Totul despre cosmetice naturale WELEDA

Totul despre cosmetice naturale WELEDA

În diferite evaluări ale fondurilor naturale, Cosmeticele WELEDA ocupă drept unul dintre primele locuri. Primele sale rețete au fost create cu aproape 100 de ani în urmă, dar astăzi produsele companiei sunt în cerere datorită eficienței ridicate.

Scurt istoric brand

Istoria companiei a început în anii 20 ai secolului trecut în Germania. Fondatorii ei consideră filosoful și profesorul Rudolph Steiner, dr. Itu Vegman și chimist al Oscar Schmitel. În 1921, în Elveția, au deschis clinica, unde pacienții au fost tratați în conformitate cu principiile antroposofice, adică intensificarea forțelor proprii ale organismului. Pentru producția de medicamente și produse cosmetice naturale care vizează auto-tratamentul corpului și a fost creată o companie germană, acum cunoscută sub numele de Firma Weleda. În același timp, au fost formulate principiile de bază, pe care producătorul le aderă până acum:

  • Rolul principal al atat in medicina si cosmetologie este de a stimula forțele proprii ale organismului+
  • Folosind doar materii prime vegetale naturale, toate componentele din care cel mai bine interacționează unele cu altele+
  • Respectarea standardelor stricte de calitate la toate etapele de producție – de la materii prime în creștere pentru un control clar asupra depozitării.

În același timp, logo-ul Weleda a fost inventat, care prezintă un simbol stilizat al medicinei și a creat primele, dar încă mai populare produse cosmetice din întreaga lume: petrol și consolidarea păr tonic, ulei fata delicat și altele. În 1924, sucursalele internaționale au început să fie deschis: mai întâi în Franța, apoi în Marea Britanie, Olanda, Austria, Statele Unite ale Americii.

În timpul post-război, gama de produse cosmetice a fost extins în mod semnificativ, și linia de bază de gălbenele pentru copii a apărut. sucursale și unități de producție noi au fost deschise. Împreună cu alți producători de produse cosmetice organice Weleda a identificat norme clare care reglementează utilizarea termenului „produse cosmetice naturale“. Standard Natrue european de calitate a fost elaborat, emis de companiile cosmetice producătoare de cosmetice cu adevarat naturale. Astăzi Weleda este cel mai mare producător mondial de produse cosmetice ecologice de înaltă calitate și medicamente eficiente create în conformitate cu principiile medicinei antropozofice, Având în vedere particularitățile interacțiunii componentelor naturale cu corpul uman.

Calitate mai presus de toate

Grija pentru calitate incepe la Weleda de la bun început – de la materii prime. În producția produselor sale, compania folosește aproximativ 200 de specii de plante. Doar o parte din ele achiziții Weleda de ani de încredere și dovedite de parteneri – compania acceptă mai mult de cincizeci de furnizori de materii prime în diferite țări ale lumii. Partea mai mare este cultivat pe terenurile societății.

grădini proprii în cazul în care sunt cultivate plante medicinale valoroase sunt o parte importantă a filozofiei Weleda. Prima dintre ele a apărut în Germania în 1921, el încă rămâne cel mai mare (ajunge 23 de hectare) este cea mai mare economie europeană de lucru, în conformitate cu principiile de mediu. In total, compania are 8 grădini: În plus față de limba germană, există încă în Marea Britanie, Argentina, Franța, Olanda, Elveția, Brazilia și Noua Zeelandă. Cultivarea plantelor aici se realizează folosind metoda biodinamică, adică, cu un refuz complet de produse chimice (îngrășăminte, insecticide, etc.) Și în acord absolut cu legile și ritmurile naturii.

Pentru a păstra puterea naturală a plantelor cât mai mult posibil, acestea sunt colectate și tratate rapid. În același timp, compania încearcă să folosească electricitatea cât mai puțin posibil și diverse radiații – toate acestea distrug obiecte de valoare. Pentru a obține un anumit ingredient (și toate WELEDA utilizează mai mult de 1000 de componente naturale), metodele lor sunt folosite pentru a-și păstra proprietățile utile. De exemplu, o metodă de distilare este utilizată pentru a obține uleiuri esențiale, iar extractele sunt obținute prin încase prelungite.

Retetele WELEDA sunt dezvoltate în laboratorul științific, Acestea includ componente de legume extrem de naturale. Rețeta este întotdeauna respectat foarte strict, numai uleiuri esentiale organice sunt folosite ca arome și conservanți. Testele pe animale nu sunt deținute – acest lucru nu permite etica profesională a cosmetologilor companiei. Chiar și în întrebările ambalajului Weleda este adevărat pentru sine – În epoca de plastic, mai multe fonduri sunt încă ambalate în flacoane de sticlă, care pot fi refolosite sau reciclare.

Aproape 100 de ani de Weleda este prezent pe piata de cosmetice. De-a lungul anilor, ea a primit o recunoaștere atât în ​​rândul consumatorilor obișnuiți și printre profesioniștii din industria cosmetică. Calitatea înaltă a produselor companiei este evidențiată de recenziile cosmetologi. Ei au observat o compoziție complet naturală, o selecție excelentă a componentelor – nu numai foarte eficient în mod individual, dar, de asemenea, complementar excelent reciproc în orice mijloc de Weleda.

Cele mai vândute companii

Complet componente vegetale naturale, hamonary combinate în produse cosmetice Weleda, minuni crează deja minuni pentru aproape 100 de ani. La urma urmei, compania produce încă fonduri ale căror rețete au fost create din nou în 1921. Și sunt încă eficiente și se bucură de onorate cu consumatorii din diferite țări – de la oamenii obișnuiți la frumusețea recunoscută și stelele stilului. Deci, mâncarea pielii, una dintre cele mai de succes creme ale companiei, care nu au fost eliminate de la producție pentru mai mult de 90 de ani, dragostea Julia Roberts și Winona Ryder, Victoria Beckham și Rihanna, precum și multe alte celebrități.

Secretul popularității mijloacelor – în compoziția naturală (Uleiuri de floarea-soarelui și migdale, albine, lanolină, extracte de rozmarin, violete, calendula, margarete etc.) și decenii dovedite de eficiență. În conformitate cu numele său, crema protejează foarte bine, hrănește și înmoaie pielea, în special uscată. Utilizați-l pentru a avea grijă de întregul corp, în special în spatele celor mai uscate zone (mâini, coate, picioare). Periodic, este posibil să o utilizați pentru față – ca ambulanță.

Dar pentru îngrijirea zilnică a pielii, este probabil grasă.

Un alt organism de popular produs de companie – Acest ulei pentru masaj „Arnica“. Compus din măsline și ulei de floarea-soarelui, extracte de arnica si frunze de mesteacan tonifiaza muschii si ingrijeste pielea. Indispensabil pentru masaj înainte de antrenament intensiv. Printre bestseller Weleda și ulei facial delicat, Creat pe baza de ulei de migdale în 1922. Acesta protejează perfect și reface pielea uscată, este baza perfectă de machiaj și, în același timp, elimină perfect. Pe lângă uleiul de migdale, în compoziția sa a extractului de spini și ulei obținut din oase de prune.

Pana in prezent, compania produce 33 de fețe diferite – ambele dezvoltate acum 100 de ani și produse noi. Acestea sunt concepute pentru diferite vârste de piele și nevoi diferite, există printre ele o linie pe baza de ulei de migdale și un extract de iris, ulei de trandafir și grenade oase de semințe.

Acestea au una – componente naturale de înaltă calitate și rețete magnifice, cea mai reușită modalitate de combinare a acestor componente.

Din anul 1922, ea produce Weleda ulei nutritiv, perfect potrivit pentru păr uscat. Se compune din uleiuri de rozmarin și de lavandă, extracte ale rădăcinilor rădăcinii și culorile trifoiului, toate împreună se hrănesc și înmoaie părul înviat, făcându-i strălucitoare și elastice. Remarcabil potrivit pentru părul după vara de căldură și de plaja concediu pentru a restabili și să le trateze.

Pentru a consolida creșterea părului și pentru a reduce pierderea lor, expertii recomanda aplicarea Tonic pe baza extractului de ulei de rozmarin și frunze de corn. El hrănește perfect ceapa de păr și vindeca scalpul, eliminand matreata. Rețeta pentru tonic a fost dezvoltată de fondatorul companiei – Rudolf Steiner. Acum, gama de produse WELEDA are sute de produse cosmetice. Toate produsele cosmetice ale companiei sunt complet organice, nu conține componente artificiale, inclusiv siliconi, coloranți sintetici, grăsimi, arome, conservanți și alte substanțe rănesc omului și naturii.

Fonduri pentru viitoarele mame și copii

Având în vedere frumusețea și sănătatea, Weleda nu și-a ocutat atenția și cei care au nevoie de ea, probabil, cele mai multe femei care așteaptă copilul. Compania a dezvoltat 3 fonduri unice bogate în vitamina E și esențiale pentru femeile însărcinate:

  • Întinderea uleiului Îndepărtează stria existentă și împiedică apariția celor noi, este posibilă utilizarea acestuia încă de la începutul sarcinii, precum și după livrare, fără a te teme să dăuneze copilului (ca parte a: uleiurilor de migdale și răsadurilor de grâu)+

  • Ulei pentru site-uri intime – Folosit pentru a preveni rănirile din zona de picioare (masajul cu acesta mărește elasticitatea și reduce frecvența pauzelor)+

  • Ulei de piept de îngrijire a pielii în timpul perioadei alăptării – Pregătește sânii pentru alăptare, are grijă de pielea delicată, stimulează procesul de lactație, reduce stagnarea laptelui.

Aceste fonduri cu compoziție naturală facilitează foarte mult îngrijirea femeilor în cea mai fericită și grea perioadă a vieții. O altă linie Weleda ajută mama să crească copii sănătoși. Ea se bazează pe extractul de galbenele si include fonduri pentru nou-născuți de baie (geluri, sampoane, lapte), uleiuri și diverse creme de corp, produse de protecție din piele de la diarming, cremă pentru a proteja pielea delicată în perioada rece a anului și T. D.

În conformitate copiilor Weleda lui, există un astfel de instrumente indispensabile pentru copii mici cum ar fi uleiul pentru masaj burtica cu colici și gel, facilitând erupția dinților primilor dinți.

Weleda are aproape un secol întreg este un model de producție perfectă: Ideile corecte dau naștere la abordarea corectă a organizării producției și a produselor potrivite, caracterizată printr-o compoziție naturală excelentă și o calitate excelentă, dovedită de-a lungul anilor.

Din 1921, brandul urmărește obiectivul său – pentru a menține sănătatea oamenilor și a o restabili dacă este necesar.

WELEDA Cosmetics Video Review Puteți vedea mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: