ulei de nucă de cocos pentru bronzare: utilizarea și efectul

ulei de nucă de cocos pentru bronzare: utilizarea și efectul

Frumos și spectaculos cafeniu, care se află lin pe piele, orice organism va face mai de dorit, și să dea vizual armonia orice figură. Dar nu uitați că-stau mult timp în mod excesiv pe soare – și vizitele mai frecvente la solar – poate scoate pielea atât de necesar să-l și să accelereze procesele de photoburation. Ia-o frumos de culoare pielea inchisa la culoare, fără consecințe neplăcute sub forma de arsuri dureroase și uscarea tangibilă a pielii va ajuta la diferite tipuri de produse care conțin factor SPF, și pentru solar trebuie să utilizați fonduri speciale, care atrag ultraviolete la corpul.

Calitativ îmbogăți și de a obține o îngrijire excelentă pentru corpul tau ca înainte de provocarea și după ce este posibil, numai prin remediu natural de cumpărare de înaltă calitate – uleiul de nucă de cocos astăzi este foarte căutat după-.

Caracteristică

Uleiul de cocos este extras din pulpa de nuci bine rided cu utilizarea unor metode de presare, cum ar fi rece sau cald. Produsul rezultat are o consistență solidă la o temperatură convențională, dar va fi destul de ușor să se topească la o încălzire specifică sau cu o ușoară atingere cu pielea umană. Produsul este capabil să se topească de fapt în mâinile tale, ceea ce este foarte convenabil atunci când sunt aplicate. Mirosul rezistent al acestui produs este extrem de saturat, expresiv pentru pădurile tropicale, culoarea poate varia de la subteon alb-alb la gălbui.

Astfel încât uleiul de cocos pentru bronzul beneficiază de fapt, trebuie să știți care există soiuri ale acestui produs popular.

  • Produsul nerafinat este obținut din pulpa de nucă de cocos a fătului proaspăt. Nu este încălzit și substanțele chimice nu sunt adăugate la aceasta – acest tip de ulei va fi diferit de o aromă de nucă de cocos pronunțată și cea mai mare cantitate de antioxidanți. În casetele, „Virgin” sau „Extra Virgin” este de obicei indicată – în acest caz nu vor exista diferențe speciale între speciile specificate.
  • Toate impuritățile sunt eliminate din produsul rafinat, din acest motiv că acest produs aproape nu are un miros de cocos de la robinet, mult mai mult va fi stocat, dar și calitățile sale valoroase vor fi mult mai slabe. Pe casetele cu produsul veți vedea inscripția „rafinată”, RBD sau „ulei de cocos”.

  • Ulei în formă lichidă („ulei perfacat”) produs de metoda de distilare a unui feribot de petrol, care a fost deja presat. Ca urmare a acestor manipulări, acidul Laurin este derivat din produs. Acest tip de produs nu se întărește chiar la temperaturi aproape de zero, din acest motiv este cel mai adesea implementat în sticle mici cu pulverizator. Pentru calitățile sale utile, acest ulei este mult mai rău decât nerafinat, dar are o serie de avantaje: este convenabil să funcționeze, poate fi ușor și rapid aplicat pe piele, este destul de rapid absorbit și nu pleacă pete.
  • Produsul hidrogenat este eliberat prin modificarea chimică a uleiului natural, ca rezultat, produsul rămâne mai degrabă solid chiar și la temperaturi ridicate.

În acest caz, această opțiune se referă la cel mai ieftin, iar experții cred că este mai puțin preferabil să îl utilizați pentru utilizare externă și pentru uz intern.

    Dintre toate opțiunile de mai sus, produsele nerafinate pot fi considerate cele mai bune pentru apusul soarelui: au un număr mare de antioxidanți diferiți. Un sortiment bogat de acizi grași speciali, deoarece componentele acestui produs va permite să mențină o vedere sănătoasă și frumoasă a pielii ca bronzare și după ea. Produsul în formă lichidă este, de asemenea, potrivit pentru astfel de scopuri, mai ales când aveți nevoie de cea mai ușoară textură.

    Citește mai mult  Cawllia Oil: Caracteristici și recomandări pentru aplicare

    Uleiul de cocos are stabilitate chimică și rezistență la oxidare și poate fi explicată printr-o astfel de dată semnificativă de expirare: Pentru un produs nerafinat – 24 de luni, pentru produsele rafinate într-o substanță lichidă – 60 de luni.

    În esență, cu atât mai puțin ulei poate fi stocat, cu atât mai bine. Depozitați produsul în condiții de la 0 la 20 de grade într-un loc uscat și loc protejat-bine.

    Nucă de cocos cumpara petrol la:

    • Dă pielea ta 100% protecție împotriva efectelor dăunătoare ale razelor de soare+
    • arsuri preveni, a crescut uscăciune, diverse roșeață pe piele+
    • încetini photoboring a epidermei, folosind extrem de important organism vitamina E+
    • Ca urmare, a devenit proprietarul unei umbra frumoase și spectaculoase.

    Efectul razelor Soarelui vă va ajuta să umple anumite stocuri de vitamina D in corpul tau. Aceasta vitamina este extrem de necesar ca diferite procese fiziologice in corpul nostru au fost efectuate la fel de mare calitate. Componentele care sunt proiectate pentru a proteja organismul de razele UV, involuntar, blocat în pielea noastră o astfel de substanțe importante cum ar fi vitamina D. Și numai uleiul de nucă de cocos poate sări cu ușurință această vitamină pe piele, garantând astfel o sănătate excelentă generală.

    Proprietăți

    Compoziția produsului predomină un tip saturat de acizi grași, motiv pentru care produsul și a primit textura inițială cu densitate ridicată și densă. Uleiul de cocos este un produs destul de valoros, care este utilizat în mod activ în cosmetologie și în industria alimentară. În plus, produsul este considerat un instrument excelent pentru toată lumea care visează de un bronz plat, din care sexul opus nu va putea să se desprindă.

    Aproape toți consumatorii sunt benefică de la utilizarea sa, ceea ce cel puțin o dată pe acest produs pe plajă sau în solariu a fost deja folosit.

      Principalele proprietăți pozitive ale acestui produs popular:

      • Are un impact antioxidant pronunțat și poate încetini în mod semnificativ procesul de îmbătrânire+
      • poate restabili rapid echilibrul apă-lipidic al pielii după o ședere lungă la soare+
      • Stimulează sinteza colagenului, permițându-vă astfel să păstrați elasticitatea pielii+
      • contribuie la faptul că melanina este uniform și astfel reduce hiperpigmentarea de la cei care suferă de ea+
      • poate avea un efect antibacterian și antifungic, ceea ce este foarte relevant dacă vizitați adesea plaja și alte zone comune+
      • Este perfect pentru organism – tăierea cantității de vergeturi vizibile pe ea, făcând pielea mai sănătoasă și frumoasă frumoasă, în planul de plecare, astfel încât uleiul uneori uneori mai bine decât multe instrumente cunoscute.
      • face ca pielea să fie surprinzător de moale și o hrănește.

      Cum se utilizează?

        Fondurile care au filtre SPF în compozițiile lor trebuie să ne protejeze pielea de influența malware a soarelui. Cu toate acestea, nu toate elementele acestui tip de fonduri pot fi considerate complet inofensive. De aceea, cel mai bine este de a opri alegerea dvs. numai pe produsele cu adevarat naturale, printre care există ulei de nucă de cocos.

        Cu toate acestea, ar trebui să știți că SPF de ulei de nucă de cocos în sine poate fi 4 – 10, Ceea ce nu este de ajuns destul de protecție 100% împotriva influenței Soarelui. Prin urmare, regulile principale atunci când aleg acest produs este attentiveness maximă atunci când este utilizat și precizie atunci când sunt aplicate.

        Dacă ați întrebat cum să facă posibilă pentru a face posibilă pentru a maximiza toate caracteristicile mele utile, și a ajutat pielea pentru a obține o culoare spectaculoasă de ciocolată, după o plimbare pe plajă, atunci ar trebui să știți că este necesar să se pregătească pentru o astfel de campanie de la plaja sau la solar cu acest produs. în avans.

        Unele femei aplică acest ulei cu puțin timp înainte de a merge la plajă sau mergeți la solar. Acest lucru permite ca uleiul să absoarbă și să-și îndeplinească toate sarcinile cu 100%. Aplicați corpului Acest ulei este mai bun imediat după ce ați luat un duș. După 15-20 de minute, această procedură va trebui să fie făcută din nou. Doar astfel, instrumentul va fi capabil să aprecieze pe deplin și nu va rămâne pe pelicula neplăcută a pielii.

        Citește mai mult  Aplicarea și proprietățile uleiului de păr rapid

        Dacă veți înota în rezervor, atunci după acest strat al produsului va trebui să reînnoiască din nou.

        Și, de asemenea, acest produs natural este utilizat pentru a hidrata epiderma și recuperarea completă după ce a vizitat plaja. Dacă după acel pete roșii au apărut pe piele, uleiul va fi capabil să rezolve rapid această problemă. Se va calma pielea inflamată, o va elimina.

        Alegerea uleiului de nucă de cocos implică și utilizarea activă a acesteia pe plajă. Asta este, puteți folosi acest ulei din când în când chiar la soare. Singura condiție este de a evita timpul de la 11 la 16 ore, când activitatea soarelui este maximă intensă. Produsul este ușor de aplicat – este suficient să turnați o cantitate generoasă de problemă asupra zonelor problematice și a paturilor de masaj pentru a distribui pe suprafața pielii. Masajul va ajuta uleiul mai rapid pentru a absorbi în pielea slăbită. După această manipulare, puteți alege orice protecție secundară sub formă de pălărie cu câmpuri mari sau o umbrelă de plajă.

        Puteți admira bronzul chic, de fapt, pentru un an întreg și, în acest scop, nu este absolut necesar să mergem în țări îndepărtate pentru trei mări. Achiziționarea unui bronz în solarul confortabil este această procedură modernă, care este astăzi foarte populară, în special până la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai, când femeile sunt pregătite în mod intenționat pentru vară.

        Cu o funcție de protecție, uleiul de nucă de cocos va gestiona cu ușurință, dar trebuie amintit că, de fapt, nu protejează pielea de raze dăunătoare, deci ar trebui combinată cu mijloace de protecție mai grave.

        Recenzii cu ulei entuziast spun că vă permite cu adevărat să accelerați procesul de obținere a unui strat plat de bronzare, în timp ce hidratarea sănătoasă. Înainte de a stropi produsul, este mai bine să mergeți la duș cu un scrub special sau peeling. Ele vor ajuta la îndepărtarea corpului pielii forjate și să contribuie la formarea soarelui maxim. Dacă credeți că veți merge la un solar timp de 7-8 minute, veți fi suficient pentru o singură dată pe compoziția pielii de tip combinat. Dacă sesiunea este mai lungă, atunci va fi necesar să se aplice remedierea și a doua oară.

        Uleiul de nucă de cocos poate provoca alergii și, prin urmare, pentru a preveni acest lucru, aplicați un ulei în gaura cotului – dacă reacția sub formă de roșeață, edem, arsură sau mâncărime este în mod clar timp de 24 de ore pe piele – acest produs este strict interzis.

        Cum de a alege?

        Pentru a ridica corect un ulei bun, va trebui să luați în considerare o serie de momente importante:

        • Unde este produsă. Cea mai bună calitate va avea produse produse în Thailanda, India sau Malaezia. Cumpărarea uleiului din aceste țări, puteți fi încrezător că sunteți 100% produs natural și nu analogul său scump cu o compoziție combinată de componente incomprehensibile.
        • Nivelul de spin și de curățare. Cel mai bine este să alegeți un produs nerafinat cu o rotire de tip rece (acesta este procesul de presare a pulpei), care va economisi complet toate caracteristicile utile, fără a primi componentele altor substanțe în compoziția sa.
        • Aromă. Uleiul natural nerafinat va avea o aromă de nucă de cocos foarte plăcută, iar produsul rafinat nu va fi miros deloc. Mulți producători adaugă un pic de parfum parfum în produsele lor, dar aici alegerea va fi deja atinsă pe preferințele dvs. personale.
        • Culoare. Produsele de înaltă calitate vor avea o umbră translucidă sau ușoară palidă. Colorarea întunecată cu galben va duce la o calitate bună. De aceea este atât de important să vedem culoarea bunurilor achiziționate. Dacă vânzătorul refuză să deschidă un borcan și să vă arate uleiul – renunțați la această achiziție.
        • Consistența. Produsul va fi solid la temperaturi sub 25 s, dar poate fi ușor de făcut moale. Caracteristicile sale de protecție nu pierde nici măcar.
        • Durata de viață. După cum deja abominated, 100% ulei natural ar trebui să fie pus într-un loc întunecat, de exemplu, să găsească un raft pentru ea în frigider.
        Citește mai mult  Oil Jojoba: Proprietăți și recomandări pentru utilizare

          Piața va oferi tuturor o gamă largă de produse din unt de nucă de cocos de la diverși producători.

          1. Produse Samui Natura – Se foloseste ulei de spin rece, care se aplică și în îngrijirea totală, acesta este, de asemenea, adesea folosit ca un produs alimentar. Produsul este sigur, deoarece trece de curățare de înaltă calitate și, prin urmare, nu va pierde proprietățile sale pozitive.
          2. Companie Harnn comunicate de purificat prin cel mai atent ulei – prin fermentare. Produsele din această serie sunt cele mai potrivite pentru piele, caracterizată prin sensibilitate crescută.
          3. Marca Argilife produce produse de la buget, la un preț scăzut și cu o calitate acceptabilă.

          Dar lucrul cel mai important nu este ceea ce este important prețul de ulei din nuca de cocos – care este inclusă în componența sa finală. De aceea, opriți alegerea finală a produselor cu inscripția „100% ulei de nucă de cocos”.

          Recenzii

          Majoritatea consumatorilor răspund pozitiv cu privire la acest produs, întemeiate în mod activ pentru soare și, în același timp, își pot stabili fotografiile pe rețea pentru a compara „la” și „după” aplicarea sa. Potrivit recenziilor, uleiul este gol pe corp atât înainte, cât și după o vizită la solar, protejând perfect pielea în timpul vacanței mult așteptate pe mare. În același timp, consumatorii notează avantaje semnificative la aplicarea acestui produs:

          • Tanul va merge la culcare cât mai curând posibil, va fi foarte frumos, dar, în același timp, va ajuta la prevenirea arsurilor – pielea este umezită periodic+
          • Uleiul va depăși fisurile existente pe piele, va elimina orice inflamație+
          • Va fi capabil să facă față epidermei uscate (mai ales dacă aveți deja peelinguri)+
          • Dacă, sub razele soarelui, părul dvs. la atingere va deveni ca o paie, costă doar câteva ori pe săptămână înainte de spălarea părului părului este murdărit – puteți doar pe sfaturi sau pe întreaga lungime, și apoi părul va deveni mai viu și nu va fi puf.

          În timpul plajei, corpul nostru este expus unei acțiuni extrem de agresive a radiației UV, care poate duce la pierderea atât de umiditate atât de necesară și că cea mai gravă fotoderie a pielii. Utilizarea activă a uleiului de nucă de cocos va evita aceste necazuri, va păstra o vedere mică a pielii, iar un frumos bronz de ciocolată vă va încânta până la sosirea iernii reci.

          Mai multe despre utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru un bronz, consultați următorul videoclip.

          Evaluează articolul
          ( Încă nu există evaluări )
          Adaugă comentarii

          ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: