânc în structura părului, acizi grași saturați microelementele sale necesare pentru a păstra Kudrey elastică și frumoasă.

Setul special de Nourisin cu capota de muguri de grâu, vitaminele A și E, acizi grași și autolichidează ulei de uscare și fragilitate după prima aplicare. Bucle devin mai sănătoși, capetele de secvențiere dispar. În plus față de vindecare și de hidratare, Linia include produsele pentru modelare bucle frumoase si elastice.

Aici puteți găsi balsamuri, masti, mousse si spray-uri pentru toroane buclat, șampoane agresiv, creme pentru implantarea de modelare, de curățare a aerului condiționat și șampon micelare.

Wella Brilliance

specialiști de marcă din Germania a dezvoltat O serie specială pentru păr vopsit cu compoziție îmbunătățită și ingrediente mai puternice, care pătrund adânc în structura părului, umiditate saturată și hrănire l. Formula tridimensională permite cosmetice pentru a interacționa mai bine cu toroane. Pentru parul vopsit, este nevoie de îngrijire specială – în caz contrar ei vor pierde în curând să strălucească și să devină lipsit de viață.

Citește mai mult  Cosmetice HEMPZ: Revizuirea asortimentului

Caracteristica seriei Wella Brilliance este În șampoane stoc, masti si balsamuri pentru diferite tipuri de par – de la subțire la grăsime. Mijloace hidrata bucle și de a proteja împotriva efectelor adverse ale vopselei. Când se utilizează Brilliance Wella, o umbră saturată va fi menținută mai mult, deoarece se pare că este un efect blând, iar culoarea nu este spălată. În plus față de șampoane, aparate de aer condiționat, măști și balsamuri pentru păr pictat de diferite tipuri, această linie include: cremă incisibilă, booster cu concentrat, îngrijire de mousse, stabilizator de culoare și pulverizator de culoare și implantare.

Comentariile clienților

Opiniile fetelor despre produsele Wella profesionale în mod corect pozitiv. Utilizatorii sunt mulțumiți de calitatea de înaltă a bunurilor achiziționate care justifică fiecare ruble cheltuite asupra lor. Cosmetica efectuează toate promisiunile declarate de producător. Parul devine mai sănătos, strălucitor și mătăsos. Fragilitatea și oboseala dispare, iar în timpul utilizării regulate, sechestrele nu mai apar, care strică tipul de așezare, oferindu-i o privire incorectă. Există un parfum plăcut de fonduri care rămâne pe păr în termen de câteva zile după utilizare.

Mulți reprezentanți de sex fin place prezența în linia de fonduri immentable care pot fi utilizate fără a se spăla cap: este suficient pentru a aplica crema si distribui degetele pe buclele, restul produselor cosmetice va face.

Despre modul de aplicare cumen par Wella Professional, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: