Totul despre produsele cosmetice ale brandului legendar

Totul despre produsele cosmetice ale brandului legendar

Există produse cosmetice care nu au nevoie în prezentare. Unele dintre ele sunt produse pe bună dreptate considerat de marca Mac. Acest cosmetice a ajutat milioane de femei din lume, pentru a găsi stilul lor individuale, și din acest motiv, fondurile de acest brand merită o atenție specială.

Istoricul brandului

produse cosmetice profesionale mase sunt larg cunoscute în mediul de make-up artisti si stilisti. Producator Tara – Statele Unite ale Americii, Mac Cosmetics Sediul central este situat în New York. Mac este o abreviere de la Make-up Art Cosmetics. Marca a fost fondată în Canada. inspiratori sale ideologice a devenit un artist celebru machiaj și fotograf Frank toscană și prietenul său, deținut de salon de frumusețe, Frank Angelo. Sa întâmplat în îndepărtat 1984.

În acest timp, ideea de a crea o linie de produse cosmetice profesionale a fost revoluționar. Doi prieteni au fost serios obsedat cu gândul de a noua linie de machiaj, care ar fi fost diferită de conceptul său de la tot ceea ce era înainte de ea. Motivul pentru intens de doi franci a fost lipsa banală în produsele cosmetice de culori, care ar fi transmis perfect pe fotografiile de modele.

Deci, ideea părea să vină Linia specială de produse cosmetice care ar face imagini ale femeilor cât mai expresive în fotografie. Inițiativa de prieteni a găsit sprijin din partea cunoștinței lor comune – Vika Casale.

dispute lungi, brainstorming și idei diferite au fost încorporate în primul experiment. Prietenii au luat și în sensul literal al cuvântului fiert primul lot de produse cosmetice Mac pe cea mai comună bucătărie. Pe aceasta, ei au fost fierte, iar al doilea, și al treilea partid de ruj și fericire. Vândute cosmetice de casă prin salonul Angelo.

Primii clienți au fost fotografi profesioniști și artiști de machiaj, cu care antreprenorii inițiativi erau în prietenie. Și fiecare culoare nouă pe care prietenii au reușit să o primească în artizanat, le-au adus o picurare de glorie. În curând, nu numai prietenii a două franci au aflat despre cosmeticele unice profesionale, dar și de lideri de observatori de frumusețe, modele și cei mai buni stilisti.

În curând a apărut și de succes ocazia de a aduce afaceri din bucătărie la producția de fabrică. În primăvara anului 1984, a început linia MAS. Cosmetica a fost alocată unui întreg regiment într-un magazin de la Toronto. După o vreme, ea a apărut în toate saloanele și magazinele lumii. O lovitură reală a devenit roșu ruj roșu rus roșu. Era ea care a fost aleasă de Madonna pentru fotografia legendară în New York.

Dar francii talentați nu erau antreprenori în sensul întregului cuvânt al cuvântului. Elementele lor erau podiumuri, studiouri, camere, în săptămânile dure ale comercianților pe care nu au fost gata. În 1995, ESTEE Lauder Companii au decis să achiziționeze un pachet mare de o companie de doi prieteni. Ea a ajutat să se extindă în mod semnificativ producția și să aducă brandul la nivel global. Trei ani mai târziu, Estee Lauder cumpără stocurile rămase, iar John Desey devine președinte al lui Mas.

El este cel care stabilește cooperarea unui brand cu astfel de personalitati celebre precum Linda Evangelista, Lisa Minhelli, Pamela Anderson. După aceea, slava brandului nu a mai fost oprit. Astăzi, compania este cel mai mare producător de cosmetice decorative, de producție este situat în New York. Linia de produse cosmetice este completat de instrumente pentru a face machiaj și bunuri conexe.

Cele mai bune produse

Printre cosmetice de acest brand, este dificil de a evidenția cele mai bune produse, deoarece acestea au toate dreptul deplin de a fi numit cel mai bun. Toate produsele cosmetice decorative sunt caracterizate prin saturația culorilor uimitoare și nuanțe, elementele de bază pentru machiaj sunt diferite și delicatețe, există seturi de produse cosmetice de mascare, care ascunde neajunsurile și defectele perfect.

Citește mai mult  Combs Macadamia

Mas este o colectie incredibila de rujuri de buze, rimeluri ordinare și rezistente la apă pentru gene. Un motiv special pentru mândria companiei – perii profesionale pentru a face machiaj, care sunt vândute separat și seturi.

Nu sunt atât de multe minusuri, dar, mai precis, numai două: costul ridicat și prezența unor ingrediente care pot provoca alergii, iritații (în prezența susceptibilitate personale).

Colectia de produse cosmetice de îngrijire de la acest brand este mic. Cel mai adesea, aceste fonduri sunt produse printr-o serie limitata. Specialiștii sunt siguri că calitatea de cosmetice Mac nu este la fel de mare ca și calitatea decorativă. Nu contează cât de cool, dar misiunea principală a companiei este decorul, și nu tratamentul pielii. În cazul în care nevoile pielii pentru a elimina orice probleme, nu deghizare lor, atunci este mai bine pentru a alege cosmetice de branduri dermatocosmetological specializate în produse cosmetice terapeutice.

Mas este de lux, strălucire, strălucire, efect, dar nu și terapia.

Cele mai multe produse de marca de renume pot fi listate pentru o lungă perioadă de timp, dar, pentru a începe cu picioare Legendarul Mascus Geană – In Extreme Dimensiune Lash. Cunoscătorii saturate și nuanțe bogate merită atenție Pe colecția de lacuri de unghii: Mean & Green, ploaie de flori, Fata Trouble și, desigur, bogat rougemarie roșu. În ciuda calitate excelenta, care garanteaza o acoperire buna a plăcilor de unghii, lacuri de acest brand nu sunt prea populare în rândul nil-masterat-. Poate că motivul pentru care încă se află în costul lor ridicat.

Alegerea de ruj buze este cu adevărat uimitor. Sunt mate si lucioase rujuri, cu strălucire și fără. Chiar și cei care nu le place nuanțe luminoase și preferă un nud politic corect, există ceva pentru a vedea. Pentru cunoscatori modeste de nuante nude există o întreagă colecție. Buzele pentru buze sunt meritate si disting prin diferite texturi.

Ajutor în crearea unui machiaj pentru Baza va ajuta Seria PREP + PRIME. Acesta include creme tonale și evidențiere, baze pentru umbre, care completează perfect achiziționarea de umbre de etichete ale aceluiași brand. Special faimos Umbre Electric Electrice Ochi, Studio Sculpt Shade și Linie, Rezistent în umbra ochilor extra.

Grade sunt una dintre cele mai bune Blush blush, precum și blush mineral și pulbere. Mas poate satisface perii de machiaj de înaltă calitate pentru orice caz.

Cum se utilizează?

Femeile care ar dori să înceapă să utilizeze produse cosmetice profesionale sunt de multe ori se confruntă cu situații care, în mod independent nu obține un efect din cauza, deoarece aceasta este o chestiune de profesioniști. Și la etapa inițială, mulți au într-adevăr anumite probleme, mai ales dacă femeia nu știa cum să cumpere niște produse cosmetice înainte de cumpărare.

O altă declarație afirmă că produsele cosmetice profesionale nu sunt potrivite pentru utilizarea zilnică că, cu utilizare frecventă, poate dăuna starea pielii. Aceste afirmații nu sunt legate de realitate. Mas poate fi folosit cel puțin în fiecare zi, compoziția cosmeticelor este certificată și recunoscută de seif. În plus, un astfel de machiaj este foarte rezistent la influențele externe adverse și arată spectaculos.

Compoziția profesională a produselor cosmetice MAS, care a fost concepută mai întâi exclusiv pentru filmare și podium, cu mult timp în urmă, revizuită de producători și adaptată pentru utilizarea de zi cu zi.

Înainte de a începe să utilizați cosmeticele acestui brand, Merită familiarizată cu tutorialele video, care există pentru fiecare dintre produsele cosmetice ale acestei companii. Aplicarea machiajului profesional necesită o înțelegere a anumitor reguli și mai bine decât specialiștii, nimeni nu va spune despre asta.

Cum să distingem de fals?

Mas face parte din branduri de elită, ale căror bunuri sunt ridicate. De aceea, acest cosmetice devine o bucată cu coada pentru fraudatori, uitând produse originale. Femeile înșiși contribuie, de asemenea, la activitățile lor, pentru că dorința de a dobândi Mas la un preț sub vandabile, naturale și simplu.

Citește mai mult  Egia Cosmetics: Proprietăți și Sortimentul

Escrocii, în contrast cu societatea, nu garantează siguranța utilizării și compoziția fiind testată în laborator. Prin urmare, sub un brand bine-cunoscut, puteți obține ceva complet de calitate necorespunzătoare. Una dintre principalele probleme este modul de a distinge fals de cosmetice reale. Există mai multe modalități de a face acest lucru.

Siglă

Logo-ul companiei și litere în ea au un anumit font. marca lui folosește pentru a crea pachete de toate tipurile de produse sale. Literele au o strălucire lucioasă și stilul lor propriu. Pe fals, același logo-ul poate fi bine condesteed, dar cu atenție atent, scrisoarea va fi fie ușor întinsă sau estompate de contururi. Compania folosește întotdeauna pentru a scrie numai cu majuscule. Dacă vă oferă produse cu inscripții de mas sau în greutate, nu se poate îndoi – în fața ta fals dur și ieftin.

Uită-te la locația logo-. Pe cutia de produse originale, de obicei este situat în centrul. S-ar putea fi o deplasare inscripție în orice direcție, există opțiuni chiar și pentru localizarea logo-ul în colțul casetei.

Caz

cosmetice Real Mas vândute în cazul în care conțin particule mari sclipitoare pe suprafata. Falsurile sunt, de asemenea, încearcă să pună în cazuri similare, Dar, de obicei, nu reproducător pâlpâirea. Cutii sunt mai plictisitoare sau au o altă nuanță de strălucire.

Cazul poate fi diferită de forma originală, dimensiuni. Nu uitați să se uite la site-ul oficial, ce cazurile originale arata ca.

Etichetă la Dn

În partea de jos a ambalajului de cosmetice decorative originale ale acestui brand există o etichetă gri, cu litere negre sau albe, cu o inscripție gri. Infractorii au observat deja această caracteristică, iar în cele mai multe falsuri există, de asemenea, o etichetă în partea de jos. Dar ea este de obicei, Facuta cu alte fonturi.

Aromă

Simțiți-vă liber pentru produse cosmetice mirosit. Pentru produse cosmetice originale, aromele lor sunt specifice pentru a repeta evazioniștii care nu se află sub. De exemplu, toate Mas rujul au un parfum de vanilie blând. În falsurilor aplică o varietate de mirosuri, dar nu și vanilie. ruj false pot mirosi parfumuri, iasomie, orice, cum ar fi pulberi, fard de obraz. Feriți-vă – Înainte de fals.

Nume

Deoarece Mas ofera fiecare produs al brandului lung și, uneori, nume de dificile, ar trebui să verificați cu atenție ele. În primul rând găsi numele de pe site-ul companiei, și apoi verificați cu produsele oferite. Diferența de doar litere una sau cratima in plus va indica faptul că încercați să vândă un fals.

Culoarea și textura

Producătorul este renumit pentru texturi ușoare: în cazul în care este ușor să dețină o pernă pe suprafața pulberii, particulele sale va rămâne cu siguranță pe deget. Dar va rămâne foarte puțin. Dacă vi se oferă ceva este prea solid sau, dimpotrivă, excesiv de moale, atunci acest lucru sugerează că produsele cosmetice nu oferite de acest brand.

Dacă există o oportunitate, stick-o cantitate mică de produse cosmetice în piele. Aceasta va ajuta să estimeze culoarea și că este exact mijloacele. Masa originală cade întotdeauna lin, fără bulgări, tije și divorțuri.

Furnizor de

Lista furnizorilor pot fi găsite pe site-ul oficial al marcii. Dacă plasați o comandă în magazinul online, rata imaginea produsului. Deși nu este un fapt că obțineți exact ceea ce este arătat acolo.

În cazul în care furnizorul solicită îndoieli, nu este mai bine să risc.

Preț

Mas poate să nu stea suficient. Această cosmetică nu sunt de vânzare la o reducere de 95%. Dacă te-a prins oferta la un preț scăzut, verificați cu site-ul oficial al producătorului. Pe acesta puteți găsi costul aceluiași produs. Dacă este incomensurabil mai sus, vi se oferă falsă.

Citește mai mult  cosmetice etice: ce este, tipuri si marci

De asemenea, merită remarcat faptul că compania a ales o tactică interesantă de comunicare a clienților. Dacă aveți încă un fals, raportați această companie. Acest lucru este chiar prevăzut pentru un buton special pe site. Vi se va oferi să raporteze în cazul în care și care le-ați cumpărat produse contrafăcute.

Sfaturi pentru alegerea

Dacă este posibil, este mai bine să faceți o achiziție pe site-ul oficial sau de la furnizorul oficial, informații despre care este compania producătorului. Se va proteja împotriva falsurilor care pot provoca daune grave pentru sănătatea dumneavoastră. Atunci când alegeți produse cosmetice, experți MAC recomandăm următoarele.

  • Consiliere cu un dermatolog si cosmetolog. produse cosmetice profesionale are o textură specială și nu sunt adecvate. Prin urmare, este deosebit de important să se obțină o consultare în cazul în care pielea este problematică predispuse la alergii. Este necesar să se stabilească tipul de piele și numai după aceea ajunge la alegerea produselor cosmetice, care este optim adecvat pentru tipul specific.
  • Luați în considerare caracteristicile de vârstă. Femeia mai în vârstă, cu atât mai mult pielea are nevoie de suplimentare de umiditate. cosmetice decorative ar trebui să aleagă cu un efect de înmuiere, iar sub el este necesar să se aplice o bază moale. În linia de Mas există o astfel.
  • Nu aplicați bazele tonale de mas de zi cu zi. Această recomandare este potrivit pentru femeile cu o piele sanatoasa. Dacă există probleme de natură dermatologică, merită înlocuirea pulberii de cremă. Această marcă are o textura ușoară, nu înscrie porii și dă piele respirați liber.
  • Nu amestecați MAS cu alte mărci. Machiajul în care utilizați cosmetice de diferite producători crește impactul negativ asupra sănătății. Cosmeticele de diferite mărci pot conține același conservant, în legătură cu care veți obține o parte dublă de substanțe chimice.
  • Nu cumpărați întreaga linie în același timp. Dacă aveți mai întâi să vă ocupați de cosmeticele decorative ale MAS, atunci nu trebuie să cumpărați toate mijloacele din linie. Începeți cunoștința cu ea în mod corect – cu 1-2 fonduri. Dacă nu apar alergii și rezultatul, vă place, vă va extinde treptat colecția personală.

Recomandările generale includ, de asemenea, cerința de a verifica durata de valabilitate. Dacă a expirat deja, cosmeticul poate fi periculos pentru sănătate.

Când alegeți o bază de ton, evaluați coerența, ar trebui să fie uniformă și omogenă. Pulbere și o bază tonală de la Macs trebuie să se potrivească cu tonul și culoarea pielii. Când alegeți un rumen, amintiți-vă că dacă le puneți pe baza tonului, ei nu pot da culoarea pe care ați așteptat-o.

Rujul de la MAS ar trebui să aibă o aromă blândă, tija îi poate fi ruptă. Când alegeți o rată a carcasei mirosului. Ar trebui să aibă un mic miros de ceară și nu un ulei de mașină. Mascara de la Mac, dacă nu este întârziată și stocată în mod corespunzător, are o consistență medie: nu prea gros, dar nu lichid.

Examinați recenzii

Potrivit recenziilor clienților, MAS, fiind cosmetice scumpe, cheltuite destul de economice și, prin urmare, achiziția în general și întregul este justificat. Machiajul cu utilizarea ei se menține bine, rujul de pe buze nu este îndoit, eyeliner nu se răspândește, rimelul și umbrele nu apar. Mulți sunt încrezători că produsele cosmetice nu sunt potrivite pentru utilizarea zilnică și necesită participarea indispensabilă a artiștilor de machiaj.

Există recenzii negative, în special că produsele cosmetice usucă pielea, cauzează peeling. Dar specialiștii sunt încrezători – Acest lucru este posibil numai dacă este ales greșit, care nu este luat în considerare caracteristicile pielii lor.

Prezentare generală a produselor cosmetice din brandul legendar al MAS vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: