Luptă și G8 la Ukulele

Luptă și  G8  la Ukulele

Maestru Ukulele este destul de simplu. O astfel de chitară hawaiană a primit doar 4 șiruri și o mică clădire, mărimea căreia depinde de tipul de instrument. Bătălia de pe Ukulele vă permite să dezvoltați o înțelegere ritmică, care ajută la formarea ulterioară. De asemenea, este important să luați poziția potrivită pentru a juca a fost confortabilă.

Schema și analiza bătăliei

Redați mâna de plumb. Dacă un pic de dimensiuni mici, doar un deget index participă. Când direcția de brațe scade unghiile, în sus – pernă. Pe ukulele din punctul de vedere Bariton este mai convenabil pentru a juca un vârf de cuțit.

Circuitul de luptă „Opt“ este destul de simplu. În primul rând aveți nevoie pentru a face o lovitură în jos, apoi din nou la fel. Urmând mișcarea în sus, apoi din nou coborârea și câteva mișcări rapide în sus. Apoi muzicianul ridică mâna și face mișcare în jos, apoi din nou în jos și ridică-up. Diagrama arată direcția de mișcare. De asemenea, între săgețile există spațiu liber. Aceasta denotă durata pauzei dintre bătălia. Mai mult spațiu liber, cu atât mai mult timp trebuie să reziste înainte de următoarea mișcare.

Pentru simplitate, vă puteți imagina pauzele de săgeată, care pur și simplu nu au nevoie pentru a efectua. Acest lucru va executa corect un model ritmic. Este sentimentul de ritm, care este de mare importanță pentru jocul pe ukulele. Chiar știu notele nu este atât de important cum să înțeleagă modelul ritmic.

La foarte începutul de formare este în valoare de joc o luptă încet. Un pic de practică va aminti secvența de acțiuni. Mai târziu, ar trebui să fie accelerată. În cazul în care ritmul nu funcționează, puteți utiliza metronomul și să se joace în cadrul mișcării sale.

Citește mai mult  Totul despre tenor ukulele

Cum să se joace cu jerge?

Lupta „Opt“, în forma originală este destul de simplu. Bucurați-vă de sunetul înscriindu-. Acest accent va permite, face un desen ritmic mai expresiv. De obicei, competența se aplică în a doua și a șaptea grevă. Aici sunt caracteristicile jocului de astfel de lupta o.

  • Șoc în jos în jos șir. rezista pauză.
  • Asigurați-un al doilea pumn în jos cu accident vascular cerebral. Pentru a avea o pauză.
  • Joaca lupta la fel ca de obicei. Asigurați-două lovituri sus, pauză, în sus și în jos, pauză.
  • Ultimul pumn în jos pentru a face cu tăcere. Imediat după ce a fost lovit în sus.

Justion se face de obicei cu un deget. Ar trebui să fie făcute și apăsați imediat toate șirurile la carcasa. Ca rezultat, sunetul va cadea, acest lucru este efectul necesar. În ciuda competența este destul de simplu.

Bătălia de acest tip ar trebui să fie proiectate precum și de obicei. Pentru a începe cu, toate loviturile sunt efectuate lent, grijuliu. Mai târziu, puteți pune în metronomul și să se joace sub ritmul său. Lupta „Opt“ este considerat a fi învățate atunci când muzicianul reproduce rapid și ritmic, fără dispozitive suplimentare.

Ceea ce urmează prezintă un joc video de lecție detaliată a jocului „Opt“ pe ukulele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: