Sendo patch-uri: Prezentare generală și termeni de utilizare

Sendo patch-uri: Prezentare generală și termeni de utilizare

Patch-urile de ochi sunt unul dintre cele mai iubite produse de îngrijire cosmetică pentru femei. Dacă nu ați încercat încă acest instrument și nu ați experimentat efectul său miraculos, atunci vă sfătuiesc cu siguranță să o faceți în viitorul apropiat. În articol, ia în considerare patch-uri de brand Sendo: produse populare și de utilizare reguli.

Evaluați cele mai bune

Desigur, sortimentul fondurilor Sendo este imens. Dar aici puteți aloca deja preparate dovedite care au într-adevăr un efect pozitiv și sunt recomandate pentru utilizare de către specialiști.

  Sendo Eye Parli, 50 ml.

  Acest remediu are un efect de hidratare expres. Patch-uri îngrijește cu atenție pielea din jurul ochilor, o face cu o elastică și netedă, trage în sus și ajută la combaterea ridurilor faciale. Compoziția medicamentului conține numai substanțe certificate și hipoalergene care au un efect pozitiv într-o perioadă scurtă de timp, care afectează pielea prin pori.

   Sendo salvați ochiul, 100 ml.

   Acest instrument este potrivit pentru orice tip de piele (uleios, uscat, convențional, sensibil). Are un efect antiinflamator, care încetinește procesul de deces (îmbătrânire) al celulelor pielii dvs. și efectul hidratului. Saci sub ochi merg imediat, iar ridurile sunt perfect netezite. Elasticitatea pielii crește, astfel încât aspectul dvs. devine mult mai drăguț.

    Reguli de stocare

    În general, nimic neobișnuit în depozitarea patch-urilor. Acest agent pe bază de țesut sau hidrogel poate fi păstrat la o temperatură de +5 până la + 25 ° C. După utilizare sau când instrumentul sa terminat, acesta trebuie eliminat. Plăcile reutilizabile după utilizare Trebuie să clătiți bine sub apă rece și depozitați într-o cameră rece până la următoarea utilizare.

    Citește mai mult  Deodorant-Stick: Ce, tipuri și utilizare

    Contraindicații

    Sendo patch-uri, ca oricine altcineva, au dezavantajele lor. Producătorii sunt recomandați să aflați cu atenție compoziția produsului înainte de a aplica pentru a elimina posibilele procese de reacție alergic din organism.

    Dacă aveți o tendință la alergii, atunci faceți un mic test. Aplicați un plasture pe încheietura mâinii, țineți 8-10 minute, apoi eliminați. Dacă în timpul zilei nu ați găsit niciun fel de schimbări pe piele, puteți utiliza în siguranță acest instrument în zona din jurul ochilor.

    În plus, nu se recomandă utilizarea patch-urilor celor care au deteriorarea site-urilor de piele (fisuri, tăieturi).

    Metode de aplicare

    Patch-urile sunt în formă lichidă și sub formă de autocolante speciale – patch-uri. Ele sunt aplicate la pielea curățată și uscată cu atenție. După aceea, trebuie să așteptați 30-60 de minute. Apoi, eliminăm plasturele și masarea zonei pe care a fost aplicată (acest lucru se face pentru fonduri de absorbție mai bune).

    Patch-urile au fost concepute pentru a asigura efectul rapid și pe termen scurt. Prin urmare, dacă la sfârșitul săptămânii de lucru grei veți observa că ochii dvs. sunt „obosiți”, utilizați plasturele și vă va restabili fosta frumusețe. Pentru un efect mai lung, utilizați patch-uri de 1-2 ori pe săptămână pe tot parcursul lunii.

    Efectul măștilor va fi cumulativ, rezultând în condiția de îmbunătățire a pielii.

    De asemenea, merită să știți că utilizarea patch-urilor se repetă, nu pentru scopul dorit, în răni și inflamație este imposibilă. Dacă instrumentul intră în ochi, apoi se clătește urgent, deoarece compoziția patch-urilor poate provoca vătămări puternice viziunii dvs.

    După utilizare, lacrimi, umflături și alte rezultate neplăcute sunt posibile, dar va dura mult timp și după câteva ore de droguri va începe să acționeze din partea pozitivă. Dacă ați aplicat masca Gel Express, atunci nu este nevoie să spălați după procedură.

    Citește mai mult  patch-uri Shangpree: varietate de produse

    Sfaturi pentru alegerea

    Alegerea patch-urilor pentru ochi, merită luarea în considerare un criteriu foarte important – scop. Conform acestui parametru, patch-urile sunt împărțite în următoarele tipuri.

    • Hidratantă. Ei satura rapid și eficient umiditatea țesăturii de piele și complexul vitaminelor necesare. Astfel de patch-uri sunt ideale pentru pielea subțire și netezite vizual grila de riduri.
    • Netezire. DOrice tip de fonduri incetineste distribuirea de impulsuri nervoase și blochează funcțiile mimice, oferind o acțiune similară cu Botox. Ca parte a unor astfel de produse există colagen, aur coloidal și acid hialuronic.
    • Alimente. Aceste fonduri sunt mult mai scumpe decât obișnuite, dar produc efectul adecvat. Ei au o placenta, extracte din plante, perla pulbere și retinol. Aceste substanțe au ca scop vindecarea completă și întinerire zona dorită a pielii.
    • Restaurarea și întinerirea. Astfel de medicamente lansa mecanismele de întinerire a pielii și a menține compoziția optimă a tuturor substanțelor necesare. Formula produsului conține toate realizările științei moderne: peptide, coenzima, colagen, extracte din alge marine, ginseng și caviar.

    După analizarea tuturor acestor parametri și decide că aveți nevoie de ea, puteți cumpăra în condiții de siguranță un agent adecvat.

    Recenzii

    Având evidențiind o opinie comună, se poate spune că oamenii din cele mai bune răspunde din partea despre patch-uri SENDO. Ele marchează multe momente pozitive – la prețuri accesibile la produse de înaltă calitate. Utilizați aceste fonduri este foarte simplu.

    Experții de asemenea, nu rămân deoparte și spun că Sendo patch-uri sunt unul dintre cele mai bune din lume în ceea ce privește raportul preț și calitate, precum și numărul de substanțe utile și unice din compoziție. De exemplu, aici puteți găsi aur coloidal, colagen, acid hialuronic, extracte de plante de vindecare, mucus de insecte și alți aditivi.

    Cosmeologii sunt bucuroși să folosească aceste medicamente în combinație cu măștile de gel în lucrare, menționând confortul aplicației și efectului rapid. Consumatorii ca acesta și ei ajung la proceduri suplimentare.

     Pentru a nu fi neîntemeiat, prezentăm una dintre recenzii online:

     Citește mai mult  Cosmetice Kleona: Prezentare generală a produselor, Sfaturi de selecție și aplicații

     „Patch-urile Sendo sunt un instrument complet unic care nu necesită costuri mari de numerar, dar oferă un efect pozitiv într-o perioadă scurtă de timp. Folosesc acest remediu în fiecare zi și, potrivit celor dragi, arăt foarte frumos și tânăr. Vânătăi după noapte de nesomn pur si simplu dispar instantaneu, și de a folosi patch-uri și măști de gel Sendo este o plăcere „.

     Un alt feedback despre SENDO Vezi mai multe căi.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: