Note cu privire la pian pentru începători

Note cu privire la pian pentru începători

Redare muzică fără note posibile cunoștințe. Cu toate acestea, acest nivel este puțin probabil să meargă mai departe amatori. Pentru a putea melodii Compuneți, este important să învețe notele mai întâi.

Locație

Pianul total are 88 de chei. Dintre acestea, 52 alb, 36 de negru. Utilizarea cheilor albe au extras sunetele de note deschise. În mod deschis, sunt chemați deoarece sunt neschimbate. Tastele negre schimbă sunetul. Cu ajutorul lor, jucând Dieza și Bempoli.

Butoanele muzicale ușoare sunt situate într-un rând. Negru sunt situate 2-3 butoane între alb. Această caracteristică este asociată cu recuperarea sunetului.

Procedura de note la pian este după cum urmează: până la re-Mi-Fa-Sol-La-Si-a. Aceste note sunt incluse în gama de bază primară „la major”. Nota inițială „înainte” se referă la prima octavă, cea mai bună „înainte” – la al doilea. Secvența acestor sunete se repetă pe întreaga tastatură de pian. „Înainte” se află în partea stângă a grupului de două chei întunecate.

În plus față de locația și numele notelor, este important modul în care cheile sunt presate de degetele. Degetele sunt numerotate după cum urmează: prima este mare, al doilea – indicele, al treilea este la mijloc, al patrulea – nenumit, a cincea – degetul mic. Acest lucru se face pentru comoditatea de joc și procesul estetic. Începătorii semneze numere de note pentru a aminti cum să se joace cu ceea ce degetul ai nevoie pentru a juca. Instruirea în număr ajută aduce procesul de la automatism.

Componentele unei mori noțional

învățare alfabetizare Muzica începe cu o nouă. Reprezintă cinci linii paralele orizontale. Romanele trebuie să scrie muzică. Fiecare notă este atribuit propria sa linie. Atunci când liniile sunt lipsesc, desen benzi suplimentare.

De exemplu, „înainte“, se află în prima linie suplimentară. Sub cincea banda există o scurtă trăsătură pe care nota „înainte“ este desenată. „RE“ se află în prima linie. „Mi“ ocupă prima linie. „Fa“ este între primul și al doilea. „Sare“ ia a doua linie. „La“ este trasată între a doua și a treia linii. „SI“ este situat pe a treia bandă. „Pentru a“ a doua octavă este între a treia și a patra dungi.

În plus față de principalele note, Stan deține semne de alterare. Aceste caractere sunt folosite pentru chei negre desemna situate pe instrumentul. Acestea sunt la începutul gamma, după o cheie înalte. De exemplu, armonice majore. Aceasta ajută în avans pentru a înțelege în cazul în care cheile de negru trebuie să joace, și în cazul în care nu este necesar. De asemenea, modificarea este indicată de lângă notew. Descifrarea Dieza și BEMAR următor: Primul caracter schimbă sunetul, crescând-l pe halfone, un bembra lui, dimpotrivă, sunetul este atât de scăzut.

De asemenea, în muzică este folosit ca un simbol ca o grindă. El are unele similitudini cu Bemolem. Începătorii pot confunda. Valoarea Bekar este direct opusă. Prezența Bekar dă mărturie despre eliminarea oricăror modificări în tact general sau cu privire la o notă.

Cheile

Detalii importante ale Notopiei sunt cheile trepte și bass. Aceste semne sunt scrise în fața celorlalte semne, ocupând prima poziție. Tasta Treble se referă la sunetele unui registru înalt, bas – la sunetele registrului scăzut. În sistemul de pian, cheia Treble este cea mai des folosită pentru a desemna note de mâna dreaptă și basul – stânga.

Citește mai mult  Totul despre pian Yamaha

Marimea

Astfel încât muzica nu sună haotică și a fost comandată, utilizați diferite ritmuri ale ceasurilor. Ritmul muzicii determină câte note vor fi amplasate într-o singură lada. Oferă frecvența frecvenței melodiilor. Ritmul este indicat de două numere situate deasupra celeilalte. În mod similar, fracțiunea scrisă în matematică. Diferența este lipsa unei diviziuni.

Ritmurile muzicale sunt după cum urmează: 2/4, 3/4, 4/4, 3/8, 6/8. Ritm este pronunțat: două sferturi, trei sferturi, patru sferturi, șase opt, două secunde. Numărul situat în partea de sus indică cât de multe note în Lada, exprimând cu alte cuvinte, la cât de mult este necesar să se țină cont: până la două, trei și așa mai departe. Numărul situat mai jos arată cât de mult o notă va dura. Notele sunt întregi, de durată tot tact, pe jumătate, de durată în stâncă. De asemenea, alocarea a patra, octosholes și XVI.

Două sferturi – ritm comun. El sugerează că un ceas este format din 2 note a patra. Ritmica dimensiune 2/4 dimensiune este diferită. În Lada există 2 octoshchi și 1 a patra sau 6 șaisprezecelea, combinate trei. Variații o mulțime. Principalul lucru este că durata lor corespunde la ritm 2/4. La începutul studiului, este mai bine să nu zdrobiți și nu combina note. Puteți experimenta atunci când au fost deja studiate bazele.

Versiunea cea mai comună a figurii ritmice 3/4 – 3 al patrulea notele din Lada. Posibila utilizare a unei jumătăți cu o vedere laterală. Apoi, o notă va suna toate tact. Dimensiune 3/8 similar cu 3/4. Cu toate acestea, în loc de a patra labelor adăpostește opt.

In plus fata de simplu, ritmuri muzicale complexe sunt folosite. Acestea includ 4/4 și 6/8. Ritmul 4/4 poate găzdui 4 acțiuni, a căror durată este egală cu durata de 1 a patra. Pentru desemnarea ritmului 4/4, semnul este adesea folosit, similar cu litera „C“.

Șase optulea – ritm format din 6 piese. Se pare că atunci când conectați două-trei ore și este reprezentat de note a opta.

Alte dimensiuni complexe sunt formate într-un mod similar: 4/8, 6/4, 9/8, 12/8. Cel mai important lucru este să ne amintim – raportul dintre dimensiuni, cu durata de note. Apoi, nu va fi nici o problemă cu scorul și ritmul de joc.

Trackers și caracteristici de ceas

Tactom numit un segment de muzică de la un parts puternic la altul. Caracteristica de ceas este o caracteristică verticală care traversează nota. Această caracteristică împărtășește două ceasuri între ele. Deoarece melodia poate începe cu o cotă de slabă, există un astfel de concept ca „Uta“. Deci, numit tact incomplet. Melody a început cu aplicații și sfârșitul.

Sfârșitul compoziției este notată cu un ceas dublu. În același timp, a doua linie verticală este îngroșat.

Mult mai ușor de „bate“ tact sau conta tare. Contul muzical se desfășoară pe „o dată și“, „doi și“ + astfel încât până la patru. „Odată și“ – se referă la o pătrime. Trecerea la „doi și“ vorbește despre trecerea la nota următoare.

Desemnarea de semne de alterare

Sub mijloacele de alterare muzicale schimba sunetul de note. Simbolurile Alterarea sunt Diges, vase duble, un bemole, dublu bembol și grinzi.

Dieze seamana in aer liber o grilă pe butoanele telefonului mobil. Acesta este un semn de creștere a sunetului pe jumătate. Barol arată ca o literă engleză „B“. Acest simbol reduce sunetul pe jumătate. Becar anulează orice modificări de sunet. Simbolul arată ca un număr de „4“ cu etaj pătrat. Diges duble crește sunetul de două tonuri. El este scris ca o cruce cu capete ascuțite care seamănă cu un romb. Dubla Barole scade laba pe două tonuri. Simbolul este scris ca două litere „BB“, situate aproape unul de altul.

Citește mai mult  Duduk - istorie și joc pe un instrument muzical

Cheie

Pentru a afla ce este o tonalitate, este în valoare de highing concepte, cum ar fi „sunet“, „LAD“ și „Tonic“. Sunetele sunt notele situate unul pentru celălalt. Ei au, fie în ordine crescătoare sau în jos. Aceasta este, ordinea de sunet poate fi pornit fie din pre-standard de re-Mi-Fa-Sol-Si-Bhea, sau arata astfel: up-Si-Sol-Fa-Mi-re-a.

Lad se numește sondare sunete între ele, consonanță și rânduială lor. Lada pașii 7, de numărul de note principale. Etapele notam cu numere romane.

Tonic – prima și principala etapă a Lada. Are un echilibru sobru: până la Mi-sare. Aceasta stabilește culoarea totul în Lada.

Tonalitate se numește o cale de a avea un anumit tonic. Tonic este o notă de la care calea. Este în valoare de vedere pe un exemplu simplu: Gamma „maiorului“. Aici nota „înainte de“ actioneaza ca tonic, pentru că melodia începe cu ea. Major colorează o gamă cu o stare de spirit pozitivă, ceea ce înseamnă că este Lad. În intervalul „la minor“ „înainte“ rămâne tonic, cu acest fel va exista un minor. În consecință, „starea de spirit“ a melodie se va schimba trist.

Cât de ușor de învățat?

Pentru a afla, în mod independent note, este suficient pentru a efectua o serie de exerciții neîncasate. Primul lucru de reținut este numele de note. Este necesar să se vorbească în mod direct și ordine inversă. Cunoașterea trebuie să fie adus la automatism. De asemenea, cunoașterea nevoilor teoretice să fie corelate cu practica. Disponibilitatea instrumentelor de la necesitate acasă. Ai nevoie să-și piardă gama „maiorului“ de mai multe ori. Jocul la pian este de asemenea important să se aducă la automatism.

Există mai multe simulatoare pentru incepatori, pentru care te poate învăța rapid o scrisoare de la zero atingere. mod usor de retinut componentele moara nota – pentru a le verifica pe tastele. O teorie nu este suficient pentru un joc gratuit de pian. Este important să se combine studiul de teorie și instruire practică. Conceptul teoretic și termeni vor fi mult mai ușor de înțeles prin verificarea totul cu un instrument muzical.

Cum de a citi foaie de muzică?

Pentru incepatori, pian poate părea complexă. newbies Mai ales pune lectură notele cu foaie. La început, note de semnare muzica este permis să semneze o notă. Cu toate acestea, este mai bine să meargă imediat la citirea semnelor muzicale fără semnături suplimentare. Mai multe tipuri de exerciții va ajuta acest lucru.

Este necesar să se înregistreze principalele note pe o nouă moară. Vă va permite să vă amintiți mai repede, pe care reguli există semne muzicale, care vor ajuta la citirea din foaie.

Este necesar să se memoreze că cheia treptată indică „sarea” primului octavă. Tasta de bas indică o octavă mică „Fa”. Este important să ne amintim că nota „la” Prima octavă este întotdeauna localizată la prima linie aditivă.

Pentru a-și controla cunoștințele, merită să folosiți avantajele tehnologiei și să stabiliți un program „Simulator de muzică”. Pot fi accesate cu text necunoscut. Programul va ajuta la determinarea dacă notele sunt alese corect.

Citește mai mult  Ce este jambier și cum să-l aleagă?

Exemple de melodii frumoase

Înainte de a începe să jucați melodii pe note, este important să evidențiați un astfel de lucru ca „grevă muzicală”. Strich numit metoda de performanță a notelor. Începătorii efectuează melodiile cu un accident vascular cerebral non-legato, care nu este conectat. În același timp, pauza dintre sunete nu este mai mare de 1/4. Există, de asemenea, un astfel de mod de recuperare, ca Legato, sau conectat. Legato presupune un joc de buna, atunci când o notă „curge“ într-un alt. Un alt cod de bare – Stakkato, brusc. În același timp, notele sunt redate brusc, acută, fără a introduce într-o melodie solidă.

Novice cel mai bine să acorde o atenție la cântece pentru copii. Nu alege imediat lucrări complexe, care ocupă 2-3 foi. Există mai multe piese care nu mai mult de 5-8 ceasuri constau. Nou-veniții poate consilia muzical de compilare b. Milica. Acesta conține cântece simple, pentru copii.

 • „Festiv”. Melody este format din opt ceasuri. Dimensiuni Montat – 4/4. Muzica este înregistrată de al patrulea și toate notele. Nu există nici un sunet de alterare.
 • „Iarnă”. Iarna melodie, format din opt ceasuri, este perfect pentru formare. Dimensiunea este de 4/4. ritm lent și o cantitate mică de note va ajuta să stăpânească rapid jocul pe pian.
 • „Steaguri“. Aceasta melodie este un pic mai dificil. Ea este interpretată cu semne de modificare în tonalitatea „la Diez Major” și „Fa Diezer Major”. De asemenea, aici apare o notă cu un punct. Punctul, situat sub notă sau deasupra acesteia, arată că acesta trebuie să fie efectuat de o cursă de staccotat.

Restrâns pe cântece simple, puteți merge la mai complex. Astfel de melodii pot fi formate din 15-20 ceasuri.

 • „În iarba de iarbă sâmbătă”. Melodia populară care are semne de modificare, note cu puncte. Cântecul va ajuta la expediere și va îmbunătăți abilitățile obținute mai devreme.
 • „Gătit”. Această melodie tristă va introduce o gamă „la minor”. Se joacă în dimensiunea 2/4. Există mai multe opțiuni pentru acest cântec. În unul, nu există semne de modificare, în cealaltă – sunt prezenți. Acest lucru vă permite să alegeți între opțiunile de execuție simple și complicate.

   Pentru a captiva copiii pe clase, puteți oferi să jucați melodii moderne din desene animate.

   • Melodie de la „Fiksikov”. Melody pare simplu, dar este doar la prima vedere. Moton Stan este reprezentat de chei vioară și bas, există o bembre, Diezer și un urs. Pentru a reda acest cântec, trebuie să „întâlni“ cu al XVI-lea și acorduri.
   • „Micul meu ponei”. Melody „Prietenia este magic“ este reprezentat doar de cheia de vioară. Ea a jucat în tone de „la Diez majore“ și „Fa Diezer Major“. Alte semne de alterare sunt lipsesc.

   În plus față de citirea din foaie și memorizarea de note, este important să se plătească timp pentru a extrage sunete de sunet. Puteți asculta orice melodie și să încerce să ridica pe instrument muzical. Acesta va contribui la dezvoltarea abilităților creative.

   În scopul de a stăpâni perfect jocul pe pian, se va lua nici o ani. Cu toate acestea începe poate fi pornit de la zero. Teoria necesară este studiată în procesul de învățare. Restul depinde de dorinta si perseverenta.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: