Al doilea bec: varietate de meșteșuguri

Al doilea bec: varietate de meșteșuguri

În lumea modernă este imposibil să ne imaginăm viața fără iluminare. De îndată ce vine ziua întunecată, există becuri în fiecare casă. Se pare că produsele care au eșuat rămân doar pentru a arunca. Dar dând voia de fantezie și imaginație, puteți găsi o mulțime de idei pentru a da cea de-a doua viață la prima vedere atât de un lucru inutil.

Jucării de Crăciun fac tu singur

Decorațiile de Crăciun sunt una dintre cele mai ușoare și mai frecvente idei.

Jucărie de la bec, spre deosebire de vasul de sticlă din fabrică, o opțiune foarte bugetară.

În plus, se pare un produs original și unic.

om de zapada

În ajunul Anului Nou, vă puteți distra și cu beneficii pentru a petrece timp cu rudele, angajat în crearea jucăriilor pe pomul de Crăciun. Opțiunile pentru idei pentru o astfel de activitate nu au restricții, lampa veche poate fi plasată de margele, pietre, hârtie colorată, fire. Puteți picta suprafața de sticlă cu modele și desene sau pentru a construi cifre mici. Una dintre aceste soluții este o figură de zăpadă.

Pentru muncă, aveți nevoie de lămpi vechi, tesatura, vopsele, lipici, foarfece, argilă polimerică, decor (panglici, panglică, frânghie).

Ordinea de lucru include mai mulți pași.

 1. În prima etapă trebuie să acoperiți lampa de vopsea albă. Este recomandabil să se utilizeze vopsele acrilice pentru sticlă și ceramică. Și pentru aplicarea unui model complex, vopselele de contur vor fi potrivite. Densitatea diferită a materialelor în cele din urmă nu permite amestecarea culorilor diferite.
 2. În timp ce vopseaua se usucă, puteți face crearea capacului. Pentru aceasta, triunghiurile sunt tăiate din țesătură, accident vascular cerebral în așa fel încât să obțină un capac.
 3. Apoi, capul de zăpadă este decorat cu margele, panglici, margele.
 4. Creând un morcov de nas. Este pictat din lut de polimer și după uscare este vopsită în portocaliu.
 5. În timp ce toate detaliile jucăriilor se usucă, omul de zăpadă trebuie să atragă fața.
 6. Toate elementele sunt conectate prin lipici.
 7. La sfârșitul lucrului la capac, bucla frânghiei este cusută, pentru care va rămâne pe pomul de Crăciun.

Brad de Crăciun

Pomul de Crăciun – Aceasta este o altă versiune simplă a decorului de Crăciun al becului. Materiale necesare pentru muncă: bec vechi, fire de lână verde, lipici, margele și stea. Ultimul atribut poate fi făcut cu propriile mâini, de exemplu, de la carton, sau ridicați pinionul mic de plastic finit.

Enumerăm etapele de lucru.

 1. Pentru a începe, lumina este înfășurată ferm cu fir verde – aceasta este baza pomului de Crăciun. Astfel încât materialul să nu alunece, baza de sticlă este etichetată cu adeziv.
 2. După ce compoziția adezivă este complet uscată, baza verde este decorată cu margele și margele (ca bile de Crăciun), iar o stea este fixată pe partea de sus.
 3. Ultimul pas – bucla frânghiei este lipită de stele. Puteți instala o astfel de ambarcațiune la stand, de exemplu, adezivi la cardul dens, apoi jucăria poate fi utilizată ca subiect al decorului.

Cum să faci vase?

Pentru a face o vază unică și interesantă de la un bec vechi, nu este nevoie să faceți mari eforturi sau să căutați materiale neobișnuite. Un bec gol este un fel de vază.

Singura etapă la crearea unei vaze, care necesită o prudență maximă și precizie, extrage părți inutile de la becul luminos. Pentru a face acest lucru, cu ajutorul cleștelor de care aveți nevoie pentru a elimina contactul din partea de sus a bazei. După aceea, veți avea nevoie de orice obiect metalic acut (unghii, ac, ac). Există un izolator special de sticlă în jurul contactului, trebuie să fie spart cu precizie cu un obiect ascuțit. Acum puteți ieși din becul cu toate conținutul cu forceps sau pensete.

Important! Sticla din care se fac becuri de lumină sunt destul de subțiri și fragile, astfel încât pentru a evita rănirea (tăieturi, zgârieturi), prepararea balonului trebuie efectuată în mănuși. În plus, munca ar trebui să treacă peste o cutie sau orice material plastic (film, țesătură, ziar): În cazul în care Baza de sticlă se vor sparge, va fi mai ușor să eliminați toate fragmentele.

După ce materialul este pregătit, vaza trebuie să fie stabilă, pentru că puteți utiliza mai multe idei.

 • Vazochka poate fi suspendată pe frânghie, panglică, dantelă, care sunt fixate în spatele bazei. Și puteți face, de asemenea, o compoziție de mai multe elemente, ascunzându-le la înălțimi diferite. O combinație de mai multe culori și texturi vor crea o atmosferă neobișnuită și bună dispoziție pentru alții.

 • Stand – cel mai simplu mod, cu care vă poate da stabilitate vaza. Pentru elementul, aproape orice material este potrivit, indiferent dacă este vorba de o rasa textura, o scândură de lemn, un capac dintr-o sticlă sau sârmă. Pentru ultima opțiune, aveți nevoie de o bucată de sârmă înfășurată în jurul obiectului formei cilindrice (care, în dimensiune este mai mult decât vasul), se deplasează în sus. După aceea, capătul liber este fixat în jurul bazei. Lampa este lipită de restul lămpii.

 • Sfeșnic sau podstavka Pentru sfeșnic suspendate.

 • Una dintre cele mai multe opțiuni dificile și neobișnuite – Asigurați fundul plat baloane cu arzătorul de gaz. Flacără ridicată temperatură de înmuiere de sticlă și va fi posibil pentru a da forma dorită. Singurul minus – trebuie să se calculeze cu exactitate timpul de încălzire.

lampa original

O altă clasă de masterat neobișnuită pe crearea unei lămpi de la becurile vechi. Produsul poate fi făcută atât suspendate și în aer liber. Materiale necesare pentru lucru: Old Becuri (cel puțin 15 bucăți), sau Feltaster Marker, lipici sau bilateral Scotch, cartuș pe cablul cu un bec de lucru.

Iată o instrucțiune pas cu pas pe ansamblul de asamblare.

 1. Mai întâi trebuie să decideți cu privire la forma lămpii, totul depinde de numărul de materiale și de dimensiunea lor (poate fi un cub, stea, minge, fulgi de zăpadă și altele).
 2. După aceea, primul rând de becuri este stabilită.
 3. Marker sau carioca luminile marcate punctele în care acestea vin în contact.
 4. Cu ajutorul thermoclause sau bandă bilaterală Connects (cu puncte marcate) primul rând de becuri.
 5. În continuare, pe același algoritm, restul nivelurilor sunt colectate.
 6. Abazhur este gata, acum cartușul de lucru este fixat în mijlocul lui.

O lampă pot fi colectate și modalitate mai ușoară. Pentru a face acest lucru, este suficient să legați frânghia sau banda la bazele becurilor și să le colectați într-o grămadă.

Ghirlanda pentru grădină poate fi aranjată pe un cordon lung, plasând o lampă la o distanță egală și pictura vopseaua lor luminescentă.

Alte idei

Ideea că lumina intermitentă este considerată inutilă și ineficientă, este considerată a fi familiară. Dar chiar și un astfel de lucru intestinal poate fi schimbat dincolo de recunoaștere, oferindu-i o a doua viață. Luați în considerare mai multe idei de meserii de la becurile cu mâinile voastre.

Bulgare de zapada

O variantă care poate fi folosită ca un cadou și ca decor interior. Pentru a lucra, trebuie să pregătiți un bec vechi gol, apă, paiete, glicerină, sârmă sau alte părți pentru decorare, un capac în mărimea bazei, stand, bandă sau frânghie, foarfece, lipici.

Iată cum se face.

 1. Mai întâi de toate, trebuie să pregătiți un decor intern de sârmă. Formularul poate fi orice – o figură abstractă, contururi de plante, primul nume scrisoare și mult mai mult.
 2. În continuare, cifra este fixat pe capacul.
 3. O soluție de glicerol și se toarnă apă în vasul gol. Proporția 3 până la 7.
 4. Paiete sunt îndiguite la aceeași capacitate.
 5. Următoarea etapă – se închide lampa cu un capac cu un decor și a durat de lipici.
 6. Apoi, trebuie să strângeți de bază și setați nava la stand.
 7. La finalul lucrărilor este necesară restabilirea locului de fixare a suportului și baza de frânghie sau panglică.

În apă cu glicerină, puteți pune nu numai paiete si orice decor, de asemenea, lucrările vor fi potrivite culori. Mugurii primului arc sau culori strălucitoare de toamnă sunt plasate în soluție. Balonul este, de asemenea, închis cu un capac și o termică. Aceasta este, probabil, cea mai neobișnuită și decor delicat din bec vechi.

Important! Nu se recomandă utilizarea cursuri de master pentru a lucra cu becuri vechi pentru copii sau lecții la școală. Becul este un subiect destul de fragilă, neglijență poate duce la un prejudiciu. Dar dacă încă nu face fără ea, întregul proces ar trebui să fie sub conducerea sensibilă a părinților sau profesorilor.

Cateva idei mai multe, care sunt perfecte pentru casă sau apartament decorare.

Lumânări

În paharul gol fundație fixată parafină topită sau ceară. IMPORTANT PENTRU STABILIREA în lampă FITYLES. După înghețat vasul este rupt, și toate fragmentele sunt îndepărtate. Ca rezultat, se obțin lumânări de o formă neobișnuită.

Fructe

Crafts, care va decora masa de mese – Pear al becului. Balonul este învelit de sfoară, aici, precum și cu ambarcațiunea de „pom de Crăciun“, astfel încât materialul nu aluneca, baza de sticlă este curățat cu adeziv. Partea de sus a pere este decorat cu o frunză verde de hârtie sau țesătură. Munca este gata.

Florarium

Mossi și suculentele sunt mini-plante care pot fi plasate în interiorul flurarium de becul vechi. În primul rând, în fundația de sticlă trebuie să turnați solul și nisipul, unele pietricele mici și coaja de lemn. După aceea, puteți planta plantele, este convenabil să faceți acest lucru cu un Pince. Apă cu o seringă, astfel încât să nu se formeze stropi murdare din interior.

Pornind fantezia, punând un efort mic, puteți găsi utilizarea, ar părea lucruri complet inutile și vechi. Prezentat în sala de clasă a acului rudelor și prietenilor, puteți obține o dispoziție și mai pozitivă, iar munca în echipă va deveni și mai productivă.

Ideile interesante de meserii de la becurile vechi pot fi vizualizate în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: