Care sunt coroane de toamnă și cum să le facă?

Care sunt coroane de toamnă și cum să le facă?

Crearea diferitelor meșteșuguri neobișnuite este o ocupație fascinantă și interesantă atât pentru copii, cât și pentru adulți. În prezent, există o mare varietate de clase de masterat, care vor permite să-și facă propriile coroane neobișnuite. Adesea, produsele decorative similare creează pe astfel de subiecte ca toamnă. Astăzi ne vom uita la modul în care puteți face astfel de meșteșuguri de care aveți nevoie.

Particularități

Coroanele de toamnă pot acționa ca o decorare interesantă la domiciliu, un cadou de vacanță, o instanță pentru expoziții școlare. Aceste elemente sunt în diferite modele, ele sunt fabricate ca unilaterale și bilaterale.

Designul extern al coroanei dvs. va depinde direct de acele frunze pe care le veți colecta și le veți pregăti. Puteți face un produs al unui singur tip de frunze, dar mai des colectați un număr mare de elemente complet diferite cu culori diferite.

Amintiți-vă că coroana de toamnă în formă finalizată trebuie să fie caracterizată de o densitate și forță suficientă.

De asemenea, toate detaliile ar trebui să fie distribuite în mod clar de produs în funcție de dimensiunea acestora. În piesa de prelucrăție a părții de referință a compoziției viitoare, trebuie luate în considerare caracteristicile materialului utilizate.

Adesea, compozițiile de toamnă gata făcute sunt completate de diferite figuri și jucării. Deci, este interesant să caute date de produse cu bufnite mici, dovleci artificiale, proteine.

Revizuirea speciilor

coroane de flori de toamnă sunt de o varietate de specii. Acestea sunt caracterizate de o serie de criterii.

De destinație

Aceste coroane de flori decorative pot fi folosite pentru diverse scopuri. De multe ori ele devin produse de interior original. Aceste meserii pot fi agățate pe perete, ușa de la intrare.

De multe ori, astfel de elemente suplimentare devin accente independente în proiectarea de ansamblu. Cu aceste meserii, puteți decora o casa sau un apartament pentru o vacanță.

De asemenea, ele sunt uneori folosite la efectuarea sedinte foto pe teme de toamnă.

coroane de flori luminoase de casă ia pentru expoziții în școală și grădiniță.

Aceste meserii sunt de multe ori fac la sesiunile de formare propriu-zise.

Bazat pe

Toamnă coroane de flori decorative pot fi făcute cu propriile mâini din diverse materiale. Cel mai adesea, carton, hârtie colorată simplă, hârtie ondulată. Dintre acestea, este ușor de a face meserii in tehnica Origami.

În același timp, ele pot lua numai ca bază, dar plăcile cu frunze, uneori artificiale de culori diferite sunt, de asemenea, tăiate din ele.

De asemenea, în fabricarea unor astfel de meserii pot fi utilizate bare subțiri naturale, viță de vie, ramuri de mesteacăn, ramuri de salcie, Physalis. Dintre aceste elemente, puteți tese frumos bază, produse suplimentare pentru decorare coroană de flori.

Frunzele pot fi realizate în mod independent, din diverse materiale țesute, inclusiv Fett, fire simțit, tricotate. Astfel de materii prime pot fi cusute la elementele de bază de carton, folosind fire simple și ace. sunt utilizate materiale naturale: castane, ghinde, simplu uscate plăci de frunze. Pentru decorare ia panglici, strasuri, margele. Uneori, compozițiile sunt complet împins de la plastilină.

Pregătirea

Înainte de a începe fabricarea de coroane de flori de toamnă, ar trebui să fie pregătite toate materialele și dispozitivele necesare. Cel mai adesea, în prealabil, la locul de muncă pregăti baza (carton, hârtie), foarfece, mănuși sau fire cu ace, precum și materialul selectat.

Dacă intenționați să utilizați numai materii prime naturale, atunci ar trebui să fie pregătite în prealabil. Este mai bine să frunze colecta de diferite culori și forme. Ele sunt complet uscate, dacă se dorește, același lucru se poate face cu boabe mici.

Cum să-l faci singur?

În continuare, vom analiza modul de a face pas cu pas, în mod independent unele opțiuni pentru astfel de coroane de flori.

Din frunze Klena

frunze de arțar sunt adesea folosite pentru a crea meserii similare. În acest caz, trebuie să luați mai întâi un număr mare de astfel de tole, acestea trebuie să fie bine aspirat. Toate butașii sunt tăiate, după care se ia o primă foaie, el este un pic îndoiți marginea de jos, astfel încât linia este în cele din urmă, o tijă paralelă.

Citește mai mult  Cum de a țese o coroană de flori de papadii?

Apoi, aveți nevoie de o balmeș a primului martor pentru a străpunge doua frunză de arțar. În continuare, este, de asemenea îndoiți, cu al treilea element face totul la fel, așa că vom continua să placă ultima foaie. În etapa finală, este necesar să se străpunge îngrijit prima și a doua frunză cu chiftele de la ultimul detaliu.

Pentru a da o mai mare stabilitate a manufactura finit, poate fi lipit de o fundație mai solidă.

De asemenea, dacă se dorește, acest produs poate fi decorat cu ondulații uscate, perle, margele, panglici multicolore.

din fructe

Pentru a face o astfel de coroană de flori de toamnă, va fi necesar să se pregătească mai întâi cadouri comestibile adecvate. mere mari, porumb, măceșe, precum și multe alte fructe uscate, fructe și legume pot fi potrivite.

Baza pentru viitorul produs decorativ este mai bine pentru a forma din bals subtiri durabile.

În același timp, ele nu trebuie să fie curățate de frunze.

Materialul este flexibil astfel încât sa format baza diametrului dorit. Piesa de prelucrat trebuie să fie vânt ferm împreună în mai multe locuri, cu un fir metalic solid. Piesa de prelucrat trebuie să fie completate cu mai multe ramuri ale Barbaris.

După aceea, se iau mere. Pentru a asigura aceste fructe pe ambarcațiuni, aveți nevoie pentru a profita de un scotch bilaterale speciale. Ele sunt activate complet întreaga coroană de flori, și apoi la suprafața adezivă începe ușor atașarea fructelor în sine. În același fel este atașat de porumb, măceșul.

În acest caz, nu se recomandă folosirea unui pistol lipici sau alte dispozitive care pot deteriora coaja de fructe.

Handicuit finit, dacă se dorește, se decoreaza cu panglici de satin, margele. Produsul rezultat va fi o opțiune excelentă pentru decorarea ușii de la intrare.

De la cereale și plante aromatice

Pentru a crea o astfel de opțiune interesantă, este mai bine să ia o viță de vie. Ea va acționa ca insula pentru meserii viitoare. La formarea unui produs, puteți lua doar o singură plantă culturală de cereale și iarbă, și puteți colecta mai multe tipuri diferite de astfel de material și se combină într-o singură compoziție.

Pentru procesul va avea nevoie de explozii de diferite iarbă. aplică Optim:

  • Lavandă+
  • frunza de dafin+
  • rozmarin+
  • mentă.

În plus, este mai bine să se pregătească imediat un fir metalic subțire pentru țesut mărgele, precum și rubberry silicon fin. plante Herbate sunt de preferință pre-uscate și apoi în grinzi mici collect și îngrijite. Ligamentele formate sunt fixate la inelele de tije de struguri într-o singură direcție, toate acestea sunt grunduite cu o panglică florale speciale.

Astfel încât gingiile sunt invizibile, toate grinzile ar trebui să fie atașate.

Amintiți-vă că atunci când plasați vegetația, se recomandă alternarea diferitelor tipuri.

Când lucrați din exterior va fi terminat, puteți trece la procesarea din spate. Mai întâi trebuie să ascundeți capetele proeminente ale verericii, precum și firul și panglicile. Toate acestea sunt ușor convertite și editate pe baza tijelor de struguri.

Cele mai lungi părți ar trebui să renunțe la foarfece. Mai târziu, determinați vârful coroanei create și trecute prin panglica sa de satin. Decor gata, îl puteți atârna pe ușă.

Acest exercițiu va fi cea mai bună opțiune pentru fete la școală sau grădiniță.

Din castane cu ghindă

Pentru fabricarea unei astfel de compoziții de toamnă, castanele sunt mai întâi asamblate, acorns. Înainte de a pregăti o bază solidă pentru produsul viitor. O strânsă și grinzi ferm răsucite de paie, ramuri, precum și spume pot fi răsucite strâns și ferm.

Baza ar trebui să fie complet învelite cu o cârpă maro. capetele sale sunt în mod necesar căptușite, în caz contrar, materialul nu va fi capabil să dețină strâns. Atunci când janta va fi decorat, va fi posibil să înceapă lucrul cu materiale naturale.

O cantitate mică de mase adezive este aplicat la proiectarea și apoi imediat castane slaba si ghinde.

Și un astfel de finisaj se face din toate părțile piesei de prelucrat, inclusiv din interior.

În etapa finală, este de dorit pentru a lega un mic arc alb-zăpadă pe coroană de flori terminat.

Citește mai mult  Facem o coroană de flori pe cap

Cu seturi uscate

Flori uscate sunt materiale naturale de lumină, prin urmare, ca bază pentru meserii, cel mai bine este să ia spuma sau carton. Uneori folosit cere, țesute din paie și urechi uscate. Înainte de a începe lucrul, trebuie să pregătiți toate elementele necesare.

În pachetele mici, flori și spikes sunt bârfe. Sfaturile lungi pot fi imediat tăiate cu foarfece. Apoi au legat Tip-panglică. Apoi, golul de coroană este strâns strâns de baza țesute. Dufffens lipici treptat.

Se recomandă alternarea plantelor verzi și a florilor, astfel încât compoziția totală ca rezultat sa dovedit a fi mai frumoasă și mai luminată.

După toate elementele sunt lipite ferm, trebuie să ascundeți toate locurile formate de bile mici de la Sizal. Ready Coroană mai bine decora cu arcuri mici și branduri.

Fetra

Neobișnuit de a căuta coroana pe temele de toamnă făcute din simțit. Mai întâi trebuie să pregătiți materialul țesut. Este destul de moale și ascultător, este ușor să formuleze semne pentru meșteșuguri. Este necesar să se pregătească simultan mai multe coli de culori diferite.

După aceea, procedați la formarea fundației. O foaie de carton este luată, pe care un creion simplu atrage un cerc, este necesar să se decidă în prealabil cu diametrul viitorului ambarcațional. Așezați conturul exterior al jantei. Lățimea este selectată independent în funcție de grosimea simțită și densitatea stilului de piese simțite. Baza este tăiată pe circuitele externe și interne.

Partea de referință rezultată trebuie reapătată. Pentru aceasta, benzi mici de țesătură galbenă sunt tăiate, sunt înfășurate cu un cartier de carton. Apoi sunt fixate folosind compoziții sau paranteze adezive.

În același timp, trebuie să pregătiți mai multe forme diferite de frunze. Acestea sunt aplicate pentru foi de culori diferite. Ele sunt bine conduse de un creion sau de mâner, apoi tăiați cu foarfece.

Blanele moi rezultate sunt descompuse pe jantă cu grupuri mici separate (pentru mai multe părți), toate acestea sunt cusute la bază. Pentru a decora produsul finit, puteți folosi perle sau margele.

Alte idei

Există multe alte clase de master etapizate care ne permit să facă toamnă coroane de flori decorative.

Produs cu umflături, frunze, boabe si nuci

Pentru a face o astfel de compoziție a, o viță de vie de struguri este luată în primul rând, acesta va acționa ca o bază. Dintre cele două crengi subțiri formează un semifabricat în formă de cerc plat, diametrul este determinat în mod independent.

În continuare pregătit frunzele uscate, dimensiunea lor trebuie să corespundă în mod necesar diametrul bazei. plăci de frunze încep alternativ la loc pe janta. Strangeti-i stă cu un pistol de lipit. În acest caz, o parte a unui astfel de material naturale ar trebui să fie pe interior, iar a doua parte este pe extern. Control, astfel încât locurile goale nu sunt formate.

Astfel, lipici întreaga viță de vie, după care ia un con, nu va fi suficient doar pentru mai multe bucăți. Ele sunt, de asemenea, fixate cu ajutorul unui pistol de lipit pe viță de vie, cu intervale mici, pe tot circumferința. În același timp, sunt luate nuci, se alătură două piese de lângă fiecare nod.

În etapa finală de fabricație, se poate lipi și niște ghinde. Dacă pe janta încă formate secțiuni goale, ele pot fi îndepărtate cu ușurință folosind capace artificiale mici cu fructe de pădure.

Cununa cu trandafiri din frunze

Pentru a crea această compoziție, să ia mai întâi o foaie de hârtie colorată sau carton. Acesta atrage două cercuri cu un diametru de 10 și 20 de centimetri, acestea sunt tăiate cu grijă afară. După aceea, țagla obținut este complet învelit cu o panglică de satin larg de orice culoare. Acesta este fixat în mod necesar din două părți, cu o cantitate mică de adeziv. Următorul este făcut de un mic arc pentru decorarea coroanei. Pentru a face acest lucru, se ia panglica de satin de culoare strălucitoare. Patru benzi de 10 centimetri lungi tăiate de la el, după care sunt pliate în jumătate și se conectează capetele benzilor de panglică în scena curbei, acul. Toate spațiile de satin sunt conectate unul la altul într-un arc mic.

În același timp, se pregătesc frunzele de arțar uscate ale acelorași dimensiuni, se vor forma spațiile sub formă de trandafiri. Pentru a face acest lucru, fiecare placă de frunze este tăiată în jumătate, părțile rezultate sunt pliate în jumătate și mătură colțul, trebuie fixat cu adeziv. Colțul va trebui să fie înfășurat de câteva ori și, de asemenea, copold toate acestea cu ajutorul compoziției adezive. Billetul este ușor înșurubat în partea exterioară prin formarea unui trandafir. Este mai bine să faceți un astfel de element.

Citește mai mult  Caracteristici și fabricarea de coroane pe ușă

Florile fabricate din frunzele de arțar sunt atașate la jantă, mugurii uscați simpli, plăcile cu frunze și un bantă făcută anterior sunt fixate pe ea.

Coroana lui Ryabina

Pentru a face această ambarcațiune în stilul de toamnă, mai întâi luați un fir solid din metal. Îndoirea ei îngrijită în formă de inimă. Puteți utiliza și a terminat deja Fundația Solid. Mai târziu, pregătiți Rowan în sine. Merită să luăm inflorescențe mici cu fructe de padure, astfel încât grinzile să fie destul de magnifice și volume. Apoi, fiecare grămadă este fixată cu o linie de sfoară și de pescuit. În același timp, fructele pot lipi puțin în direcții diferite, nu va strica designul general al compoziției de toamnă.

Meșteșuguri din spumă

Foumiran este considerat un material moale ușor de manevrat, tăierea, este ușor să dați forma necesară. Când creați o coroană de coroană, mai multe foi de la un astfel de material cu culori strălucitoare diferite sunt pregătite simultan, ar trebui să aleagă și modelele de frunze în avans. Acestea sunt tipărite, a pus pe Foamiran și taie, toate contururile sunt cel mai bine realizate cu un creion simplu. După aceea, se va lua Mold pentru a da făcut-tăiat frunze de textura caracteristică.

Marginile plăcilor prelatei sunt mai bine atenuate cu o bucată de burete și compoziții de vopsire de ulei. Acest lucru va face compoziția cât mai realist posibil. Prefabricați sunt tratate cu un fier preîncălzit.

Apoi, ei iau un fir floral special, acesta este tăiat pe segmente separate de 5-7 cm lungime, și apoi la capătul lor formează bucle mici. Pe fiecare foaie făcută, lipită cu partea frontală a unui astfel de sârmă, cu o compoziție de adeziv. Elementele sunt presate astfel încât bucla nu este vizibil. Marginile detaliile pot fi tratate suplimentar cu o brichetă pentru a forma coturile mici caracteristice. Ca urmare, frunzele dobândesc un aspect natural.

Pentru a dilua compoziția, puteți utiliza boabe artificiale pe sârmă de metal. Opțiunea optimă va fi astfel de elemente din argilă polimerică. Când toate semnele sunt fabricate pe deplin, treceți la asamblarea meșteșugurilor. Separat, puteți face trandafiri mici din Foamiranul roșu. Apoi, mai multe elemente sunt conectate la pachete.

Sârma este potrivită pentru o grosime suficientă cu o panglică specială, care este fixată pe două laturi prin lipici. Toate detaliile încep de la adeziv. Trandafirii sunt inserați în intervalele dintre frunze și fructe de padure. La sfârșitul produsului a obținut panglici fixe pentru decorare.

Exemple frumoase

Va fi frumos să vă uitați la coroana de toamnă, făcută dintr-o fundație solidă care este țesută din ramuri flexibile. În același timp, puteți decora doar o parte dintr-un astfel de suport. Acesta decora cu ajutorul de frunze de diferite dimensiuni de culoare galben, verde, portocaliu.

Așa că compoziția sa uitat mai magnifică și frumoasă, fixați, de asemenea, câteva crengi mici, cu fructe de padure rosii sau portocalii uscate.

O floare mare uscată de floarea-soarelui este plasat în partea centrală. O astfel de opțiune interioară poate veni pentru diferite stiluri.

O altă idee va fi o coroană de flori țesute din tije subțiri, cu o mulțime de frunze de arțar luminoase. Compoziția generală este, de asemenea, mai bine să se dilueze cu mai multe grinzi de fructe de pădure, aveți posibilitatea să inserați urechi lungi și subțiri. Pe de o parte a fundației țesute, un arc mare din burgund sau tesatura roșu ușoară ar trebui să fie consolidate.

Se va neobișnuit să arate o astfel de ambarcațiuni de toamnă din frunze de arțar de culori diferite, cu umflături. Mai mult decât atât, întreaga bază este lipit cu plăci de tablă, iar conurile sunt fixate numai în numărul de mai multe bucăți. În același mod, castanele sau nucile pot fi fixate. Produsul finit ar trebui să obțină cel mai magnific și mai luminos.

Cum altfel puteți face o coroană de toamnă cu propriile mâini, veți vedea în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: