Prezentare generală a garniturilor zilnice fără griji

Prezentare generală a garniturilor zilnice fără griji

Îngrijire – plus și super-traverse cu aloe pentru fiecare zi, specii respirabile și alte specii, sunt bine familiarizate cu femeile din multe țări ale lumii. Brandul este renumit pentru calitatea sa ridicată a produselor sale, oferă o gamă largă de garnituri pentru utilizarea de zi cu zi. Prezentare generală a produselor și a recenziilor clienților vă va ajuta să aflați mai multe despre sortiment, facilitează procesul de alegere a daiodelor adecvate de la îngrijire.

Particularități

Mark-ul american de tranzacționare este angajat în producția de produse de îngrijire personală de mai mulți ani. Astăzi, marca aparține lui Johnson & Johnson, a cărei producție este situată în diferite țări ale lumii – din Thailanda în Italia și SUA. Dar inițial proprietarul mărcii a fost Energizer Corporation.

Garniturile zilnice completează gama largă de variante clasice de medicamente absorbante, ajută femeile să se simtă confortabil să se simtă în perioada după menstruație și în alte zile ale ciclului.

Carefree – una dintre brandurile globale cu o reputație impecabilă. Compania a făcut inițial pariul său pe igiena intimă, dedicând o mulțime de timp pentru a căuta soluții optime pentru crearea garniturilor și a produselor conexe. Gama de companii de mărfuri nu afectează diversitatea, dar sunt complet unice în caracteristicile lor. Brandul îmbunătățește în mod constant garniturile propuse, adaugă o protecție suplimentară împotriva fluxului sau a structurii de respirație. Periodic, versiuni limitate de daiode cu noi parfumuri de parfumuri.

Carefree – marca care nu are nevoie de performanțe suplimentare. Următorii factori pot fi atribuite particularităților tampoanelor igienice zilnice de la această companie.

 1. Abordare individuală. Diferitele dimensiuni și gradul de absorbție iau în considerare nevoile femeilor de toate vârstele.
 2. Disponibilitatea formei clasice și variabile. Puteți alege opțiunea pentru chiloți cu orice tip de ultimă.
 3. Testarea obligatorie pentru siguranța sănătății. Margarea igienică sunt aprobate de dermatologi, adecvați pentru utilizare continuă fără restricții.
 4. PH-neutralitate. Garniturile nu afectează aciditatea și starea generală a microflorei vaginale, pot fi utilizate în timpul tratamentului bolilor fungice, inflamațiilor și altor perioade, inclusiv după nașterea copilului.
 5. Comoditatea de utilizare. Pentru a transporta cu dvs., brandul oferă zilnic într-un ambalaj individual compact. Pentru uz casnic, există opțiuni cu un autocolant de protecție a hârtiei pe partea inversă. Ambalajele din carton protejează în mod fiabil garniturile de la poluare.
 6. Easy Companion. Folosit de parfumuri de brand cât mai discretă, lasă o senzație plăcută de prospețime. Dacă doriți, puteți alege produse fără arome suplimentare, hipoalergenice si maximum delicat pentru contactul cu pielea.
 7. Strat superior respirabilă. Acesta vă permite pentru a preveni transpirație excesivă, elimină umezeala suplimentară din piele, lasand pe ea un sentiment de confort pe tot parcursul zilei.
 8. absorbție rapidă, umiditate de încredere în interiorul retenție. Chiar și în perioadele de descărcare de gestiune destul de abundente, nu poți fi teamă că nu va fi lenjerie de corp. Gradul de absorbție al garniturilor, în funcție de serie, variază de la 2 la 3 picături.
 9. Formă confortabilă. Garnituri închide complet lasty în lățime, cu excepția contactul cu pielea cu lenjerie. Nu poți să-ți faci griji frecarea părți sensibile ale corpului.

Acestea sunt principalele caracteristici care Carefree de zi cu zi. Acestea includ designul lor luminos, distingând acest produs pe fundalul altor propuneri pe rafturile magazinelor.

Soiuri

Astăzi, în sortimentul garniturilor fără griji pentru fiecare zi există doar 3 linii de produse. Fiecare dintre ele are propriile caracteristici. Merită să le luați în considerare în detaliu.

 • Carefree Plus. Cea mai mare pe zi, cu creșterea lungimii și lățimii. În interior există un superabsorbent care poate absorbi chiar alocări abundente în ultimele zile de menstruație sau să ușureze viața unei femei în perioada postpartum. În plus față de gradul de protecție, 3 picături, garnituri au beneficii suplimentare, închise complet lastics, nu se simt atunci când mersul pe jos sau alergatul. Opțiunea Carefree Plus lung are un spate extins, și mare și mare proaspete diferă numai în intensitatea parfumului.
Citește mai mult  Toate tampoane despre cu aripi

 • Bumbac fără griji. Linia de tampoane respirabil, ușor adaptate la nevoile unei fete sau femei, cu diferite niveluri de activitate și preferințele în alegerea lenjeriei. Opțiunea de bază a Carefree Flexiform este ușor să se adapteze la chilotei clasice lastysice sau fixați pe modele Tanga, șlapi. Versiune Cotton Fresh are o structură permeabilă la aer, conține extract de bumbac și moft proaspăt lumină. Opțiunea Carefree Aloe este potrivit pentru pielea sensibilă, stratul superior are impregnare cu aloe extract, parfum de lumină, fluctuează bine, eliminând apariția transpirație excesivă în zona delicată.

 • Carefree „Super Gros”. serii speciale de zi cu zi tampoane servetele cu strat adeziv fiabil, o flexibilitate crescută și grosime minimă. Compacte obiecte de igienă personală sunt plasate într-un ambalaj de igienă individuală, acestea sunt ușor de eliminat și de schimbare. Într-o serie de 3 tipuri de produse – de la opțiunea „Super Gros“ cu Fresh Scenta cu un relief lumină pentru versiuni cu bumbac sau extract de aloe. Aceasta este o serie de miniatură daiodes pentru zilele de vară și lenjerie de rafinat, garnitura nu se opune chiar și sub îmbrăcămintea strâmtă.

În produsele lor, marca Carefree marca se concentrează pe caracteristici unice și ușurința de adaptare a daiods la condiții de utilizare specifice. De exemplu, seria PLUS ajută la eliminarea poluării lenjerie și îmbrăcăminte la începutul sau la sfârșitul ciclului menstrual, actioneaza ca de asigurare atunci când poartă tampoane și în timpul somnului. „Super subțiri“ garnituri sunt ideale pentru vreme caldă – nu sunt zdrobite, păstrează cu fermitate, absorbi selecție, pentru a preveni apariția unui miros neplăcut. Seria de bumbac Hypoallergenne este potrivit pentru utilizare permanentă cu un stil de viață activ.

Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra Discreet zilnice Garnituri

Examinați recenzii

Potrivit clienților, garniturile pentru fiecare zi de la marca fără griji merită cu precizie atenția. Gama largă de produse vă permite să selectați versiunea dvs. și pe cei care sunt obișnuiți să poarte tangi și iubitori de chiloți clasici cu o largă Lăduia.

Lauda individuală a onorat invariabil stratul adeziv al produselor – constă în benzi largi, vă permite să înregistrați zilnic, astfel încât acestea să nu fie deplasate chiar și cu o utilizare lungă. Mulți cumpărători au remarcat grosimea minimă a garniturilor – majoritatea sunt foarte subțiri, până la 1 mm, în timp ce abilitățile absorbante nu suferă.

Seria respirabilă a câștigat, de asemenea, laudă pentru lipsa de „efect de seră” și atributul lui. Acestea sunt tampoane cu adevărat „respirabile”, cu care nu vă puteți teme de disconfort din lenjerie umedă.

Descărcări de produse de marcă sunt practic nu. Singurul lucru care poate speria potențialii cumpărători este un cost ridicat, de 2-3 ori mai mare în comparație cu alte zi cu zi. De asemenea, marcate vertical format neobișnuit de cutii, surprinde unii clienți.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: