Arcuri din spumyran

Arcuri din spumyran

FOWIRAN aruncate cu ușurință, cu ușurință, chiar și Novice Needlewomenwomen – Lucrul cu șabloane și dimensiuni nu reprezintă o dificultate specială, puteți face un decor pentru o matrita pe un șablon sau decor pe o gumă cu propriile mâini. Materialul pastreaza forma bine, este ușor de reprodus, se pare impurious cu margele si alte decoratiuni. O poveste detaliate despre modul de a face arcuri din răchită și phoamyran ordinare, va contribui la crearea, prima navă, fără nici o dificultate în fiecare artizan.

Caracteristici și destinație

Varietatea de materiale decorative permite needlewomen să descopere toate noile chipuri de creativitate. Foamiran este un material polimeric spumos inventat în Iran. Este aici că este produs astăzi în cea mai largă gamă, precum și calitatea produselor din această țară este considerată de referință.

Foamiran este adesea menționată ca o piele de căprioară de plastic pentru textura catifelata. Există opțiuni de Terry Darous, clasice, răi – toate sunt produse sub formă de foi colorate luminos, grosimea căreia variază de la 0,5 la 10 mm.

La caracteristicile Foumirai, ca material pentru fabricarea arcurilor decorative, pot fi atribuite următoarele puncte.

 1. O gamă largă de specii. Flushing Foumiran – cel mai tactil plăcut și subțire, marshmallow mostrele sale cu ușurință forma potrivită, destul de gros și moale. Specii strălucitoare au adăugat explozii, iar în texturate există emblesing sau altă ușurare.
 2. Elasticitate. Foi sunt destul de bine întinde, plastic.
 3. Tăiere ușoară. Benzi sculptate păstrează perfect forma specificată, marginile nu apar la tăiere. Foi de colorat pot fi foarfece obișnuite, pentru a face găuri – pumn de mare, gaură.
 4. Structura poroasă. Datorită acestei suprafețe, este bine să pata.
 5. Plasticitate la încălzire. Puteți atașa cu ușurință forma dorită la semifabricate, menținându-l după răcire.
 6. Buneți de confort. Foumiran reacționează bine la diferite compoziții, iar elementele subțiri pot fi conectate chiar de un capsator convențional.
 7. Rezistență la umiditate. După umectarea bazei spumante pur și simplu uscate, fără a pierde luminozitatea culorii și a structurii.
 8. Toxicitate scăzută. Nu există componente care pot dăuna sănătății umane.

Producția de Foamiran a fost stabilită nu numai în Iran. Firmele coreene, chinezești, turcești, de asemenea, produc cu succes acest material de foaie în diferite versiuni de culori și nuanțe.

Ceea ce este necesar?

Pentru fabricarea arcurilor decorative din Foamiran, Nevoia Needlewoman va avea nevoie de un set simplu de materiale și dispozitive. Lista principală poate fi extinsă ulterior, suplimentată cu o varietate de elemente de decor. Pentru a crea cele mai multe meșteșuguri, vor fi suficiente un astfel de set de materiale și unelte.

 • Leaf Foamyran. Din subțire, se pare decorațiuni elegante pentru RIM sau agrafelor. De la terry – arcuri haioase pentru guma de păr pentru copii. Decorațiuni de sărbători din foi de rău Foamiran.

 • pistol de adeziv cu tije sau de-a gata al doilea adeziv. Acestea sunt necesare pentru a conecta între ele detalii.

 • cuțit de papetărie sau foarfece cu capetele ascuțite pentru tăierea elementelor, formând fante decorative.

 • Stencils. Made in mod independent, în funcție de design de produs. Puteti desena pe un carton dens, WATMAN.

 • gaura Curly. Necesitatea de a crea piese mici.

 • Fier. Cu aceasta, Foamiran este încălzit, dându-forma și coturile dorite.

 • Molda, scobitori. Necesitatea de a da prefabricați de relief naturale pentru flori, frunze.

 • Decor. Acestea pot include margele, catarame, pietre, artificiale și pietre naturale.

În plus, în funcție de scopul produsului, pot fi utilizate diverse opțiuni pentru arcuri pentru arcuri: ace, dacă ar trebui să poarte broșe, guma, agrafelor. Pentru a construi rapid sau de încălzire pe termen scurt se aplică capsatoare, brichete.

Citește mai mult  Caracteristici ale iraniene Foamyran

Cum de a lucra cu șablonul?

Pentru producerea multiple de arcuri identice phoamyran, sunt utilizate șabloane – modele speciale, pentru care piesa de prelucrat este desenată pe materialul. În acest caz, nu există probleme cu dimensiuni, toate produsele sunt obținute omogene.

Pentru incepatori, cel mai simplu mod va utiliza schițe pe bază de carton, mai degrabă durabil și simplu la fabricarea.

Crearea unui șablon pentru tăierea modelul unui arc poate fi realizat din hârtie groasă. Ordinea de lucru, în orice caz, va fi astfel.

 1. Creați schiță de hârtie. Pentru fiecare parte a arcului trase elementul său. Modelul sculptat numai pe liniile. Dacă doriți, puteți scala piesa de prelucrat, reducerea sau creșterea prin contur.
 2. Modelul rezultat este impusă o foaie de phoamyran. Modelul de transfer de la piesa de lucru se realizează cu ajutorul unui pix sau creion. Dacă lăsați piesele nedorite, utilizarea scobitoare cu un capăt ascuțit.
 3. părți tăiate ale viitorului prova. În cazul în care sunt realizate mai multe produse, numărul de piese trebuie să se potrivească.

arcuri Foamyran pot fi plate și volumetrica. În al doilea caz, semifabricatul este expus astfel încât să poată fi prăbușit în ring, care leagă capetele în centrul produsului. Opțiuni de plat face, de obicei, mai multe nivele, fire decorate sau elemente de decor false.

Gata Bow Template-uri pentru diferite clase de master pot fi imprimate pe imprimantă, apoi transferați la carton, plastic reutilizabile. Dacă imprimanta nu este, eșantionul este tradus pe o urmărire, atasandu-l la monitor.

Cum sa faci un arc de Anul Nou face singur?

castron frumos și strălucitor pentru vacanță – un excelent plus față de ace de par, benzi de cauciuc, jante ca un element de decor. Ea poate fi făcută dintr-un phoamyran cu un efect rău, luând baza de culori albastru și alb sau roșu și verde ale materialului. Decorul cu luminițe este deosebit de spectaculos în iluminat festiv. Pentru un arc, nu veți avea nevoie de un model complicat. Este suficient să se pregătească materialul:

 • bandă largă de phoamyran pentru 15×4 bază cm+
 • contrast bandă îngustă 4×2 cm+
 • Universal adeziv adeziv+
 • Decor – stras, șirag de mărgele, artificiale Pearl.

Banta se face foarte simplu. Larga banda se pliază astfel încât capetele sale converg în centru, închis în inelul. Obligațiuni. Forma bang este atașat țagla uscat. Mica banda lipite în același mod, fixați peste mare. Acesta va fi lăsat doar pentru a decora locul de lipire în centru, intersectând-l cu o panglică îngustă din Foamyran sau decorarea cu stras, șirag de mărgele.

master-class pentru a face un arc cu urechi

Asigurați-un ac de păr elegant, elastic sau pentru fete din Foamiran nu va funcționa. Acest material este perfect potrivit pentru a crea arcuri originale, cu un detaliu la modă – urechi drăguț. Puteți face un produs combinat cu o panglică repetari pana la 5 cm lățime sau de a folosi Foamiran mai multe culori strălucitoare.

Pentru asamblarea arcul, sunt necesare 2 părți ale fundațiilor: lățime (10×4 cm), îngustează (8×2 cm), precum și 4 elemente pentru urechi. Shades sunt selectate individual. Urechile face de obicei cu stivuire roz interior și fundal luminos. Din mătase obișnuită Foamiran, arcuri pentru copii elegante pentru fiecare zi.

Ordinea lucrărilor va fi următorul.

 1. Se taie din Foamiran prefabricați pentru urechi, similar cu crawling sau felin. Veți avea nevoie de 2 părți mari (50×15 mm) și 2 mici (33×8 mm).
 2. Faceți un model pentru bază. Plat spate, cu capete și volum forțate – pentru Banțian în sine. Diferența în lățimea semnelor ar trebui să fie de aproximativ 1 cm.
 3. Detalii despre streașină pentru a lipi împreună – puțin la mare, decor înainte.
 4. Colectați un arc, aducându-și capetele în centrul de prelucrat. Adezivul de investit între aceste elemente ale urechilor. Este important să nu folosiți prea multă compoziție, astfel încât materialul să rămână moale și elastic.
 5. În centru, lipiți un jumper sau pompon pufos, Hackney.
 6. Atașați produsul la bază. Opțional, consolidați decorul suplimentar.

Dacă baza este făcută din banda de repetare, este colectată pe fir sau lipici de 2 piese de volum. În acest caz, detaliile rotunde din Phoamyran, care ascunde cusătura de conectare este tăiată. Acest loc este atașat jumper pentru confortul de fixare a unui arc pe un ac de păr sau o bază diferită.

Facem un arc elegant

Pentru a decora părul de păr sau părul de păr, puteți face un arc de festiv sau neutru concis, potrivit pentru un costum specific sau pentru imaginile de zi cu zi. Materialul în acest caz poate fi luat subțire, pastel – mătase sau obișnuite. Pentru un arc festiv pe hairpin, o versiune de fixare a 2 sau 3 nuanțe sunt potrivite, bine combinate între ele.

Citește mai mult  Tot ce trebuie să știți despre lămpi Foamiran

Fabricarea unui decor elegant pe părul de păr este realizată din 3 părți: baze (10×3 cm), arc (2×8 cm) și jumpers lățime de cel mult 1 cm. Ele sunt realizate sub forma unui șablon, tăiat, transferați la material. Ori de la elementele împrăștiate ale arcului prin următoarea schemă.

 1. Cu o offline pe un arc, o picătură de adeziv în centru. Iată marginile piesei de prelucrat, fixate. Trebuie să obțină un arc volumetric.
 2. Detaliu de bază plat (ar trebui să fie mai mare) pentru a pune pe o suprafață plană. Lipiți arcul de sus.
 3. Cu ajutorul jumperilor fixați în centrul ambelor părți, ascundeți locul de atașare. Pe partea de sus, puteți lipi margele, perla artificială.
 4. Preparate de barbel sau clemă de metal de sus. Fixați arcul în suprafața jumperului pe suprafața sa.

Decorarea festivă poate fi decorată diferit. În acest caz, fondul arcului va fi baza – este făcută volumetric, de la piesa de prelucrat 10×3 cm. În plus, dintr-o linguriță de lut contrastant – argint, aur – 6 benzi de o lățime de cel mult 0,5 cm sunt tăiate. Se potrivesc pe suprafața arcului volumetric, astfel încât să se dovedească buclele cu convergente în centrul decorului cu capetele – 2 sau 3 pe fiecare parte. Produsul finit este decorat cu un jumper, fixați pe părul de păr.

Instrucțiuni pas cu pas ale altor modele

Schemele de fabricare a arcurilor mai complexe din Foamiran implică o combinație de materiale cu replici sau panglică de satin, o creștere a cantității de blank. De exemplu, puteți adăuga produsul original al unui formular complex pentru o fată de vârstă școlară cu un munte de gumă. Arcurile mici din Foamiran nu sunt mai greu decât mari, darul de la simplu distinge de obicei numai alegerea tipului de bază.

Motivele festive și solemne necesită abuz de elemente dintr-o foaie de răchită, acoperită cu strălucire cu partea din față, netedă cu un interior.

Cele mai interesante modele ar trebui să exploreze Citiți mai multe.

american

O banană elegantă și neobișnuită în stilul american poate fi un detaliu luminos al imaginii. O astfel de decorare pentru guma, parul, jantele sunt fabricate într-o tehnică mai complexă, implică utilizarea mai multor materiale diferite pe textură. Combinând margele si strasuri, panglica, dantele, panglici de satin sau repetari, puteți obține un produs neobișnuit capabil de a decora cu zilele săptămânii școlare de orice fată.

Schema de lucru va fi următorul.

 1. De la Foamiran pe un șablon pentru a produce un castron pentru un arc. Strângeți capetele în centru, adeziv sigur.
 2. Din panglică (rep, satin) tăiate 3 goluri cu dimensiuni 170×25 mm. Șterge 2 din aceleași detalii de la dantelă.
 3. Conectați capetele de panglici și dantelă, le alternativ într-un cerc. Strângeți pe fir, formând un arc volumetric luxuriante. Consolida.
 4. În centrul adezivului din spate un cerc de pâslă. Trimite-l un benzile de păr ca un atașament sau săritor pentru fixarea ac de păr.
 5. Detaliu de Foamiran pentru a atașa în centrul feței Banta. lipici Strangeti.
Citește mai mult  Cum de a face coroane de la phoamyran?

Plasați în centru peste designul colectat de care aveți nevoie pentru a decora. Suitele mari de cabochon, inserția de la dantelă sau stras. Puteți folosi, de asemenea, mai multe perle artificiale fixate pe lipici.

funde americane ne permit să folosească mai multe culori contrastante atunci când aleg un material. Dar pentru șosete de zi cu zi, este mai bine să acorde prioritate culori neutre practice relevante pentru școală sau în grădină.

Multi-strat

Volumele de modă volumetrice sunt foarte impresionante – luxuriante, creat din 3 sau mai multe straturi. Minding un pic în lucrul cu Foamiran, le puteți crea cu propriile mâini într-o chestiune de minute. Pentru montarea în acest caz, nu este utilizat 1 și 3 părți identice în mărime. Doi dintre ei poate face o singură culoare, a treia – contrastul.

Procedura de fabricare a unui elegant multistrat arc pentru decorarea broșe, RIM, agrafelor va fi atât de.

 1. Creați model. Șablonul este realizat în lungime de 150 și 35 mm latime, săritor 7 mm se taie separat, cu o lungime arbitrara – când asamblarea poate fi scurtat. Detalii Fundament va avea nevoie de 3 bucăți.
 2. Deplasați șablonul pe foile de material. Tăiate semifabricate cu foarfece sau cuțit de papetărie.
 3. Ansamblu de bază. Fiecare dintre pietrele din față este redus în centrul interior. Adeziv fix. Este important să utilizați doar câteva picături, astfel încât să nu creșteți rigiditatea materialului.
 4. Toate elementele se fixează în mod constant reciproc cu o ușoară compensare – În formă de FERO.
 5. În centrul Bantei primite pentru a plasa un jumper. Ea face același material ca și arcul de sus.

Produsul finit poate fi prevăzut cu o latură involnery cu un jumper pentru fixarea pe ac de par, rim sau doar lipit la baza gingiei. Colectarea arcurilor luxuriante sunt mai bune de la cea mai bună fumyran de mătase, bine drapată, moale, elastică. Dacă un element este fabricat din sclipici, diversifică designul produsului.

Recomandări utile

FOMIRAN arcuri – simplu în fabricație, produse frumoase, ușor create cu propriile mâini. Ei nu pierd luminozitatea vopselelor pentru o lungă perioadă de timp, dețin forma, este ușor de lipit. Pentru a începe, este mai bine să stăpânești cele mai simple arcuri din Foamiran fără abundență de părți. Cu o combinație de mai multe culori, ei nu le iau mai mult de 3, decizia universală este considerată a introduce nuanțe metalice – argint, auriu. Modelele monofonice pot fi pictate manual cu vopsele acrilice luminoase, pastel.

Când lucrați cu materialul, este necesar, de asemenea, să vă amintiți unele dintre complicațiile acestui proces. Pentru a evita greșelile, este suficient să luați în considerare următoarele puncte.

 1. Folosind clei de uscare rapidă, trebuie să dozei cu atenție. Cu cât este mai mică cantitatea de o astfel de compoziție cade pe piesa de prelucrat, cu atât mai bine. Deci, puteți evita apariția petelor nedorite, precum și ridicarea rigidității materialului. Dacă este posibil pentru lipirea, merită aplicarea unui termopistol.
 2. Cea mai bună grosime a foilor pentru fabricarea arcurilor – până la 1 mm. Ele sunt destul de flexibile și elastice pentru a oferi harul necesar al produsului.
 3. Nu întindeți puternic spațiile libere. Cu toate plasticitatea, Foamiran are limite de rezistență. Cu tensiune intensă, se poate rupe.
 4. Dacă aveți nevoie pentru a schimba forma piesei, aceasta este aplicată pe talpa caldă a fierului. Nu este necesar să o încălziți. Marshmallow Foamiran și poate argumenta cu mâinile, el reacționează chiar la căldura corpului uman. Utilizați mai ușor, fierul de lipit, alte surse deschise de incendiu sunt interzise categoric.

Recomandări utile pentru lucrul cu Foamiran va ajuta fiecare cusătoreasă probleme pentru a face față cu crearea de arcuri frumoase din ea din prima dată, fără a pierde timp pentru a corecta biletul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: