Plasticography pe tema Toamna

Plasticography pe tema  Toamna

Lucrul cu plastilina dezvolta un copil mic de la un copil mic, percepția corectă a culorii, perfecțiune și fantezie. Una dintre opțiunile pentru modelare pot fi plasticography pe teme de toamnă.

Particularități

Sub termenul „plasticography“ presupune crearea de picturi din plastilină cu obiecte semi-compuse pe o suprafață orizontală, de regulă, pe carton sau în baza unei organity. Una dintre cele mai comune subiecte ale unor astfel de desene plastilină este „Toamna“. Crearea unui obiect creativ are loc cu utilizarea diferitelor tehnici de modelare. nuanțe necesare sunt obținute prin amestecarea mai multor soiuri de plastilină. Este destul de realist de a face chiar cu trei culori cu perii: galben, albastru și roșu.

Culoarea verde este format din galben și un material albastru, portocaliu – roșu și galben, și violet pot fi obținute grație albastru și roșu. Adăugarea unei culori alb permite orice nuanta luminos pentru a face plictisitoare. La selectarea nuanțe, este important să ne amintim că nu este permis să se amestece mai mult de două culori.

Asigurați-un mod de plastilina appliqué genial, în cazul în care în timpul funcționării ștergeți periodic degetele cu apă.

Rolele de materiale între palme sau prese cu o singură mână la bord. De asemenea, puteți rula dintr-o bucată de minge, și apoi prin tragerea forme de departe pentru a obține alungite. Deections pe suprafața apar din îngăduirea degetelor sau diverse obiecte: scobitori, tuburi, monede. Pentru a crea tulpini sau lame, o seringă cu un ac spammed este potrivit, chiar și seringi de cofetărie sunt aplicate pentru benzi de dimensiuni mai mari.

Munca se face în mod necesar pe o bază densă. În primul rând, desenul selectat este transferat la bază, iar apoi contururile sale sunt pline cu degetele calde cu plastilină. masele Excedent sunt curățate cu o stivă.

Aplicați pentru cel mai mic

Prin crearea panourilor de plasticină împreună cu copiii cu care doar 3-4 ani, este necesar să stăpânească rușinea modelării și apoi să procedeze la dezvoltarea unor cifre simple. De exemplu, poate fi o compoziție de foi colorate. Pentru a desena plastifia, principalul material al nuanțelor armonioase va fi necesar: carton maro-roșu, galben, verde și portocaliu, dens și o spatulă și stivă, Din plastic sau din lemn. Sculpt va fi mai convenabil pe un substrat special de îndoire. Plimbarea cu copilul, ar trebui să alegeți câteva foi asemănătoare unor forme relativ simple, care vor fi o probă pentru compoziție.

Munca începe cu faptul că bilele mici sunt formate din substanța diferitelor culori. Dacă există o dorință, puteți forma noi nuanțe prin amestecarea roșii cu galben sau galben cu verde. În continuare, mazăre sunt aplatizate, acesta este atașat la apariția frunzelor de marginea superioară a subliniat. În etapa următoare, cea centrală este tras, și apoi dungile laterale (vom folosi stiva). Spatulei este folosit pentru a forma la marginile dinților. Elementele finite sunt fixate pe carton.

Este mai bine să culori alternative și le-au o latură ascuțită la marginea superioară. Această compoziție este completată de jir sau boabe Rowan.

Este interesant de a vedea Ariciul făcut din plastilină și semințe. Pentru creativitate, ar trebui să fie selectate semințe de floarea-soarelui și de pepene verde, foi albe, precum și hârtie galben blând, câteva pliante uscate și o masă lipicioasă de ciocolată, tonuri de gri și negru de lumină. O spatulă confortabil cu o stivă poate fi folosit de instrumente, precum și substratul pentru modelare. Totul începe cu faptul că conturul animalului este desenată pe o foaie albă ca zăpada. Cifra rezultată este tăiat și lipit pe fundal de culoare, astfel încât limitele sale sunt în mod clar vizibile.

Citește mai mult  plastilină avion

O bucată de plastilină gri este destul de bine, aplatizate și activat pentru a umple capetele și abdomen. plastilină Maronie se prepară în același mod și este folosit pentru a umple zona de spătar. Pentru a simplifica activitatea plastilinei este lăsată să se aplice numai pentru vițel animale. Botul este lăsat alb și pictat cu creioane sau markere. spini animale sunt formate din semințe, partea ascuțită care este cufundat în plastilină și ușor presată. Trei bile mici pentru role cioc și arici ochi din plastilină negru. Ei stick la bot, și apoi cu ajutorul stivelor pe ea gura scoasă.

Compoziția finită este decorată în mod opțional, cu pliante uscate, precum și fructe de pădure și ciuperci umplute din plastilină.

Împreună cu părinții, un copil mic poate crea o ramură Rowan de toamnă. În plus față de plastilină multicoloră, aceasta va necesita o foaie de carton de culoare, creion cu foarfece, un substrat pentru modelare și unelte de lemn. În primul rând pe carton, ramura de copac toamna este desenată. Flăcări de culorile roșu și teracotă suflece mazăre boabe miniaturale de formă.

nuanțe de galben și verde sau amestecul acestora sunt utilizate pentru a obține bile mai mari, care pot fi zdrobite și transformate în foi. Culoarea maro va avea nevoie pentru modelarea șireturi elegante – baze pentru ramura. Prefabricați lipite alternativ pentru desen. Apoi, prin apăsarea stivele sunt neregularități ale scoarței, foile sunt acoperite cu dungi, și fructe de pădure – urme în formă de cruce-.

Opțiuni pentru copii 5-7 ani

Cu vârsta copiilor 5, 6 și 7 ani, puteți crea meserii mai complexe, cu propriile mâini, treptat, urmând instrucțiunile claselor de master.

Peisaj

pădure de toamnă, realizate în tehnici plasticography, se va potrivi proiect creativ pentru scoala sau gradinita. În plus față de frunza de hârtie groasă, va fi nevoie, de asemenea, un set de acuarele, un simplu creion și plastilină plastilină de mai multe culori. Modelul în sine este realizat pe o scândură specială, iar detaliile mici sunt prelucrate cu o stivă și o spatulă. În primul rând, suprafața foii trebuie să fie vopsite cu acuarela albastru diluat în lichid. La etaj De asemenea, în valoare de portretizarea nori, ușor în creștere pe fundal cu un disc de bumbac umed.

Citește mai mult  plastilină Fleaner

Apoi, pe frunze, există mai mulți arbori cu o coroană luxuriantă. Preșcolarii li se recomandă să o facă în funcție de șablon. Bucăți de maro, verde, roșu, portocaliu și culorile galben sunt tăiate prin dungi, fiecare dintre acestea fiind apoi de rulare cu un ham subțire. Flagellums rezultată trebuie tăiat în bucăți, și apoi rândul său, fiecare spirală. În continuare, spații libere maro sunt utilizate pentru proiectarea trunchiului, verde – pentru zona de prăjire, iar restul merge la pătare coroana.

Materialul presează ușor spatula la suprafață, iar stiva pe ea este trasă de relieful necesar.

frunze de toamnă

lucru frumos pe teme de toamnă se va dovedi dacă luați o bucată de frunză de stejar ca bază. Baza pentru compoziția este realizată dintr-un albastru deschis din carton colorat dens. În plus, se utilizează un bare plastilina multicolore, creioane cu markere, instrumente de plastic și o placă flexibilă. Totul începe cu faptul că o ramură de stejar cu mai multe foi și ghinde este desenată pe carton. plastilină alb este de până cald, cu mâinile calde și role în 3-4 cilindrice mici. Aplatizare-le și se întinde pe carton, doar să tăiați spațiile libere cu o stivă va rămâne pentru a le da forma norilor.

Phased cu ajutorul plastilina de culori maro și gri-verde completat contururile de ramuri, frunze și ghinde. Bucăți de material sunt pre-laminate cu bile mici. Este important ca hârtia este format pe hârtie, care este necesară pentru efectul surround, dar nu excesiv de densă. Conturul elementelor sunt desemnate de efectele spatulă și stive, și lojile colilor sunt accentuate de un Carioca cu vârf.

În plus, puteți efectua modelul de pe capetele ghinde și a scoarței de ramura.

Buchet

Pentru a crea un buchet de flori in tehnica plasticography, vor fi necesare toate aceleași materiale: hârtie densă, plastilină, creion și instrumente. Câteva frunze reale sunt de asemenea utile. În partea de jos a frunzei pe șablon, o vază este desenată. Din plasticină preparate mai multe tipuri de foi. De exemplu, puteți conecta două fragmente de diferite culori, le aplanați unul pe celălalt și rotiți rola. Tăierea acestei piese de prelucrat de-a lungul și formarea unei benzi, va rămâne pentru a conecta părțile între ele și va crea o peletă modelată. Când este aplicată la o foaie reală de viburnum și utilizarea stivei, o billet de plasticină cu dungi de formularul necesar.

Alte plăci de foi sunt formate pe baza a trei bile de plasticină diferită de nuanțe roșii, galbene și verzi. Împingeți-le în pace într-un alt mod în care cel mai mic găsit în centru, piesa de prelucrat va trebui să fie tăiată în jumătate și aplatizează. O frunză de arțar este aplicată peletului de plasticină ca șablon, iar masa suplimentară este îndepărtată folosind stive.

Pregătiți numărul necesar de tole, materialul umbra necesar se va pierde de-a lungul conturului vaza si formeaza un buchet pe suprafața hârtiei.

mesteacăn

Împreună cu copii, este destul de ușor de a crea o plastilina pictura înfățișând o pădure de mesteacăn. Trunchiul copacului este întocmit de o bucată de culoare albă, iar petele de pe ea sunt lăudate de către un obiect mic. pliante galbene lipi în jurul valorii de ramuri și în apropierea Pământului. Frecarea plastilină de diferite nuanțe, va fi posibil pentru a obține mai multe tipuri de animale, planta un stol de păsări care zboară și nori deasupra copacilor.

Numărul de elemente ale compoziției este determinată în funcție de cât de dificil este de a le crea pentru a le crea.

Cadouri de toamnă

În calitatea unui cadou de la rude apropiate, un copil poate face o compoziție care prezintă un coș cu daruri ale sezonului de toamnă. Cu stive din pelete de plasticină, este posibil să se facă un dovleac, un morcov cu o tremur de străluciri subțiri, un măr cu o pere, o gustare, sfeclă și alte legume de fructe.

Citește mai mult  Modalități de a modela pește de plasticină

Flori

Florile de plasticină vă vor permite să decorați orice compoziție pe hârtie. Cel mai simplu dintre Astra este creat: flagelle foarte subțiri sunt lansate dintr-un fragment mic, care după tăierea a trei perhammeri. Rata de la materialul de aceeași culoare, va fi necesar să se fixeze într-un cerc de ham în mai multe straturi. La fixarea pe carton, designul va trebui să aplatizeze ușor. O altă floare este formată dintr-o pereche de pelete de plasticină de diferite diametre.

Potrivit șablonului lor, stiva sunt tăiați flori, după care cele mai mici sunt suprapuse pe o mai mare. Mijlocul este format dintr-o minge galbenă, perforată de mai multe ori cu un creion simplu. Al treilea muguri este, de asemenea, format din trei pelete. Toate acestea sunt tăiate pe asemănarea soarelui, de formare a razelor, sunt scutite de o masă suplimentară și se suprapun pe altul.

Semifabricările mari și mici ale capetelor petalelor trebuie să fie ascuțite, iar la medie – strângeți interiorul. Mijlocul formează o minge de plasticină de orice culoare.

Alte

Lucrul de toamnă în tehnica de plasticografie poate obține orice apariție. Compoziția cel mai adesea este o varietate de peisaje cu variații de copaci, condiții meteorologice și ființe vii. Imaginile populare ale cadourilor naturii și culturii maturate sunt populare, de exemplu, grămadă de struguri pe un substrat rotund, o pereche de ciuperci pe un dovleac de curățare sau suculent. Mă întreb imaginile caterpillar care se târăsc din măr sau la umbrela „vie” cu ochii sub ploaie.

Plasticina pe subiect Toamna Vedeți următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: