Facem bujori de la isolon

Facem bujori de la isolon

bujori grațioase din Isolon uita luxos în conceptul de orice eveniment, și fotografii dau un farmec aparte și frumusețe.

Particularități

Baza florii – Isolon – pot fi achiziționate în orice supermarket de construcție, în cazul în care este numit mai faimos Polystoinoethylene. Vinde acest material în role, pentru fabricarea de foi de culori utilizare, grosimea care este de 2-4 mm.

Isolon are culori diferite. Motivul principal este faptul că acest material a început să folosească pentru fabricarea de culori artificiale, este că acesta poate fi ușor de tăiat cu foarfeca sau cutit. O altă caracteristică a acestui material este imposibilitatea tonifiat cu coloranți convenționale, adică, numai un anumit tip de vopsea poate picta.

Isolon – materiale în condiții de siguranță, care nu emite cancerigenă. Dar principalul avantaj al unui astfel de material este abilitatea de a da petale coturile necesare. Acest lucru este posibil datorită capacității sale nu arde la temperaturi ridicate, dar de topire, flexare la forma dorită. Adică, există o prelucrare ușor petalele cu foc, nu este mare dificultate le da forma corectă și ondulația necesară.

Datorită faptului că materialul este destul de subțire, este posibil să se realizeze astfel de forme naturale de flori. petale gata fixați cele mai multe ori între ele sub influența temperaturii, dar puteți, de asemenea, le sau lipici coase.

Nu uitați că Isolonul este capabil să „amintească” forma. Prin urmare, astfel de flori nu pot fi argumentate, deoarece frunzele vor rămâne în frunze, ceea ce le va afecta aspectul. Dacă o astfel de wet-uri de flori – nu va afecta aspectul lor. Dar ele nu tolerează razele solare drepte – încep să tacă, mai ales pentru site-uri albe.

Instrumente și materiale

Pentru munca veți avea nevoie de:

 • cuțit tehnic sau foarfece+
 • Pistol adeziv+
 • Baltă+
 • Vopsele acrilice.

Se calculează numărul de materiale necesare. Noi pliam zona tăiată petale. În cele mai multe cazuri, acest lucru este de una sau două foi standard.

Opțiunile producătorului Pyon

 • Luați în considerare o clasă de master pas-cu-pas pentru începători pentru fabricarea de culori.
 • Noi selectăm culoarea florii viitoare. Selectați o kolator pentru tine, dar este recomandabil să rămânem la nuanțe naturale.
 • Este necesar să se determine cu dimensiunea de petale. Înainte de a începe lucrul, trebuie să ne imaginăm ceea ce doriți să primiți în total, deoarece petalele sunt foarte diferite unele de altele prin dimensiuni. O floare mică are o dimensiune de 1 și până la 14 cm. Iar pentru fabricarea unui bujor mare, grosimea isolon trebuie să fie de cel puțin 3 mm. Volumul florii totale depinde de acest lucru. Deși numărul de petale este strict limitat – totul depinde de imaginatia ta. Dar nu iau materialul prea strâns strâns, astfel de petale uite neîngrijit și nepoliticos.
 • Pregătirea și taie modele. De obicei, schema este desenată pe hârtie simplă, și apoi se taie.
 • forma frunze give Să. Se încălzește isolon, ușor întinde frunzele. Nu uita pentru a naviga floare reală.
 • Adeziv petale gata făcute lipici fierbinte. Nu uitați să luați în considerare locația de petale, ca o floare reală.
 • Acoperirea gata făcute aerosoli vopsea de flori. Acest proces se face în cazurile în care acesta a fost inițial o astfel de idee a autorului.

Frunzele de pe tulpina sunt realizate de aceeași tehnologie ca și petalele: tăiate pe un model de recoltat, matura în conformitate cu modelul general și lipit.

Modele de petale

Dimensiunea șablonului, identică cu dimensiunea floare finit: mediu petale – 20×20 cm, iar 45×45 cm, este posibilă și mai mult. Crearea de flori de ansamblu, nu sunt legate de parametrii. Diametrul bujorul de podea este în măsură să ajungă la un metru. Fabricarea unei astfel de bujor în aer liber este un loc de muncă destul de silitor, dar rezultatul este în valoare de.

Toate tehnicile sunt destul de simple și accesibile pentru lucrarea de masterat novice.

Așa că munca ta are un aspect realist, trebuie să știți foarte bine structura de bujor. Dacă acorde o atenție la floare, apoi marginea petale este parțial sculptat, ceea ce îi dă propria sa caracteristică, și de masterat cu experiență este bine cunoscut.

Rostova

Florile mari din Isolon făcute cu propriile mâini, mai des folosesc ca un decor de o singură dată pentru vacanțe. Dacă astfel de penoni sunt folosite ca decor permanent, atunci legarea la stilul general al interiorului este deja importantă.

Crearea oricărei flori începe întotdeauna cu schița. La început, ele sunt determinate cu tipul de flori – poate fi o formă naturală și fantezie. Etapa ulterioară – Formele de selecție pentru petale și demnitate de flori, alegerea umbra și stilul. Lucrul la șabloane, corelați imediat dimensiunea petalelor și dimensiunile decorului finit, determină imediat grosimea Isolonului. Culorile generale nu au cadre clare pentru a limita dimensiunea. Pe stradă, pot fi folosite bujice, diametrul care ajunge la contor, dar uneori există mai mult. În decorarea spațiilor, totul depinde de zona ocupată și de priceperea investitorilor. Dimensiunea cea mai admisibilă a florii este de 300-400 mm, media este de 200-300 mm, cu un mijloc de 100 mm.

Peony deține perfect forma, cel mai adesea treptat crește, aducând la diametrul necesar.

Crearea de muguri mari, este important de a alege pentru a alege un suport. Cu luminozitatea vizibilă a materialului utilizat, florile au nevoie de un metru durabil de montare în zona Chasselistic și într-o tulpină puternică stabilă. În aceste flori, rafturi din oțel din sârmă, țeavă de polimer sau, în structuri generale, cadru. Toate aceste cadre sunt frumos decorate cu decor sau ascunde printre verdeață.

După ce a calculat dimensiunea de petale specifice, vom recolta numărul necesar de template-uri: petale interioare si exterioare, frunzele exterioare, Cupid. dedurizarea în continuare detaliile uscător de păr fierbinte, vom da petalele sub forma cerută, vom lucra pe fiecare cot și incizie figurate la marginile fiecărei petale terry.

Flori transporta asamblare afară lipici fierbinte, capsator mobilier și sârmă. În finalizarea procesului – colorarea, dar, după cum arată practica, cel mai adesea este o nuanță de flori. Isolon are o paletă de culoare largă, culorile sunt foarte aproape de natural, atât de des suficient pentru a aplica o vopsea acrilică mică cu un cilindru de aerosoli, lac sau o perlă – și o floare uriașă vine la viață.

Mic

Pionerii foarte frumoși, emoționați și blândi vor deveni o completare excelentă la o compoziție mare sau un decor comun.

Producție pas cu pas:

 • Desenați un șablon și pregătiți piesele de prelucrat+
 • Formăm petalele, le-am încălzit și le-am colectat în „acordeon”+
 • Colectăm o floare – ca un miez, vom folosi o minge folie, care este gluable de isolan și cravată în fire+
 • Miez blocat, începeți cu cele mai mici petale, treptat se deplasează la dimensiuni mari+
 • În acest fel, lipim toate petalele+
 • Etapa finală – fixarea nașilor.

Lampă

Lămpile Solon diferă între ele în înălțime, diametru și stil. Isolon plafones sunt atât de ușoare încât pentru o floare mare și pentru corp de iluminat buchetului va fi un simplu element de fixare sub forma unei conducte de polimer și floarea generală buclate va adopta cu ușurință pe conductă cu un diametru de 40-50 mm. Un astfel de ansamblu este considerat a fi de încredere și pentru lampa, și pentru o lampă de perete. Procedeele pentru fabricarea de lumina de noapte, lampă de desktop și lămpi diferă între ele. De asemenea, diferă în metoda de asamblare din plastic lampă și lampa de flori. În adunarea din urmă, forma finită este utilizat sub forma unei mingi, iar lampa floare este montat pe cuplaj, în cazul în care se introduce baza becului LED.

Pentru stabilitatea podele, folosiți un stand greu, pentru patul – este necesar să se fixeze pe perete, și pentru desktop-uri – baza lămpii de uz casnic obișnuit este perfectă.

Pe perete

O astfel de floare va fi o solutie excelenta decorativ pentru ambele spații rezidențiale și un design photowon. Bright, bujor elegant, poate deveni un excelent plus la aranjamentul de flori sau de a deveni baza pentru panoul inițial.

Folosit două moduri de a fixa.

 • Sub panoul face un perete special, cu cârlige și găuri. Bujorii sunt agățat pe dispozitive de fixare, folosind un clip mare de hârtie.
 • Când aveți nevoie pentru a decora perete, dar nu se poate face un număr mare de găuri, apoi o bucată de punitals, bucăți de spumă sau tijă în locurile cele mai izolate sunt fixe. Site-urile formate sunt utilizate ca baze și cu ajutorul unor cleme si bride flori Fixati. Streșini, alunecările de ușă și orice alte suprafețe în cazul în care există posibilitatea de a atașa decor, fără a deteriora, pot fi de asemenea utilizate ca baze pentru decor.

Într-o ceașcă mare

O astfel de compoziție de un bujori arată elegant și ușor. Un astfel de prezent poate da în siguranță o persoană scump.

Modul de a face:

 • Se taie petalele de template-uri recoltate+
 • Fenom do forma+
 • Pe o bucată de sârmă lipici banda branț, și pe partea de sus a acesteia – detalii+
 • lipici petale alternativ, stick-o ceașcă+
 • Am pus totul în paharul selectat sau alt recipient.

Recomandări

Unul dintre cele mai importante sfaturi, care oferă meșteri cu experiență, de a alege materialul. Acesta trebuie să fie de înaltă calitate și grosimi diferite pentru diferite produse. dar Isolon este foarte sensibil, de aceea este important să se controleze temperatura atunci când se lucrează cu el. O varietate de MK privind fabricarea de bujori și recomandările primite vă va permite, nici măcar nu au experiență cu acest tip de material, de a crea propriul element de decor unic, care va da farmec și individualitate interiorului.

Mater-clasă pentru crearea unui bujor de la Isolon, vezi filme.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: