Totul despre conceptul de cosmetice de păr: Caracteristici și soiuri

Totul despre conceptul de cosmetice de păr: Caracteristici și soiuri

Mulți gardieni de modă au grijă de părul lor în fiecare zi cu diverse produse cosmetice profesionale. În prezent, în magazine puteți vedea o mare varietate de astfel de produse. Astăzi vom vorbi despre cosmetice de păr de la producătorul conceptului.

Particularități

Produsele de păr concept sunt cele mai des utilizate Ca produse cosmetice profesionale în saloanele de înfrumusețare. Toți trec Testarea calității speciale în saloanele germane.

Acest producător produce astăzi un număr mare de instrumente de îngrijire care pot veni pentru orice tip de păr. Creează șampoane, măști nutritive, balsamuri, substanțe de laminare, spray-uri și lacuri pentru ouare, seruri nutritive neincordate, aparate de aer condiționat, vopsele și uleiuri.

În fabricarea acestor compoziții, se utilizează componente excepțional de sigure care nu determină reacții alergice și apariția de iritații, roșeață și alte inflamații pe pielea capului. Toate mijloacele sunt supuse verificării prelimatologice obligatorii.

in afara de asta, Aceste formulări de păr sunt capabile să dea părului o sumă semnificativă, bine de hidratare. Și sunt adesea folosite ca produse cosmetice speciale de protecție termică.

Avantaje și dezavantaje

Produsele de brand Concept au o serie de avantaje importante.

 • Nivel de înaltă calitate. Conceptul cosmeticelor cosmetice ușurează restabilirea, hrănirea părului, mențineți sănătatea și dați-le un aspect frumos.
 • Disponibilitate. Astfel de produse cosmetice pot fi găsite cu ușurință în magazine specializate, saloane de înfrumusețare. Acesta este prezentat în diferite magazine online.
 • O alegere mare. Mark produce diverse produse de îngrijire destinate recuperării, îngrijirii zilnice, colorarea, coafura de păr.

Dezavantajele includ costuri ridicate. Acesta provine din buzunar nu fiecare cumpărător. Dar mulți consumatori au remarcat că nivelul calității fondurilor corespunde pe deplin prețului lor.

Prezentare generală

În prezent, producătorul Concept produce mai multe high-cele mai populare serii de îngrijire a părului. Printre acestea se poate numi următoarele:

 • Linia verde+
 • Biotehnie+
 • Curturile de frumusețe+
 • Shine curl+
 • Fresh Up+
 • STIL ARTISTIC+
 • Atingerea profundă+
 • SPA+
 • Live parului+
 • Explozie blondă.

Pe scurt le descrie.

Linia verde

Acest conducător include compoziții destinate restaurării profunde a alimentației intensive și a echilibrului apei. Ei vor deveni o opțiune excelentă pentru cei,Care folosește zilnic stilul fierbinte cu un uscător de păr sau fier. Seria contine șampoane, balsamuri, uleiuri și loțiuni speciale, care sunt vândute în fiole mici, serurile de nesuportat pentru aplicarea sfaturi de par.

Biotech

Această serie include produse cosmetice, Realizat exclusiv pe o bază naturală. Acesta este împărțit în trei tipuri: compoziții pe bază de alge, ulei de argan, compoziția cu vitamine și cheratină.

Acest conducător are șampoane, aparate de aer condiționat, zer de regenerare insuportabil, fluide speciale. Are ambele creme nutriționale speciale.

Curturile de frumusețe

Seria include formulări pentru îngrijirea și restaurarea părului curbat sau curbat. Acestea includ Șampoane speciale, măști și cremă de așezare.

Părul crocant are o textură mult mai fragilă, deci necesită îngrijire atentă. Curturile de frumusețe vor putea deveni o opțiune excelentă pentru îngrijirea și stilul cu un mod chimic. Aceste fonduri vor economisi, de asemenea, vederea frumoasă a buclelor în timpul zilei.

Shine curl

Această colecție de mijloace de fixare va face posibilă realizarea unui păr obișnuit chimic. Cu ajutorul lor, este posibil să se facă chimie umedă, verticală sau spirală. Buclele sunt obținute cât mai mult posibil și strălucitoare.

Ca parte a curburii strălucitoare Componente speciale care permit protejarea părului de posibile daune. În plus, acestea conțin componente care creează efectul de aer condiționat și bucle bine hidrata.

Colecția include un kit separat Biowaver. Va face chimia care persistă mai mult de o lună. Și aici există un set special pentru curling pe termen lung, care este adesea folosit pentru a pune părul drept, prost permeabil.

Proaspăt sus

O serie de balsamuri de păr umbra ajută la menținerea sau să le dați diferite nuanțe. Cel mai adesea aceste compoziții pot fi vopsite în roșu, cupru, blond, maro sau negru.

Compozițiile Tint pot fi aplicate în perioadele dintre colorație. O astfel de procedură va permite culorii să rămână mai bine pe benzile. O comă de acest lucru, ei sunt capabili să facă culoare cât mai saturată posibil. În același timp, fondurile nu dăunează firelor.

STIL ARTISTIC

Aceste produse cosmetice pot fi utilizate Pentru a crea o varietate de stive. Fiecare compoziție din această linie are propriile sale capacități și textura. Diferite tipuri de ceară, măști, ceruri cu cremă, mousse, spray-uri, lacuri și geluri elastice speciale sunt incluse. Cu ajutorul titlurilor, sunt create coafuri frumoase, care sunt păstrate pentru o lungă perioadă de timp.

Atingerea profundă

Această linie are formulări profesionale pentru vopsirea părului de înaltă calitate și de laminare a acestora. Rigla este reprezentat de vopsele sigure rezistente, fara amoniac, masti speciale crema si sampoane neutralizați. Unele produse sunt produse pentru sprâncene, gene.

SPA

Astfel de produse cosmetice sunt folosite pentru parul deteriorat puternic restabili rapid sau crescut. Marca sa de bază în sus uleiuri nutritive (Ylang Ilanga, mentă și scorțișoară ulei). Acestea sunt prezentate sub formă de măști.

Live parului

Linia este folosită pentru îngrijirea de zi cu zi. include șampoane hranitor, aparate de aer condiționat, balsamuri, măști și spray-uri. Acestea sunt potrivite pentru orice tip de păr.

Explozie Blond

Această linie este utilizat pentru lumina naturală sau părul luminat. Ei au nevoie de îngrijire mai amănunțită și de nutriție constantă. Fondurile incluse în conducătorul va ajuta să eliminați rapid nuanțe de galben și a da strălucire fire de lumină.

Mijloace pentru bărbați

Brand Concept de presă și compoziții pentru bărbați. De exemplu, șampoane speciale pot fi remarcat faptul că a eliminat crescut parul gras, previne Fallout lor, să stabilizeze procesul circulației sângelui.

in afara de asta, Sortimentul are un șampon schelet separat.

El este capabil să dea parului o stralucire frumos, și, de asemenea, consolidează în mod semnificativ tijele de par si previne procesul de formare a matretii.

sampon matreata de sex masculin capabil de a preveni apariția ei și educație ciuperca. Un astfel de mijloc este bine curățat de piele de la toți contaminanții, fără a provoca roșeață, iritație și reacții alergice.

Șamponul Dandruff va putea să se apropie de părul gras sau normal. El hidratează ușor pielea capului și normalizează activitatea glandelor sebacee. Remedierea conține propolisul care are un efect antiseptic și rozmarin, o ceapă de păr semnificativ fermi, care stimulează creșterea părului nou.

Pastă specială de modelare pentru bărbați face posibilă rapid și rapid părul scurt. O astfel de cosmetică nu creează efect gras. Acesta conține panthenol care vă permite să protejați firele de la fragilitate și uscăciune excesivă.

Instrumentul special pentru reducerea umbraților vă permite să opriți procesul de decolorare a pigmentului pe păr. În plus, poate reduce semnificativ semințele. Compoziția contribuie la restabilirea naturală. Adevărat, nu se poate folosi luminoase sau deja vopsite toroane.

Toate aceste mijloace pentru bărbați sunt combinate într-o singură linie MEN. Aproape toate dintre ele sunt folosite pentru a restaura părul seventious și se subțiază. Astfel de produse sunt concepute pentru a satisface toate caracteristicile parului la barbati si piele.

Despre CONCEPT cosmetice pentru păr Uită-te în video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: