Selectați caz pentru sintetizator

Selectați caz pentru sintetizator

Cumpărarea unui instrument muzical, este important să-l stoca în mod corect. capace speciale au fost inventate pentru a proteja împotriva influențelor externe. Cazurile fac din diferite materiale care diferă unul de altul în funcție de gradul de duritate.

Vizualizări

Capace vin tare, semi-rigide si moi. catele rigide sunt de obicei realizate din spumă poliuretanică și policarbonat.

Spumă poliuretanică – material sintetic, care constă dintr-o fază gazoasă spumă inert. Se întâmplă solid și elastic. Thorough apartine material elastic. Spumă poliuretanică se distinge prin rezistență ridicată și proprietăți de izolare termică. Policarbonat – poliester de cărbune. Acest material plastic cu proprietăți antișoc ridicată și rezistență bună.

Ce materiale fac?

Pentru cazurile rigide, se aplică întotdeauna un material solid, care asigură o depozitare sigură și transport în siguranță a instrumentului muzical. Un astfel de caz o încet se răcește în frig, ceea ce face posibilă protejarea sintetizatorul de la o temperatură de scădere bruscă. Într-o valiza, puteți transporta scula chiar și în compartimentul aeronavei. Există, de asemenea, coperți din metal, placaj, cauciuc artificial.

În interiorul dispozitivului este instalat cadrul de plastic în cazul în care este introdus sintetizatorul. Design Dens nu permite tastatura să se miște atunci când se deplasează. Din interiorul carcasei este bordurate cu înaltă calitate și pânză frumoasă, există mânere și accesorii din cauciuc confortabil compartiment. Produsul este bine potrivit pentru sintetizator cu 61 cheie și pentru alte instrumente.

În plus față de coperți, există cazuri semirigide. Astfel de cazuri sunt realizate din țesătură de nylon cu trei straturi, garnituri de etanșare și. Carcasa are un solid formă interior din material plastic sub forma unui cadru intern. În plus, cazul este compactat de spumă de cauciuc moale. În interiorul produsului este cusut curele concepute pentru a fixa scula. Unele modele oferă roți.

Citește mai mult  Pedala pentru sintetizator

Cea mai economică opțiune este moale acoperă. Acestea sunt realizate din material textil impermeabil rigide, căptușeală și spuma de cauciuc. Tube buzunare pentru depozitarea accesoriilor și surse de alimentare. Cazul moale are o greutate mică, ușor dezvoltă și ocupă puțin spațiu.

Există capace pentru un model de sintetizator specific, produse universale sunt, de asemenea, vândute, potrivite pentru aproape toate tipurile de instrumente.

Cazul trebuie să fie aleasă pentru numărul de chei în sintetizator. Partea de sus a cazurilor de țesut este fabricat din poliester, nailon, Teza, Tarpulina. Acestea sunt întărite țesături impermeabile, care sunt adesea folosite pentru croitorie copertinei. Ele sunt bine protejate de praf, murdărie și apă. Izolația (sigiliu) în coperți moi este cel mai adesea spumă, dar există o spumă poliuretanică.

Spuma de cauciuc protejează produsul dintr-o scădere bruscă a temperaturilor, dar in timp se deterioreaza sale de calitate. El poate muri și crumble. Grosimea izolației de spumă până la 10 cm. sigiliu Spumă poliuretanică, de obicei, foaie, până la 15 mm în grosime. El este greu și mai durabil decât spuma. Astfel de sigilii pot fi ușor înlocuite de propria lor.

coperți moi canalizarilor coaserea astfel de țesături: fetru, turmă, tricotaje, spandbon, lână și alte. Furnitura depinde de prețul. Accesorii din plastic YKK, Duraflex costă mai mult și este o opțiune mai sigură. În interiorul produse moi sunt curele pentru fixarea sintetizator. Mânerele din cazuri tesatura, de multe ori a făcut în așa fel încât produsul poate fi purtat ca un rucsac.

Proiecta

modele de acoperire, special create pentru fiecare instrument. Pentru 61- și 74 de chei sintetizatoare vor fi diferite în coperți de dimensiuni. Cales rigide sunt echipate cu roți și încuietori, există bare de protecție speciale în colțuri. Cazurile sunt disponibile în Econom și Pro.

Citește mai mult  Ce este un sintetizator analogic și cum se întâmplă?

Produsele Pro Produsele sunt realizate din materiale mai durabile și de înaltă calitate, au un sistem de fixare patentat.

Pot exista, de asemenea, elementele de fixare suplimentare din aluminiu cu partea exterioară a cazului pentru atractivitatea externă și de protecție maximă șoc.

Producătorii

Marci de bază se referă la manufacturate:

  • Casio+
  • Gator+
  • Novation+
  • Rockbag+
  • Rockcase+
  • Roland+
  • Final.

Cele mai scumpe obicei acoperă greu. Mai moale, mai ieftin.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: