Ce meserii pot fi realizate din spumă?

Ce meserii pot fi realizate din spumă?

Penoplast – una dintre cele mai simple și ieftine de prelucrare în materiale. Pentru greutatea scăzută și lipsa de dificultăți atunci când este transportă, vom plăti cu rezistență scăzută și inflamabilitatea. Chiar și copiii pot lucra cu el.

Pregătirea materialului

Lucrările pregătitoare și principale cu spume nu va necesita nici o pregătire fizică și traficul. Pentru femei, este de asemenea un avantaj incontestabil. Materialul este insensibil la apa si congelare – produse de la acesta sunt plasate oriunde nu sunt protejate de popsicles meteorologice. curea deteriorat este usor de restaurat.

Lucrul cu spuma nu va necesita un instrument special. foarfece convenționale sunt potrivite pentru straturi subțiri, pentru groase – bucătărie sau papetărie cuțit.

Produsul nu este purtat de vânt, când un suport ponderat este atașat la partea inferioară (partea).

Produsele din polifoam sunt ușor topite – eliminați favoarea lor lângă foc sau metalul divizat. La temperatura camerei, neutru din polipiu este sigur pentru oameni, evidențiată evaporarea – în cadrul normei permise. Dar, la o temperatură ridicată, este foarte toxică – fierberea și durerea, acesta alocă compuși hidrocarburi volatile otrăvitoare, atunci când arde – funingine și funingine, nu prinse cu combustie deschisă. Pentru a exclude aprinderea, produsele de spumă sunt acoperite cu compoziții ignifuge cu flacără care nu acceptă arderea independentă.

În camera în care sunt plasate cifre de spumă și decorațiuni interioare, asigurați-vă că aveți nevoie de un stingător de incendiu.

Polyfoam deține perfect orice vopsea, când fabricarea la fabrică poate fi culoarea.

Cifrele de spumă cu ușurință vor fi înlocuite cu elemente scumpe de decor si design – de la ea produce chiar plafoane și streșini de spumă suspendate subliniat pe podele de tavan reale. Produsele din spumă vândute este extrem de dificil – din cauza accesibilității ușoară a materialului: Amortizor pachete de transport maritim, de exemplu, de sub frigider sau mașina de spălat este ușor de găsit pe gunoi.

Absolut nouă se va potrivi pentru meserii mici.

Cifrele mari și lucruri de designer sunt adesea făcute din mici. Acest lucru face posibil pentru a evita achiziția suplimentară de plăci de spumă în magazin de construcție ajungând până la dimensiunea de 2 * 1,5 m. Lipire câteva plăci subțiri, din care rezultă o grosime ușor de tăiat ornament sau alte elemente solicitate de client.

După tăierea pieselor dorite și materialul de lipire înainte ca ledging, acoperite cu splotle. Ea va da o stabilitate mai superficială: un băț aleatoare cu mâna sau piciorul nu va deteriora imediat materialul fragil. La fabricarea figurilor masive la comanda, cu excepția PVA lipici, etanșant cauciuc, „cuie lichid“, lipici spumă, o compoziție adezivă de fațadă, montaj laminat spumă. Cifrele generale taie printr-un ferăstrău și mai mare decât un cuțit simplu, tăietor.

Citește mai mult  Artizanat din Pomponov

Opțiuni pentru copii

meserii Fontoam sunt în vrac și plate. Posibilitățile de extracție a acestui material sunt limitate doar de topitor și fantezia întruchiparea miracole reale în lumea de bijuterii și lucruri. Opțiunile sunt după cum urmează:

 • Casa pentru copii+
 • lebada alba-albastru într-un lac iaz sau artificial pe teritoriul Estate țării+
 • Puppy Figura de argint sau de aur pictate de culoare+
 • jucării pentru pomul de Craciun (mingi, case și t. D.)+
 • Om de zăpadă sau de Moș Crăciun+
 • bufniță artificială sau ciori+
 • Lukoshko din spumă+
 • Fructe și ciuperci sau frunze artificiale ierbar+
 • Jucărie Dolphin+
 • buburuze și gândaci scară mărită, în o sută de mai multe ori+
 • Pinguini, hares, alunițe și t. D.

O opțiune pentru un om de zăpadă este Olaf – o versiune modificată, caracterizată printr-o față mai „viu“, dinții din față și t. D. Primăvara, vara sau toamna opțiune poate fi Scarecrow spumă, corbul înfricoșătoare din grădină.

De la bile de spumă și fire, puteți face un păianjen – și a pus-o, de exemplu, pe un web artificial din fire de capron și lăstari tineri de arbori și erodate arbuști. Tema de toamnă, în acest caz, este completată de una sau mai multe frunze de arțar de hartie zgâriat și lăcuit sau carton prelucrate în mod similar.

Se afișează un amestec și fantezie, de RID ceva similar cu grija bătrânilor, copii și adolescenți, le pot produce ca un cadou suveniruri. Pentru mai multe activități spațiale da tinerei generații libertatea de acțiune și de alegere, având grijă de siguranța lor. Atunci când au dificultăți la un moment dat, opțiuni prompte.

Deci, pentru a reduce la literă a alfabetului, tânărul „ucenic“ folosește cele mai multe materiale ușoare – aceeași spuma sau rămășițe chiar mari de penokleya uscate. Un copil de 5 sau 6 ani pot învăța litere, nu numai primerilor, dar, de asemenea, a făcut propria lor. De exemplu, literele taie cu ușurință plăcile de spumă rămase luate din vechile plafoane false. Carton este desenată sau este desenată model. matrita Cut este folosit ca o formă de etalon pentru tesatura polistiren expandat tăiere.

Copilul va aminti scrisori, tăiate auto.

Pentru fabricarea bărcii nevoie de o bucată de spumă sub formă de paralelipiped. componente separate, cum ar fi catarg, sunt tăiate separat și lipite cu orice adeziv.

În absența unei bucăți groase de spumă, lipici câteva subțire.

Corpul unui mini-navă artificială este tăiat dintr-o bucată înainte de restul. Hranei pentru animale și nazale părți lipite împreună unele cu altele. Apoi tăierea, catarg cu vele – și, de asemenea, lipite la baza bărcii făcute. decoratiuni suplimentare vor fi numele, caseta, linia de plutire și pictura placi de navă – la discreția copilului.

Copiii cu vârsta de 3 ani peste li se permite să lucreze cu lipici și spumă, care poate fi explicat prin anumite reguli pentru lucrul cu tipuri de plastic și alte materiale de.

Casa de jocuri pot fi plasate în orice cameră de la 16 m2 – sau în vara în zona Anywhere țară. Pentru fabricarea sa se folosesc mai multe foi de spumă subțire. Pentru ferestre si usi decupate deschiderile în ea. le Plue de plintă din același material – de-a lungul perimetrului zidurilor pe partea de sus și de jos. Acoperișul este decorat cu miez alb fin. Toate părțile lipici casa. firimituri de vară netezit un cuțit încălzit. Utilizarea focului pentru netezirea neregulilor este interzisă – chiar și un maestru experimentat, reglarea distanței dintre rezultatele ședinței și umplerea spumei sub acțiunea unei temperaturi de mai mult de o sută de grade, poate deteriora structura, ca rezultat se va uite urât. În apropierea imobilului se pune un brad artificial de Crăciun din același material.

Citește mai mult  Cum de a face o ambarcațiune baba yaga & ?

Idei pentru decor

Artizanat din spumă afectează zona nu este destul de obișnuit. Vatră cu deplasare electrica – fara foc – utilizate pentru defecte ascunde în pereții casei: găuri, chips-uri, fisuri care nu pot fi încrunta imediat. Cu ajutorul unui cuțit pe o foaie de spumă, componente trase cu ajutorul unui marker de clădiri și o linie de carbon. Piesele obținute sunt conectate cu ajutorul (spumă) adeziv sau spițe, segmente de sârmă subțire și T. D.

Șemineul este completat de o foaie de placaj – datorită celor din urmă, partea orizontală este folosită ca rafturi pentru lucruri și articole ușoare. Polyfoam este folosit ca imitator de zidărie – suficient pentru a picta aceste suprapuneri și etichetare.

Decor pentru designul extern (peisaj) poate fi lărgit la zeci de ori vârful unei păsări mari, de exemplu: croși, bufnițe, păuni sau cocoș. Aspectul păsării poate fi avion – este ușor de tăiat, t. La. Volumetable va necesita o mașină de frezat mare pentru aprofundare și bulgări. După tăierea formei de păsări de curte acoperite cu un chit. Acestea din urmă se aplică sub forma unei acoperiri în două straturi – după solidificare a primului este suprapus. Apoi, cu ajutorul sandwits, toate neregulile sunt eliminate. Vopseaua se utilizează la bază reactiv dispersie apoasa. După uscarea stratului colorat, lac este aplicat – se va proteja în final, figura de efectul precipitațiilor și ultraviolete.

Peacock din spumă de plastic se face după cum urmează: Păsări de carcasă – dintr-un volumetrica, coada – dintr-o bucată plană, apoi lipite împreună, vopsite, vopsea și vagi.

Spuma de ciuperci sculptate în orice dimensiune – până la înălțimea unui banc de grădină. Pălăria și piciorul ciuperca sunt tăiate separat – la finalul eliberării, au lipit cu (spumă) lipici. Pentru ca produsul să se prăbușește, se aplică un colorant rezistent la apa, de exemplu, pe bază de acril, iar apoi se aplica un lac transparent.

În cazul în care spumă de plastic nu este de ajuns – cavitatea interioară este umplut cu spumă de și alte materiale extrem de vărsat de montaj, cum ar fi bucăți lipite de gasoblock.

Decorul pentru grădiniță include, de asemenea, păsări artificiale și șopârle din spuma si lemn. Acestea sunt instalate în apropiere de locul de joacă pentru copii – pe teritoriul unei anumite instituții.

Citește mai mult  Ciment și beton meserii

Picturi realizate din spume sunt realizate prin metoda de tăiere în relief a acestui material. tăietori Curly pot fi necesare – și aceleași foarfece, aceste instrumente vor simplifica munca artistului carterul.

Produsele de Anul Nou

Pentru a salva o parte din bani pe decoratiuni de Craciun, unele dintre ele pot fi realizate în mod independent – de la prietena.

Decoratiuni pe copac

țagle Factory, potrivite pentru mingi de Crăciun, sunt vândute în magazine specializate pentru gherghef și oamenii de casă pasionati. De exemplu, bradul de Crăciun este decorat cu paiete – acestea sunt distribuite în întreaga minge sau pedepsit cu un știft.

Semifabricatul rotund sub mingea este vopsit în culoare excelent unul de altul, presărat cu firimituri decorative sau sclipici, este pre-acoperite de baza de adeziv. Decupaj de produse are un loc separat.

Fabricarea de fulgi de zăpadă mari vor necesita orice – chiar și cele mai ieftine – placi tavan de spumă. Acestea sunt pictate pe un șablon predeterminat. Găuri în centru pentru a transforma bucla acolo de la linia de pescuit sau fir.

În cazul agățat pe camerele de case sau pereți, plafonul este master, fără o linie de pescuit, lipirea cifrele pe (spumă) lipici.

om de zapada

Un om de zăpadă mare este fabricat în principal, pentru curte, cabane sau instalate pe stradă. Mici – de mai multe ori de dimensiuni mai mici – servi ca un substitut pentru Moș Crăciun și / sau zăpadă Maiden sau să le completeze. Este fabricat similar cu analogul său. Pentru a evidenția figura stabilă, stratul de spumă este necesar cu o grosime de cel puțin 5 cm. Pe billetul sculptat atrage ochii și gura, butoanele, pălăria. În locul nasului, o gaură cu un diametru de până la 2 cm. Puteți face un nas din lemn – cum ar fi Pinocchio. Nasul unui om de zăpadă se lipeste de compoziția adezivă a spumei (capului unui om de zăpadă). Partea din spate rămâne neatinsă – oaspeții pot scrie felicitări și dorește pe ea.

Rămășițele spumei pot fi aplicate ca un material de umplutură pentru noi meșteșuguri și lucruri făcute de propriile mâini. De exemplu, deveniți un amortizor (ambalare) pentru un scaun, un scaun cu un scaun cu un strat moale și t. D.

O altă modalitate de a crea un om de zăpadă de la spumă este prezentată în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: