Părul uscat pentru păr: ceea ce este și cum să utilizați?

Părul uscat pentru păr: ceea ce este și cum să utilizați?

Industria de frumusețe nu încetează să încântă comunitatea modernă de produse diferite. Pe rafturile magazinului puteți vedea cele mai incredibile produse, printre care – ulei de păr uscat. În exterior, acest produs nu este mult diferit de cei care sunt obișnuiți să folosească multe moduri și moda de modă, cu toate acestea, diferența este simțită după prima utilizare.

Caracteristică

Uleiul uscat în cosmetologie a început să utilizeze relativ recent, dar într-un timp scurt, remedierea a reușit să cucerească încrederea cumpărătorilor. O persoană care nu este exclusă poate crede că acest produs este ceva similar cu pulberea sau talcul, dar în realitate este un lichid uleios asemănător cu ulei vegetal utilizat în gătit. Uleiul lichid se freacă în pielea capului la fel ca și uleiurile esențiale obișnuite.

Diferența se află numai în faptul că primul instrument nu necesită îndepărtarea apei. Nu este fluthed, deoarece produsul uscat nu lasă luciul gras pe păr. O cosmetologie inovatoare este vândută într-un container frumos, asemănător cu o sticlă cu șampon, este, de asemenea, implementată sub forma unui spray.

Atunci când se utilizează ulei de pulverizare la ieșirea din flacon, un nor imponderabil cu cele mai mici picături de ulei, care sunt distribuite pe părul și suprafața scalpului, lăsând o acoperire non-mare, cu o aroma abia perceptibil.

Proprietăți și avantaje

Ulei uscat poate fi folosit ca un instrument independent pentru îmbunătățirea stării părului și ca parte a măștilor de casă pentru îngrijirea părului și a corpului. Demnitatea ulei uscat sunt incontestabile. Produs cosmetice:

 • Nu deșeuri de păr+
 • Nu lasa luciu gras pe păr+
 • nu trebuie să fie spălate cu apă+
 • nu înscrie porii, astfel încât pielea capului liber „respira“+
 • dă chapelur netezime, buclele sunt ușor de pieptănat+

 • Potrivit pentru toate tipurile de păr și piele+
 • Protejează lap de la factorii negativi de mediu extern+
 • poate fi folosit în orice anotimp al anului+
 • are un efect pozitiv din primul minut de utilizare+
 • acționează ca un agent de vindecare pentru utilizarea pe termen lung.
Citește mai mult  Uleiul de cocos de la vergeturile în timpul sarcinii: proprietăți și sfaturi pentru utilizare

Înainte de a alege un produs de calitate care îndeplinește toate proprietățile de mai sus, este necesar să citiți cu atenție eticheta cu compoziția. În descriere, ar trebui să fie enumerate substanțe extrem de naturale – acesta este primul semn al unui bun. Dacă există uleiuri esențiale în sticlă, înseamnă că remedierea nu este numai pentru cosmetologie, ci și pentru terapeutică, deoarece este componentele esențiale de tratat.

Uleiul uscat nu poate dăuna, desigur, dacă ne bucurăm corect. De asemenea, nu are nicio contraindicație. Singurul avertisment despre care cosmetologii nu încetează să spună – uleiul nu poate fi aplicat părului murdar și slab spălat.

Compoziţie

Componenta principală care se distinge prin uleiul uscat de la agenți este un ciclometicular, oferind proprietăți unice produsului cosmetologie. Datorită acestei substanțe, pielea capului devine netedă, iar părul este blând și matasos. Netezimea buclelor apare datorită siliconului conținut în ciclometiconă, care doar reduce stickența și grasitatea uleiului uscat, mărește absorbția sa. Celulele de păr nu sunt capabile să absoarbă moleculele ciclometrice deoarece sunt prea mari. Prin urmare, uleiuri uscate și creați cel mai bun strat de protecție și recuperare de pe suprafața părului.

Al doilea, dar nu mai puțin importantă componentă este petrolul însuși. Cel mai adesea folosesc nuci (de exemplu, migdale sau alune). Ele sunt caracterizate de o activitate înaltă, în timp ce au un conținut scăzut de grăsimi. La instrument nu este numai util, dar, de asemenea, mirosul bun, producătorii utilizează diverse uleiuri esențiale (lavandă, portocaliu, piersic).

Când se aplică?

Motivul pentru utilizarea uleiului uscat sunt astfel de semne.

 • Piele uscată, aspect matrosffe. Astfel de consecințe sunt prea frecvente cu spălarea părului, utilizarea detergenților agresivi, viața în situația ecologică prea sănătoasă, clima uscată. Îmbunătățirea formelor cu ulei uscat nu trebuie să se întâmple prea intens, adică părul ar trebui să fie ratat nu mai mult de o dată. Cu utilizarea regulată a mijloacelor, efectul pozitiv nu se va aștepta.
 • Mâncărime de piele. Adesea, aceasta este o consecință a bolii – Seborrheea. Dacă nu există o impulsuri vizibile, iar epiderma nu este deranjată, înseamnă că cauza scabiei este alergică la un detergent cosmetic.
Citește mai mult  Ce ulei de masaj este mai bun și se poate face cu propriile mâini?

 • Complexitate în pieptene. Sprayul de ulei acționează mult mai moale decât lacul pentru buclele de blocare. De asemenea, datorită uleiului mai ușor de a face coafura.
 • Varfuri despicate. Considerată sarcina cea mai dificilă. Cu capetele de sincronizare, părul necesită o atenție deosebită și îngrijire. Aplicația de ulei va ajuta la oprirea procesului negativ. O combinație de ulei uscat cu aer condiționat și măști este în mod special bine.
 • Lentă de păr în creștere. Instrumentul reia funcționarea normală a becurilor de păr datorită faptului că îndepărtează stratul de grăsime de pe suprafața capului.
 • Tenduri dure, plictisitoare. După aplicarea uleiului, părul este ușor de pieptănat, nu răsucite, curgerea și lipirea frumos.

Aplicație

Fluidul uscat este ușor de utilizat. Îl puteți aplica ca părul uscat și umed. Dacă doriți să gestionați buclele umede, atunci trebuie să fie curățată de toate produsele cosmetice, care sunt utilizate în mod obișnuit (șampon, aer condiționat, balsam). După ce este necesar să bați buclele cu un prosop și să pulverizați uleiul pe întreaga lungime a capelor. O atenție deosebită este plătită sfaturilor – cel mai vulnerabil loc.

Nu este necesar să clătiți cu apă, la fel ca să uscați părul umezit cu un uscător de păr. Mai bine lăsați-i să se usuce de natural.

Dacă aveți nevoie să hidratezi părul uscat, este important să urmăriți astfel încât să nu aibă salinitate excesivă. Datorită uleiului, puteți da o strălucire chiar și la părul plictisitor. Aceasta este o proprietate deosebit de valoroasă a unui cosmetic, când nu este timp să vă spălați capul. În acest caz, este mai bine să utilizați o sticlă cu un dozator. Având stoarcerea unei cantități mici de compoziție, mișcările de masaj ale mâinilor trebuie să distribuie lichid pe păr. După câteva minute de așteptare, puteți crea în siguranță o coafură nouă, nimeni nu ghicește că poala este într-o stare de nu prima prospețime.

Unele femei se plâng că, după aplicarea uleiului uscat, părul pierde volumul, devine neclintit. De fapt, instrumentul nu este vinovat, cauza unei astfel de necazuri este utilizarea greșită a extractului. Este imposibil să le umezi rădăcinile părului. Aderarea la regulile non-bune, puteți obține părul frumos și sănătos.

Citește mai mult  ulei de păr profesional - rating de cele mai bune mijloace

Cum de a alege?

Aceleași cosmetologi de ulei nu recomandă utilizarea pentru păr diferit. În funcție de tipul de capele, posibilele sale probleme și mijloacele corespunzătoare sunt selectate. De exemplu, pentru forțele de păr uscate și defavorizate ale uleiului produc o compoziție diferită. Astfel de extracte sunt de bază și esențiale. Prima viziune este un fel de fundație pentru măștile terapeutice, iar al doilea poate acționa ca produse independente. Adesea două tipuri de uleiuri sunt amestecate între ele și cu produse cosmetice diferite pentru păr.

La cumpărare, este de asemenea important să luați în considerare faptul că uleiurile uscate au un efect diferit asupra scalpului și al capacului părului. Pentru a obține un efect mai bun, compozițiile diferite sunt foarte frecvent amestecate.

Contraindicații și precauții

Contraindicații speciale pentru utilizarea uleiului uscat. Cu toate acestea, nu puteți ignora niciodată probabilitatea de manifestare a reacțiilor alergice. Pentru a evita un astfel de fenomen neplăcut, este necesar înainte de a utiliza instrumentul pentru ao testa pe o zonă sensibilă a pielii, de exemplu, căderea înseamnă pe încheietura mâinii. Dacă în câteva minute nu apar manifestări negative, puteți folosi în siguranță lichidul.

Nu o puteți aplica pe părul prea murdar, în caz contrar apariția cisternelor va fi semnificativ răsfățată. Dacă părul este gras, trebuie să aplicați cantitatea minimă de fonduri pe ele. Cosmeologii Kori nu sfătuiesc să rateze uleiul, este suficient să intri în sfaturi și lungimea principală. Uleiul uscat poate fi folosit în fiecare zi, în special în zilele fierbinți de vară, când părul este deosebit de puternic suferă de acțiunea ultravioletă. Fără eforturi mult, acest produs va rezolva simultan câteva sarcini importante: îmbunătățirea stării părului – atât externe, cât și interne.

Despre cum să te faci să pregătești ulei de păr uscat la domiciliu, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: