Ce este Arpeggio pe chitară și cum să îl jucați?

Ce este Arpeggio pe chitară și cum să îl jucați?

Tehnica de joc de chitară oferă mai multe tehnici principale de producere a coardei atât atunci când sunt însoțite de un instrument muzical de soluționare și pentru acompaniamentul armonic al propriei linii melodice. Printre acestea, performanța de acorduri cu ajutorul Arpeggio este evidențiat în special printre ei. În continuare, considerăm mai detaliat ceea ce este o modalitate de a juca o chitară, ce fel de soiuri și ce exerciții chitariști începători va ajuta la perfecțiune să stăpânească aparatul de Arpeggio.

Conținutul articolului

Ce este?

Arpeggio la chitară oamenii obișnuiți și chitariști autodidacte se numesc prosperitate, deoarece muzicianul în același timp, „trece prin“ coardele instrument cu degetele mâna dreaptă. Cu toate acestea, se observă în mod corect – Arpeggio sa întâmplat de la cuvântul italian „arpeggio“, în cazul în care „ARPA“ se traduce ca „harpa“ – un alt instrument muzical de coarde, bine familiarizat. Este pe arfa că principala cale de joc este similar cu mișcarea corzilor ei cu degetele de la ambele mâini.

Se pare că Arpeggio pe chitară este o modalitate de a juca, o caracteristică caracteristică este aceea de a extrage în mod constant sunete din diferite șiruri de caractere disponibile pe ea.

În acest caz, un chitarist de novice poate avea o întrebare că acumularea de coarde are relația cu totul. Să ne ocupăm de asta.

Accordul, așa cum este cunoscut, este format din simultan simultan cel puțin trei sunete diferite ale difuzorului principal. De exemplu, coarda la major (c) este obținută atunci când notele „pre-mi-sare”. Orice două sunete de la denumite, extrase în același timp, nu sunt o coardă (ele sunt numite două-vizuale).

Doar trei sau mai multe sunete având o valoare diferită a pasului în intervalul, formează consonanță coardă. Dacă coarda la cea mai mare adăugați un alt sunet, de exemplu, un „Bembol” sau pur „Si”, atunci va fi, de asemenea, o coardă, dar va fi oarecum diferită – Up-Major Septakord (C7).

Citește mai mult  Privire de ansamblu asupra amplificatoare Marshall

Acum ar trebui să se întoarcă la arpeggio și chitara siruri de caractere. Setarea standard a chitara de șase șiruri produsă de MINING CALE. Cele mai multe șiruri de caractere (a șasea, a treia, a doua și prima) se formează cu coarda lor simultană de recuperare a sunetului. În același timp, astfel de note sunt solide:

 • Mi mai întâi octavă pe primul șir (tonul principal)+
 • SI Octave mic pe șirul 2 (tonul de eșantion)+
 • Sare a octavei mici pe șirul 3 (politica chardului)+
 • Mi octave mari pe al 6-lea șir (ton principal).

Cornele a cincea și a patra nu sunt sunetele unui minor pur sobru (Mi-Sol-Si). Dacă includeți sunetul celui de-al patrulea șir de octapă), se va dovedi a fi sepkord, totuși, de la sunetul „MI” și totul este, de asemenea, minor (EM7). Cel de-al cincilea șir (La Mare Octave) confundă și mai mult coarda inițială și un muzician de novice, astfel încât să ne limităm la faptul că modul general – MI-MIN – va rămâne chiar și cu sunetul simultan al tuturor șirurilor de chitară Standard configurat.

Și din moment ce jucați pe chitară de corzi diferite, sunetul lor nu va încerca imediat, sunetele obținute se îmbină într-o singură consonanță, ceea ce se numește coardă.

Cu alte cuvinte, Arpeggio este o modalitate de a juca acorduri, în care sunetele coardei sunt îndepărtate în mod consecvent, unul câte unul într-o anumită ordine, formând consonanță continuă (coardă) ca rezultat.

Vizualizări

În timpul existenței chitara, un număr mare de specii tipice de arpeggio și spontan. Brokes extinde limitele aranjorului și chitaristului-interpret, oferă noi oportunități pentru variații și improvizații, îmbogăți și decorați acompaniamentul. Ele sunt folosite în toate stilurile de muzica, incepand cu folk și terminând cu alternative. Acestea sunt redate în diferite formațiuni metrolamic, atât în ​​valoare de 4/4 și toate celelalte (2/4, 3/4, 3/8, 6/8 și așa mai departe).

Citește mai mult  Toate chitarele despre electrice

Tipul principal include următoarele 4 soiuri de arpegiu, pe baza cărora există clase pentru chitariști începători pentru dezvoltarea abilităților de exercițiu:

 1. ascendent (schema P-i-M-A, unde P este degetul mare al mâinii drepte, i – indicele, M – mediu, A – nedenumit)+
 2. Downward (schema P-A-M-I)+
 3. Mixed (P-I-M-A-M-i)+
 4. rupte (P-I-M-I-A-I-M-i).

În diagramele prezentate înseamnă jocul degetelor de la mana dreapta pe lonjeroanele structurilor destinate:

 • Degetul mare (P) extrage sunete numai din siruri de caractere de bas (a șasea, a cincea sau a patra, care depinde de numele coardei, care ia degetele de la mâna stângă)+
 • Degetul arătător (I) joacă numai pe al treilea șir+
 • degetul mijlociu (M) – al doilea șir+
 • Degetul anonim (A) – primul șir.

Următoarele sunt note ale unor exerciții privind tipurile de arpeggio pentru acei studenți care își pot da seama: ascensiune arpeggio, pasaje mixte și sparte.

Cum se joacă?

Pentru a reda corect un bust, trebuie să cunoașteți tehnica de recuperare a sunetului cu această metodă.

Începeți Arpeggio de la începutul învățării, chiar dacă noul venit nu cunoaște încă acorduri.

Brokes sunt perfect potrivite pentru dezvoltarea degetelor din mâna dreaptă și de a stăpâni principalele tehnici ale sunetelor lui Apoyando și Tyranto. Prin urmare, jocul pe șirurile deschise va fi cea mai bună soluție pentru a începe Mastering Arpeggio.

Bass în tipurile inițiale de arpeggio, care sunt indicate mai sus, este reprodusă din al șaselea șir la contul „Odată” acceptarea APANYANDO, Adică, cu un suport pentru un șir vecin (în acest caz – pe cea de-a cincea inferioară).

În continuare, opțiunile pentru sunetele „lor” lor rămân celelalte degete:

 • În mișcarea degetelor (I-M-A) în căutare ascendentă, recuperarea de sunet ar trebui să fie fără suport (thurando), deoarece în cazul aponeand șirul precedent se va uda degetul extragerea sunetului ulterioară+
 • In Arpeggio aval, toate sunetele sunt extrase cu ajutorul degetelor la următorul șir (de sus)+
 • În pasajul amestecat și rupt, nu este mai bine să acorde o atenție la posibilitatea fie imposibilitatea utilizării apoyando, dar numai pentru a extrage sunete Tyrando.
Citește mai mult  Descriere Guitar Baton Rouge

La redarea unui bust, important pentru începători are sunete netede. Pentru a juca cote egale, este necesar să se utilizeze un metronom, stabilind-l 60 de bătăi pe minut, sau conta scorul tare – tare și clar. Pentru ascendentă și descendentă contul arpeggio durează până la patru (un singur cont, începând cu bass, cade pe un sunet). Apoi, totul începe mai întâi – și scorul, și Arpeggio.

Pentru arpeggio mixt, contul se efectuează până la șase, iar pentru spart – până la opt.

Sunete ar trebui să fie nu numai netede și curate, dar, de asemenea, la fel și în ceea ce privește dinamica: bas sunt un pic mai accentuate (profundă și tare), sunetele rămase pe volumul ar trebui să fie menținut la un nivel mediu, nu subliniind nici unul dintre ei într-un fel mai ales. La etapa inițială nu este necesară.

Ce este arpegiu pe chitară și cum să-l joace, uite în videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: